Canım olabiliyor böyle şeyler, doktora git mutlaka, progestan vs verir tutunması içinSelam kızlar. Ben de aranıza katılacağım inşaallah ama durum riskli galiba. Ben baya baya adet oldum bu ay, son günü yani dün kanamada kesilince 8.gün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi kopkoyu çıktı. Şüphelendim ama yoktur ya yumurtladım heralde dedim ve o gün ilişki oldu. Sonra konu açtım yazdım forumdaki kızlar test yap böyle hamile kalan var diyince yaptım vee kopkoyu çizgiyi gördüm dün. Kan verdim 105.8 çıktı. Yarın tekrar vereceğim iki katına çıkmış mı göreceğiz. Ama az önce açık kahverengi akıntım başladı. Normal mi bu
yazdım doktoruma yarınki test sonucuna göre hareket edeceğiz. ani ağrı ve taze kırmızı kanama görürseniz araşalım dediCanım olabiliyor böyle şeyler, doktora git mutlaka, progestan vs verir tutunması için
Merhaba bende bu yukseklik konusunda sormustum konularimdan birinde regl gunu 230 2 gun sonra 791 tekrar 2 gun sonra 2553 cikmisti acilde nobetci kadin dogumcuya denk gelmistim bana direk mol gebelik deyip panik atak yapmisti beni sonra baska bir doktora gttim kese goremedi dis gebelik dedi arkasindan kendi doktoruma gittim adam guldu koca keseyi nasi gorememis diye ikizden suphelenmistik tek kese tek bebek vardi demekki olabiliyorBen daha hic doktora gitmedim. Clear blue nun digital testleri var kac haftalik oldugunuda gosteren. 4+3 te yapmistim 5 haftadan buyuk cikti. Aciklamasinda da 2700 ustunde bu deger cikiyormus. Kimisi bu degeri 6. haftada kimisi 7-8. haftalarda goruyormus. Obyuzden hem mol ve dis gebelik hemde ikiz duruu aklima geldi. Ama dontor randevum 11 ekimde yani 7+6 da o yuzden size sormak istedim her yuksek cikana sorcam galiba
Bu doktorlar adamı hasta eder, bana da daha betam 60ken adete 5 gün kala dış gebelik bu tüpünde bir şey görüyorum demiştiMerhaba bende bu yukseklik konusunda sormustum konularimdan birinde regl gunu 230 2 gun sonra 791 tekrar 2 gun sonra 2553 cikmisti acilde nobetci kadin dogumcuya denk gelmistim bana direk mol gebelik deyip panik atak yapmisti beni sonra baska bir doktora gttim kese goremedi dis gebelik dedi arkasindan kendi doktoruma gittim adam guldu koca keseyi nasi gorememis diye ikizden suphelenmistik tek kese tek bebek vardi demekki olabiliyor
Kahverengi akıntı yerleşme kanamasına işaret genelde. Inşallah sağlıklı olur. Ama siz kendinizi pek yormayin genel olarak dinlenin ağır kaldırmayın ilişkiye girmeyin. Inşallah sağlıkla gelsin. Hayırlı olsun :)Selam kızlar. Ben de aranıza katılacağım inşaallah ama durum riskli galiba. Ben baya baya adet oldum bu ay, son günü yani dün kanamada kesilince 8.gün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi kopkoyu çıktı. Şüphelendim ama yoktur ya yumurtladım heralde dedim ve o gün ilişki oldu. Sonra konu açtım yazdım forumdaki kızlar test yap böyle hamile kalan var diyince yaptım vee kopkoyu çizgiyi gördüm dün. Kan verdim 105.8 çıktı. Yarın tekrar vereceğim iki katına çıkmış mı göreceğiz. Ama az önce açık kahverengi akıntım başladı. Normal mi bu
Bi anda bicak gbi kesildi ya bi degisik oldum vallahi sormayinGöğüs hassasiyeti bende de bitti normalmiş onun azalması. 2 hafta sonra ben de devlete gitmeyi düşünüyorum
