Bütün güzelliklerini gösterir umarımHoş buldukEvet zaman ne gösterecek bize acaba
Allah razı olsun öyle anlattın ki pırasa diye delircem şuanKızlar sabahtandır canım nasıl pırasa yemeği istiyor. Limon sıkıp yediğimi hayal ediyorum. Ağzım sulanıyor böyle. Sanki önümde gibiii. Tadını falan hayal ediyorum. Aşermek böyle birşey mi acaba. Bir yerde de görmedim duymadım nerden geldi bilmiyorum. Pırasa çıkmıştır demi. Yarın manav manav pırasa arayayım. Nasıl dayanırım bilmiyorum yarına kadar
Bende tam olarak böyleyim bu aralarBenim de öyle, gece 3buçuk, 4 gibi uyanıyorum. 1 saat takılıp tekrar uyuyorum. Sonra da 6da kesin kalkış
İnşallah tatlımBütün güzelliklerini gösterir umarım
Ay canım geçen aynı şeyden bahsettim, lazere gidicem diye jilete geçtim, sonra pandemi geldi ha gittim ha gidecem diye diye kaldı. Zaten iyice kalınlaştı tüyler, ağdaya da cesaret edemiyorumKızlar burda daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama genital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz. Ben öncesinde hep ağdaya gidiyordum. 2 yıldır pandemi var diye kuaföre gitmeyi bıraktım jilete başladım. Şu anda da jilet olayı canımı sıkıyor. Lazere de gitmedim daha önce her an bebek olabilir diye. Var mı fikriniz
Ahahah cok hossun. Neden etsiz ama? Baklagil yapabilirsin sebze yapabilirsin. Firina bisiler atabilirsin.Eki Görüntüle 2924936
Kızlaaar yine kocamın en sevdiği yemeği yaptım. Ama bana da yemek lazım
Aklıma hiç bişi gelmiyo lütfen etsiz olacak şekilde yemek fikirleri verir misiniz bana
Et yiyemiyoruuum sevmiyorumAhahah cok hossun. Neden etsiz ama? Baklagil yapabilirsin sebze yapabilirsin. Firina bisiler atabilirsin.
Allah razı olsun öyle anlattın ki pırasa diye delircem şuanEvde vardı yarın yapim bari.
Valla bende yapıcam ağzım nasıl sulandıKızlar sabahtandır canım nasıl pırasa yemeği istiyor. Limon sıkıp yediğimi hayal ediyorum. Ağzım sulanıyor böyle. Sanki önümde gibiii. Tadını falan hayal ediyorum. Aşermek böyle birşey mi acaba. Bir yerde de görmedim duymadım nerden geldi bilmiyorum. Pırasa çıkmıştır demi. Yarın manav manav pırasa arayayım. Nasıl dayanırım bilmiyorum yarına kadar
Benm haftada bir iğnem var bugün yaptıdım nasıl dayanıyorsunuz her günSenden bu haberi bekliyordum. Çok sevindim :) çok şükür her şey iyi gidecek. Ben de her gün iğne kullanıyorum. Çok korkarak başladım ama mecbur olunca oluyor merak etme :)
Hergün ezanla uyanıyorum bende. Gebelikte herkesin uykusu geliyor benim neden kaçıyor diye düşünüp duruyordumBenim de öyle, gece 3buçuk, 4 gibi uyanıyorum. 1 saat takılıp tekrar uyuyorum. Sonra da 6da kesin kalkış
Ah canım, nefret ediyorum şöyle insanlardanMerhaba kızlar. Biraz dertleşmeye ihtiyacım var... Eşimin annesi ile hatta ailesiyle problem yaşıyorum. Şöyle başlayayım biraz uzun olabilir. Eşimin ailesi biraz sıkıntılı, babası var ama yok sürekli borç çıkarıp ortadan kaybolan ikinci eşi olan vs biri, eşim ailemin en büyük çocuğu bu yüzden çok fazla sorumluluğu var. Eşim benden 3 yaş büyük. Bir görümcem benden 1 yaş küçük, bir de kardeşi var lise son. Annesi eşimin