- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 32
Aynen canım yasaklarla geçiyor zaten gebelik olunca da zorlu yoldan olunca asla cesaret edemiyor insanValla kızlar bu ilişki mevzularını en iyi tüp bebekçiler anlarHazirandan beri tedavinin içindeyiz yasağın kalkışını bekleyip acısını çıkardık şimdi de gebelik oldu artık 9 ay bekleyecez mecbur
Benim ilk hamileliğimde 14. 16. Haftaydı iliksi oldu sonra leke, kan geldi. Sonra doktora gittim damarlar genişliyor kanama olabiliyor dedi. Ama ben korktum hic yapmadım. O stresi yaşamak kötüydüAynen canım yasaklarla geçiyor zaten gebelik olunca da zorlu yoldan olunca asla cesaret edemiyor insan
Çok sevindim, hadi maşallah sağlıkla devam etsinKızlar doktora gittim bebeğim iyi çok şükür 8+3 ile uyumlu gözüküyor, kanama alanı olmadığı için herhangi bir ilaç vermedi soğuk algınlığına dolayı hapşırmam çok var ona bağlı lekelenmeler olabilir dedi çok şükür kalp atışı hızı falan gayet iyiydi
Cok sevindim hadi gozun aydinKızlar doktora gittim bebeğim iyi çok şükür 8+3 ile uyumlu gözüküyor, kanama alanı olmadığı için herhangi bir ilaç vermedi soğuk algınlığına dolayı hapşırmam çok var ona bağlı lekelenmeler olabilir dedi çok şükür kalp atışı hızı falan gayet iyiydi
Canııım çok sevindim hep güzel haberler olsun böyle inşallahKızlar doktora gittim bebeğim iyi çok şükür 8+3 ile uyumlu gözüküyor, kanama alanı olmadığı için herhangi bir ilaç vermedi soğuk algınlığına dolayı hapşırmam çok var ona bağlı lekelenmeler olabilir dedi çok şükür kalp atışı hızı falan gayet iyiydi
Canım sen baktın mı memorial'a baro indirimi var mı öğrendin miÇok sevindim, hadi maşallah sağlıkla devam etsin
sperm içeri bilmeden gittiyseBana doktor ilk üç ay önermiyoruz dedi sonra ben şaşırınca yani eğer birliktelik olursa bile sperm içeri gitmesin en azından dediben düşük tehlikesi gibi durumlar dışında sorun olacağını pek sanmıyorum ama dikkatli olmakta fayda var
İnşallah teşekkür ederimÇok sevindim, hadi maşallah sağlıkla devam etsin
Bende gece korkmuştum doktor içimi rahatlattı böyle devam eder inşallahCanııım çok sevindim hep güzel haberler olsun böyle inşallah
Amin inşallah rabbim hiçbir anneye bu tarz korkuları yaşatmasın inşallah gece uykum kaçtı resmenCok sevindim hadi gozun aydinAllah bu korkuyu yasatmasin sana bidaha
Maşallah hep böyle güzel haber alalımKızlar doktora gittim bebeğim iyi çok şükür 8+3 ile uyumlu gözüküyor, kanama alanı olmadığı için herhangi bir ilaç vermedi soğuk algınlığına dolayı hapşırmam çok var ona bağlı lekelenmeler olabilir dedi çok şükür kalp atışı hızı falan gayet iyiydi
Yok canım henüz bebek oluşmadan öyle bir risk olamaz. Zaten yasaklar kalp atışından sonra başlıyor hatta ilaç tedavileride öyle. Bende kalp atışından sonra progestan ve corasprine başlatıldım ve o zaman ilişki yasaklandısperm içeri bilmeden gittiysehamile oldugumu bilmeden yaptık bişiler yaa ondan mı kanamalarım kasık ağrılarım oldu acaba
Evet oda olabilir durun ben paranoyaklıgımı yapıp bi muayne olayim yarin, sizide rahatlatmis olurum bi nebze
İlki kalp atışı olmamıştı kürtaj, ikincisi kimyasal, üçüncüsü 1,5 sene sonra oldu oda kimyasal. Düşükten sayılmıyor evet inşaallah umudum o yönde yoksa tüp bebek serüvenine başlamak gerek
aynen kanamaları kafaya takmıyorum artık :) ama kası agrısı yaşıyor musunuz mesela normal mi o ara sıra yatınca geçiyorMaşallah hep böyle güzel haber alalım
Yok canım henüz bebek oluşmadan öyle bir risk olamaz. Zaten yasaklar kalp atışından sonra başlıyor hatta ilaç tedavileride öyle. Bende kalp atışından sonra progestan ve corasprine başlatıldım ve o zaman ilişki yasaklandıÖnemli olan kalp atışından sonra ki talimatlara uymak. Lekelenmeleri kafana takma burda şaldır şuldur kanaması olan arkadaşların bile güzel ilerliyor bebişleri anlatılanlara şahit oluyoruz içini ferah tut
Ruh hastası geldii hanıımmmC Carpediem4 canım gittin mi doktora herşey yolundadır umarım
Çok geçmiş olsun canım üzüldüminşllh bir daha yaşamazsın sağlıkla kavuşursun bebeğine.. kan pıhtılaşmasına baktırdınmı bende böyleydim kimyasal oluyordu hep, sonra testlerde çıkınca gebelik öncesi coraspin ve gebeliği yakalayınca da iğne başladık öyle tutundu
Oh masallah tabi ki belirtiler kaybolucak. Endiseye mahal yok hepimiz saglikla kavuscazRuh hastası geldii hanıımmmçıktım şimdi canım maşallah kalbi tıkır tıkır atiyor hicbi sorun yokmus demekki bu belirtilerin kaybolmasina takilmamak gerekiyormus
İnşaallah güzel haberlerle geleceksiniz sizdeBunu hic dusunme doktorun bebegim kan damarlarina bakmis kan akisina bakmis tikaniklik varmi guzel ilerliyormu diye. Sorun da gormedigine gore iyi bisey demis.Sen kafana takma simdi biz takicaz bizimki niye bakmadi diye
Git canım leke sorun değil ama önlem olarak iğnesini ve fitilini kullanman önemli Rabbim yatdımcın olsunHastanede aktif çalışmaya devam ediyorum malesefbugün doktorundan randevu aldım işe başlamadan önce muayene olacağım inşallah önemli bir şey yoktur ilk defa olunca korktum bende ama gece gitsem de hastanede nöbetçi kadın doğum olmadığından muayeneye gideyim dedim, kullandığım iğne ya da fitil yok şu anlık bakalım doktor ne diyecek
Normal canım rahim büyüyor ufacık bişey kocaman olucak tabi ki o ağrılar az az olucak. Dayanılmaz bir ağrı olursa o zaman dikkate almak lazım.aynen kanamaları kafaya takmıyorum artık :) ama kası agrısı yaşıyor musunuz mesela normal mi o ara sıra yatınca geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?