Hep böyle mutlu etsin annesini akıllı bir bebiş maşallahÇook şüküürbizi çok bekletti ama kocaman bir sürprizle geldi bir çırpıda herşeyi öğrendik
Hollanda’da yaşıyorum aynenTahminde bulunuyorum kesin avrupada yasiyorsunuz baska aciklamasi olamaz
Hayatta sasmaz nerde doktora ulasamayan biri gorurum hele birde test yaptirmayip ebe diyorsa kesin avrupadir oHollanda’da yaşıyorum aynen
Inşallah canımSende görürsün inşallah. Kalbini de duyarız inşallah
Duaların kabul olmuş işte şşşştKizlar ya bir anda midem bulantim durdu tam da suan da. Noluyoruz oldum bi anda noluyor olabiliriz sizce??
Bunda da sadece kese var ve tarih verilmis ama yine de siz bilirsiniz bence bebeği gormemesiyle bir alakası yokYa cunku bebegi gormeden keseye gore tarih verilmiyor kikesenin boyutuna gore tahmini yeni diyo daha bebekte olmadigi icin bebek gorundukten sonra bebegi olcup bebegin olculerine gore tarihi belirliyolar ve o belirledigi tarihe gore dogum tarihini belirliyolar
Evet bende öyle tahmin ediyorum 5 haftalık falan diye çünkü 2 hafta sonra gel kalbini dinleyelim dedi kalp'te 7-8 haftalıkken falan atmış olması gerekiyormuşBenim de önce gittim rahim duvarını gördü bir hafta sonra gel dedi bir hafta sonra gittiğimde sizinkiyle aynı bir ultrason fotoğrafı çekti ve dört beş haftalık bebeğiniz iki hafta sonra kalp atışını duyduğunuzda her şey netleşir dedi muhtemelen sizinki de dört beş haftalıktır
Ben süt hiç içemiyorum düşüncesi bile midemi bulandırıyor sabah bulantıya uyanıp erkenden kahvaltı yapıyorum ben de böyle ara öğünlerimi arttırdım kuruyemiş, meyve, çorba derken daha aşerme aşamasına geçmeden kapılara sığmayacağım diye korkuyorumKızlar mide bulantısına ufak ufak çözümler üretmeye başladım faydası olsun diye paylaşıyorum. Mide bulantımın ve yanmasının temel sebebi midem bulanıyor diye bişey yemememmiş galiba. Ekmek felan hiç içim almıyor maalesef ama çorba içiyorum hep. Sabah uyanır uyanmaz çorbamı içiyorum ardından bir kocaman bardak buz gibi soğuk süt içiyorum. Süte de geğirtip rahatlatıyo ayrıca tok tutuyo, gavisconu da yudum yudum içiyorum yandığı zaman midem 1 yudum alıyorum. Anladım artık 1-2 saate acıkıyorum ben o yüzden hep ocakta bi tencere çorba bulunduruyorum hooop bi tabak içiyorum yada kraker yiyorum susamlı tuzlu olanından. İki gündür deniyorum ben biraz biraz toparladım mutfağa bile girmeye başladım şükür. Belki fikir olur size de
Yok kiz dus etmedim valla hatta dedim ki mide bulanir memisler acirsa tamamdir dedim. Size yazarken bi anda cat diye mide bulantim kesildi hemde sifir derecesindeDuaların kabul olmuş işte şşşşt
Bir şey olmaz ben de geçen hafta kusuyordum, iki saat önce eşimi aradım İskender yiyelim dedimYok kiz dus etmedim valla hatta dedim ki mide bulanir memisler acirsa tamamdir dedim. Size yazarken bi anda cat diye mide bulantim kesildi hemde sifir derecesinde
YaaaHep böyle mutlu etsin annesini akıllı bir bebiş maşallah
Vallahi banada çok uzun geliyor ya gittim devlet hastanesine sıra aldım yarın için içim rahat etmeyecek görmeden kanamam falan olmustu cunku birde gogus hassasiyeti falan yok olunca bi tırstımSüre çok uzun. Allah sağlık versin de. Iki hafta gecmedi bana 4 nasil gecer bilmiyorumm
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim7+5 canım bugün. Teşekkür ederim
Göğüs hassasiyeti bende de bitti normalmiş onun azalması. 2 hafta sonra ben de devlete gitmeyi düşünüyorumVallahi banada çok uzun geliyor ya gittim devlet hastanesine sıra aldım yarın için içim rahat etmeyecek görmeden kanamam falan olmustu cunku birde gogus hassasiyeti falan yok olunca bi tırstım
Amin canım hepimiz alırız inşallahSağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?