2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Aynen canım yasaklarla geçiyor zaten gebelik olunca da zorlu yoldan olunca asla cesaret edemiyor insan

Aynen canım yasaklarla geçiyor zaten gebelik olunca da zorlu yoldan olunca asla cesaret edemiyor insan
Benim ilk hamileliğimde 14. 16. Haftaydı iliksi oldu sonra leke, kan geldi. Sonra doktora gittim damarlar genişliyor kanama olabiliyor dedi. Ama ben korktum hic yapmadım. O stresi yaşamak kötüydü

Merhaba arkadaşlar, tüylenmem coştu,bugün elbise giydim bacaklarım temiz olduğu icin kontrol etmem hic.Amq çıkınca farkettim tüylerim çıkmaya başlamış hormonlar çalışıyor

Çok sevindim, hadi maşallah sağlıkla devam etsin

Cok sevindim hadi gozun aydin Allah bu korkuyu yasatmasin sana bidaha

Canııım çok sevindim hep güzel haberler olsun böyle inşallah

sperm içeri bilmeden gittiyse hamile oldugumu bilmeden yaptık bişiler yaa ondan mı kanamalarım kasık ağrılarım oldu acaba

Çok sevindim, hadi maşallah sağlıkla devam etsin
İnşallah teşekkür ederim
Canııım çok sevindim hep güzel haberler olsun böyle inşallah
Bende gece korkmuştum doktor içimi rahatlattı böyle devam eder inşallah
Cok sevindim hadi gozun aydin Allah bu korkuyu yasatmasin sana bidaha
Amin inşallah rabbim hiçbir anneye bu tarz korkuları yaşatmasın inşallah gece uykum kaçtı resmen

Maşallah hep böyle güzel haber alalım
sperm içeri bilmeden gittiyse hamile oldugumu bilmeden yaptık bişiler yaa ondan mı kanamalarım kasık ağrılarım oldu acaba
Yok canım henüz bebek oluşmadan öyle bir risk olamaz. Zaten yasaklar kalp atışından sonra başlıyor hatta ilaç tedavileride öyle. Bende kalp atışından sonra progestan ve corasprine başlatıldım ve o zaman ilişki yasaklandıÖnemli olan kalp atışından sonra ki talimatlara uymak. Lekelenmeleri kafana takma burda şaldır şuldur kanaması olan arkadaşların bile güzel ilerliyor bebişleri anlatılanlara şahit oluyoruz içini ferah tut

Evet oda olabilir durun ben paranoyaklıgımı yapıp bi muayne olayim yarin, sizide rahatlatmis olurum bi nebze

C Carpediem4 canım gittin mi doktora herşey yolundadır umarım

Çok geçmiş olsun canım üzüldüm inşllh bir daha yaşamazsın sağlıkla kavuşursun bebeğine.. kan pıhtılaşmasına baktırdınmı bende böyleydim kimyasal oluyordu hep, sonra testlerde çıkınca gebelik öncesi coraspin ve gebeliği yakalayınca da iğne başladık öyle tutundu

aynen kanamaları kafaya takmıyorum artık :) ama kası agrısı yaşıyor musunuz mesela normal mi o ara sıra yatınca geçiyor

Ruh hastası geldii hanıımmm çıktım şimdi canım maşallah kalbi tıkır tıkır atiyor hicbi sorun yokmus demekki bu belirtilerin kaybolmasina takilmamak gerekiyormus

Ruh hastası geldii hanıımmm çıktım şimdi canım maşallah kalbi tıkır tıkır atiyor hicbi sorun yokmus demekki bu belirtilerin kaybolmasina takilmamak gerekiyormus
Oh masallah tabi ki belirtiler kaybolucak. Endiseye mahal yok hepimiz saglikla kavuscaz

Fatos3458 canım tabloyu günceller misin 7+5 kalbini duyduk

Kızlar dün yoktu kalp atışı. Bugün kendi doktoruma gittik. Şükür herşey yoluna girmiş ve kalbini duyduk. Covid geçirdiğim için oksapar başladı. Benim iğne fobim var nası yapacağım bunu kendime hiç bilmiyorum ama yapacağım Bi şekilde artık analık fedakarlık ister

Git canım leke sorun değil ama önlem olarak iğnesini ve fitilini kullanman önemli Rabbim yatdımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…