• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar asgari ucrete zam gelcekmis yine hersey daha da pahalanicak bi yandan dolar artiyor Temmuzda zamla bir iyice artar bu aydan bez stokliyim diyorum nasil olsa kullanilacak bunlar bez indirimi vs gorenimiz olursa paylasalim burda
Geçen gün ebebekte indirim vardı aylık paketlerde Prima’da. Biz 1 paket 3, 1 paket de 4 aldık. Ebebek’i takip et sürekli. Perşembeden pazara Kampanyası oluyor, her hafta bi şeyler indirime giriyor. Onun haricinde hepsiburada’da 2.si 1 TL vardı geçen gün. Hala devam ediyor mu bilmiyorum.

Kızlar. Akşam sırt ağrılarım için thermove krem sÜrdüm, bi 5 dk kadar yüz üstü yattım. Memeler acıdığı için de kollarımı koydum karnıma öyle yattım Ama dedipim gibi 5 dk filan, krem emilinceye kadar. Çocuk da gece 4-5 saat kadar aralıksız uyudu. Ben de uyumuşum. Gece 4’te kalktı emmek için. Bi baktım benim sAğ meme ölesiye ağrıyor. Dedim herhalde 4 saat oldu emmediği için süt birikti. İlk sağı emzirdim. Bu saate kadar emmek istediğinde hep ilk sağ memeyi verdim ama hala ağrıyor. Sanki darbe almış gibi. alt kısma doğru hafif de pembelik var. Elledim şişlik ya da ateş yok. Mastit değildir di mi? Düzenli olarak emziriyorum. Gündüzleri hala 2 saatte bir emiyor tosun paşa. Hatta işe başladım. Emzirip gidiyorum, 2 saat sonra da kendimi sağıyorum işte. gelince yine emziriyorum. Umarım mastit değildir.

Kızlar. Akşam sırt ağrılarım için thermove krem sÜrdüm, bi 5 dk kadar yüz üstü yattım. Memeler acıdığı için de kollarımı koydum karnıma öyle yattım Ama dedipim gibi 5 dk filan, krem emilinceye kadar. Çocuk da gece 4-5 saat kadar aralıksız uyudu. Ben de uyumuşum. Gece 4’te kalktı emmek için. Bi baktım benim sAğ meme ölesiye ağrıyor. Dedim herhalde 4 saat oldu emmediği için süt birikti. İlk sağı emzirdim. Bu saate kadar emmek istediğinde hep ilk sağ memeyi verdim ama hala ağrıyor. Sanki darbe almış gibi. alt kısma doğru hafif de pembelik var. Elledim şişlik ya da ateş yok. Mastit değildir di mi? Düzenli olarak emziriyorum. Gündüzleri hala 2 saatte bir emiyor tosun paşa. Hatta işe başladım. Emzirip gidiyorum, 2 saat sonra da kendimi sağıyorum işte. gelince yine emziriyorum. Umarım mastit değildir.
Üzerine yatmissinizdir bende de öyle oldu geçti sonra

Üzerine yatmissinizdir bende de öyle oldu geçti sonra
Ya hiç yüz üstü yatmadım hamilelikten beri. Akşam da 5 dk yattıM dediğim gibi. Eşim çocuğu sallıyordu. Ben de bi 5 dk yüz üstü yattım, sonra kalktım yerime yattım. Şimdi baktım da yayılmış o pembelik sanki. Kolumu kaldırınca bile ağrıyor.

Canım bölgesel bı kızarıklık varsa tam orası ağrıyor ve tam o bölgede sıcaklık daha fazlaysa muhtemelen mastit. Ben kızımda yaşamıştım kızarıklığı fark ettikten bı gün sonra bnde yüksek ateş de olmuştu . Genel cerrah meme ultrasonu çekmişti .şişlik ve beze olmadığı için antibiyotik vermemişti ama .hiç ilaç vermedi tekrar ateş çıkarsa veririm demişti .bnde lesitin içmiştim o dönem geçmişti .bı takip et istersen olmadı genel cerraha gidersin

