Valla yurdışınn sistemi bizden daha iyi mantıklı olanı yapıyorlar.Ben de yurtdışında yaşıyorum ve 8. Haftadan önce kontrole almıyorlar zaten. Yarın ilk randevuma gideceğim 7+3 de. Ebe 8+2 de çağırmıştı ama birkaç gün öne almasını istedikİlkinde insan çok heyecanlı ve bilgisiz oluyor o yüzden hemen gitmek istiyor ama kesinlikle 7den sonra gitmek en doğrusu sanki.
Her haftanin yada her ayin baska kafaya takicak durumu var kadinlarda helede hamile kadinlarda bu durum degismezDış gebelik olmadığından emin olunca bu sefer da acaba boş gebelik mi diye düşünüyor insansonu yok açıkçası ama en iyisi geç öğrenmek iyi dusunmussun. Güzel haberler alalım inşallah hepimiz
Ya simdi az pembe de var neyse zaten oluyor moral bozmaya gerek yok yapacak bisey yok .O tür akıntılar normal canım, sonuçta rahmin büyüyor. Bende de oluyot. Lekelenme olması için kahverengi falan olmadı lazım ki onu istemeyiz.
Bol ıhlamur zencefil bal ve sarımsak öneririm canım ben 3 günde böyle atlattım çocuklarda salgın var herkes grip vsBen öyleydim şimdi de grip oldum heralde boğazım şişti başım ağrıyor sinüzit gibi öğretmen olduğum ve haftada 2 kere test verdiğim için covid yok biliyorum Allah’a şükür ama bu halde çocuklara ders anlatmak çok çok zor geliyor eve gidip şu an sıcacık ıhlamur içip yatmak istiyorum
Zencefili kullanabiliyor mu? Bende zencefil bal alayim arada diyorum ama zencefili bilemedimBol ıhlamur zencefil bal ve sarımsak öneririm canım ben 3 günde böyle atlattım çocuklarda salgın var herkes grip vs
Ben kullandım canım internetten araştırdım doktorları ve bala karıştırdım yedim çok şükür bi kanama vs olmadı tabi bi çay kaşığı aldım öyle sürekli yemedim yani belkide ondan kötü etkisi olmadıZencefili kullanabiliyor mu? Bende zencefil bal alayim arada diyorum ama zencefili bilemedim
olur olur, hemen canımızı sıkmıyoruz. bebişler büyüyor, yerleşiyor :)Ya simdi az pembe de var neyse zaten oluyor moral bozmaya gerek yok yapacak bisey yok .
Bende beyaz süt kıvamı gibi belki bi tık daha yoğun. Lekelenme için kahve gibi olması gerekiyormuşYa Akinti gelenler rengi ne renksiz seffaf yumurtlama akıntısı gibi mi?
Benim bugün akimsi bisey varda leke mi Akinti mi bilemedim. Rengi kahve değil ama sarımtırak ya bilemedim leke geliyor arada bu da mi leke acaba
Çin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama 2021 - Gebe.com şuradan bakabilirsin.Kızlar çin takvimine nereden bakıyorsunuz ben siteyi bulamadım?
Yok canım gerekli değil tabi yani en azindan ben öyle biliyorum. Ilk hamileliğimde hiç-bir sey kullanmadım vitaminden başkagrupta bir çok annemiz progestan kullanıyor sanırım. bu kanama dışında gereklimi kızlar.
Kız çıkıyor benim yüzük testimde de kız cıktı ben baya kız bekliyorumÇin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama 2021 - Gebe.com şuradan bakabilirsin.
Aaa kiz cıktı :) süperÇin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama 2021 - Gebe.com şuradan bakabilirsin.
benim erkek çıktıÇin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama 2021 - Gebe.com şuradan bakabilirsin.
Ben 1.7 kg almışım. İlk haftalar midem aşırı derecede kazınıyordu. Açlıktan ölüyordum. O arada aldım sanırımKızlar iştahınız nasıl ben habire yiyorum ya fındık fıstık erken mi başladım bebek kandan besleniyormus ama yinede hep faydalı şeyler yeme ihtiyacı hissediyorum kilo değişimi var mı sizde
Son adet tarihim 3 temmuz benim. Ancak 7 haftalık gebeyim. Doktorum başlarda bana da kese çok küçük vs vs diyordu. Geç döllenme fala olamaz mı sizinde. 10. Haftada sanıyorduk kalp atışı yok kese yok derken çok panik olduk bizde meğer 7. Haftadaymışız.Doktor randevumuz vardı bugün doktor kesenin büyüme hızını begenmemisti,bugün de aynı manzara ile karşılaşınca sağlıksız gebelik olduğuna kanaat getirdi...6+5 de kese boyutu 15 mm..Embriyo ise çok küçük olculmuyor...En ufak bir kanama yok.Yolk kesesi de hala orada...Ama gelişmemiş yeterli seviyede...Cuma günü de görmek istedi son kez eğer aynı sekildeyse cumartesi gebeliği sonlandıracaklar
Bende de çıktı da fındık fıstık yemeye devam ettim artırmadı bence bebişe fayda olsun siz yine de yiyinBen 1.7 kg almışım. İlk haftalar midem aşırı derecede kazınıyordu. Açlıktan ölüyordum. O arada aldım sanırımbende peynir yoğurt kırmızı et falan yemeye çalışıyorum. Çok sivilcelenme yaptı hamilelik bende. Korkumdan fındık fıstık gibi şeyler yiyemiyorum. İyiyce sivilceler artar diye.
Bana da verdi hem hap hem iğne verdi kanama olmadığı haldegrupta bir çok annemiz progestan kullanıyor sanırım. bu kanama dışında gereklimi kızlar.
Peki tüp bebek yaptıranlar hamile kalınan tarih için sat mı baz alacak yoksa transfer tarihi mi, bilginiz var mı?Çin Takvimi ile Otomatik Bebek Cinsiyeti Hesaplama 2021 - Gebe.com şuradan bakabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?