2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bende de çıktı da fındık fıstık yemeye devam ettim artırmadı bence bebişe fayda olsun siz yine de yiyin
Kistik çok ağrılı sivilceler çıktı bende. Korkuyorum valla. Bebişin folik asit var :) ceviz yerim belki günde 1/2 tane. Pek sevmem kuruyemiş. Canım çok tatlı istiyor. Ama şekerim yüksek çıktı doktor diyet verdi. 20. Haftada da ilaca başlayacağım. Her yerde çikolatalar tatlılar var. Napıcam bilmiyorum

Hahahah kendim gibi birini bulduğum için çok mutluyum ben de baktım sadece mayısta kız sonra nerdeyse öteki yıla kadar hep erkekk. Gel dedim bi deneyelim. Deneme o deneme, mayıstan ağustoslara geldik bizim de şansımıza erkek gösteriyor şimdi. Bakalım doğru çıkıcak mı. ama artık kızı erkeği gerçekten farketmiyor, oldu ya sağlıklı ilerlesin sağlıklı gelsin değil mi

Benide ekler misiniz. Yaş 27 beklenen doğum 13.05. 22. 1. Bebek kese 5. Hafta kalp atışı 7+4 bu kadar sanırım :)

hiç sormaaa bekarken derdim ki şu burç olsun ay bu olsun sonra evlendim çin takvimine denk geldim saf gibi cinsiyet bile seçebileceğimi sandım. Amaaa gel gör ki hayat beni karşısına aldı kahkahayı attı da attı. Aynennn dediğin gibi ya yeter ki olsun kız, erkek, ikiz, üçüz, beşiz ne olursa olsun gelsin, sağlıklı gelsin yeter ki dedim.

Peki tüp bebek yaptıranlar hamile kalınan tarih için sat mı baz alacak yoksa transfer tarihi mi, bilginiz var mı?
Ben internetten transfer tarihime göre hesaplamıştım sonra ultrasona gittiğimde doktor adet tarihime göre de baktı ikisinin arasında 1 gün çıktı pek fark yoktu yani

Ay ben şimdi o halime bakıp gülüyorum hemen tek korunmasız ilişki ile hamile kalabiliceğini düşünenlerdenim Ama yine de hep hamilelik yaza denk gelmesin isterdim, doğum hep mart-nisan-mayıs-haziran olsun bebiş yaza rahat etsin isterdim o oldu bari

Benim de börek gözleme falan yiyesim geliyor ama tutmaya çalışıyorum yarı başarıyla

Benim de dileğim çocuğum bahar aylarında doğsundu kendim de nisan doğumluyum o yüzden Mayısı çok sevdim ben hem de boğa burcu

Sus suss hatırlatma. Bunu söylediğim için utanıyorum ama ben ilişkiden bir kaç gün sonra test yapmıştım bi de negatifi görünce üzüldüm hahahaahaha o kadaaar olaylardan uzağım o bana ders oldu adetimi beklemeyi öğrendim

Benim de dileğim çocuğum bahar aylarında doğsundu kendim de nisan doğumluyum o yüzden Mayısı çok sevdim ben hem de boğa burcu
Aaaa ben de nisan doğumluyum ama koç burcuyum çocuğum hiç koç olsun istemedim kendi huysuzluğumu bildiğimden kardeşim boğadır boğalar tatlışşş uyumluuu ah canım boğalar
Hahaha ben de belirti arıyodum sen yine akıllanmışsın ya ben var ya 6 gün kala öğrendim 6,79 beta ileneyse yüzümüz güldü ya bari

''ben var ya 6 gün kala öğrendim 6,79 beta ile'' bunu duyduğuma sevindim çünkü ben yine adetimin gecikmesini bekledim iyi sabırlıymışım. Hep güleriz inşallahhhh da bütün sırlarımıza da döktük buraya hahahahahaha. Kalp atışını duyabildin mi?

Benim hiç kanamam olmadı çok şükür ama tüp bebek doktorum bir süre daha progestan iğne ve fitile devam dedi
Bizde önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracaktık. Adet söktürücü aldım. Bir an önce olsun tedaviye başlayayım diye. Doktorum her ihtimale karşın test yapmıştı. Öyle öğrenmiştik.

Amaann ilk heyecan işte ne güzel yeni bi hayatın sabırszlığı duydum canım hatta 5+5 de kalp atışını gördük mini mini duyduk, 6+6 da da baya baya çok net duyduk şükürrr. Sen de durum ne

Amaann ilk heyecan işte ne güzel yeni bi hayatın sabırszlığı duydum canım hatta 5+5 de kalp atışını gördük mini mini duyduk, 6+6 da da baya baya çok net duyduk şükürrr. Sen de durum ne
ay maşallah yaa erkenden olmuş herşey. Ben de net hatırlamıyorum ama 2 hafta önce gitmiştim kese bebek zor göründü doktor da bi ilgisizdi soru sormaya gelmedi. Yarın inşallah başka doktora kalp atışı için gidicem. İnşallah herşey yolundadır da rahatlarım.

Hanımlar benim oyle belirgin bi mide bulantim yok ama genel bi halsizlik ve midemde tam bulanti diyemeyecegim bi garip bozukluk hali var. Istahsiz gibiyim ama genelde sadece agir yagli ve doyurucu yiyeceklere. Surekli ferah su acisindan zengin seyleri canim istiyor baska da bisey istemiyor canim. Zaten kiloluyum ve acikcasi cok obur bi insandim, su anda da obur sayilirim. Yine cok yiyorum ama sadece canimin istedigi seyleri yiyebiliyorum, onu da cok yiyorum. Icim dışım meyve oldu surekli meyveden baska bisey istemiyo canim. Gunde 1 kilo meyve yiyorum nerdeyse belki daha fazla. Bu da zararlidir di mi Abarttigimin farkindayim ama baska bisey hic canim istemiyo ve aciktikca meyve yiyorum 2 kilo vermisim ama gebeligin basindan bu yana

Bizde önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracaktık. Adet söktürücü aldım. Bir an önce olsun tedaviye başlayayım diye. Doktorum her ihtimale karşın test yapmıştı. Öyle öğrenmiştik.
Sağlıkla gelsin mucizeniz
Bende bir rahatsızlığım nedeniyle dr gitmiştim ilaci kullanmadan test yap dedi, o şekilde öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…