Aaa oylemi bwn dis gebelikte artiyor ama duzenli artmiyor diye biliyordum. Hos ben nasil arttiginida bilmiyorum zaten. Cunku daha kan testide yaptirmadimama elimde cokli testler var onlarla iki gunde bir tkop ettigimde artik hamilelik cizgisi norml cizginin 2 kati koyulukta cikiyor.Mol gebelik allah kimseye yasatmasin ama nadir olan bir durum aslinda ve bence belirti kesin veriyordur diye dusunuyorum. Bakalim bende strese girmeyeyim diye 8. haftada aldim ilk ultrasonu bazen dahada stresleniyorum. Bu ne tezatlik anlamadim
Ya valla canım bu stresin, endişenin sanki sonu yok annelik rahime düştüğü an başlıyor işte her şey düşündürüyor bizi sırf bu olumsuzluklara kapılmamak için hamilelik yogasına gitmeyi düşünüyorum önce kalp atışını duyayım sonra da şu üç ay bitsin de bir hayırlısı ileAaa oylemi bwn dis gebelikte artiyor ama duzenli artmiyor diye biliyordum. Hos ben nasil arttiginida bilmiyorum zaten. Cunku daha kan testide yaptirmadimama elimde cokli testler var onlarla iki gunde bir tkop ettigimde artik hamilelik cizgisi norml cizginin 2 kati koyulukta cikiyor.Mol gebelik allah kimseye yasatmasin ama nadir olan bir durum aslinda ve bence belirti kesin veriyordur diye dusunuyorum. Bakalim bende strese girmeyeyim diye 8. haftada aldim ilk ultrasonu bazen dahada stresleniyorum. Bu ne tezatlik anlamadim
Ooo sizinde baya yuksekmis. Ben zaten bu gidisle beta bakamadan direk kamera karsisina cikaricam benim yuksek hormonluyuBenim 6 haftalıkken betam 29,291 küsür çıkmıştı keseyide, bebeğide, kalp atışınıda hepsini görüp duymuştuk herkesin aynı olmuyor ama belki fikir olur
Maşallah çok şanslısınız endişesiz mis gibiBenim 6 haftalıkken betam 29,291 küsür çıkmıştı keseyide, bebeğide, kalp atışınıda hepsini görüp duymuştuk herkesin aynı olmuyor ama belki fikir olur
Valla tek diyebilcegim sey (tam da boyle gurbetci gibi olmasin ama) doktorlarinizin kiymetini bilin. En kucuk sorunuzda hop solugu orda alabiliyorsunuz. Neler neler okuyorum sizlerden. Ben hop deyince gisip betama bile baktiramitorum. Heleki aile hekimimin bir sekreteri var bolum sonu canavari gibi onu ikna edip doktorumla gorusemiyorim.Ya valla canım bu stresin, endişenin sanki sonu yok annelik rahime düştüğü an başlıyor işte her şey düşündürüyor bizi sırf bu olumsuzluklara kapılmamak için hamilelik yogasına gitmeyi düşünüyorum önce kalp atışını duyayım sonra da şu üç ay bitsin de bir hayırlısı ile
Çook şüküürMaşallah çok şanslısınız endişesiz mis gibi
Sizinki inanılmaz heyecanlııOoo sizinde baya yuksekmis. Ben zaten bu gidisle beta bakamadan direk kamera karsisina cikaricam benim yuksek hormonluyu
Elhamdulillah iyi geçti bebiş az daha büyümüş resmen belli olmaya başladıpapatyanil canım yanlış hatırlamıyorsam bugün kontrolün vardı nasıl geçti
Heyecan stres hepsi bir aradaSizinki inanılmaz heyecanlıı
Rabbim bu sefer bebişinizle güldürsün siziHayırlı olsun canım, çok sevindimSeni memorial topiğinde takip ediyordum. Hatta biraz rahatsızlanmıştın da korkmuştun birşey olur mu diye. Ne güzel, herşey yolunda çok şükür demek. Ben de önümüzdeki ay memorialde tedaviye başlayacaktım, genetik rahatsızlığım ve o sebeple önceden kayıplarım olduğu için. Başlama tarihim belli olmadığı için o topiği sessizce takip ediyordum.Bu ay hamile kalmışım. Kese, hcg, hiçbir şey kontrol ettiremedim henüz, şimdi de bu topiği sessizce takip ediyorum birşeylernetleşene kadar. Daha önce 3 kaybım oldu, çok heveslenmek istemiyorum. Bugünlük hamileyim bugünlük mutluyum çok şükür, yarına Allah kerim diye gün sayıyorum bakalım... Sana yazma bahanesiyle ben de ilk mesajımı yazmak istedim.
