Ben de yurtdışında yaşıyorum ve 8. Haftadan önce kontrole almıyorlar zaten. Yarın ilk randevuma gideceğim 7+3 de. Ebe 8+2 de çağırmıştı ama birkaç gün öne almasını istedik İlkinde insan çok heyecanlı ve bilgisiz oluyor o yüzden hemen gitmek istiyor ama kesinlikle 7den sonra gitmek en doğrusu sanki.
Dış gebelik olmadığından emin olunca bu sefer da acaba boş gebelik mi diye düşünüyor insan sonu yok açıkçası ama en iyisi geç öğrenmek iyi dusunmussun. Güzel haberler alalım inşallah hepimiz
Ben öyleydim şimdi de grip oldum heralde boğazım şişti başım ağrıyor sinüzit gibi öğretmen olduğum ve haftada 2 kere test verdiğim için covid yok biliyorum Allah’a şükür ama bu halde çocuklara ders anlatmak çok çok zor geliyor eve gidip şu an sıcacık ıhlamur içip yatmak istiyorum
Ben kullandım canım internetten araştırdım doktorları ve bala karıştırdım yedim çok şükür bi kanama vs olmadı tabi bi çay kaşığı aldım öyle sürekli yemedim yani belkide ondan kötü etkisi olmadı
Ya Akinti gelenler rengi ne renksiz seffaf yumurtlama akıntısı gibi mi?
Benim bugün akimsi bisey varda leke mi Akinti mi bilemedim. Rengi kahve değil ama sarımtırak ya bilemedim leke geliyor arada bu da mi leke acaba
Kızlar iştahınız nasıl ben habire yiyorum ya fındık fıstık erken mi başladım bebek kandan besleniyormus ama yinede hep faydalı şeyler yeme ihtiyacı hissediyorum kilo değişimi var mı sizde
Ben 1.7 kg almışım. İlk haftalar midem aşırı derecede kazınıyordu. Açlıktan ölüyordum. O arada aldım sanırım bende peynir yoğurt kırmızı et falan yemeye çalışıyorum. Çok sivilcelenme yaptı hamilelik bende. Korkumdan fındık fıstık gibi şeyler yiyemiyorum. İyiyce sivilceler artar diye.
Doktor randevumuz vardı bugün doktor kesenin büyüme hızını begenmemisti,bugün de aynı manzara ile karşılaşınca sağlıksız gebelik olduğuna kanaat getirdi...6+5 de kese boyutu 15 mm..Embriyo ise çok küçük olculmuyor...En ufak bir kanama yok.Yolk kesesi de hala orada...Ama gelişmemiş yeterli seviyede...Cuma günü de görmek istedi son kez eğer aynı sekildeyse cumartesi gebeliği sonlandıracaklar
Son adet tarihim 3 temmuz benim. Ancak 7 haftalık gebeyim. Doktorum başlarda bana da kese çok küçük vs vs diyordu. Geç döllenme fala olamaz mı sizinde. 10. Haftada sanıyorduk kalp atışı yok kese yok derken çok panik olduk bizde meğer 7. Haftadaymışız.
Ben 1.7 kg almışım. İlk haftalar midem aşırı derecede kazınıyordu. Açlıktan ölüyordum. O arada aldım sanırım bende peynir yoğurt kırmızı et falan yemeye çalışıyorum. Çok sivilcelenme yaptı hamilelik bende. Korkumdan fındık fıstık gibi şeyler yiyemiyorum. İyiyce sivilceler artar diye.