Valla bi kadın bununla meme reddini aştığını yazmış görünce hemen yazmak istedim.
Yediği mama ve meme emmesi bile gaz yapıyor nasılsa bence denemeye değer 🌺
Ben yapıyorum bunu .yere yatırıp emzik veriyorum iyice emmeye başlayınca emziği çıkarıp mememi veriyorum .çoğunlukla işe yarıyor .bu arada ben bugün doktira gitmiştim bzimki hasta hava vericez bu akşamdan itibaren .doktora meme reddini söyledim .artık büyüdü annesi ne zamn emmek isterse o zaman ver saattutma dedi 🤷çisli bezi az alıyorum dedim. Havalar artık ısındı terliyolar ondan dolayı da azalır dedi

Canım bölgesel bı kızarıklık varsa tam orası ağrıyor ve tam o bölgede sıcaklık daha fazlaysa muhtemelen mastit. Ben kızımda yaşamıştım kızarıklığı fark ettikten bı gün sonra bnde yüksek ateş de olmuştu . Genel cerrah meme ultrasonu çekmişti .şişlik ve beze olmadığı için antibiyotik vermemişti ama .hiç ilaç vermedi tekrar ateş çıkarsa veririm demişti .bnde lesitin içmiştim o dönem geçmişti .bı takip et istersen olmadı genel cerraha gidersin
Evet sadece bölgesel kızarıklık ve ağrı var.şu an için şişlik, beze ve bende ateş yok. E ben çok düzenli emziriyorum. neden mastit olsun ki?

Ben yapıyorum bunu .yere yatırıp emzik veriyorum iyice emmeye başlayınca emziği çıkarıp mememi veriyorum .çoğunlukla işe yarıyor .bu arada ben bugün doktira gitmiştim bzimki hasta hava vericez bu akşamdan itibaren .doktora meme reddini söyledim .artık büyüdü annesi ne zamn emmek isterse o zaman ver saattutma dedi 🤷çisli bezi az alıyorum dedim. Havalar artık ısındı terliyolar ondan dolayı da azalır dedi
Sen kaç saatte bir emziriyodun peki? Yani aslında çok sık vermemek mi gerekiyor artık? Ben de hala 2 saati geçirmiyorum ama sanki kızım da hep 1,5 saatten sonra acıkmaya başlıyor gibi huysuzlaşıyor ve meme verince emiyor.. ne zaman bu süre uzayacak anlamadım gitti 3 ay oldu ya😅

Merhabalar hanımlar buralarda uyku sorunu yaşayan anneler birarada sanırım. Ben ek olarak kendim de psikolojik sorun yaşıyorum. Bu ay psikiyatriye tedaviye başlayacağım sanırım. Lohusalık depresyonu kaldı bende. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapacağımı da bilemediğim bir dönemdeyim. Destek almaya karar verdim sonunda. Benim durumumda olan var mı?
Ben de biraz karışık hisler içindeyim, kendimi nasıl hissediyorum diye sorduğumda; sanki ben artık ben değilim, kendime özel uğraşım, zevklerim, günlük bakım ihtiyaçlarım vb kalmamış, tek yapabildiğim temel yaşam ihtiyaçlarımı karşılamak olmuş gibi. Salgınla ilgili endişelerim hala devam ettiğinden sosyalleşebileceğim herhangi bir ortamda bulunamıyorum, bu da çok etkili olabilir böyle hissetmemde. Sadece bebeğim biraz daha büyüyüp 6 aylık gibi olduğunda, daha çok beceriler kazandığında biraz daha serbest hissedebilirim belki diye telkin ediyorum kendimi. Şu sıralar sürekli yanında olmak biraz yorucu açıkçası hem fiziksel hem ruhsal. Bilmem benzer mi sizin de hissettikleriniz ama umarım bu yeni hayata bi şekilde adapte olabiliriz ileriki zamanlarda.

Bu arada kızlar ben bugün işbaşı yaptım..dünden beri kızıma baktıkça ağlayasım geliyordu bugün ayrılır ayrılmaz ağlamaya başladım 😔 doğduğundan beri sürekli beraberiz en uzun ayrı kalışımızdı. Uzun dediysem de dört saat😅
Benim en büyük şansım kızıma evde babasının bakıyor oluşu. Eşim işi gereği hep evde 🙏🏻 Sütü akşamdan sağıp biberonla buzdolabına koymuştum sabah emzirip evden çıktım benden sonra acıkınca sütü ısıtıp vermiş uyutmasında da çok sıkıntı olmamış şimdilik ilk gün iyi geçti diyebilirim 🙏🏻 Darısı diğer işe başlayacak arkadaşların başına..

