2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar aşı konusu kapansın bence de, aşının covidden koruduğu bir gerçek, gözlemlediğim kadarı ile olanlar hafif atlatıyor. Benim kafama takılan konu covid dışında yan etkileri, bebeğe yapabileceği olumsuz etkiler vs. Çevremde de aşıdan sonra aniden felç geçiren, ya da anı kalp krizi ile hayatını kaybedenler oldu bu aşıdan veya normal diyemiyoruz maalesef.. Ama aşı olduğu halde henüz hiçbir problem yaşamayan çok sayıda insanlar da var. Bundan bilimsel çıkarım yapabilecek yetkinlikte değiliz maalesef.

Hiçbirimiz bilim adamı değiliz hepimiz ya çevreden ya da medyadan gördüklerimizle konuşuyoruz. Bazı tıbbi makaleler olumlu yönde bazıları da olumsuz. Herkes hangisini görmek isterse onu görsün lütfen, şimdi minikleri düşünelim, stres olmayalım Bu konu da burada kapansın

Sanirim arabada. Bumdugumda paylasir sizi etiketlerim. Ama ben ultrason goruntusunde kese gibi bisi goremedim anlamamis da olabilirim ama monitorde bisi giremedm yani
Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallah. Guzel haberlerinizi bekliyoruz

Arkadaşlar aşı konusunda tartışmalarınızı okudum ben de .ben de hamilelik önce iki doz sinovac aşısı olmuştum.şimdi üçüncü doz gerekiyor. Doktorum da prof. Kendisine 3.cüyü de sinovac olmak istiyorum ama biontech çok etkili diye çekiniyorum yine sinovac olmak istiyorum dedim. Hamilelikte biontech hakkında daha çok veri var elimizde sinovac a göre o yüzden biontech olmanı öneriyorum ama 16.haftadan sonra dedi. Tabi biontechinde yıllar sonra nelere sebep olacağını hiçkimse bilemiyor şuan dedi. O sebeple kimse körü körüne aşılanmayı ya da aşılanmamayı savunmasın bence , her insan özellikle her hamile kadın kafasındaki korkular da haklı. İnsanlara olmalısın diye net konuşamaz kimse . Ben de olmamayı savunanlardan değilim iki sinovac olmuş olmamdan anlaşılacağı üzere ama açıkcası gidip hiçbir kimseye özellikle hamileye olmalısın diyemem yıllar sonra allah korusun kötü yan etkiler görülürse o vebale kimse giremez koskoca prof. Giremiyor olmalısın kesinlikle demiyor şüpheli konuşuyor , biz de tabi ki kafamızdaki soru işaretlerinde haklıyız.Allah korusun hepimizi ve bebeklerimizi inşallah hiçbir olumsuz yan etki olmaz iyi ki yaptırmışız deriz her zaman

Kızlar zaten kimse olmalısınız, hadi hemen koşun aşı olun demedi. Sadece insanları aşıdan korkutacak şekilde paylaşım yapmayalım dedik. Çünkü benim doktorum düşüklere sebep oluyoru okuyan kafası karışık herkes iyice korkacak.

Aşı olmak olmamak herkesin kendi bileceği iş. Bizi ne ilgilendirir aşı olsanız bana ne fayda olmasanız ne zararım var da konuşalım . Herkes kendisi ve bebeği için en iyisini seçsin. Kötü herhangi bir şey olsun kimse istemez. Herkesin gönlüne göre.

Nasıl insanlar arasında aşı isteyen ve istemeyen bir grup varsa doktorlar arasındada vardır. Ama hiç bilimsel bir çalışma yapılmadan bir doktorun aşıdan düşük oluyor demesi de bana doğru gelmedi. Halkı bilgilendiren doktorun elinde daha sağlam veriler olmalı. Bi doktor mahalle ağzıyla konuşup bana iyi yada kötü bir öneride bulunmamalı.

Canlarım aşı konusunu sonlandırsak mı ne dersiniz? Herkesin kendi tercihi. Tartışma çok farklı yerlere gidiyor gibi geldi bana. Birbirimizi üzmeyelim burada zaten bebişler için bir sürü dertle, stresle baş etmeye çalışıyoruz. Aşı mevzusu tatsız bi hal aldı bence. Bakın gebeliğiyle ilgili sorun yaşayan arkadaşlarımız var onlara destek olalım.

Aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın

N Nasipolsunn psikolojikdelipdr malesef kesem boş kızlar. Bu büyüklükteki bir kesede görünmesi gerekirmiş. Pazartesi kürtaj olacağım.
Canım hayırlısı olsun elbette üzülmüşsündür ama kendini yıpratma sakın. Önemli gelişmeler yaşamışsın bunlara da şükür. Rabbim en yakın zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin

Pazartesi bi kan daha verip sonra olmazsa 2 gorus daha alicam ben de oyle dusunuyorum. Bugunku beta 670. Dun 416ydi.
E 24 saat içinde bile bu kadar arttıysa yarın 800 bulur o zaman ultrasona vajinalda baktı mı? Zira benim ki sata göre 5+5 iken gittiğimde karından kese görünmedi pek geriden geliyormuş

E 24 saat içinde bile bu kadar arttıysa yarın 800 bulur o zaman ultrasona vajinalda baktı mı? Zira benim ki sata göre 5+5 iken gittiğimde karından kese görünmedi pek geriden geliyormuş
Bakti ama keseyle ilgili bisi dedi mi demedi mi hatirlamiorum. Asm hemsiresi bize boyle gelen ama gec dollenme olan cok var fevri davranma bekle ben yoljnda oldugunu dusunuorum dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…