- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 31
Kistik çok ağrılı sivilceler çıktı bende. Korkuyorum valla. Bebişin folik asit var :) ceviz yerim belki günde 1/2 tane. Pek sevmem kuruyemiş. Canım çok tatlı istiyor. Ama şekerim yüksek çıktı doktor diyet verdi. 20. Haftada da ilaca başlayacağım. Her yerde çikolatalar tatlılar var. Napıcam bilmiyorumBende de çıktı da fındık fıstık yemeye devam ettim artırmadı bence bebişe fayda olsun siz yine de yiyin
Hahahah kendim gibi birini bulduğum için çok mutluyumhahaha zaten şu çin takvimiyle çıktım bu yola eşim normalde çocuk düşünmüyordu çin takvimine göre de sadece mart ve mayıs aylarında kız oluyordu dedim kaçarın yok mart ayında başlıyoruz bahane kabul etmem. Ama Ağustos ayında nasip oldu. Ne çıkarsa bahtıma ama çin takvimine göre bana da erkek düşüyor
Benide ekler misiniz. Yaş 27 beklenen doğum 13.05. 22. 1. Bebek kese 5. Hafta kalp atışı 7+4 bu kadar sanırım :)2016 da Mart anneleri topiğini açmak nasip olmuştu. Binlerce mesaj yazmak okumak çok heyecanlıydı. Ben Nisan annelerindeyim bu yıl ama Mayıs topiğini açmak geldi içimden. Sanırım mutluluklarınıza şahit olmak istedim :) Hadi ya Allah Bismillah diyelim hanımlar. Ben 1 ay önden gideceğim için sanırım size de tecrübe olmuş olurum. Güzel bir tablo yapmak düşüncesindeyim. Haberleri alan bana yazsın özeldenBol bebişli bir topic olsun
HAMİŞ YAŞ BEKLENEN DOĞUM KAÇINCI ÇOCUK KESE GÖRME KALP ATIŞI CİNSİYET Fatos3458 38 18.04.2022 3. 4+3 6+6 @Zynpada 28 25.05.2022 1. 4+5 L Larissa 29 12.05.2022 1. 4+2 6+6
@Dh120910 29 10.05.2022 1. 5+1 6+2 @Pinky93 28 08.05.2022 1. 4+3 @psikolojikdelipdr 25 13.05.2022 1. @Portakalimsi 25 02.05.2022 1. 5+1 6+4 @gundem94 27 01.05.2022 1. 4+0 7+1 @imasleeper 25 01.05.2022 1. 5+3 6+1 @Mrvnrtmrc 27 14.05.2022 1. @Atalanteda 25 13.05.2022 2. 5+4 @Okyanus_xx 28 13.05.2022 1. 6+3 6+3 @Neess 27 04.05.2022 1. 6+1 6+1 @Ygttt 28 15.05.2022 2. @hmsirehanm 24 07.05.2022 1. 5+0 6+3 @ilaydaylm2 26 25.05.2022 1 senistiyorruj 30 05.05.2022 1. 6+0 @Bir Kelebegin Ruyasi 28 10.05.2022 1. 5+3 @Pembe Lotus 35 09.05.2022 2. 5+0 @nakama 29 16.05.2022 1. 6+1
@Sabirsiz tospa 33 19.05.2022 1. 5+2 @sonbaharsonuyok 29 02.05.2022 1. 5+0 6+0 @Carpediem4 30 10.05.2022 2. 4+3 6+2 @haticeee87 34 25.05.2022 2. @Kadindiyorki 29 24.05.2022 1. 4+6 dogavekitaplar 28 14.05.2022 1. 6+1 6+1 @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @
hiç sormaaa bekarken derdim ki şu burç olsun ay bu olsun sonra evlendim çin takvimine denk geldim saf gibi cinsiyet bile seçebileceğimi sandım. Amaaa gel gör ki hayat beni karşısına aldı kahkahayı attı da attı. Aynennn dediğin gibi ya yeter ki olsun kız, erkek, ikiz, üçüz, beşiz ne olursa olsun gelsin, sağlıklı gelsin yeter ki dedim.Hahahah kendim gibi birini bulduğum için çok mutluyumben de baktım sadece mayısta kız sonra nerdeyse öteki yıla kadar hep erkekk. Gel dedim bi deneyelim. Deneme o deneme, mayıstan ağustoslara geldik bizim de şansımıza erkek gösteriyor şimdi. Bakalım doğru çıkıcak mı. ama artık kızı erkeği gerçekten farketmiyor, oldu ya sağlıklı ilerlesin sağlıklı gelsin değil mi
Ben internetten transfer tarihime göre hesaplamıştım sonra ultrasona gittiğimde doktor adet tarihime göre de baktı ikisinin arasında 1 gün çıktı pek fark yoktu yaniPeki tüp bebek yaptıranlar hamile kalınan tarih için sat mı baz alacak yoksa transfer tarihi mi, bilginiz var mı?
Ay ben şimdi o halime bakıp gülüyorumhiç sormaaa bekarken derdim ki şu burç olsun ay bu olsun sonra evlendim çin takvimine denk geldim saf gibi cinsiyet bile seçebileceğimi sandım. Amaaa gel gör ki hayat beni karşısına aldı kahkahayı attı da attı. Aynennn dediğin gibi ya yeter ki olsun kız, erkek, ikiz, üçüz, beşiz ne olursa olsun gelsin, sağlıklı gelsin yeter ki dedim.
