2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183

Ya valla canım bu stresin, endişenin sanki sonu yok annelik rahime düştüğü an başlıyor işte her şey düşündürüyor bizi sırf bu olumsuzluklara kapılmamak için hamilelik yogasına gitmeyi düşünüyorum önce kalp atışını duyayım sonra da şu üç ay bitsin de bir hayırlısı ile

Benim 6 haftalıkken betam 29,291 küsür çıkmıştı keseyide, bebeğide, kalp atışınıda hepsini görüp duymuştuk herkesin aynı olmuyor ama belki fikir olur
Ooo sizinde baya yuksekmis. Ben zaten bu gidisle beta bakamadan direk kamera karsisina cikaricam benim yuksek hormonluyu

Valla tek diyebilcegim sey (tam da boyle gurbetci gibi olmasin ama) doktorlarinizin kiymetini bilin. En kucuk sorunuzda hop solugu orda alabiliyorsunuz. Neler neler okuyorum sizlerden. Ben hop deyince gisip betama bile baktiramitorum. Heleki aile hekimimin bir sekreteri var bolum sonu canavari gibi onu ikna edip doktorumla gorusemiyorim. o yuzden kizlar sizlere gorev veriyorum. Her doktoruna giden benim sorularimida sorup helip bana yaziyor anlastik mi

papatyanil canım yanlış hatırlamıyorsam bugün kontrolün vardı nasıl geçti
Elhamdulillah iyi geçti bebiş az daha büyümüş resmen belli olmaya başladı kalbini çok kısa dinletti inşaAllah haftaya gümbür gümbür dinliycez
Senin ne zaman randevun

Rabbim bu sefer bebişinizle güldürsün sizi

Elhamdulillah iyi geçti bebiş az daha büyümüş resmen belli olmaya başladı kalbini çok kısa dinletti inşaAllah haftaya gümbür gümbür dinliycez
Senin ne zaman randevun
Yaaa nasıl sevindim kardeşim yaa maşallah bebişine senden güzel haber gelince içime umut doldu inşallah benim bebeğim de güçlü olacak büyüyecek kanama alanına rağmen cumartesi benim randevum

Kızlar mide bulantısına ufak ufak çözümler üretmeye başladım faydası olsun diye paylaşıyorum. Mide bulantımın ve yanmasının temel sebebi midem bulanıyor diye bişey yemememmiş galiba. Ekmek felan hiç içim almıyor maalesef ama çorba içiyorum hep. Sabah uyanır uyanmaz çorbamı içiyorum ardından bir kocaman bardak buz gibi soğuk süt içiyorum. Süte de geğirtip rahatlatıyo ayrıca tok tutuyo, gavisconu da yudum yudum içiyorum yandığı zaman midem 1 yudum alıyorum. Anladım artık 1-2 saate acıkıyorum ben o yüzden hep ocakta bi tencere çorba bulunduruyorum hooop bi tabak içiyorum yada kraker yiyorum susamlı tuzlu olanından. İki gündür deniyorum ben biraz biraz toparladım mutfağa bile girmeye başladım şükür. Belki fikir olur size de

Aile hekimim peşimi bırakmıyorki ebesi beni her ay arıyor hamilelik varmı diye. Şimdide gel testlerni yapalım diye arıyor. nerdeyse engelleyeceğim

Yaaa nasıl sevindim kardeşim yaa maşallah bebişine senden güzel haber gelince içime umut doldu inşallah benim bebeğim de güçlü olacak büyüyecek kanama alanına rağmen cumartesi benim randevum
Sakın korkma benim kanamamda lekelenmemde devam ediyor doktorum hiç ciddiye almıyor bile çünkü hep olan birşeymiş kesede ve bebekte bir sorun yoksa günüyle de uyumluysa kanamanın hiçbir etkisi yok dedi bana
İyi ya inşaAllah cumartesiye bir güzel haber daha alacağız Zaten böyle böyle geçiyor günler yoksa hiç geçmeyecek

Kızlar op.dr banu çiftçinin kitabında kanamamız olabilir buna eşlik eden sürekli kasık ağrınızve pıhtılı bi kanamanız varsa düşük yapıyor olabilirsiniz yazmış ben onu okuyunca rahatlamıştım sizde benim gibi sadece lekelenme yaşadığınız için bebeğiniz güçlü ve inşallah doğacaklar içinizi ferah tutun

İnşallah arkadaşım inşallah güzel günlerimiz olacak hepimizin

Kendimi gördüm sanki betama,kan değerlerime baktırmak istiyorum dedim evde test yaptınız mi dedi, evet yaptım deyince tamam o zaman hamilesiniz kan testine gerek yok kendinize ebe bulun dedi

Seve seve canım yeter ki sor sen, haklısın o konuda sıkıntı yaşamıyoruz sanırım birçoğumuz sekreter neden veto ediyor seni ya allaallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…