2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Valla yurdışınn sistemi bizden daha iyi mantıklı olanı yapıyorlar.

Her haftanin yada her ayin baska kafaya takicak durumu var kadinlarda helede hamile kadinlarda bu durum degismez amin insallah

Bol ıhlamur zencefil bal ve sarımsak öneririm canım ben 3 günde böyle atlattım çocuklarda salgın var herkes grip vs

Zencefili kullanabiliyor mu? Bende zencefil bal alayim arada diyorum ama zencefili bilemedim
Ben kullandım canım internetten araştırdım doktorları ve bala karıştırdım yedim çok şükür bi kanama vs olmadı tabi bi çay kaşığı aldım öyle sürekli yemedim yani belkide ondan kötü etkisi olmadı

Ya Akinti gelenler rengi ne renksiz seffaf yumurtlama akıntısı gibi mi?
Benim bugün akimsi bisey varda leke mi Akinti mi bilemedim. Rengi kahve değil ama sarımtırak ya bilemedim leke geliyor arada bu da mi leke acaba
Bende beyaz süt kıvamı gibi belki bi tık daha yoğun. Lekelenme için kahve gibi olması gerekiyormuş

Kızlar iştahınız nasıl ben habire yiyorum ya fındık fıstık erken mi başladım bebek kandan besleniyormus ama yinede hep faydalı şeyler yeme ihtiyacı hissediyorum kilo değişimi var mı sizde
Ben 1.7 kg almışım. İlk haftalar midem aşırı derecede kazınıyordu. Açlıktan ölüyordum. O arada aldım sanırım bende peynir yoğurt kırmızı et falan yemeye çalışıyorum. Çok sivilcelenme yaptı hamilelik bende. Korkumdan fındık fıstık gibi şeyler yiyemiyorum. İyiyce sivilceler artar diye.

Son adet tarihim 3 temmuz benim. Ancak 7 haftalık gebeyim. Doktorum başlarda bana da kese çok küçük vs vs diyordu. Geç döllenme fala olamaz mı sizinde. 10. Haftada sanıyorduk kalp atışı yok kese yok derken çok panik olduk bizde meğer 7. Haftadaymışız.

Bende de çıktı da fındık fıstık yemeye devam ettim artırmadı bence bebişe fayda olsun siz yine de yiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…