ofisinde çalışıyor. Maddi anlamda zaten destek oluyordu eşim biliyorum. Görüp görmemezlikten geliyordum. Ama biz evlendikten bir kaç ay sonra annesini ofise çalışan olarak aldı. Benden habersiz, ben bunu başkasından öğrendim. Saat 3 e kadar çalışıp tam maaş alıyor. Sorun bunlardan hiç biri değil şu anda. Evlendik evleneli eşimin evimize tam anlamıyla eve adapte oldu derken hep başka birşey çıkardılar. Destek aldık. Aile terapisine de gittik. Eşim bebeğimiz olunca ilgilerinin ona yöneleceğini artık başka bir evin babası olduğu fikrini kabulleneceklerini söyledi. Mantıklıydı. Bende öyle düşündüm. İyice herşeyi toparladıktan sonra denedik ve ilk ay hamile kaldım. Ama hamile kaldıktan sonra tuhaflaştılar iyice. Eşim sürekli sen prensessin artık içinde bir parçamız var diyip övüyordu yanlarında ilk başta sevindilerde. Ama ne bir kere aradılar nasılsın diye ne sordular. Sanki taşıdığım onlarında evladının parçası değil. Ve hamileliğin iğrenç bir mide bulantısı ile geçiyor Allah razı olsun kendi annem yemeğe temizliğe iki kere yardıma geldi. Yemekleri zaten annemden alıyorum sürekli, eşim yemek olmadığı zaman gergin ve yemek konusunda hassastır.. bildiğim içimde evde yemek olmasına dikkat ediyorum, ama kendim mutfakta dahi öğürmeme rağmen.. Eşim bir gün hep senin annen yemek yapıyor yoruldu kadıncağız ben anneme söyleyim o yapsın dedi. Beş gün önceden aradı geleceğiz üç dört günlük yemek yap anne diye. Ve gittik ne oldu yemek yok ortada börek yaptırmış şimdi ne diyeyim kadına niye yapmadın mı diyeyim o gün nasılsın diye sorduğunda mide bulantım olduğunu söyledim ve sürekli benim oğlum aç kalıyor böyle de olmaz ki diye laf söyledi. Hatta Eşim ilk mide bulantımda ilk aşermemde bunlar için çok erkenmiş abartıyorsun gibi laflar söyledi. Annesinin ağzı olduğu o kadar belli ki. İlk başta annesi de demişti bana bu kadar erken olmaz gibisinden. Ofiste dolduruyor biliyorum. Dün beni aradı börek yaptım akşam bize gelin dedi. Bende yemeğim var akşam annem yapmıştı, yarında planımız var dedim. Ben bugün akşam gelirsiniz demiştim ona göre ayarladım diye ısrar etti. Teşekkür edip kapattım. Eşim aradı bi saat sonra. Eşime ağlamış. Yok o anne değil miymiş bundan sonra oğlum sende gelme bize demiş. O çalışan bir bayanmış yoksa yaparmış bizim herşeyimizi, ben küçükmüşüm onu hiç aramamışım( Günyanhastaymış hastalığı da demiri düşük çıkmış doktor ilaç vermiş bu kadar) ona gittiğimizde erken kalkıyormuşuz saydırıp döktürmüş. Bıktım kızlar yemin ederim şurama kadar geldi. Sinirlerim çok bozuk. Hamileliğin de etkisiyle sürekli ağlıyorum. Eşim desen surat asık iki gündür konuşmuyor Benimle...
