Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallah. Guzel haberlerinizi bekliyoruzSanirim arabada. Bumdugumda paylasir sizi etiketlerim. Ama ben ultrason goruntusunde kese gibi bisi goremedim anlamamis da olabilirim ama monitorde bisi giremedm yani
En kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip olsun inşallahN Nasipolsunnpsikolojikdelipdr malesef kesem boş kızlar. Bu büyüklükteki bir kesede görünmesi gerekirmiş. Pazartesi kürtaj olacağım.
Canım hayırlısı olsun elbette üzülmüşsündür ama kendini yıpratma sakın. Önemli gelişmeler yaşamışsın bunlara da şükür. Rabbim en yakın zamanda sağlıklı gebelik nasip etsinN Nasipolsunnpsikolojikdelipdr malesef kesem boş kızlar. Bu büyüklükteki bir kesede görünmesi gerekirmiş. Pazartesi kürtaj olacağım.
Oy cnm benm inşallah hemen yeni bebiş olur. Allah kucağımızı boş bırakmasınN Nasipolsunnpsikolojikdelipdr malesef kesem boş kızlar. Bu büyüklükteki bir kesede görünmesi gerekirmiş. Pazartesi kürtaj olacağım.
Pazartesi bi kan daha verip sonra olmazsa 2 gorus daha alicam ben de oyle dusunuyorum. Bugunku beta 670. Dun 416ydi.Oktivus canım bence 2 farklı doktora daha git. Değerlerin kötü gelmedi bana. İnşallah güzel haberler alırsın
çok üzüldüm. Allah sağlıklı bebişler nasip etsinSaglikli bi gebelik degilms canim
Acibadem de Fatma hanım tavsiye ederimPazartesi bi kan daha verip sonra olmazsa 2 gorus daha alicam ben de oyle dusunuyorum. Bugunku beta 670. Dun 416ydi.
E 24 saat içinde bile bu kadar arttıysa yarın 800 bulur o zaman ultrasona vajinalda baktı mı? Zira benim ki sata göre 5+5 iken gittiğimde karından kese görünmedi pek geriden geliyormuşPazartesi bi kan daha verip sonra olmazsa 2 gorus daha alicam ben de oyle dusunuyorum. Bugunku beta 670. Dun 416ydi.
Çok şükür darısı başımaKızlar kanama alanım kaybolmuş bebişim de günüyle uyumlu çok şükür rabbime
Bakti ama keseyle ilgili bisi dedi mi demedi mi hatirlamiorum. Asm hemsiresi bize boyle gelen ama gec dollenme olan cok var fevri davranma bekle ben yoljnda oldugunu dusunuorum dioE 24 saat içinde bile bu kadar arttıysa yarın 800 bulur o zaman ultrasona vajinalda baktı mı? Zira benim ki sata göre 5+5 iken gittiğimde karından kese görünmedi pek geriden geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?