2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
5+4 teyim. Beta degeri icin gel bi bakalim dedi. Ultrasondan sonra sagliksiz dedi ama neye gore dedi anlamadim. Sndi kan sonucu bekliorum.
Keseyi görememiştir ondan demistir yüksek ihtimalle. Ama geç döllenme olabilir ve kese sonradan gelişebilir. Tek doktorla kalma sakın

Hanımefendi afedersiniz ama urkutucu seyleri paylasan sizin deyiminizle "asi karsitlari" mi yoksa siz misiniz? Asi olmayanlar entube ediliyor,yogun bakimda tedavi goruyor, cevremde asidan sonra ölen yok, cevrem cok genis diyorsunuz. Peki diger hanimefendi ne demis urkutucu? Sadece doktorunun asidan sonra dusugu olan hastalari oldugunu ve bu sebeplede tavsiye etmedigini soylemis ama yinede illa olma dememis. Sizler ise doktoru yalanci ilan ettiniz, daha once olum olmuyor muydu diyosunuz. Daha once dusuk olmuyo muydu da dersiniz simdi.

Sizce asi olupta sapasaglam bir insanin ölümü normal mi? Ki asinin yan etkilerinde pihtilasma yaptigi da bilinen bir gercek. Ancak ne hikmetse asil siz bu asi savunucalari asla hic bir kaybin asidan olduguna inanmiyorsunuz. Benim cevremde de var 3 doz asisini olup beynine pihti atan ve vefat eden tanidiklarimiz. Ama tesaduftur degil mi? Ya da biz yalan soyluyoruzdur. Cunku sizin cevrenizde bi tane bile olmamis olmasi dunyada boyle bir seyin olamayacagini gosterir degil mi? Bu kadar dar goruslu olmayin lutfen. Gozlerinizi acin ve insanlara asi karsitligi yapmayin derken donun bi kendinize bakin. Kimsenin kimseye her hangi bir tibbi islemi dayatmaya hakki yoktur ki bu anayasaya aykiridir. Zira bu yuzden asi zorunlu degil gonulluluk esasina baglidir. Bu sebeple lutfen insanlari asil siz korktmayin asi olmayanlar hastanelik oluyor diye. Sanki asi olanlar hasta olmuyormus gibi. Binler insan var asi olmasina ragmen agir hastalik geciren.

Lutfen kimse kimseyi zorlamasin dayatmasin. Herkes fikirlerini soylemekte ozgurdur. Bir insan fikirlerini soyledi diye kimse kimseyi suclayamaz ki zira ayni seyi sizde yapiyorsunuz kendi fikirlerinizi dayatmaya calisarak..

Keseyi görememiştir ondan demistir yüksek ihtimalle. Ama geç döllenme olabilir ve kese sonradan gelişebilir. Tek doktorla kalma sakın
Doktor zaten hemen sonlandiralim demedi. Kan sonucuna bakicak pazartesi bi muayene daha yine kan. Ondan sonra cozjm dusunuruz dedi. Ama saglikli degil bana kalirsa dedi

Doktor zaten hemen sonlandiralim demedi. Kan sonucuna bakicak pazartesi bi muayene daha yine kan. Ondan sonra cozjm dusunuruz dedi. Ama saglikli degil bana kalirsa dedi
Inşallah güzel haberler vereceksin olumlu düşün olumlu olsunn

Öncelikle sakin olun. Siz niye bu kadar gerildiniz? Eşim avukat merak etmeyin anayasaya neyin aykırı olup olmadığını sizinle burada hiç tartışmayalım bence. Ben bu konuda sizinle saatlerce konuşabilirim, inanın hiç yorulmam. Araştırma görevlisiyim işim anlatmak çünkü :) ben kendi görüşlerimi ve ne yazık ki tek bir bilimsel kanıt olmadan konuşan sizlere karşı fikrimi söyledim diye dar görüşlü mü oldum? Keşke dışardan bakabilseniz dar görüşlülük kimin üstünde. Ben bir sürü yazı yazdım ve kendi gözümle tanık olduğum sizin gibi öyle elimi güçlendirmek için atıp tutmadığım sadece bir örnek verdim. Onun sebebi de o kadar feci şeyler söylemiş doktorun tersi durumunda da yaşanan şeylerin olduğu. Ben gerçeklerle geliyorum siz hurafelerle, kulaktan dolma bilgilerle. Birçoğunuzun yoğun bakımda yatan hastaların istatiğinden haberiniz yok ama burda ahkam kesiyorsunuz. Şimdiye kadar bu sayfada aşı olun, aşı olun diye yazdığım tek bir cümle bulamazsınız. Beni ilgilendirmez çünkü. Ama aşı konusu açıldı ve koftiden bir sürü yalan yanlış şeyler yazılıyor burada. Benim yazmama gerek yok covid illeti evrensel bir hastalık, işin pandemi boyutu. Şimdiye kadar kimse bilmiyor muydu covidden insanların öldüğünü, siz mesela ilk defa benden duydunuz ve tedirgin mi oldunuz gerçekten haberiniz yok mu covidden insanların öldüğünü? Komik olmayın lütfen. Ama ben bir doktorun böyle konuştuğunu ilk defa duydum, benim gibi diğer arkadaşlar da öyle. Benim söylediğim şey ile diğer arkadaşımızın söylediği şey kıyaslanamaz bile. Objektif olalım, saldırganlığa hiç gerek yok.

Saldirganlasmadim acikcasi. Sadece sizin uslubunuzla cevap verdim. Ayrica esiniz avukatmis ne guzel meslektasimmis. Bende avukatim zira.

Ote yandan siz covidden insanlar ölüyor yazmiyorsunuz. Asisi olmayan insanlar yogun bakimlik oluyor diyorsunuz. Bu ikisi arasinda buyuk fark var ve evet bu soylediginiz gayet tedirgin edici.