Lütfen hiç ağlama, şuan herşeyden önemli olan senin içindeki minik, ve o şuan bile senin üzüntünü hissediyor, etkileniyor. Sen ve ondan daha kıymetli hiçbir şey yok hayatta, pozitif ol ve önüne geldiği gibi yaşa hesap yapmadanMerhaba kızlar. Biraz dertleşmeye ihtiyacım var... Eşimin annesi ile hatta ailesiyle problem yaşıyorum. Şöyle başlayayım biraz uzun olabilir. Eşimin ailesi biraz sıkıntılı, babası var ama yok sürekli borç çıkarıp ortadan kaybolan ikinci eşi olan vs biri, eşim ailemin en büyük çocuğu bu yüzden çok fazla sorumluluğu var. Eşim benden 3 yaş büyük. Bir görümcem benden 1 yaş küçük, bir de kardeşi var lise son. Annesi eşimin ofisinde çalışıyor. Maddi anlamda zaten destek oluyordu eşim biliyorum. Görüp görmemezlikten geliyordum. Ama biz evlendikten bir kaç ay sonra annesini ofise çalışan olarak aldı. Benden habersiz, ben bunu başkasından öğrendim. Saat 3 e kadar çalışıp tam maaş alıyor. Sorun bunlardan hiç biri değil şu anda. Evlendik evleneli eşimin evimize tam anlamıyla eve adapte oldu derken hep başka birşey çıkardılar. Destek aldık. Aile terapisine de gittik. Eşim bebeğimiz olunca ilgilerinin ona yöneleceğini artık başka bir evin babası olduğu fikrini kabulleneceklerini söyledi. Mantıklıydı. Bende öyle düşündüm. İyice herşeyi toparladıktan sonra denedik ve ilk ay hamile kaldım. Ama hamile kaldıktan sonra tuhaflaştılar iyice. Eşim sürekli sen prensessin artık içinde bir parçamız var diyip övüyordu yanlarında ilk başta sevindilerde. Ama ne bir kere aradılar nasılsın diye ne sordular. Sanki taşıdığım onlarında evladının parçası değil. Ve hamileliğin iğrenç bir mide bulantısı ile geçiyor Allah razı olsun kendi annem yemeğe temizliğe iki kere yardıma geldi. Yemekleri zaten annemden alıyorum sürekli, eşim yemek olmadığı zaman gergin ve yemek konusunda hassastır.. bildiğim içimde evde yemek olmasına dikkat ediyorum, ama kendim mutfakta dahi öğürmeme rağmen.. Eşim bir gün hep senin annen yemek yapıyor yoruldu kadıncağız ben anneme söyleyim o yapsın dedi. Beş gün önceden aradı geleceğiz üç dört günlük yemek yap anne diye. Ve gittik ne oldu yemek yok ortada börek yaptırmış şimdi ne diyeyim kadına niye yapmadın mı diyeyim o gün nasılsın diye sorduğunda mide bulantım olduğunu söyledim ve sürekli benim oğlum aç kalıyor böyle de olmaz ki diye laf söyledi. Hatta Eşim ilk mide bulantımda ilk aşermemde bunlar için çok erkenmiş abartıyorsun gibi laflar söyledi. Annesinin ağzı olduğu o kadar belli ki. İlk başta annesi de demişti bana bu kadar erken olmaz gibisinden. Ofiste dolduruyor biliyorum. Dün beni aradı börek yaptım akşam bize gelin dedi. Bende yemeğim var akşam annem yapmıştı, yarında planımız var dedim. Ben bugün akşam gelirsiniz demiştim ona göre ayarladım diye ısrar etti. Teşekkür edip kapattım. Eşim aradı bi saat sonra. Eşime ağlamış. Yok o anne değil miymiş bundan sonra oğlum sende gelme bize demiş. O çalışan bir bayanmış yoksa yaparmış bizim herşeyimizi, ben küçükmüşüm onu hiç aramamışım( Günyanhastaymış hastalığı da demiri düşük çıkmış doktor ilaç vermiş bu kadar) ona gittiğimizde erken kalkıyormuşuz saydırıp döktürmüş. Bıktım kızlar yemin ederim şurama kadar geldi. Sinirlerim çok bozuk. Hamileliğin de etkisiyle sürekli ağlıyorum. Eşim desen surat asık iki gündür konuşmuyor Benimle...
Benim bu konudaki teorim bebegin dogduktan sonra hep bizim hamileyken uyandigimiz saatlerde uyandigi seklindeBenm haftada bir iğnem var bugün yaptıdım nasıl dayanıyorsunuz her günbütün gün topalladım. Keyfm kaçtı.
