• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızım aylardır böyle idi 2 3 günde 1 kaka ciside dolunca degisiyodum kimi cizgi mavi olunca hemen alıyor onun için daha cok bez kullanıyor belki. Bizim 2 ay filan sürdü bu sekilde belki daha fazla kabiz deildi yapıncada sulu kaka yapıyodu bi kac gündür gümde 3 4 e cıktı hatta saymadım belkide daha cok her ikiside normal bi durum.
Yarın kontrolü var bakalım ne dicek doktoru

Aslında en baştan beri hiç uzun uzun emen bebek olmadı ama kakasını yapmaması endişeye sokuyor beni aç mi kalıyo diye günde 4 bez ancak kirletiyor
Canım kaka yibhic baz alma benimki dün 9. Gundu yapmadığı fitille yaptırdım. Bizimki nasıl tutuyor bu kadar kaka bilmiyorum. Çişi de doktora sordum artık hava sıcak terle de atıyorlar demişti gcen ay .biz 4 aylık kontrole daha gitmdik ama evde kilosu 7700 çıktı . Yani kaka yapmiyir diye doymasa bizimki bu kadar kilo almazdi

Kızlar blw için 6 tane kitap aldım. Umarım faydasını görürüm 🤲🏻 Screenshot_2022-07-07-12-04-53-083_trendyol.com.webp Screenshot_2022-07-07-12-12-11-319_com.pozitron.hepsiburada.webp

Çocuktan çocuğa değişiyor araba meselesi
Benim ilk kız ne bebek arabası sevdi ne normal arabaya binip durmayı sevdi
Hep eziyetti yani o yüzden ısrarcı olmadım
9 aylık yürümeye başladı o zaman baston pusetler var zamanında 100 TL ye almıştım şimdi 250 TL falan heralde
İncecik katlayınca şemsiye gibi oluyor
Ona bayılırdı
Hakkını verdiğimiz tek şey o olmuştu🤣
Ama bu ikinci sıpa bayılıyor sokakta arabasında uyusun gezsin
Belki zamanla alışır ama alışmazsa da etrafa bakınıp seveceği günler gelecektir 🙏🌺
Canım modelini atar mısın ismini rica etsem alicam kenara koyarım şimdiki araba ağır

Kızlar bebeğim seslenince sese bakmıyor çıngırağa va güç bela bazen dönüyor bakıyor bazen ona da bakmıyor. Agulamayı bıraktı göz teması kurmak istemiyor. Çığlık atmıyor. Sesleniyorum yokmuşum gibi davranıyor. Doktora götürecektim greve girdiler. 9 günde öyle yok. Ben bu kadar gün acaba bişry mi var diye düşünmekten kafayı yerşm heralde. Ataklarla alakası olabilir mi? Kulak testinden yenidoğan döneminde geçmişti ama şimdi duymuyor gibi davranıyor sanki 😭

Kızlar bu bebe emmiyo en fazla 3 dakika doymuyo sanki çünkü 4 gündür doğru düzgün kaka yapmadı 1 kez yaptı oda azıcık ve mukuslu gibiydi sanki doymuyo mu acaba biberonla vermeyi denedim onuda kabul etmiyo kaşıkla da diliyle iyiyi napcan ben
sıcak da etkili olabilir ama büyüdükçe etrafa bakınma artıyor. ondan da emmiyordur. benim oğlanın da gözler hep etrafta.
Kaka doyma konusunda kriter değil diyorlar . Ama 4 bez az sanırım en az 5 6 bez olmalı diyorlar? Kilo ve boy nasıl?
kaka kesinlikle kriter değil bence de. benim oğlan 4-5 günde kaka yapıyor bazen fitille yapıyor ama 7 kilonun üzerinde şu an.

Kızlar bebeğim seslenince sese bakmıyor çıngırağa va güç bela bazen dönüyor bakıyor bazen ona da bakmıyor. Agulamayı bıraktı göz teması kurmak istemiyor. Çığlık atmıyor. Sesleniyorum yokmuşum gibi davranıyor. Doktora götürecektim greve girdiler. 9 günde öyle yok. Ben bu kadar gün acaba bişry mi var diye düşünmekten kafayı yerşm heralde. Ataklarla alakası olabilir mi? Kulak testinden yenidoğan döneminde geçmişti ama şimdi duymuyor gibi davranıyor sanki 😭

Bence bebeği darlıyorsunuz :) ben canım sıkkın olunca ilgilenilmek istemiyorum. Benim kızım da öyle :) uykusu oluyor mesela uyuyamıyor. Sonra bir şey söylüyorum başını çeviriyor uzaklara bakıyor. İnatla konuşursam sinirlenip ağlıyor :p doktora götürmenize gerek yok kısa dönemli sorunlar için. Ama derseniz ki ortakulak iltihabı oldu da ondan mı duymamaya başladı, o zaman doktor lazım ama onun için elini kulağına götürüp ağlar diyorlar. Yoksa neden birden duymamaya başlasın? Biraz kendi halinde takılmak istiyordur.

