2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ben ovulasyonla hamile kaldım erken de öğrendim aslında biliyorum vaktini aklıma yatmıyor ama elimden bişi gelmiyor bekleyeceğim...
Bende adetten 4 gün önce öğrendim progesteron ve beta değerlerine göre Dr boş gebelik olma ihtimali yok demişti ama şu an bu durumdayım ne yapmalıyım bilmiyorum ilk öğrendiğimde ankarada özel bir dr a girmiştim ve tekrar ona gitme imkanım yok

Ya benim oğlumda da ben 6+2 ydim sadece kese ve yolk vardı. Doktorum gayet normal bir şeklide 2 hafta sonra gel bebeğimizin kalbini dinleyelim dedi. Sizin doktorlarınız neden hemen en kötüyü söylediler anlamadım

Benim olduğum yerde de doktor hastane vs çok az. Buna bile zor ulaştım desem yeridir canım. Mecbur bekleyeceğim. Umarım ikimizde güzel haberler alırız. Bi gelişme olursa beni etiketle mutlaka, dua edelim

Ya benim oğlumda da ben 6+2 ydim sadece kese ve yolk vardı. Doktorum gayet normal bir şeklide 2 hafta sonra gel bebeğimizin kalbini dinleyelim dedi. Sizin doktorlarınız neden hemen en kötüyü söylediler anlamadım
Sanırım kese olması gerekenden küçük. Ben covid geçirdim vs. Hikaye çok iç acıcı değil. Ondan olsa gerek. Sizin kese kaç cm idi 6 2 de?

Geçmiş olsun umarım hemen sağlığına kavuşursun ama bebişin iyi ya buna da şükür

38 yaşındayım 2. çocuğum 22 mayıs tahmini doğum tarihi. maşallahlarınızı alırım teyzeleri ...

Bunu ben de hep soruyorum 5+0 şu an keseye göre de 5+2 ben neyim şu an 6 hafta mı 5+2 mi 5+0 mu ne karışık şeylermiş
Benimkide 5+0 Vall bende + li cevap vermekten yoruluyorum. Kimisine 5 haftalik diyorum aaa 4+ kac diyor kimisine ozaman 6 haftalik diyorum oda aa 6+ kac diyor dunyaca ortak bir dil bulsak bunun icin eziyet olmasa bu annelere

38 yaşındayım 2. çocuğum 22 mayıs tahmini doğum tarihi. maşallahlarınızı alırım teyzeleri ...
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Benimde nasip ederse 25 mayis ikinci cocugumu alicam kucagima Hemde oglum 26 mayis dogumlu bir tasla iki kus dogumgunusu olur bize

Benimkide 5+0 Vall bende + li cevap vermekten yoruluyorum. Kimisine 5 haftalik diyorum aaa 4+ kac diyor kimisine ozaman 6 haftalik diyorum oda aa 6+ kac diyor dunyaca ortak bir dil bulsak bunun icin eziyet olmasa bu annelere
Değil mi ama aslında o haftayı bitirmiş oluyoruz diğer haftayı yaşıyoruz herkes de + olayından anlamıyor 5 mi 6 mı yani diyorlar ben de bir bilsem söyleyecem de ahh ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…