Topikteki mesajların hepsini okuyorum. Herkese sağlıklı, rahat, gönlünüzce hamilelikler ve yavrularınızı kucağınıza almanızı diliyorum. Herkese sevgiler ❤
Yaaa nasıl sevindim kardeşim yaa maşallah bebişineElhamdulillah iyi geçti bebiş az daha büyümüş resmen belli olmaya başladıkalbini çok kısa dinletti inşaAllah haftaya gümbür gümbür dinliycez
Senin ne zaman randevun
Aile hekimim peşimi bırakmıyorkiValla tek diyebilcegim sey (tam da boyle gurbetci gibi olmasin ama) doktorlarinizin kiymetini bilin. En kucuk sorunuzda hop solugu orda alabiliyorsunuz. Neler neler okuyorum sizlerden. Ben hop deyince gisip betama bile baktiramitorum. Heleki aile hekimimin bir sekreteri var bolum sonu canavari gibi onu ikna edip doktorumla gorusemiyorim.o yuzden kizlar sizlere gorev veriyorum. Her doktoruna giden benim sorularimida sorup helip bana yaziyor anlastik mi
Sakın korkma benim kanamamda lekelenmemde devam ediyor doktorum hiç ciddiye almıyor bile çünkü hep olan birşeymiş kesede ve bebekte bir sorun yoksa günüyle de uyumluysa kanamanın hiçbir etkisi yok dedi banaYaaa nasıl sevindim kardeşim yaa maşallah bebişinesenden güzel haber gelince içime umut doldu inşallah benim bebeğim de güçlü olacak büyüyecek kanama alanına rağmen cumartesi benim randevum
Kızlar op.dr banu çiftçinin kitabında kanamamız olabilir buna eşlik eden sürekli kasık ağrınızve pıhtılı bi kanamanız varsa düşük yapıyor olabilirsiniz yazmış ben onu okuyunca rahatlamıştım sizde benim gibi sadece lekelenme yaşadığınız için bebeğiniz güçlü ve inşallah doğacaklar içinizi ferah tutunYaaa nasıl sevindim kardeşim yaa maşallah bebişinesenden güzel haber gelince içime umut doldu inşallah benim bebeğim de güçlü olacak büyüyecek kanama alanına rağmen cumartesi benim randevum
Sikayetci olma valla kiymetini bil. Ya benim gibi ulasamasaydin daha mi iyiydi. Sen de onu taciz etAile hekimim peşimi bırakmıyorkiebesi beni her ay arıyor hamilelik varmı diye. Şimdide gel testlerni yapalım diye arıyor. nerdeyse engelleyeceğim
Size op.dr banu çiftçinin kitabını öneriyorum o zaman sorum mu var hoop açıp sayfaya bakıyorum bitti gittiiiiSikayetci olma valla kiymetini bil. Ya benim gibi ulasamasaydin daha mi iyiydi. Sen de onu taciz ether gun arayi soru sor
İnşallah arkadaşım inşallah güzel günlerimiz olacak hepimizinKızlar op.dr banu çiftçinin kitabında kanamamız olabilir buna eşlik eden sürekli kasık ağrınızve pıhtılı bi kanamanız varsa düşük yapıyor olabilirsiniz yazmış ben onu okuyunca rahatlamıştım sizde benim gibi sadece lekelenme yaşadığınız için bebeğiniz güçlü ve inşallah doğacaklar içinizi ferah tutun
Kendimi gördüm sankiValla tek diyebilcegim sey (tam da boyle gurbetci gibi olmasin ama) doktorlarinizin kiymetini bilin. En kucuk sorunuzda hop solugu orda alabiliyorsunuz. Neler neler okuyorum sizlerden. Ben hop deyince gisip betama bile baktiramitorum. Heleki aile hekimimin bir sekreteri var bolum sonu canavari gibi onu ikna edip doktorumla gorusemiyorim.o yuzden kizlar sizlere gorev veriyorum. Her doktoruna giden benim sorularimida sorup helip bana yaziyor anlastik mi
Tahminde bulunuyorum kesin avrupada yasiyorsunuz baska aciklamasi olamazKendimi gördüm sankibetama,kan değerlerime baktırmak istiyorum dedim evde test yaptınız mi dedi, evet yaptım deyince tamam o zaman hamilesiniz kan testine gerek yok kendinize ebe bulun dedi
Seve seve canım yeter ki sor sen, haklısın o konuda sıkıntı yaşamıyoruz sanırım birçoğumuzValla tek diyebilcegim sey (tam da boyle gurbetci gibi olmasin ama) doktorlarinizin kiymetini bilin. En kucuk sorunuzda hop solugu orda alabiliyorsunuz. Neler neler okuyorum sizlerden. Ben hop deyince gisip betama bile baktiramitorum. Heleki aile hekimimin bir sekreteri var bolum sonu canavari gibi onu ikna edip doktorumla gorusemiyorim.o yuzden kizlar sizlere gorev veriyorum. Her doktoruna giden benim sorularimida sorup helip bana yaziyor anlastik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?