2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ben bugün doktora gittim ya keseye böyle bir renk verdi mavi ve kırmızı renkte sonra döndü bana dediki bebeğe kan akışı var dedim kötü birşey mi hayır iyi birşey dedi ne demek oluyor bilmiyorum ama kafa yorup stres olmalık bir mesele daha çıktı başımıza

İnşaallah bir sıkıntı yoktur içini ferah tut doktor kontrolun ne zaman ilk gebeliğin mi
Amin insallah Yok 4 yasinda bir oglum var bu ikinci olacak nasipse kanamam olmustu 10 gun oluyor duphaston kullaniyorum doktorum 1 ay sonra yani 16 ekimde cagardi ama ben yarin icim rahatlasin diye devlete bir görüneceğim

Amin insallah Yok 4 yasinda bir oglum var bu ikinci olacak nasipse kanamam olmustu 10 gun oluyor duphaston kullaniyorum doktorum 1 ay sonra yani 16 ekimde cagardi ama ben yarin icim rahatlasin diye devlete bir görüneceğim
En güzelini yaparsın Rabbim evladını bağışlasın hayırlı ömürler versin

Ay bir tane vardı bana sürekli mesaj atıyordu abla adet oldum ama sence hamile miyim diye başta baya cevap verdim yok olmaz öyle falan en son cevap vermeyi bıraktım
Ay koptum sizlerede mi yazdi o kiz hala mesajlari duruyor sledva2040 aylarca adet gormus abla varnidir abla ailemden korkuyom virt zirt imkansiz dedikce kiz cildirmis gbi yaziyordu baktim ben bunu ikna edemiycem saldim en sonunda

Canım senin banlandığını bilmiyordum. Üzüldüm. Lütfen kal önemlisin bizim için. Yönetici sanırım fazla bunaltıldı o da gerginliği böyle bitirmek istedi. Kimin ne söylediğini düşünme ben öyle yapıyorum boşver paylaşımlarımız meleklerimiz üzerine olsun Bekliyorum msjlarını

Benim doktorum da 1 ay sonra gel dedi, ben de sizin gibi 12.haftada olacağım

Kızlar uyanık olan var mı 8+3teyim ve az önce kahverengi lekelenmem oldu lavaboya gittiğimde peçeteye birkaç kez silince geçti. Devam ederse diye korkuyorum ilk defa başıma geldi, soğuk algınlığı geçiriyorum etkiler mi bilemedim ama inşallah etkilemez

İğne ve fitil kullandığın birşey var mı? Eğer yoksa acile kadın doğuma gitmeni tavsiye ederim. Eğer kullandığın iğne fitil varda güzelce uzan dinlen sabaha kendi doktoruna görünürsün
Rabbim yardımcın olsun korkma inşaAllah hiç birşey olmayacak ben bir haftadır kanama leke devam ediyor parça pıhtılar bile düşürdüm ama elhamdulillah gebeliğim sağlıkla ilerliyor

Seni aklımdan çıkarmıyorum zaten leke gelince

Seni aklımdan çıkarmıyorum zaten leke gelince
Allah razı olsun kardeşim hemde sancılı leke ama çok şükür iyiyim herkes illaki çok zorluklarla kavuşmuştur gebeliğine ama gerçekten ben bebek sahibi olabilmek için ne zorluklar neler yaşadım en ümit verilmeyenden Rabbim ümit yeşertti çok umutluyum Rabbim bitti demeden kimse diyemez

Değil mi Rabbim onca zahmetimizden sonra nasip etti elbet Allah bizi boynu bükük bırakmaz o kullarını sevindirir inşallah

Anladım neyse öğrenmiş olduk boşver

Bunu hic dusunme doktorun bebegim kan damarlarina bakmis kan akisina bakmis tikaniklik varmi guzel ilerliyormu diye. Sorun da gormedigine gore iyi bisey demis.Sen kafana takma simdi biz takicaz bizimki niye bakmadi diye

Hemen doktora git bence de. Bisey olmaz insallah kahverengi lekeden korkmayin dio doktorlar ama sen yine de gorun icin rahat etsin

Kızlar ilişki konusunda ne yapıyorsunuz ya benim hormonlardan mı ne adamı bırakasım gelmiyor, tabi riske atamam asla ama napcaz ne kadar sürecek böyle
İlişki diyince bile içim gıcıklandı bize de yassss-ssaaak! adamla yanyanayken bazen böyle kokusu burnuma geliyor hemen uzaklaşıyorum. Durduk yere iş çıkarcam diye geçmez günler

Valla kızlar bu ilişki mevzularını en iyi tüp bebekçiler anlar Hazirandan beri tedavinin içindeyiz yasağın kalkışını bekleyip acısını çıkardık şimdi de gebelik oldu artık 9 ay bekleyecez mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…