- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.101
- 598
Benim oğlan 4.Ay kontrolünde 7715 gram çıkmıştı 20 temmuzda. herhalde şimdi 8 kilo olmuştur. anca oluyor valla 4 numaraBen sleepy ekstra 3 kullanıyorum oluyor 6 kilo kızım siz erken geçtiniz 4 ve5 e![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oğlan 4.Ay kontrolünde 7715 gram çıkmıştı 20 temmuzda. herhalde şimdi 8 kilo olmuştur. anca oluyor valla 4 numaraBen sleepy ekstra 3 kullanıyorum oluyor 6 kilo kızım siz erken geçtiniz 4 ve5 e![]()
Goon turco baby me Molfix bu bezler büyük bir tık sleepy küçük bana göre de sleepy 3 kullanıyorum şuan 4 Ekim'de anca geçerimBenim oğlan 4.Ay kontrolünde 7715 gram çıkmıştı 20 temmuzda. herhalde şimdi 8 kilo olmuştur. anca oluyor valla 4 numarabir de içlerinde en büyük gerçekten Prima. sleepy 5, baby turco 4 ve Prima aktif bebek 4’ü üst üste koydum aralarında yarımşar santim de olsa turco<sleepy<Prima şeklinde oldu.
Dimi dun tum gun midem bulandı ayni hamilelikdeki gibi gecmisi okumam birdahaBiz Prima aktif bebek 4 kullanıyoruz ama sanki o da sıkmaya başladı gibi. sleepy 5 aldım, sünneti iyileşsin onu takmaya başlayacağım. gerçi o da Prima 4 ile aynı boy.
Benim de öyle olduğum anlar var. Dolaptan geçen gün bi elbise çıkardım, hamileliğin ilk zamanları giyiyordum normal elbisem. daha görür görmez başladı midem bulanmaya. O zamanki kokuyu aldım otomatik olarak. beyin yazıyor işte bi kenara. Sonra böyle çat diye çıkıyor karşına![]()
Sorma ya dun cok korktum yine bulantı basladi diye tum gun bulandı yiyerek bastırmaya calistim gecti bugun. Ne cekmisim gebeyken ciddenSen gerçekten çok çektin o tükürükten ya![]()
Karanlık yerde son kullanma tarihine kadar. Gerci sisesi koyu ama ben yinede oyle koyuyorumKızlar açılan calpol şişesi açıldıktan sonra ne zamana kadar tüketiliyor? Birde buzdolabında mi muhafaza ediyorsunuz ?
Valla ben ilaçları açıldıktan 3ay sonra atıyorum. Pek uzun süre tutmak sağlıklı gelmiyor.oda sıcaklığında karanlık yerde tutunKızlar açılan calpol şişesi açıldıktan sonra ne zamana kadar tüketiliyor? Birde buzdolabında mi muhafaza ediyorsunuz ?
Valla bana doktor 1 ay sonra at dedi. Eşimin amcası da eczacıydi, eşim de suruplarin ömrü 1 ay oluyor dedi. Ama dün mermiks eczacı arkadaşına sordu, skt ye kadar kullanılır demiş.Kızlar açılan calpol şişesi açıldıktan sonra ne zamana kadar tüketiliyor? Birde buzdolabında mi muhafaza ediyorsunuz ?
Açılan ilacin 3 ay sonra etkisi kalmiyormus.Valla ben ilaçları açıldıktan 3ay sonra atıyorum. Pek uzun süre tutmak sağlıklı gelmiyor.oda sıcaklığında karanlık yerde tutun
Güneş görmeyen yerde saklamak yeterli oda ısısındaKızlar açılan calpol şişesi açıldıktan sonra ne zamana kadar tüketiliyor? Birde buzdolabında mi muhafaza ediyorsunuz ?
25 derece altında oda sıcaklığında yazıyor ama benim ev 29 derece gösteriyor en serin odada bile o yüzden buzdolabında saklıyorum.Son kullanma tarihine kadar kullanılırKızlar açılan calpol şişesi açıldıktan sonra ne zamana kadar tüketiliyor? Birde buzdolabında mi muhafaza ediyorsunuz ?
Yaz telaşesinde mi dersinBuralar yine dutluk olmuş![]()
Valla benim ki uykusuzluktanYaz telaşesinde mi dersin![]()
Çalışmak sıkıntı emzirme döneminde bende iş var şimdi ama nasıl yapicam eşim vazgec diyor az daha bekleYa benim sağ mememden çok güzel süt emiyor ama sol memede emmesin diye çıldırıyor. sol meme için sürekli ayakta ya da gezerken emziriyorum. Oldu 8 kilo, ayakta emzirmek çok zor gerçekten.
bir de işteyken kendimi sağmak çok sıkıntı. Mescide çıkıyorum ama klima yok binada, yanıyorum, gebermelik bir durumdayım. Stres oluyorum birileri gelecek diye ve işe de geç iniyorum diye. Bu sefer sütüm çıkmıyor, iyice kısırdöngüye giriyor olay. şıp şıp ter akıyor her bir hücremden. Ek gıdaya geçince en azından ben işteyken emeceği saatte yemek yer de ben eve gidince emziririm şu sağma işi de biter.
keşke işe başlamasaydım da evde olup emzirseydim. keşke maddi imkanımız olsaydı da 2 sene ücretsiz izne ayrılsaydım.
Eşim bana “gitme bi yolunu buluruz maaşın dese” o saniye ücretsiz izne çıkarımÇalışmak sıkıntı emzirme döneminde bende iş var şimdi ama nasıl yapicam eşim vazgec diyor az daha bekle
İzin bitti memur falan olunca mecbur tabiki
Memur değilsin özel sektör zor geri dönme diyor eşim kızımıza bak diyor gerçekten bir anne ne zaman ise dönmeli bilmiyorum şuan çok zor tek bildiğim yürüyünce de ayrı zor emekleyince ayrı zorEşim bana “gitme bi yolunu buluruz maaşın dese” o saniye ücretsiz izne çıkarım![]()