Hergün ezanla uyanıyorum bende. Gebelikte herkesin uykusu geliyor benim neden kaçıyor diye düşünüp duruyordum
Terorin beni daha çok endişelendirdiBenim bu konudaki teorim bebegin dogduktan sonra hep bizim hamileyken uyandigimiz saatlerde uyandigi seklinde
Eyvah o zamanBenim bu konudaki teorim bebegin dogduktan sonra hep bizim hamileyken uyandigimiz saatlerde uyandigi seklinde
Aman uğrasmayın böyle cahil anlayıssız insanlarla hiç beklentiniz olmasın yemek vs ondan gelceğine gelmesin. Eşinizde yemek yemek istiyorsa yemek yapsın bi zahmet. Ben evde yemeğin kadından beklenmesine çok karşıyım eli kolu tutuyorsa herkes yemek yapmalı.Merhaba kızlar. Biraz dertleşmeye ihtiyacım var... Eşimin annesi ile hatta ailesiyle problem yaşıyorum. Şöyle başlayayım biraz uzun olabilir. Eşimin ailesi biraz sıkıntılı, babası var ama yok sürekli borç çıkarıp ortadan kaybolan ikinci eşi olan vs biri, eşim ailemin en büyük çocuğu bu yüzden çok fazla sorumluluğu var. Eşim benden 3 yaş büyük. Bir görümcem benden 1 yaş küçük, bir de kardeşi var lise son. Annesi eşimin ofisinde çalışıyor. Maddi anlamda zaten destek oluyordu eşim biliyorum. Görüp görmemezlikten geliyordum. Ama biz evlendikten bir kaç ay sonra annesini ofise çalışan olarak aldı. Benden habersiz, ben bunu başkasından öğrendim. Saat 3 e kadar çalışıp tam maaş alıyor. Sorun bunlardan hiç biri değil şu anda. Evlendik evleneli eşimin evimize tam anlamıyla eve adapte oldu derken hep başka birşey çıkardılar. Destek aldık. Aile terapisine de gittik. Eşim bebeğimiz olunca ilgilerinin ona yöneleceğini artık başka bir evin babası olduğu fikrini kabulleneceklerini söyledi. Mantıklıydı. Bende öyle düşündüm. İyice herşeyi toparladıktan sonra denedik ve ilk ay hamile kaldım. Ama hamile kaldıktan sonra tuhaflaştılar iyice. Eşim sürekli sen prensessin artık içinde bir parçamız var diyip övüyordu yanlarında ilk başta sevindilerde. Ama ne bir kere aradılar nasılsın diye ne sordular. Sanki taşıdığım onlarında evladının parçası değil. Ve hamileliğin iğrenç bir mide bulantısı ile geçiyor Allah razı olsun kendi annem yemeğe temizliğe iki kere yardıma geldi. Yemekleri zaten annemden alıyorum sürekli, eşim yemek olmadığı zaman gergin ve yemek konusunda hassastır.. bildiğim içimde evde yemek olmasına dikkat ediyorum, ama kendim mutfakta dahi öğürmeme rağmen.. Eşim bir gün hep senin annen yemek yapıyor yoruldu kadıncağız ben anneme söyleyim o yapsın dedi. Beş gün önceden aradı geleceğiz üç dört günlük yemek yap anne diye. Ve gittik ne oldu yemek yok ortada börek yaptırmış şimdi ne diyeyim kadına niye yapmadın mı diyeyim o gün nasılsın diye sorduğunda mide bulantım olduğunu söyledim ve sürekli benim oğlum aç kalıyor böyle de olmaz ki diye laf söyledi. Hatta Eşim ilk mide bulantımda ilk aşermemde bunlar için çok erkenmiş abartıyorsun gibi laflar söyledi. Annesinin ağzı olduğu o kadar belli ki. İlk başta annesi de demişti bana bu kadar erken olmaz gibisinden. Ofiste dolduruyor biliyorum. Dün beni aradı börek yaptım akşam bize gelin dedi. Bende yemeğim var akşam annem yapmıştı, yarında planımız var dedim. Ben bugün akşam gelirsiniz demiştim ona göre ayarladım diye ısrar etti. Teşekkür edip kapattım. Eşim aradı bi saat sonra. Eşime ağlamış. Yok o anne değil miymiş bundan sonra oğlum sende gelme bize demiş. O çalışan bir bayanmış yoksa yaparmış bizim herşeyimizi, ben küçükmüşüm onu hiç aramamışım( Günyanhastaymış hastalığı da demiri düşük çıkmış doktor ilaç vermiş bu kadar) ona gittiğimizde erken kalkıyormuşuz saydırıp döktürmüş. Bıktım kızlar yemin ederim şurama kadar geldi. Sinirlerim çok bozuk. Hamileliğin de etkisiyle sürekli ağlıyorum. Eşim desen surat asık iki gündür konuşmuyor Benimle...
