2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Canım olabiliyor böyle şeyler, doktora git mutlaka, progestan vs verir tutunması için

Merhaba bende bu yukseklik konusunda sormustum konularimdan birinde regl gunu 230 2 gun sonra 791 tekrar 2 gun sonra 2553 cikmisti acilde nobetci kadin dogumcuya denk gelmistim bana direk mol gebelik deyip panik atak yapmisti beni sonra baska bir doktora gttim kese goremedi dis gebelik dedi arkasindan kendi doktoruma gittim adam guldu koca keseyi nasi gorememis diye ikizden suphelenmistik tek kese tek bebek vardi demekki olabiliyor

Bu doktorlar adamı hasta eder, bana da daha betam 60ken adete 5 gün kala dış gebelik bu tüpünde bir şey görüyorum demişti

Kahverengi akıntı yerleşme kanamasına işaret genelde. Inşallah sağlıklı olur. Ama siz kendinizi pek yormayin genel olarak dinlenin ağır kaldırmayın ilişkiye girmeyin. Inşallah sağlıkla gelsin. Hayırlı olsun :)

inşallah çok teşekkür ederim :)

Bir daha gerçekten kimse için ağzımı açmayacağım. Hesapları ban yiyen üyeler benim şikayet edip banlattırdığımı düşünüyor birde halaa insanlara yalan yanlış söylemlerde bulunuyorlar. Kimseyi şikayet falan etmedim. Kendi söylemleri yüzünden ceza aldılar. Bende sırf savunma yaptığım için ceza aldım. Hiç kendimi burası için kasamıcam. Herkese keyifli hamilelikler diliyorum.

Ahahahah inan ki ben şiştim bile yukarı çıkmaya başladı galiba artık bide iyice germeye de başladı göbeğimi zaten hatrı sayılır da bi göbeğim var iyice yürüyen patates olcaz
Bu arada bende sütü pek sevmezdim ama mide bulantımı geçirmek için her yola baş koydum bi dene bence sopsoğuk süt olacak o kadar rahatlatıyo ki hele geğirince ahahha

Tebrik ederim doktora uğra mutlaka ama hamileliğin başında normal sayıyorlar genelde kahverengi akıntıyı

O kadar iştahla öneriyorsun ki deneyeceğim senin için midemi bulandıran o soğuk sütü ahahahahj ya ben de şimdiden karnımda hafif şişlik hissediyorum daha 1 buçuk aylıkken böyle olduysam hakikaten düşünemiyorum ve inan benim de hatrı sayılır bir göbeğim var, minik göbeğim ve şişliğim birleşince 4 aylık gibi oldum. Uyurken, uzanırken hissediyorum o gerginliği ben de aynıyız seninle

L Larissa canım nasıl oldun geçti mi bulantıların?
Kuzu hafifledi gibi biraz prilamı gece 2 sabah 1 içiyorum. En azından kusmayı pazartesiden beri kesti. Ama bulantı özellikle acıkınca daha fazla oluyor. çubuk, meyve falan bi şekilde bastırmaya çalışıyorum. Sen nasılsın yoktur inşallah bi sıkıntı

Ben de iyiyim çok şükür, yarın doktora gidicek tim 5+4 ama ani bir kararla haftaya erteledim, 6+4 te gidicem kalp atışı vs hepsi çıksın aradan stres olmayayım diye

Çorba kesiyor demiş birisi, çorba bulundur evde kuzu iç iyi gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…