2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kizlar yaa reglimin uzerinden bugun 5-6 gun gecti dunden beri boyle bir agri var ama offf agriyor gibi de degil. Burdayim diyen bir kasik ve bel agrisi. Reglim ha geldi ha geliyor hissiyati. Varmidir boyle hisseden aramizda??

Kizlar yaa reglimin uzerinden bugun 5-6 gun gecti dunden beri boyle bir agri var ama offf agriyor gibi de degil. Burdayim diyen bir kasik ve bel agrisi. Reglim ha geldi ha geliyor hissiyati. Varmidir boyle hisseden aramizda??
MALESEF. hatta az önce yine pembemsi yogun bir akıntı geldi yine. çok korkuyorum

Benim 1.02 gözüküyor. Sanırım kabullenmem lazım bişeyler normal değil..
Geç döllenme ya da ikinci kez yumurtlama olmuş demişti doktor benimde. İnşallah öyledir. Dualarım seninle. Eğer bat göre baksaydık ben şu an 8+3 yerine mesela 10+5 filan olacaktım. Bana ilk doktor regl olursun ya da düşük yaparsın gibi bişeyler söylemişti.

evet gittim 3 kez düşük riski diyorlar. kürtaj öneren oldu ben beklemeyi seçtim. su anda ağrım da var dinlenemiyorum işte oldugum için parol içtim. 6+1iz su an kese 12 mm
Ben yurtdisinda yasiyorum burda erken dusuklerde kurtarmak icin bisey yapmiyorlar ama turkiyede progestan mi ne veriyolarmis dusugu onlemek icin sana verilmedi mi?

Sanırım kese olması gerekenden küçük. Ben covid geçirdim vs. Hikaye çok iç acıcı değil. Ondan olsa gerek. Sizin kese kaç cm idi 6 2 de?
İnan hiç hatırlamıyorum 6 yıl önceydi sadece 6+2 olduğumu hatırlamıyorum çünkü çıktıktan sonra birkaç arkadaşım beni çok korkutmuştu 6. Haftada h
Kalp atışı duymamışsan boş gebeliktir diye ama geç döllenmeymiş, hatta şunu da hatırlıyorum adet zamanından 10 gün geçmişti kan testi yaptırdığımda ozaman mesela 1020 ydi beta değerim

Ben yurtdisinda yasiyorum burda erken dusuklerde kurtarmak icin bisey yapmiyorlar ama turkiyede progestan mi ne veriyolarmis dusugu onlemek icin sana verilmedi mi?
DÜŞECEKSE sağlıksızsa düşsün dedi doktor.. benim özel durumum var ama covid ilaçlarnı kullandım hamileliğimin 2.3. gününde

Benim kizimda muz gibiydi teori çürüdü

Progestan progestron hormonunu yani sağlıklı embriyonun tutunma hormonunu arttırmaya yarıyor yani tamamen düşük engellemiyor bana da doktorlar sağlıksız embriyonun tutunması için yapabileceğimiz hiç bir şey yok demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…