Ben bu yazdiklarinda kv de suc goremedim. Sucun topu esinde. Afedersin ama kiyafetsizlik yapio. Kendi akli yokmus gibi. Nasi sinirlendimMerhaba kızlar. Biraz dertleşmeye ihtiyacım var... Eşimin annesi ile hatta ailesiyle problem yaşıyorum. Şöyle başlayayım biraz uzun olabilir. Eşimin ailesi biraz sıkıntılı, babası var ama yok sürekli borç çıkarıp ortadan kaybolan ikinci eşi olan vs biri, eşim ailemin en büyük çocuğu bu yüzden çok fazla sorumluluğu var. Eşim benden 3 yaş büyük. Bir görümcem benden 1 yaş küçük, bir de kardeşi var lise son. Annesi eşimin ofisinde çalışıyor. Maddi anlamda zaten destek oluyordu eşim biliyorum. Görüp görmemezlikten geliyordum. Ama biz evlendikten bir kaç ay sonra annesini ofise çalışan olarak aldı. Benden habersiz, ben bunu başkasından öğrendim. Saat 3 e kadar çalışıp tam maaş alıyor. Sorun bunlardan hiç biri değil şu anda. Evlendik evleneli eşimin evimize tam anlamıyla eve adapte oldu derken hep başka birşey çıkardılar. Destek aldık. Aile terapisine de gittik. Eşim bebeğimiz olunca ilgilerinin ona yöneleceğini artık başka bir evin babası olduğu fikrini kabulleneceklerini söyledi. Mantıklıydı. Bende öyle düşündüm. İyice herşeyi toparladıktan sonra denedik ve ilk ay hamile kaldım. Ama hamile kaldıktan sonra tuhaflaştılar iyice. Eşim sürekli sen prensessin artık içinde bir parçamız var diyip övüyordu yanlarında ilk başta sevindilerde. Ama ne bir kere aradılar nasılsın diye ne sordular. Sanki taşıdığım onlarında evladının parçası değil. Ve hamileliğin iğrenç bir mide bulantısı ile geçiyor Allah razı olsun kendi annem yemeğe temizliğe iki kere yardıma geldi. Yemekleri zaten annemden alıyorum sürekli, eşim yemek olmadığı zaman gergin ve yemek konusunda hassastır.. bildiğim içimde evde yemek olmasına dikkat ediyorum, ama kendim mutfakta dahi öğürmeme rağmen.. Eşim bir gün hep senin annen yemek yapıyor yoruldu kadıncağız ben anneme söyleyim o yapsın dedi. Beş gün önceden aradı geleceğiz üç dört günlük yemek yap anne diye. Ve gittik ne oldu yemek yok ortada börek yaptırmış şimdi ne diyeyim kadına niye yapmadın mı diyeyim o gün nasılsın diye sorduğunda mide bulantım olduğunu söyledim ve sürekli benim oğlum aç kalıyor böyle de olmaz ki diye laf söyledi. Hatta Eşim ilk mide bulantımda ilk aşermemde bunlar için çok erkenmiş abartıyorsun gibi laflar söyledi. Annesinin ağzı olduğu o kadar belli ki. İlk başta annesi de demişti bana bu kadar erken olmaz gibisinden. Ofiste dolduruyor biliyorum. Dün beni aradı börek yaptım akşam bize gelin dedi. Bende yemeğim var akşam annem yapmıştı, yarında planımız var dedim. Ben bugün akşam gelirsiniz demiştim ona göre ayarladım diye ısrar etti. Teşekkür edip kapattım. Eşim aradı bi saat sonra. Eşime ağlamış. Yok o anne değil miymiş bundan sonra oğlum sende gelme bize demiş. O çalışan bir bayanmış yoksa yaparmış bizim herşeyimizi, ben küçükmüşüm onu hiç aramamışım( Günyanhastaymış hastalığı da demiri düşük çıkmış doktor ilaç vermiş bu kadar) ona gittiğimizde erken kalkıyormuşuz saydırıp döktürmüş. Bıktım kızlar yemin ederim şurama kadar geldi. Sinirlerim çok bozuk. Hamileliğin de etkisiyle sürekli ağlıyorum. Eşim desen surat asık iki gündür konuşmuyor Benimle...
Eşim sanki ailesiyle arasında gibi görüp benden uzaklaşıyor gibi hissediyorum. Annesinin böreğini almış gelmiş bugün eve onu yeşil. Bana ekmek arası yaptırıp gelmiş. Karşımda bi güzel yedi.Lütfen hiç ağlama, şuan herşeyden önemli olan senin içindeki minik, ve o şuan bile senin üzüntünü hissediyor, etkileniyor. Sen ve ondan daha kıymetli hiçbir şey yok hayatta, pozitif ol ve önüne geldiği gibi yaşa hesap yapmadan
Zikkim ye deseydin hamilesin sen bunlar nasi insanlarEşim sanki ailesiyle arasında gibi görüp benden uzaklaşıyor gibi hissediyorum. Annesinin böreğini almış gelmiş bugün eve onu yeşil. Bana ekmek arası yaptırıp gelmiş. Karşımda bi güzel yedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?