Bizim de kilo almamız fena değil huzursuzlukta pek yok ama sadece uyurken emiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim de kilo almamız fena değil huzursuzlukta pek yok ama sadece uyurken emiyo
Ben meme reddi yaşadığım zamanlarda pilates topuna oturup hafifçe zıplıyorum Ve o şekilde reddettiği memeyi emiyor. Kesinlikle tavsiye ederim.M Mavilicicek32 Uyumadiginda nasıl besliyorsun peki? Kızım da tam iki aydır sadece uykuluyken emiyor
Ben de yatakta zıplayarak vermeye çalışıyorum yine almıyorBen meme reddi yaşadığım zamanlarda pilates topuna oturup hafifçe zıplıyorum Ve o şekilde reddettiği memeyi emiyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Ben de yatak ya da koltukta denedim ama pilates topu gibi asla olmuyor. Çocuk bi şekilde anlıyor ve reddediyor. Nasıl ki topa gidiyorum cork cork emiyor.Ben de yatakta zıplayarak vermeye çalışıyorum yine almıyor
Allah Allah çok değişik gerçektenBen de yatak ya da koltukta denedim ama pilates topu gibi asla olmuyor. Çocuk bi şekilde anlıyor ve reddediyor. Nasıl ki topa gidiyorum cork cork emiyor.
lütfen sakin ol. bu dediklerini bilinçli yapmaları veya yapmamaları için henüz çok erken. ama çok aklına takıldıysa baska birinden yardım iste o baksın göz temasına, sese tepkiye. bizi her gün her an görüyolar rutinleştik onlar için bakmaması çok normalKızlar bebeğim seslenince sese bakmıyor çıngırağa va güç bela bazen dönüyor bakıyor bazen ona da bakmıyor. Agulamayı bıraktı göz teması kurmak istemiyor. Çığlık atmıyor. Sesleniyorum yokmuşum gibi davranıyor. Doktora götürecektim greve girdiler. 9 günde öyle yok. Ben bu kadar gün acaba bişry mi var diye düşünmekten kafayı yerşm heralde. Ataklarla alakası olabilir mi? Kulak testinden yenidoğan döneminde geçmişti ama şimdi duymuyor gibi davranıyor sanki![]()
2 saatte bir uykusu geliyo emerek uyuyo onun dışında uyanıkken emerse en fazla 2 dk fazlasını asla almiyo bugün kontrolümüz vardı 7080 olmuş kilosu 1 ayda 850gr almış doymasa almazdı dediM Mavilicicek32 Uyumadiginda nasıl besliyorsun peki? Kızım da tam iki aydır sadece uykuluyken emiyor
Evet benimde ya uyurken emiyo asla oturarak emziremiyorum kafasını kaldırıp oturmaya calisiyorBende ayakta yürürken şarkı soyleyerek emziriyorum sıkıntı olduğunda hiç red etmedi bu şekilde.. Huzursuzluk olunca asla oturark emziremiyorum
Gündüz kaç saatte bir besliyorsun? Uyumama durumunda nasıl yapıyorsun peki canım?2 saatte bir uykusu geliyo emerek uyuyo onun dışında uyanıkken emerse en fazla 2 dk fazlasını asla almiyo bugün kontrolümüz vardı 7080 olmuş kilosu 1 ayda 850gr almış doymasa almazdı dedi
Genelde uyumama durumu olmuyo en fazla 3 saat uykusuz kaliyo o yüzden aç kalma olmuyo hiç gece de 1 kez uyanıyorGündüz kaç saatte bir besliyorsun? Uyumama durumunda nasıl yapıyorsun peki canım?
850gr gayet iyi almis. Bundan sonra 300 500 Gr arası alacaklarmis.2 saatte bir uykusu geliyo emerek uyuyo onun dışında uyanıkken emerse en fazla 2 dk fazlasını asla almiyo bugün kontrolümüz vardı 7080 olmuş kilosu 1 ayda 850gr almış doymasa almazdı dedi
Ben silmiyordum yıkıyorum hep o bölgeden çok korkarım hep enfeksiyon kapmasın diye şu an müdahaleye gerek yok ilerlerse krem veririm dedi850gr gayet iyi almis. Bundan sonra 300 500 Gr arası alacaklarmis.
Vajinal yapışıklık da temizlerken dikkat et, kontrol et devamlı. Bazen silerken yapisiyormus.