Evet sadece bölgesel kızarıklık ve ağrı var.şu an için şişlik, beze ve bende ateş yok. E ben çok düzenli emziriyorum. neden mastit olsun ki?
Bende düzenli emziriyodum ama yine de oldu . Tabi o zaman 1 aylıktı bizimki 🤷bnm göğüs ucumda yara vardi ondan da kaynaklı mastit olabilir demişti doktor

Sen kaç saatte bir emziriyodun peki? Yani aslında çok sık vermemek mi gerekiyor artık? Ben de hala 2 saati geçirmiyorum ama sanki kızım da hep 1,5 saatten sonra acıkmaya başlıyor gibi huysuzlaşıyor ve meme verince emiyor.. ne zaman bu süre uzayacak anlamadım gitti 3 ay oldu ya😅
Ben eğer kndisi emmek istemiyorsa 2.5 saat sonra bibteklif ediyorum .ama bu ara meme reddiyle uğraştığım için kabul etmiyor .yarım saat sonra tekrar teklif ediyorum .genelde üç saati buluyor emmesi bazen 3.5 saat ama kolumda tutarken nerdeyse hiç emmiyor .yatarak emziriyorum .onu da ilk tutturmasi zor oluyor istemiyor çünkü .ama tuttuktan sonra ikinci memeyi de emiyor .gece kndi ne zamn isterse 4-5 saat emmedigi oluyor.ay keşke meme için huysuzlassa da sürekli emzirsem 🥲emmemek için huysuzlastigi için bnm sarterler atıyor her emme saatinde .

Bende düzenli emziriyodum ama yine de oldu . Tabi o zaman 1 aylıktı bizimki 🤷bnm göğüs ucumda yara vardi ondan da kaynaklı mastit olabilir demişti doktor
Allah Allah yaaa. Yara da yok bende 🤦🏻‍♀️ Tek düşündüren akşam sırtıma krem sürmüş olmaK. ama tek taraflı neden olsun ki kremden de? 🤷🏻‍♀️

Allah Allah yaaa. Yara da yok bende 🤦🏻‍♀️ Tek düşündüren akşam sırtıma krem sürmüş olmaK. ama tek taraflı neden olsun ki kremden de? 🤷🏻‍♀️
Ben onla ilgili olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Bı internette de araştır istersen .ben sağ göğüsumde olmuştu iki memenin birleşiminde yakın

Sleepyciler ben aldım tane 1.34 oluyo iyi bence brbek doğmadan 40 kuruşa gelen şeylere şimdi bu fiyatlara oo diyoruz ama olsun

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-09-17-43-51-757_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_2022-06-09-17-43-51-757_com.pozitron.hepsiburada.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 59
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin 🙏💐

Bu arada kızlar ben bugün işbaşı yaptım..dünden beri kızıma baktıkça ağlayasım geliyordu bugün ayrılır ayrılmaz ağlamaya başladım 😔 doğduğundan beri sürekli beraberiz en uzun ayrı kalışımızdı. Uzun dediysem de dört saat😅
Benim en büyük şansım kızıma evde babasının bakıyor oluşu. Eşim işi gereği hep evde 🙏🏻 Sütü akşamdan sağıp biberonla buzdolabına koymuştum sabah emzirip evden çıktım benden sonra acıkınca sütü ısıtıp vermiş uyutmasında da çok sıkıntı olmamış şimdilik ilk gün iyi geçti diyebilirim 🙏🏻 Darısı diğer işe başlayacak arkadaşların başına..
Ah ilk çocuğumda ben de öyleydim
Ağlıyordum işte süt sağarken videolarına bakıp bakıp 🥹
Alışıyorsun zamanla bi şekilde
Biraz büyüsün işten gelince yapışacak yakana 🥰 Allah kolaylıklar versin

Ya bu kadar cok ağlanmaz atak bile olsa biraz sakinleşmez mi ya hep ağliyor. Idrar yolu enfeksiyonu mu var acaba bi test mi versek

Back
X