Cinsiyeti bekliyorum o güne kadar liste hazırlıyorum sonra beni tutana aşk olsun Bebek mağazalarının kasalarını şahlandırıcam hahhhah indirim mindirim olursa haberimiz olsun kızlaaar paylaşalım burda
Cinsiyeti bekliyorum o güne kadar liste hazırlıyorum sonra beni tutana aşk olsun Bebek mağazalarının kasalarını şahlandırıcam hahhhah indirim mindirim olursa haberimiz olsun kızlaaar paylaşalım burda
Kesinlikle, kız kıyafet konusunda sıkıntı yok ablamın bebeği 1 yaşında çooook fazla şeyi var henüz daha hiç giyilmemiş. Ben sadece çok beğendiğim parçaları alırım. Ama erkek olursa yandık,
Stokke xplory x aldı fiyatı iyice artar dövizde oynama var diye, her şey zaten çok pahalı. Ben bebek düşünmezken bile stokke markasının bütün bebek ürünlerini çok beğeniyordum o yüzden çok düşünmedik
Ay bende baktım benimde kafamda bebek arabasıyla anne yanı beşik tamamen oturduartık alışveriş yapacağımız zamanlara geçelim yaa cinsiyeti belli olsunda öyle birşeyler alacağım artık hemde ilk 3 ay riskli dönem bitmiş olur allahım kısmet ederse bakalım
Valla çok lezzetliler nesquik felan aldıydım hatta süte karıştırıyım diye ama benim bebe sadesini istiyo buz gibi oda çok şişiriyo ay geğir geğir bi hal oluyorum ama haklısınız açık siyah çaya devam o zaman
Evet bana da hitao etmiyor zaten hiç . Cok canim isterse acik cay iciyorum. Onun disinda ayran kefir falan iciyorum mide yanmama da iyi geliyor hem bazen soguk sut falan.
Stokke xplory x aldı fiyatı iyice artar dövizde oynama var diye, her şey zaten çok pahalı. Ben bebek düşünmezken bile stokke markasının bütün bebek ürünlerini çok beğeniyordum o yüzden çok düşünmedik
Ay güzelmiş cidden ben de travel istiyorum ama biraz büyüyünce zor oluyor dedi ablam, mamas papas airo hem travel hem baston şeklindeymiş. Eşim fiyatını görünce yuh dedi
Kesinlikle, kız kıyafet konusunda sıkıntı yok ablamın bebeği 1 yaşında çooook fazla şeyi var henüz daha hiç giyilmemiş. Ben sadece çok beğendiğim parçaları alırım. Ama erkek olursa yandık,
Ahahaha benimde öyle ablama kızı olduğunda çalışıyodum ne alırsam iyi bak bunlara geri alıcam diyodum hatta
Ablama dedim hamileyim diye kıııız senin kıyafetler hep duruyor tembihlediğin gibi kızın olsunda yollayım dedi hatta hahaha vallahi olsunda erkek kız fark etmez öyle sayfalar takip ettim ki instagramdan abuuu eşimin kredi kartı pat la ya cak
Ananas ödem atıyo ya maydonoz ananas gibi şeylerden korkuyorum ağzıma sürmüyorum valla ama doktora bi sorayım bakalım bişey olmaz derse alırım teşekkür ederim
Ay güzelmiş cidden ben de travel istiyorum ama biraz büyüyünce zor oluyor dedi ablam, mamas papas airo hem travel hem baston şeklindeymiş. Eşim fiyatını görünce yuh dedi
Pahalı vallahi, eşim çocuk her yere taksiyle gitse daha ucuza gelirdi bize diyor bebek ürünlerinde ucuz yok gibi bir şey, aklında olsun benim bir arkadaşım bagi aldı mamas papas markasının bir alt markasıymış kumaş ve parça kalitesi aynıymış çok memnun.