- 18 Mart 2021
- 3.330
- 3.399
- 83
- 34
HahahahKesinlikleee dr u biraz bunaltır mısın bnm için
hadi bekliyorum bomba gbi haberlerini
Amin insallahİnşaallah bir sıkıntı yoktur içini ferah tutdoktor kontrolun ne zaman ilk gebeliğin mi
En güzelini yaparsın Rabbim evladını bağışlasın hayırlı ömürler versinAmin insallahYok 4 yasinda bir oglum var bu ikinci olacak nasipse kanamam olmustu 10 gun oluyor duphaston kullaniyorum doktorum 1 ay sonra yani 16 ekimde cagardi ama ben yarin icim rahatlasin diye devlete bir görüneceğim
Ay koptum sizlerede mi yazdi o kiz hala mesajlari duruyor sledva2040Ay bir tane vardı bana sürekli mesaj atıyordu abla adet oldum ama sence hamile miyim diye başta baya cevap verdim yok olmaz öyle falan en son cevap vermeyi bıraktım
Amin cumlemize insallahhEn güzelini yaparsın Rabbim evladını bağışlasın hayırlı ömürler versin
Canım senin banlandığını bilmiyordum. Üzüldüm. Lütfen kal önemlisin bizim için. Yönetici sanırım fazla bunaltıldı o da gerginliği böyle bitirmek istedi. Kimin ne söylediğini düşünme ben öyle yapıyorum boşver paylaşımlarımız meleklerimiz üzerine olsunBir daha gerçekten kimse için ağzımı açmayacağım. Hesapları ban yiyen üyeler benim şikayet edip banlattırdığımı düşünüyor birde halaa insanlara yalan yanlış söylemlerde bulunuyorlar. Kimseyi şikayet falan etmedim. Kendi söylemleri yüzünden ceza aldılar. Bende sırf savunma yaptığım için ceza aldım. Hiç kendimi burası için kasamıcam. Herkese keyifli hamilelikler diliyorum.
Benim doktorum da 1 ay sonra gel dedi, ben de sizin gibi 12.haftada olacağımBen de bugün genel kontrolüme gittim. Cok şükür haftaya uyumlu gidiyor her şey yolunda dedi doktor. Bir dahaki muayeneye 1 ay sonra ikili test için dedi. 12. Haftamız oluyor o zaman inşallah. Sizlerde de kontrol durumu böyle mi bana biraz geç tarih mi verdi acaba
İğne ve fitil kullandığın birşey var mı? Eğer yoksa acile kadın doğuma gitmeni tavsiye ederim. Eğer kullandığın iğne fitil varda güzelce uzan dinlen sabaha kendi doktoruna görünürsünKızlar uyanık olan var mı 8+3teyim ve az önce kahverengi lekelenmem oldu lavaboya gittiğimde peçeteye birkaç kez silince geçti. Devam ederse diye korkuyorum ilk defa başıma geldi, soğuk algınlığı geçiriyorum etkiler mi bilemedim ama inşallah etkilemez
Seni aklımdan çıkarmıyorum zaten leke gelinceİğne ve fitil kullandığın birşey var mı? Eğer yoksa acile kadın doğuma gitmeni tavsiye ederim. Eğer kullandığın iğne fitil varda güzelce uzan dinlen sabaha kendi doktoruna görünürsün
Rabbim yardımcın olsun korkma inşaAllah hiç birşey olmayacak ben bir haftadır kanama leke devam ediyor parça pıhtılar bile düşürdüm ama elhamdulillah gebeliğim sağlıkla ilerliyor
Allah razı olsun kardeşim hemde sancılı leke ama çok şükür iyiyim herkes illaki çok zorluklarla kavuşmuştur gebeliğine ama gerçekten ben bebek sahibi olabilmek için ne zorluklar neler yaşadım en ümit verilmeyenden Rabbim ümit yeşertti çok umutluyum Rabbim bitti demeden kimse diyemezSeni aklımdan çıkarmıyorum zaten leke gelince
Değil miAllah razı olsun kardeşim hemde sancılı leke ama çok şükür iyiyim herkes illaki çok zorluklarla kavuşmuştur gebeliğine ama gerçekten ben bebek sahibi olabilmek için ne zorluklar neler yaşadım en ümit verilmeyenden Rabbim ümit yeşertti çok umutluyum Rabbim bitti demeden kimse diyemez
Anladım neyse öğrenmiş olduk boşverBelki adet tarihine gore vermistir bu tarihi. Yani ben kendi kafamdan uydurmadim anlattiklarimi. Benim doktorumun uygulamasi boyleydi. Kese gordugunde tarih vermedi bebegi gorunce tarih verdi, bebegin olcumune gore bebegin kac haftalik oldugunu soyledi. Hatta keseyi hic olcmedi bile. O yuzden oyle soylemistim
Aynen devamKızlar ilişki konusunda ne yapıyorsunuz ya benim hormonlardan mı ne adamı bırakasım gelmiyor, tabi riske atamam asla ama napcaz ne kadar sürecek böyle
Bunu hic dusunme doktorun bebegim kan damarlarina bakmis kan akisina bakmis tikaniklik varmi guzel ilerliyormu diye. Sorun da gormedigine gore iyi bisey demis.Sen kafana takma simdi biz takicaz bizimki niye bakmadi diyeBen bugün doktora gittim ya keseye böyle bir renk verdi mavi ve kırmızı renkte sonra döndü bana dediki bebeğe kan akışı var dedim kötü birşey mi hayır iyi birşey dedi ne demek oluyor bilmiyorum ama kafa yorup stres olmalık bir mesele daha çıktı başımıza
Hemen doktora git bence de. Bisey olmaz insallah kahverengi lekeden korkmayin dio doktorlar ama sen yine de gorun icin rahat etsinKızlar uyanık olan var mı 8+3teyim ve az önce kahverengi lekelenmem oldu lavaboya gittiğimde peçeteye birkaç kez silince geçti. Devam ederse diye korkuyorum ilk defa başıma geldi, soğuk algınlığı geçiriyorum etkiler mi bilemedim ama inşallah etkilemez
Minikleri de alır spora gideriz artık napalım başka bir şey paklamaz bizi o saatten sonraDene dene pişmam olmayacaksın eminimHahhhha yürüyen patates kardeşliği o zaman
Bide düşünsene bebelerde tostoparlak çıkıyo abuuu kız ne ederiz
İlişki diyince bile içim gıcıklandıKızlar ilişki konusunda ne yapıyorsunuz ya benim hormonlardan mı ne adamı bırakasım gelmiyor, tabi riske atamam asla ama napcaz ne kadar sürecek böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?