Aslinda ayni aya dusmesinøer diye gecen ay hamile kalmistim ozaman nisanda dogacakti ama kimyasal olunca dedim bizim ne istedigimiz allahin ve evrenin cok umrunda degil
Kizlar yaa reglimin uzerinden bugun 5-6 gun gecti dunden beri boyle bir agri var ama offf agriyor gibi de degil. Burdayim diyen bir kasik ve bel agrisi. Reglim ha geldi ha geliyor hissiyati. Varmidir boyle hisseden aramizda??
Kizlar yaa reglimin uzerinden bugun 5-6 gun gecti dunden beri boyle bir agri var ama offf agriyor gibi de degil. Burdayim diyen bir kasik ve bel agrisi. Reglim ha geldi ha geliyor hissiyati. Varmidir boyle hisseden aramizda??
Geç döllenme ya da ikinci kez yumurtlama olmuş demişti doktor benimde. İnşallah öyledir. Dualarım seninle. Eğer bat göre baksaydık ben şu an 8+3 yerine mesela 10+5 filan olacaktım. Bana ilk doktor regl olursun ya da düşük yaparsın gibi bişeyler söylemişti.
evet gittim 3 kez düşük riski diyorlar. kürtaj öneren oldu ben beklemeyi seçtim. su anda ağrım da var dinlenemiyorum işte oldugum için parol içtim. 6+1iz su an kese 12 mm
evet gittim 3 kez düşük riski diyorlar. kürtaj öneren oldu ben beklemeyi seçtim. su anda ağrım da var dinlenemiyorum işte oldugum için parol içtim. 6+1iz su an kese 12 mm
Ben yurtdisinda yasiyorum burda erken dusuklerde kurtarmak icin bisey yapmiyorlar ama turkiyede progestan mi ne veriyolarmis dusugu onlemek icin sana verilmedi mi?
İnan hiç hatırlamıyorum 6 yıl önceydi sadece 6+2 olduğumu hatırlamıyorum çünkü çıktıktan sonra birkaç arkadaşım beni çok korkutmuştu 6. Haftada h
Kalp atışı duymamışsan boş gebeliktir diye ama geç döllenmeymiş, hatta şunu da hatırlıyorum adet zamanından 10 gün geçmişti kan testi yaptırdığımda ozaman mesela 1020 ydi beta değerim
Ben yurtdisinda yasiyorum burda erken dusuklerde kurtarmak icin bisey yapmiyorlar ama turkiyede progestan mi ne veriyolarmis dusugu onlemek icin sana verilmedi mi?
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Benimde nasip ederse 25 mayis ikinci cocugumu alicam kucagima Hemde oglum 26 mayis dogumlu bir tasla iki kus dogumgunusu olur bize
Benim de çok canım sıkılıyor sanki ufak ufak çoğalmaya başladı sanki birde leke gelirken sancı yapıyor o çok canımı sıkıyor ya
Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Kızlar kese görüntünüz nasıl? Eğer kese yuvarlaksa kız uzun muz gibiyse erkek diyorlar bu teori doğru mudur
Benim kese yuvarlak ama tarih hesaplamasında 5+1, ultrason ölçüm hesaplamasında 5+4 çıktı kese gününden önde gidiyorsa da erkek diyorlar
Eğer teoriler doğruysa keseye göre kız ultrason gün hesaplamasına göre erkek
Progestan progestron hormonunu yani sağlıklı embriyonun tutunma hormonunu arttırmaya yarıyor yani tamamen düşük engellemiyor bana da doktorlar sağlıksız embriyonun tutunması için yapabileceğimiz hiç bir şey yok demişti
Benim de çok canım sıkılıyor sanki ufak ufak çoğalmaya başladı sanki birde leke gelirken sancı yapıyor o çok canımı sıkıyor ya
Rabbim yar ve yardımcımız olsun