Gercekten nerde manyak var beni ceker zaten paronayak yapmislardi beni sizede guzel sacmalamislarBu doktorlar adamı hasta eder, bana da daha betam 60ken adete 5 gün kala dış gebelik bu tüpünde bir şey görüyorum demişti
inşallah çok teşekkür ederim :)Kahverengi akıntı yerleşme kanamasına işaret genelde. Inşallah sağlıklı olur. Ama siz kendinizi pek yormayin genel olarak dinlenin ağır kaldırmayın ilişkiye girmeyin. Inşallah sağlıkla gelsin. Hayırlı olsun :)
Aminn inşallahYaaahepimiz bebişlerimizle mutlu, sağlıklı bir ömür geçirelim inşallah
Ahahahah inan ki ben şiştim bile yukarı çıkmaya başladı galiba artık bide iyice germeye de başladı göbeğimi zaten hatrı sayılır da bi göbeğim var iyice yürüyen patates olcazBen süt hiç içemiyorum düşüncesi bile midemi bulandırıyor sabah bulantıya uyanıp erkenden kahvaltı yapıyorum ben de böyle ara öğünlerimi arttırdım kuruyemiş, meyve, çorba derken daha aşerme aşamasına geçmeden kapılara sığmayacağım diye korkuyorum
Tebrik ederimSelam kızlar. Ben de aranıza katılacağım inşaallah ama durum riskli galiba. Ben baya baya adet oldum bu ay, son günü yani dün kanamada kesilince 8.gün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi kopkoyu çıktı. Şüphelendim ama yoktur ya yumurtladım heralde dedim ve o gün ilişki oldu. Sonra konu açtım yazdım forumdaki kızlar test yap böyle hamile kalan var diyince yaptım vee kopkoyu çizgiyi gördüm dün. Kan verdim 105.8 çıktı. Yarın tekrar vereceğim iki katına çıkmış mı göreceğiz. Ama az önce açık kahverengi akıntım başladı. Normal mi bu
O kadar iştahla öneriyorsun ki deneyeceğim senin için midemi bulandıran o soğuk sütü ahahahahjAhahahah inan ki ben şiştim bile yukarı çıkmaya başladı galiba artık bide iyice germeye de başladı göbeğimi zaten hatrı sayılır da bi göbeğim var iyice yürüyen patates olcaz
Bu arada bende sütü pek sevmezdim ama mide bulantımı geçirmek için her yola baş koydum bi dene bence sopsoğuk süt olacak o kadar rahatlatıyo ki hele geğirince ahahha
ah inşaallah. bir de normal adet oldum ben o kadar kan nereye gitti anlamadım resmen mucize gibi geldi tutanacak mı bakalımTebrik ederimdoktora uğra mutlaka ama hamileliğin başında normal sayıyorlar genelde kahverengi akıntıyı
Bi anda bicak gbi kesildi ya bi degisik oldum vallahi sormayin
Kuzu hafifledi gibi biraz prilamı gece 2 sabah 1 içiyorum. En azından kusmayı pazartesiden beri kesti. Ama bulantı özellikle acıkınca daha fazla oluyor. çubuk, meyve falan bi şekilde bastırmaya çalışıyorum. Sen nasılsın yoktur inşallah bi sıkıntı
Ben de iyiyim çok şükür, yarın doktora gidicek tim 5+4 ama ani bir kararla haftaya erteledim, 6+4 te gidicem kalp atışı vs hepsi çıksın aradan stres olmayayım diyeKuzu hafifledi gibi biraz prilamı gece 2 sabah 1 içiyorum. En azından kusmayı pazartesiden beri kesti. Ama bulantı özellikle acıkınca daha fazla oluyor. çubuk, meyve falan bi şekilde bastırmaya çalışıyorum. Sen nasılsın yoktur inşallah bi sıkıntı
Kız 9 ay her gün artarak devam ettiğini düşünseneYa benimde göğüslerim söndü sanki bugün acısı da hafifledi niye böyle oldu ki
Çok sağolun, hepimizi inşallah ❤Rabbim bu sefer bebişinizle güldürsün sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?