bizim topiğimizde neden popüler konu başlığı yok diğer anne grupları gibi? 🤔

Canım modelini atar mısın ismini rica etsem alicam kenara koyarım şimdiki araba ağır
Ben 4 sene önce ebebekten almıştım şimdi sanırım yok
Ama mutlaka muadil markalar görürsün diye düşünüyorum
Benimki vib markaydı

Eklentiler

• A890F4F0-3E3D-4B10-B9C5-DD99416943C5.webp
    A890F4F0-3E3D-4B10-B9C5-DD99416943C5.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba optipro kullanmaya devam ediyor musunuz? Memnun musunuz?
Merhaba, yok onu bırakalı çok oldu o da aşırı gaz yaptığı için uzun süredir Golden Goat kullanıyoruz keçi sütü olduğu için tüm dertlerimiz bitti şükür

Canım kaka yibhic baz alma benimki dün 9. Gundu yapmadığı fitille yaptırdım. Bizimki nasıl tutuyor bu kadar kaka bilmiyorum. Çişi de doktora sordum artık hava sıcak terle de atıyorlar demişti gcen ay .biz 4 aylık kontrole daha gitmdik ama evde kilosu 7700 çıktı . Yani kaka yapmiyir diye doymasa bizimki bu kadar kilo almazdi
Bizim de kilo almamız fena değil huzursuzlukta pek yok ama sadece uyurken emiyo

sıcak da etkili olabilir ama büyüdükçe etrafa bakınma artıyor. ondan da emmiyordur. benim oğlanın da gözler hep etrafta.

kaka kesinlikle kriter değil bence de. benim oğlan 4-5 günde kaka yapıyor bazen fitille yapıyor ama 7 kilonun üzerinde şu an.
Bende evde kıyafetleri ile tartiyorum 7250suan

Bence bebeği darlıyorsunuz :) ben canım sıkkın olunca ilgilenilmek istemiyorum. Benim kızım da öyle :) uykusu oluyor mesela uyuyamıyor. Sonra bir şey söylüyorum başını çeviriyor uzaklara bakıyor. İnatla konuşursam sinirlenip ağlıyor :p doktora götürmenize gerek yok kısa dönemli sorunlar için. Ama derseniz ki ortakulak iltihabı oldu da ondan mı duymamaya başladı, o zaman doktor lazım ama onun için elini kulağına götürüp ağlar diyorlar. Yoksa neden birden duymamaya başlasın? Biraz kendi halinde takılmak istiyordur.
Olabilir. Emmek istemiyor diye yatarak emzirdim bi süredir. O sebeple orta kulak iltihabı olmuş olabilir diye düşündüm. Geçende kulağını tuttu çekti bir kaç kez hatta kanatmıştı cırıp 😭 darlamak istemiyorım aslında..

Olabilir. Emmek istemiyor diye yatarak emzirdim bi süredir. O sebeple orta kulak iltihabı olmuş olabilir diye düşündüm. Geçende kulağını tuttu çekti bir kaç kez hatta kanatmıştı cırıp 😭 darlamak istemiyorım aslında..

Eğer kulakta ağrı, akıntı, ateş gibi bulgular olursa direkt acile gidersiniz. Orada otoskopla bakıp anlarlar kulakta bir şey var mı yok mu diye

Hee hepsi varrr ama kusma çok beslenirse
Kanla yaptı testi de bşr sürü değer de istemiş alerji olsa böbrekte süzülme müzülme etkileniyomuş onlar da negatif çıkınca tanıyı koydu ama ek gıdaya geçince daha net anlarız dedi

Valla inceledi baya çünkü kızarıklıkları genelde wıcaklayınca oluyo süt içerdim kızarmasdım veya yumurta falan tepki yok ama bazı baharatlarda tepki var egzemayı kudurturmuşş

Bu kan işi yeni çıktı ya bi kere olmuştu minik nokta ra kan ilacından sonra iyice cortladı
Şimdiki sistem nasıl kuzum bilmem ama dediğim gibi büyük kizimdaki doktor boşuna yapmayalım. Var olan cocukta yok olmayanda çıkıyor çok yanıltıcı demisti. En doğru sonucu deriyle yapılan veriyor onun içinde şuan çok ufak diye bahsetmisti.Ben uzun süre diyet yaptım halaki günde süt ürünleri tüketti mi gaz yapar rahatsız olur büyüğüm.

Back
X