Benim de börek gözleme falan yiyesim geliyor ama tutmaya çalışıyorum yarı başarıylaKistik çok ağrılı sivilceler çıktı bende. Korkuyorum valla. Bebişin folik asit var :) ceviz yerim belki günde 1/2 tane. Pek sevmem kuruyemiş. Canım çok tatlı istiyor. Ama şekerim yüksek çıktı doktor diyet verdi. 20. Haftada da ilaca başlayacağım. Her yerde çikolatalar tatlılar var. Napıcam bilmiyorum
Benim hiç kanamam olmadı çok şükür ama tüp bebek doktorum bir süre daha progestan iğne ve fitile devam dedigrupta bir çok annemiz progestan kullanıyor sanırım. bu kanama dışında gereklimi kızlar.
Benim de dileğim çocuğum bahar aylarında doğsundu kendim de nisan doğumluyum o yüzden Mayısı çok sevdim ben hem de boğa burcuAy ben şimdi o halime bakıp gülüyorumhemen tek korunmasız ilişki ile hamile kalabiliceğini düşünenlerdenim Ama yine de hep hamilelik yaza denk gelmesin isterdim, doğum hep mart-nisan-mayıs-haziran olsun bebiş yaza rahat etsin isterdim o oldu bari
Sus suss hatırlatma. Bunu söylediğim için utanıyorum ama ben ilişkiden bir kaç gün sonra test yapmıştım bi de negatifi görünce üzüldüm hahahaahaha o kadaaar olaylardan uzağımAy ben şimdi o halime bakıp gülüyorumhemen tek korunmasız ilişki ile hamile kalabiliceğini düşünenlerdenim Ama yine de hep hamilelik yaza denk gelmesin isterdim, doğum hep mart-nisan-mayıs-haziran olsun bebiş yaza rahat etsin isterdim o oldu bari
Peki Progestanda hormon ya kilo yapar mi?Benim hiç kanamam olmadı çok şükür ama tüp bebek doktorum bir süre daha progestan iğne ve fitile devam dedi
Aaaa ben de nisan doğumluyum ama koç burcuyumBenim de dileğim çocuğum bahar aylarında doğsundu kendim de nisan doğumluyum o yüzden Mayısı çok sevdim ben hem de boğa burcu
Hahaha ben de belirti arıyodumSus suss hatırlatma. Bunu söylediğim için utanıyorum ama ben ilişkiden bir kaç gün sonra test yapmıştım bi de negatifi görünce üzüldüm hahahaahaha o kadaaar olaylardan uzağımo bana ders oldu adetimi beklemeyi öğrendim
''ben var ya 6 gün kala öğrendim 6,79 beta ile'' bunu duyduğuma sevindim çünkü ben yine adetimin gecikmesini bekledim iyi sabırlıymışım. Hep güleriz inşallahhhh da bütün sırlarımıza da döktük buraya hahahahahaha. Kalp atışını duyabildin mi?Aaaa ben de nisan doğumluyum ama koç burcuyumçocuğum hiç koç olsun istemedim kendi huysuzluğumu bildiğimden kardeşim boğadır boğalar tatlışşş uyumluuu ah canım boğalar
Hahaha ben de belirti arıyodumsen yine akıllanmışsın ya ben var ya 6 gün kala öğrendim 6,79 beta ile neyse yüzümüz güldü ya bari
Bizde önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracaktık. Adet söktürücü aldım. Bir an önce olsun tedaviye başlayayım diye. Doktorum her ihtimale karşın test yapmıştı. Öyle öğrenmiştik.Benim hiç kanamam olmadı çok şükür ama tüp bebek doktorum bir süre daha progestan iğne ve fitile devam dedi
Amaann ilk heyecan işte ne güzel yeni bi hayatın sabırszlığı''ben var ya 6 gün kala öğrendim 6,79 beta ile'' bunu duyduğuma sevindim çünkü ben yine adetimin gecikmesini bekledim iyi sabırlıymışım. Hep güleriz inşallahhhh da bütün sırlarımıza da döktük buraya hahahahahaha. Kalp atışını duyabildin mi?
ay maşallah yaa erkenden olmuş herşey. Ben de net hatırlamıyorum ama 2 hafta önce gitmiştim kese bebek zor göründü doktor da bi ilgisizdi soru sormaya gelmedi. Yarın inşallah başka doktora kalp atışı için gidicem. İnşallah herşey yolundadır da rahatlarım.Amaann ilk heyecan işte ne güzel yeni bi hayatın sabırszlığıduydum canım hatta 5+5 de kalp atışını gördük mini mini duyduk, 6+6 da da baya baya çok net duyduk şükürrr. Sen de durum ne
Sağlıkla gelsin mucizenizBizde önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracaktık. Adet söktürücü aldım. Bir an önce olsun tedaviye başlayayım diye. Doktorum her ihtimale karşın test yapmıştı. Öyle öğrenmiştik.
Kanama yoksa niye verdiki allah allah bazı doktorlarda durduk yere hapçı yapıyolar biziBana da verdi hem hap hem iğne verdi kanama olmadığı halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?