2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benmde bat gününden bir gün sonra 345 çıkmıştı ama ben 5,11 le battan beş gün önce öğrendim
Benim de bat günümden bir sonraki gün 277 çıkmıştı 2 sonra 1244'e yükseldi mol gebelikten şüphelenmiştim 6 kat artınca, bi de 5 gün erken öğrenmiştim 21 ile o yüzden zaman geçmek bilmiyor erken öğrenmek kötü o açıdan olumlu bir şey düşünemiyor insan galiba ilk aylarda, hep mi endişe olur

Ya maşallahh sağlıkla kucağına al inşallah ne güzel

Doktora gittinizmi peki hic. Benimde yuksekti cunku 4+3 te 2700 ustuydu. Doktor bisey dedi mi bu konuda ben daha gitmedim cunku

Doktora gittinizmi peki hic. Benimde yuksekti cunku 4+3 te 2700 ustuydu. Doktor bisey dedi mi bu konuda ben daha gitmedim cunku
Benim değerim 4 haftalıkken 1242 idi o gün muayene etmedi 4+5 iken gittim beta bakmadı muayene etti keseyi gördük fakat yolk kesesi ve bebeği göremedik 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi pazartesi gideceğim inşallah bebeğimi görüp kalp atışını duyarım günler geçmek bilmiyor artış için ise gayet normal bir sorun yok demişti

Midesi bulanan arkadaşlar, sizin de tüm gün mü bulanıyor? Benim sabahtan yatana kadar bulanıyor ama akşamları hiç bir şey yiyemiyorum, suyu tamamen bıraktım içince daha kötü oluyorum. Ne yiyorsunuz, ne iyi geliyor?

Ben daha hic doktora gitmedim. Clear blue nun digital testleri var kac haftalik oldugunuda gosteren. 4+3 te yapmistim 5 haftadan buyuk cikti. Aciklamasinda da 2700 ustunde bu deger cikiyormus. Kimisi bu degeri 6. haftada kimisi 7-8. haftalarda goruyormus. Obyuzden hem mol ve dis gebelik hemde ikiz duruu aklima geldi. Ama dontor randevum 11 ekimde yani 7+6 da o yuzden size sormak istedim her yuksek cikana sorcam galiba

Canım Allah razı olsun evet transfer sonrası 2. Gün baygınlık gibi bir şey yaşamıştım ishal olduğum için yaa rabbimin mucizesini sende görmüşsün onca tedaviye rağmen kendiliğinden gebelik çokça mutluluk getirsin sana da sağlıkla inşallah

Benimde tum gun hafta uyurken bile bulandigini hissediyorum. Ben her gun baska bisey yiorum genelde tabagimi biteremiyorum ama yiyorum. Ozellikle tuzlu seyler hemek istiyor canim rahatlatiyor herlade. Ben soyle yapiyorum belki sende de ise yarar. Aklima midemi cok zorlamadan yemek getiriyorum hangisinda mide kalkmazsa lnu yiorum. Ve oldukca basit yemekler. Mesela dun mercimek corbasiydi kalanini bugun midem almadi ama makarna dusununce mide bulanmadi bende makarna yedim. Sabahlari sadece tuzlu beyaz peynir yiyebiliyorum. Dene belkinise yarar.

Canım benim sadece uykuda bulanmıyor. Doktorumun tavsiyesiyle prilam içiyorum 1 tane gece. Ama onun dışında sürekli hiç durmaksızın Genelde peynir ekmek, biraz meyvesuyu, açık limonlu çay, yeşil elma, patatesli gözleme ve yağsız börek, mercimek çorbası. Bir de arada menemen yiyorum. Hiç istifra etmedim, direniyorum 7+5 im.

İnşallah gidince hem bebişi görür hep kalp atışını duyarsın da aynı anda aradan çıkmış olur benim gibi endişelerin olmaz hiç değilse bana da ya çoğul gebelik ya mol gebelik dediler doktora gidene kadar senaryolarım çoğalıyordu neyseki mol gebelik değil dedi bir kese gördük zaten ama dış gebelik değil canım onda değer artmıyormuş zaten için rahat olsun o konuda gelecekten bildiriyorum

Cok sevindim canim allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ben bisey sorcam hcg degerlerinizi ve ne kadarlik hamile oldugunuzu hatirliyormusunuz?
Çok teşekkürler. Ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. 3. Gün dmbriyolarıydı. Transferin 12. Günü 927, 16. Günü 3250 civarıydı. Şu anda biri 7+4, diğeri 7+5 dedi doktorum.

Benim de maalesef tüm gün bulanıyor sabahları zaten o bulantı hissine uyanıyorum erkenden. Yağlı yemekler çok dokunuyor bana, bu ara iyi gelen bir şey yok nerdeyse bana patates haşlayıp yiyorum o sakinleştiriyor biraz mide mi muz yiyorum bi de çorba

Aaa oylemi bwn dis gebelikte artiyor ama duzenli artmiyor diye biliyordum. Hos ben nasil arttiginida bilmiyorum zaten. Cunku daha kan testide yaptirmadim ama elimde cokli testler var onlarla iki gunde bir tkop ettigimde artik hamilelik cizgisi norml cizginin 2 kati koyulukta cikiyor.Mol gebelik allah kimseye yasatmasin ama nadir olan bir durum aslinda ve bence belirti kesin veriyordur diye dusunuyorum. Bakalim bende strese girmeyeyim diye 8. haftada aldim ilk ultrasonu bazen dahada stresleniyorum. Bu ne tezatlik anlamadim

Ben de bu akşam patates haşlayıp yedim, yerken fena değil ama bitince yine başlıyor

Ben de bu akşam patates haşlayıp yedim, yerken fena değil ama bitince yine başlıyor
Ayni yerken diyorum iyi bari rahatladim biraz 5 dakika geciyor basliyor yine. Ne olduruyor ne gulduruyor modunda. Agzimin tadi hic yok zaten. Banada yogurt muz ve naneli sakiz iyi geliyor. Surekli sakiz cigniyorum. Cenem agrisi artik

Bende de çok fena bir yanma ve bulanma var yemeği yiyorum bi şekilde o an iyi sonra 15 20 dk snra başlıyor sanki günlerdir açmışım gibi bi bulantı bitmiyor her dk ağzıma atmalık bişey aramaktan yoruldum

Benim 6 haftalıkken betam 29,291 küsür çıkmıştı keseyide, bebeğide, kalp atışınıda hepsini görüp duymuştuk herkesin aynı olmuyor ama belki fikir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…