- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Tüp bebekte yasakmı? Bilmiyordum ya. Neden ysakkiValla kızlar bu ilişki mevzularını en iyi tüp bebekçiler anlarHazirandan beri tedavinin içindeyiz yasağın kalkışını bekleyip acısını çıkardık şimdi de gebelik oldu artık 9 ay bekleyecez mecbur
Yaaaa.. Düşük değil bu kimyasal gebelik. Düşük sayılmaz kuzum üzülme, kimyasaldan sonraki ay tekrar olma olasılığı çok yüksek. İlki de mi bu şekil olmuştu?Kızlar sabaha karşı şiddetli sırt ağrısıyla hastaneye gittim bir şey çıkmadı fakat beta 87 çıktı… ilki 105ti. Bir düşük daha yapıyorum
Geçmiş olsun. kaç aydır deniyorsunuz? Kimyasalmıydı diğerlerideKızlar sabaha karşı şiddetli sırt ağrısıyla hastaneye gittim bir şey çıkmadı fakat beta 87 çıktı… ilki 105ti. Bir düşük daha yapıyorum
İlki kalp atışı olmamıştı kürtaj, ikincisi kimyasal, üçüncüsü 1,5 sene sonra oldu oda kimyasal. Düşükten sayılmıyor evet inşaallah umudum o yönde yoksa tüp bebek serüvenine başlamak gerekYaaaa.. Düşük değil bu kimyasal gebelik. Düşük sayılmaz kuzum üzülme, kimyasaldan sonraki ay tekrar olma olasılığı çok yüksek. İlki de mi bu şekil olmuştu?
Canım mutlaka iyi bir doktora gidip bu olanları anlat, genetik test yaptırİlki kalp atışı olmamıştı kürtaj, ikincisi kimyasal, üçüncüsü 1,5 sene sonra oldu oda kimyasal. Düşükten sayılmıyor evet inşaallah umudum o yönde yoksa tüp bebek serüvenine başlamak gerek
Aslında ilk aylarda genelde istenmez vücut yani östoreojen hormonu suanda azaldi mesela ama demek herkeste farkli,bilmiyorum ama ilk 3 ay ilişki önerilmiyor. Bize dé öyle oldu. Hoş ben ilk hamilelikte sadece1 kere olmuştu.Kızlar ilişki konusunda ne yapıyorsunuz ya benim hormonlardan mı ne adamı bırakasım gelmiyor, tabi riske atamam asla ama napcaz ne kadar sürecek böyle
Hastanede aktif çalışmaya devam ediyorum malesefİğne ve fitil kullandığın birşey var mı? Eğer yoksa acile kadın doğuma gitmeni tavsiye ederim. Eğer kullandığın iğne fitil varda güzelce uzan dinlen sabaha kendi doktoruna görünürsün
Rabbim yardımcın olsun korkma inşaAllah hiç birşey olmayacak ben bir haftadır kanama leke devam ediyor parça pıhtılar bile düşürdüm ama elhamdulillah gebeliğim sağlıkla ilerliyor
Bugün gideceğim inşallah randevu aldım inşallah önemli bir şey değildirHemen doktora git bence de. Bisey olmaz insallah kahverengi lekeden korkmayin dio doktorlar ama sen yine de gorun icin rahat etsin
Ben o testleri geçen sene yaptırdım hem de ne uğraşmıştım yapılması gereken her şeyi yaptım her şey temiz çıktıCanım mutlaka iyi bir doktora gidip bu olanları anlat, genetik test yaptır
Teşekkür ederim 2 yıldır deniyorum biri kalp atışı olmadığı için kürtaj diğeri kimyasaldıGeçmiş olsun. kaç aydır deniyorsunuz? Kimyasalmıydı diğerleride
Cok geccmis olsun rabbim sana cok guzel bi evlat versin insallahTeşekkür ederim 2 yıldır deniyorum biri kalp atışı olmadığı için kürtaj diğeri kimyasaldı
Çok geçmiş olsun. Inşallah en kisa zamanda sağlıkla alırsınız kucağınızaTeşekkür ederim 2 yıldır deniyorum biri kalp atışı olmadığı için kürtaj diğeri kimyasaldı
Ay o gerçekten beni delirtmişti abla abla abla abla test yaptım negatif ama gerçekten negatif mi acaba diye. En son dedim bu benimle kafa buluyorAy koptum sizlerede mi yazdi o kiz hala mesajlari duruyor sledva2040aylarca adet gormus abla varnidir abla ailemden korkuyom virt zirt imkansiz dedikce kiz cildirmis gbi yaziyordu baktim ben bunu ikna edemiycem saldim en sonunda
Benimde nisanda kürtajım vardı kalp atışı olmadığı için 9 haftalıktı. O sebepten bunun için coraspirin ve progestan alıyorum. Sizin yaş kaçtı acaba? Birde kimyasal akabinde hemen kalındığını duymuştum inşallah çok bekletmez yavrunuz sizi. İlkmi acaba sizin.Teşekkür ederim 2 yıldır deniyorum biri kalp atışı olmadığı için kürtaj diğeri kimyasaldı
Evet aslında böyle bakınca mantklıymış ama zor bir süreç gerçekten tüp bebek annelerimize ayrı bir saygım varKadindiyorki canım yumurta toplama olduğu ay yasak yumurtalar bir şekilde etkilenip çatlamasınlar ve enfeksiyon olmasın diye. Transfer olacağın zaman da yine enfeksiyon kapma aman bir şey olmasın o kadar para iğne ilaç boşa gitmesin temkinli oluyorsun.
Ay banada yazdi . Ya 3 ay adet olmus acaba hamile miyim diye yaziyordu. Hic inanmıyordaAy koptum sizlerede mi yazdi o kiz hala mesajlari duruyor sledva2040aylarca adet gormus abla varnidir abla ailemden korkuyom virt zirt imkansiz dedikce kiz cildirmis gbi yaziyordu baktim ben bunu ikna edemiycem saldim en sonunda
Bende lekelenme yaşamıştım doktorla görüştüğümde takip etmemi istedi ve kırmızı olursa önemli olduğunu söyledi kendiliğinden geçti. Plasenta gelişirken olabiliyormuş. Sizinde önemli birşey yoktur umarımKızlar uyanık olan var mı 8+3teyim ve az önce kahverengi lekelenmem oldu lavaboya gittiğimde peçeteye birkaç kez silince geçti. Devam ederse diye korkuyorum ilk defa başıma geldi, soğuk algınlığı geçiriyorum etkiler mi bilemedim ama inşallah etkilemez
İnşallah, 11.15e randevu aldım bakalım benimki ne diyecekBende lekelenme yaşamıştım doktorla görüştüğümde takip etmemi istedi ve kırmızı olursa önemli olduğunu söyledi kendiliğinden geçti. Plasenta gelişirken olabiliyormuş. Sizinde önemli birşey yoktur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?