- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
bende de var. bazen azalıyor bazen artıyor. ama hep var :)) kaşıntı yok bendede.Kızlar akıntısı olan var mı 2 gündür baya oluyor bende kaşıntı yok ama
günaydın ,ben şuan iyiyim,ama aksam erken uykum geliyor,akşam uykum çöküyor şuanKızlar günaydın ya işe gitmeye o kadar üşeniyorum ki sürekli yatasım var. Benim gibi olan var mı
İnşallah canım inşallah1 gün varmış aramızda. Bilmiyorum ya kafam öyle karıştı çok da üzgünüm. Ama böyle 8 gün geçmez yani. Toparlanıp beklememiz lazım muayeneyi. Dua edelim inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur...
İnşallah ondandır iyice karıştı kafamizkarından 20 mm altında zor görülür
Canım sürekli yat, sadece tuvalete kalk lütfen. Bu tarz kanama yaşayan çok insan var, ama en önemlisi yatmak.Evet gitmiştim progestan iğnesini günde iki defaya çıkardım ama malesef kesilmiyor lekelenmeler şimdi de biraz yoğun ve kırmızı olunca çok canım sıkıldı
Aha bu benKızlar günaydın ya işe gitmeye o kadar üşeniyorum ki sürekli yatasım var. Benim gibi olan var mı
Ben öyleydim şimdi de grip oldum heralde boğazım şişti başım ağrıyor sinüzit gibi öğretmen olduğum ve haftada 2 kere test verdiğim için covid yok biliyorum Allah’a şükür ama bu halde çocuklara ders anlatmak çok çok zor geliyor eve gidip şu an sıcacık ıhlamur içip yatmak istiyorumKızlar günaydın ya işe gitmeye o kadar üşeniyorum ki sürekli yatasım var. Benim gibi olan var mı
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda ama yine de aklınızda kalmasın. Burda da çok okudum aynı seye farklı farklı yorumlar yapan doktorlar oldugunu. Umarım gönlünce olur umarım tutunur bebeğin sana sağlıklaBizde öyle düşündük ama aynı cihazla takibi yapılıyor her gidisimizde geriden geliyordu.1 günde gelişme seviyesini biz 4 günde ancak alabiliyoruz
Ben iyiyim ya çok şükür eskiden nasılsa o kadar enerjiğim. akşama kadar çalışıp dün yemek vs den sonra yürüyüşe fln çıktım. bugün yemeğe misafirim gelecek. rutinlere devam. yatmayı hiç sevmiyorum.Kızlar günaydın ya işe gitmeye o kadar üşeniyorum ki sürekli yatasım var. Benim gibi olan var mı
Gebeliği duydugumdan beri akintim var ve baya var yani hatta bazen aniden olunca korkuyorum kanamam falan mı oldu diye. Sonra bakıyorum ki yok derken öyle gerilimli oluyor benim içinKızlar akıntısı olan var mı 2 gündür baya oluyor bende kaşıntı yok ama
Güzel düşünelim güzel olsun inşallah. Biz malesef hemen en kötüyü düşünüp süreci işkenceye ceviriyoruz. Rabbim yardimcin olsun sağlıkla al kucagina inşallahEvet gitmiştim progestan iğnesini günde iki defaya çıkardım ama malesef kesilmiyor lekelenmeler şimdi de biraz yoğun ve kırmızı olunca çok canım sıkıldı
Gündüz pek olmuyor ama akşam çok erken başlıyor hemen uyuyasim geliyorKızlar günaydın ya işe gitmeye o kadar üşeniyorum ki sürekli yatasım var. Benim gibi olan var mı
hahaha zaten şu çin takvimiyle çıktım bu yola eşim normalde çocuk düşünmüyordu çin takvimine göre de sadece mart ve mayıs aylarında kız oluyordu dedim kaçarın yok mart ayında başlıyoruz bahane kabul etmem. Ama Ağustos ayında nasip oldu. Ne çıkarsa bahtıma ama çin takvimine göre bana da erkek düşüyorçin takvimine göre de erkekmiş, ay sağlıklı olsun da hiiiç farketmez :)
Ama herkesin erkek olmasi imkansızhahaha zaten şu çin takvimiyle çıktım bu yola eşim normalde çocuk düşünmüyordu çin takvimine göre de sadece mart ve mayıs aylarında kız oluyordu dedim kaçarın yok mart ayında başlıyoruz bahane kabul etmem. Ama Ağustos ayında nasip oldu. Ne çıkarsa bahtıma ama çin takvimine göre bana da erkek düşüyor
O tür akıntılar normal canım, sonuçta rahmin büyüyor. Bende de oluyot. Lekelenme olması için kahverengi falan olmadı lazım ki onu istemeyiz.Ya Akinti gelenler rengi ne renksiz seffaf yumurtlama akıntısı gibi mi?
Benim bugün akimsi bisey varda leke mi Akinti mi bilemedim. Rengi kahve değil ama sarımtırak ya bilemedim leke geliyor arada bu da mi leke acaba
aynısını iki gün önce yaşadım korktum, kahve sandım ama yok değil.takip ettm sarımtırak benimki.enfeksiyon var o yüzden sanırım. benm hamişlikten öncede tekrarlayan vajinitim olmuştu. şimdide tekrarladı sanırım. dr ilaç veremem şimdi dedi zaten o da azaldı iki gündür daha iyiyim idare edeceğiz. dikkat etmeye çalışıyorum.Ya Akinti gelenler rengi ne renksiz seffaf yumurtlama akıntısı gibi mi?
Benim bugün akimsi bisey varda leke mi Akinti mi bilemedim. Rengi kahve değil ama sarımtırak ya bilemedim leke geliyor arada bu da mi leke acaba
Yok herkesin çin takvimi kendine özel :)Ama herkesin erkek olmasi imkansızagostosta hamile kalanlar hep erkek mi doğuracak.
Bende beyaz kremsi ya da sıvı su gibi hafif ıslatacak şekilde geliyor zaman zamanYa Akinti gelenler rengi ne renksiz seffaf yumurtlama akıntısı gibi mi?
Doğru diyorsunuz. Haftaya da aynı durum devam ederse başka doktora da gidip öyle karar veririm zaten tek doktorla alınacak karar değil gerçekten...Lütfen umudunuzu yitirmeyin bazi cihazlar gercekten cok kotu benim basta degerim cok artti diye ultrasonla bakmadan mol gebelik dedi bi doktor sonra kosa kosa ozele gittim ordakide bu degerle kese gozukmeli kese yok dis gebelik bu dedi onlada yetinmedim dha iyi bir hastaneye gittim doktor hemen keseyi gordu meslektasim bunu nasi goremedi deyip sasirdi nolur baska bi doktora dha gidin olurmu uzmeyin hemen kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?