2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Evet gitmiştim progestan iğnesini günde iki defaya çıkardım ama malesef kesilmiyor lekelenmeler şimdi de biraz yoğun ve kırmızı olunca çok canım sıkıldı
Canım sürekli yat, sadece tuvalete kalk lütfen. Bu tarz kanama yaşayan çok insan var, ama en önemlisi yatmak.
Kızlar günaydın ya işe gitmeye o kadar üşeniyorum ki sürekli yatasım var. Benim gibi olan var mı
Aha bu ben

Kızlar günaydın ya işe gitmeye o kadar üşeniyorum ki sürekli yatasım var. Benim gibi olan var mı
Ben öyleydim şimdi de grip oldum heralde boğazım şişti başım ağrıyor sinüzit gibi öğretmen olduğum ve haftada 2 kere test verdiğim için covid yok biliyorum Allah’a şükür ama bu halde çocuklara ders anlatmak çok çok zor geliyor eve gidip şu an sıcacık ıhlamur içip yatmak istiyorum

Bizde öyle düşündük ama aynı cihazla takibi yapılıyor her gidisimizde geriden geliyordu.1 günde gelişme seviyesini biz 4 günde ancak alabiliyoruz
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda ama yine de aklınızda kalmasın. Burda da çok okudum aynı seye farklı farklı yorumlar yapan doktorlar oldugunu. Umarım gönlünce olur umarım tutunur bebeğin sana sağlıkla

Ben iyiyim ya çok şükür eskiden nasılsa o kadar enerjiğim. akşama kadar çalışıp dün yemek vs den sonra yürüyüşe fln çıktım. bugün yemeğe misafirim gelecek. rutinlere devam. yatmayı hiç sevmiyorum.

Evet gitmiştim progestan iğnesini günde iki defaya çıkardım ama malesef kesilmiyor lekelenmeler şimdi de biraz yoğun ve kırmızı olunca çok canım sıkıldı
Güzel düşünelim güzel olsun inşallah. Biz malesef hemen en kötüyü düşünüp süreci işkenceye ceviriyoruz. Rabbim yardimcin olsun sağlıkla al kucagina inşallah

çin takvimine göre de erkekmiş, ay sağlıklı olsun da hiiiç farketmez :)
hahaha zaten şu çin takvimiyle çıktım bu yola eşim normalde çocuk düşünmüyordu çin takvimine göre de sadece mart ve mayıs aylarında kız oluyordu dedim kaçarın yok mart ayında başlıyoruz bahane kabul etmem. Ama Ağustos ayında nasip oldu. Ne çıkarsa bahtıma ama çin takvimine göre bana da erkek düşüyor

Ama herkesin erkek olmasi imkansız agostosta hamile kalanlar hep erkek mi doğuracak.

Ya Akinti gelenler rengi ne renksiz seffaf yumurtlama akıntısı gibi mi?
Benim bugün akimsi bisey varda leke mi Akinti mi bilemedim. Rengi kahve değil ama sarımtırak ya bilemedim leke geliyor arada bu da mi leke acaba

Benim bugün akimsi bisey varda leke mi Akinti mi bilemedim. Rengi kahve değil ama sarımtırak ya bilemedim leke geliyor arada bu da mi leke acaba
O tür akıntılar normal canım, sonuçta rahmin büyüyor. Bende de oluyot. Lekelenme olması için kahverengi falan olmadı lazım ki onu istemeyiz.

aynısını iki gün önce yaşadım korktum, kahve sandım ama yok değil.takip ettm sarımtırak benimki.enfeksiyon var o yüzden sanırım. benm hamişlikten öncede tekrarlayan vajinitim olmuştu. şimdide tekrarladı sanırım. dr ilaç veremem şimdi dedi zaten o da azaldı iki gündür daha iyiyim idare edeceğiz. dikkat etmeye çalışıyorum.

Bende beyaz kremsi ya da sıvı su gibi hafif ıslatacak şekilde geliyor zaman zaman

Doğru diyorsunuz. Haftaya da aynı durum devam ederse başka doktora da gidip öyle karar veririm zaten tek doktorla alınacak karar değil gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…