2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kizlar ya bir anda midem bulantim durdu tam da suan da. Noluyoruz oldum bi anda noluyor olabiliriz sizce??

Bunda da sadece kese var ve tarih verilmis ama yine de siz bilirsiniz bence bebeği gormemesiyle bir alakası yok

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-24-12-00-51-968_com.android.chrome.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 43
Evet bende öyle tahmin ediyorum 5 haftalık falan diye çünkü 2 hafta sonra gel kalbini dinleyelim dedi kalp'te 7-8 haftalıkken falan atmış olması gerekiyormuş

Ben süt hiç içemiyorum düşüncesi bile midemi bulandırıyor sabah bulantıya uyanıp erkenden kahvaltı yapıyorum ben de böyle ara öğünlerimi arttırdım kuruyemiş, meyve, çorba derken daha aşerme aşamasına geçmeden kapılara sığmayacağım diye korkuyorum

Yok kiz dus etmedim valla hatta dedim ki mide bulanir memisler acirsa tamamdir dedim. Size yazarken bi anda cat diye mide bulantim kesildi hemde sifir derecesinde
Bir şey olmaz ben de geçen hafta kusuyordum, iki saat önce eşimi aradım İskender yiyelim dedim iyiyim yani baya

Süre çok uzun. Allah sağlık versin de. Iki hafta gecmedi bana 4 nasil gecer bilmiyorumm
Vallahi banada çok uzun geliyor ya gittim devlet hastanesine sıra aldım yarın için içim rahat etmeyecek görmeden kanamam falan olmustu cunku birde gogus hassasiyeti falan yok olunca bi tırstım

az önce ne okudum kızlar. leptaba cep telefonuna falan uzun süre maruz kalmak bebeğin davranışsal hareketlerini bozuyormuş. sinir sitemine zararlıymış. günde 9 saat bilgisayar başındayım. telefonda hep elimde. çok üzüldüm

Vallahi banada çok uzun geliyor ya gittim devlet hastanesine sıra aldım yarın için içim rahat etmeyecek görmeden kanamam falan olmustu cunku birde gogus hassasiyeti falan yok olunca bi tırstım
Göğüs hassasiyeti bende de bitti normalmiş onun azalması. 2 hafta sonra ben de devlete gitmeyi düşünüyorum

Selam kızlar. Ben de aranıza katılacağım inşaallah ama durum riskli galiba. Ben baya baya adet oldum bu ay, son günü yani dün kanamada kesilince 8.gün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi kopkoyu çıktı. Şüphelendim ama yoktur ya yumurtladım heralde dedim ve o gün ilişki oldu. Sonra konu açtım yazdım forumdaki kızlar test yap böyle hamile kalan var diyince yaptım vee kopkoyu çizgiyi gördüm dün. Kan verdim 105.8 çıktı. Yarın tekrar vereceğim iki katına çıkmış mı göreceğiz. Ama az önce açık kahverengi akıntım başladı. Normal mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…