- 7 Şubat 2022

- 787

- 1.199

- 43

- 33

Kuzum nasıl anladın gerilemeyi, uyumamasindan mi yoksa baska sinyaller verdi mi? Aglama huzursuzlanma vsSanırım uyku gerilemesi yaşamaya başladık hoşgeldin 4.ay![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum nasıl anladın gerilemeyi, uyumamasindan mi yoksa baska sinyaller verdi mi? Aglama huzursuzlanma vsSanırım uyku gerilemesi yaşamaya başladık hoşgeldin 4.ay![]()
Bezi bağlamadan önce, bak içine yapışık mi açık mı diye :)Ben silmiyordum yıkıyorum hep o bölgeden çok korkarım hep enfeksiyon kapmasın diye şu an müdahaleye gerek yok ilerlerse krem veririm dedi
Merhabalar ürünü kullanıyor musunuz memnun musunuz acaba ?baby plus safe and side diye bir şey aldım kuzu bak netten 750ye almıştım burdan da 3-4 kişi aldık aynısını hatta @dejavuh sayesinde aldım diyebilirim çok pratik reflü yatağı falan oluyor öyle çok büyük değil tam benim kullanacağım kadar sonra odasında yatırırım diye düşünüyorum 6 7 ay benle takılsınn
bu arada kardiyolojiye gittim sonundaaaa aort ve kapakta sızdırma var ama takiplik daha jkasdhka sen ne alemdesiiin
Bende hep kaka yapsa silerim pesinden banyoya yıkarım muhakkak ama 2 aylıkken enfeksiyon oldu antibiyotik verildi kız bebeklerde kaçınılmaz dedi doktor mutlak bir donem olur geçerKızımda 4 ay asisinda 7 kilo 61 cm di. 2.720 dogmustu aynı gibi kilo alımı
Merhabaa çok çok memnunumm yenidoğandan itibaren kullandık kullanıyoruzz 4 ayı geçtik baya kolaylık oldu bizeeMerhabalar ürünü kullanıyor musunuz memnun musunuz acaba ?
Sürekli ona bakıyorum artık ins. İlerleme olmazBezi bağlamadan önce, bak içine yapışık mi açık mı diye :)
Bizimkinde de başladık gerileme sanırım. Gece uyanmazdi, şimdi uyanıyor. Bir de siritmaya başlıyor direkKuzum nasıl anladın gerilemeyi, uyumamasindan mi yoksa baska sinyaller verdi mi? Aglama huzursuzlanma vs
Aynı benim kız bana mutlak gülerBizimkinde de başladık gerileme sanırım. Gece uyanmazdi, şimdi uyanıyor. Bir de siritmaya başlıyor direk![]()
Hep gulsunler inşallah gümüşümAynı benim kız bana mutlak güler
Olabilirlütfen sakin ol. bu dediklerini bilinçli yapmaları veya yapmamaları için henüz çok erken. ama çok aklına takıldıysa baska birinden yardım iste o baksın göz temasına, sese tepkiye. bizi her gün her an görüyolar rutinleştik onlar için bakmaması çok normal![]()
Canım çok zor uyumaya başladı ve gece uzun uyumalardan hiç eser kalmadı utanmasa saat başı kalkacak ekstra huysuzluğu da varKuzum nasıl anladın gerilemeyi, uyumamasindan mi yoksa baska sinyaller verdi mi? Aglama huzursuzlanma vs
Kız bebeklerde enfeksiyon riski daha cok aynen.Bende hep kaka yapsa silerim pesinden banyoya yıkarım muhakkak ama 2 aylıkken enfeksiyon oldu antibiyotik verildi kız bebeklerde kaçınılmaz dedi doktor mutlak bir donem olur geçer
İki gündür bizde böyleyiz, sürekli uyaniyor inanilmaz enerjik ama asla uykusu var diyemem. Deli olucam oyle uykusuz bir gece ustune birde boynum tutulmusCanım çok zor uyumaya başladı ve gece uzun uyumalardan hiç eser kalmadı utanmasa saat başı kalkacak ekstra huysuzluğu da var
Ayy keşke bizimki de enerjik olsa sürekli ağlıyorİki gündür bizde böyleyiz, sürekli uyaniyor inanilmaz enerjik ama asla uykusu var diyemem. Deli olucam oyle uykusuz bir gece ustune birde boynum tutulmusahh ah
Benim bir sonraki evrem o galiba,bunlar iyi günlerim sukredeyim en iyisiAyy keşke bizimki de enerjik olsa sürekli ağlıyor![]()