Ayrica asilarin yan etkilerinden, asi sonrasi ölümler ve komplikasyonlardan bahseden bir cok doktor var. Ve bu doktorlarin elinde binler makale var. Ancak hic biri turkce degil. Zira bizim ulkemizde asi sonrasi izlem sistemi dogru duzgun calismiyor. Asi sonrasi bizde kol agrisi disinda yan etki yok masallah.

Gun gelir hatalar icin pardon denir. Salginin basinda insanlara yanlis tedavi uygulanarak yasanan onlarca ölümde oldugu gibi..

Bu aşı olayını konuşmak her ortamda tatsız bir hal alıyor, kimse kimseye saygı duymuyor ama özellikle aşı olmayanlara karşı sürekli bir linç girişimi var. Sanki aşı olanlar çok eğitimli insanlarken olmayanlar zır cahil insanlar gibi lanse edilmesi çok komik. İsteyen olur istemeyen olmaz bu kadar basit. Doktorların tavsiyelerini paylaşmak da normal. Aşı olan ölünce başka sebepten ölüyor denebiliyorken, olmayan muhakkak aşısızlıktan ölüyor sanki. Keşke veriler tarafsız olsaydı ama bu şekilde değil maalesef. Kimse kimseyi kırmasın burda gerek yok güzelce bebeklerimizden bahsedelim, aşılı aşısız umarım herkesin bebeği sağlıkla dünyaya gelir

Bu son cevabım, bunun sonu yok çünkü. Ben aşısı olmayan insanlar ölüyor demiyorum covid yoğun bakım servislerinde yatan hastaların içinde tam doz aşılarını olmuş insanlar yok diyorum. Bunu kulaktan dolma bir bilgi olarak da söylemiyorum. Biz de aşıdan önce covid geçirdik eşimle ve yoğun bakımlı olmadık söylemek istediğim elbette bu değil. Dünya üzerinde her gün binlerce insan ölüyor hepsi aşılı aşısız diye ölmüyor tabi ki. Covid dışında da ölümler oluyor zaten. Aşı olmayan biri trafik kazasında öldü demişim gibi konuşuyorsunuz covid hastaları için konuştum. Anlamak istediğiniz gibi anlamayın. Bu da burda kapanmış olsun, iyi günler.

Ne sebeple demiş? Kese şekli mi bozuk kese mi yok? Beta mı düşük geldi? Detayını mutlaka sor bile den beklemek çok yıpratıcı kendimden biliyorum canım

Asi olmayan insanlar ölüyor diyorsunuz demiyorum zaten. Siz beni yanlis anlıyorsunuz. Onlar yogun bakimlik oluyor digerleri iyi diyorsunuz ya. Bizde çevremizde aşıdan sonra ölen insanlari anlatiyoruz ancak kulaktan dolma safsata bilgiler olarak görüyorsunuz bunlari. Ben bunu anlayamiyorum. Oysa bunlar bizlerin yakinlari.

Keske boyle bir hastalik olmasaydı bizler suan bunlari konusmak zorunda kalmasaydik. Inanin bende tartismak istemiyorum burasi bunun yeri degil. Onemli olan fikirlere saygi duymak.

Sizi incitecek uzecek bir sey soylediysem kusuruma bakmayin. Sizde hamilesiniz. Uzmek incitmek istemem.

Saglikla ilerlesin insallah hamileliklerimiz. Saglikla kalin.

Ben de asla incitmek istemem öyle bir amaç içinde asla da değilim insanız herkes farklı görüşte olabilir, bu tarz şeyleri konuşmak da olağan tabi. Siz de incindiyseniz kusura bakmayın, bile isteye böyle bir çaba içine asla girmem. Yeter ki miniklerimiz sağlıklı olsun, burada bulunma sebebimiz çok güzel ve bu her şeyden önemli şu an

Oyle tabiki. Ben burada cok rahatliyorum. Kendi yasadiklarimi yasayan, ayni endiseleri tasidigim kadinlarimizi görmek beni rahatlatiyor. Kendimi esimle dostumla sohbet ediyor gibi hissediyorum

Insallah bebislerimizi kucagimiza aldigimiz günlerin haberini de veririz buralarda

Ben de aşıdan ölen kimseyi görmedim ama aşısızlıktan ölen çok gördüm, o kadar sıkıldım ki bu muhabbetten.Ben devletime güvenirim,doktoruma güvenirim, bilime güvenirim.Evet bu virüs dogal degil evet maalesef dönen dolaplar var evet asi çalışmaları da tamamen bitmedi hepsine okey ama su an bu hastalığın aşının bütün fazlarını bekleyecek opsiyonu yok.Elimizden geldiğince korunmaya çalışacağız ve aşımızı olacağız.Etrafimda ki bütün aşı karşıtları neden bilmiyorum hepsi tek tip insanlar ve hepsi sağlıklı beslenmeyle zerre ilgisi olmayan insanlar birden bire sağlık elçisi oldular, artık hepsini sosyal medyada falan sessize aldım çünkü paylaşımlarına gülmekten yoruldum.Bilim var ve kader inancım var ,biraz oluruna bırakmak lazım.Biz aşılılar ölürsek aşısızlar savaştan sag kalan mutlu ırk olarak dünyanın tadını çıkarsınlar

Bi paylassaniz bizde kendi ultrason goruntulerimizle kiyaslariz belki kese var mi yok mu bakardik
Sanirim arabada. Bumdugumda paylasir sizi etiketlerim. Ama ben ultrason goruntusunde kese gibi bisi goremedim anlamamis da olabilirim ama monitorde bisi giremedm yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…