Canım benim, üzüldüm ama hayırlısı olsun, tez zamanda sağlıklı bebişler al kucağına inşallah@Nasipolsunnpsikolojikdelipdr malesef kesem boş kızlar. Bu büyüklükteki bir kesede görünmesi gerekirmiş. Pazartesi kürtaj olacağım.
AleykümselamMerhaba,
Benimde tahmini doğum Mayıs 1 ama Nisan son haftadan itibaren bakılacak genelde Nisan 2022 anneleri konusunda yazıyorum burayada selam vereyim dedim Mayıs anneleri
Ayy canim benim merhaba ben de cok sevindim senin adına şükürler olsun bugunlerimizeYaaa canımm nisan ayında aşılama yaptıranlar topiğinden hatırlıyorum sanki senii çook sevindim gözünaydın sağlıkla kavuşun inşallah
Benim ki tam 1 hafta geriden geliyor sata göre 9haftalığım ama ölçüme göre 8 banada ilk küçük müçük düşük olabilir demişti inşallah senin ki de öyledirBakti ama keseyle ilgili bisi dedi mi demedi mi hatirlamiorum. Asm hemsiresi bize boyle gelen ama gec dollenme olan cok var fevri davranma bekle ben yoljnda oldugunu dusunuorum dio
Asi olmayan insanlar ölüyor diyorsunuz demiyorum zaten. Siz beni yanlis anlıyorsunuz. Onlar yogun bakimlik oluyor digerleri iyi diyorsunuz ya. Bizde çevremizde aşıdan sonra ölen insanlari anlatiyoruz ancak kulaktan dolma safsata bilgiler olarak görüyorsunuz bunlari. Ben bunu anlayamiyorum. Oysa bunlar bizlerin yakinlari.
Keske boyle bir hastalik olmasaydı bizler suan bunlari konusmak zorunda kalmasaydik. Inanin bende tartismak istemiyorum burasi bunun yeri degil. Onemli olan fikirlere saygi duymak.
Sizi incitecek uzecek bir sey soylediysem kusuruma bakmayin. Sizde hamilesiniz. Uzmek incitmek istemem.
Saglikla ilerlesin insallah hamileliklerimiz. Saglikla kalin.
Bravo kızlar sonu tatlıya bağlanmışBen de asla incitmek istemem öyle bir amaç içinde asla da değilim insanız herkes farklı görüşte olabilir, bu tarz şeyleri konuşmak da olağan tabi. Siz de incindiyseniz kusura bakmayın, bile isteye böyle bir çaba içine asla girmem. Yeter ki miniklerimiz sağlıklı olsun, burada bulunma sebebimiz çok güzel ve bu her şeyden önemli şu an
Ay insallah oyledirBenim ki tam 1 hafta geriden geliyor sata göre 9haftalığım ama ölçüme göre 8 banada ilk küçük müçük düşük olabilir demişti inşallah senin ki de öyledir
Amin inşallah tez vakitte hiçbir şeyin kalmazÇok şükür darısı başıma
Ya sizin betaniz daha 400 kusurken kese gozukmez ki. 1500 ustu olunca anca gozukuyo kese. Bence sizinki gec dollenme ve 1 hafta fln bekleyin bence. Belki p.tsi bile erken olabilir.Bakti ama keseyle ilgili bisi dedi mi demedi mi hatirlamiorum. Asm hemsiresi bize boyle gelen ama gec dollenme olan cok var fevri davranma bekle ben yoljnda oldugunu dusunuorum dio
Ayy çok şükürAyy canim benim merhaba ben de cok sevindim senin adına şükürler olsun bugunlerimize
Insallah gec dollenmedir. Pazartesi sadece beta baktrcamYa sizin betaniz daha 400 kusurken kese gozukmez ki. 1500 ustu olunca anca gozukuyo kese. Bence sizinki gec dollenme ve 1 hafta fln bekleyin bence. Belki p.tsi bile erken olabilir.
Ya hakikaten bak onu hiç söylemek aklıma gelmiyor hay çok yaşa. Evet ya 1500den aşağı betada kese gözükmez ki imkansız vajinal bile gözükmezYa sizin betaniz daha 400 kusurken kese gozukmez ki. 1500 ustu olunca anca gozukuyo kese. Bence sizinki gec dollenme ve 1 hafta fln bekleyin bence. Belki p.tsi bile erken olabilir.
Zaten keseyle ilgili hic bisey yok hafizamda. Benm detayli sorucak halim yoktu. Doktorun ne acikladigini da anlamadm. O da zaten bekleyelim ama saglikli gormuyorum dedi. Cok kucuk daha bekliorum o yuzden. Persembe yine vajinal ultrasonla bakar heralde. O zaman gorunur galiba dimi. Suanki betayla pazartesi 1300 falan olmali. Persembeye 4000 gorur hersey yoljndaysa die dusunuorumYa hakikaten bak onu hiç söylemek aklıma gelmiyor hay çok yaşa. Evet ya 1500den aşağı betada kese gözükmez ki imkansız vajinal bile gözükmezOktivus
Benim de 2 mayıs ben de nisan sonlarında olabilir diye düşünüyorum sezaryen olcağı için yüksek ihtimal,ama ben de iki yere de bakıyorumMerhaba,
Benimde tahmini doğum Mayıs 1 ama Nisan son haftadan itibaren bakılacak genelde Nisan 2022 anneleri konusunda yazıyorum burayada selam vereyim dedim Mayıs anneleri
Keseyi görmeden sağlıklı sağlıksız ayrımı yapabilir mi bilmiyorum ama 1500 aşağı betada kese görünmez o kesin. Perşembeye daha net belli olur. Yani eğer beta artışına sağlıksız diyorsa bende de öyle fırlayan bi beta olmadı ama düzenliydi fotoğraf bırakıyorum. Verilen saat aralığı bile etkili oluyorZaten keseyle ilgili hic bisey yok hafizamda. Benm detayli sorucak halim yoktu. Doktorun ne acikladigini da anlamadm. O da zaten bekleyelim ama saglikli gormuyorum dedi. Cok kucuk daha bekliorum o yuzden. Persembe yine vajinal ultrasonla bakar heralde. O zaman gorunur galiba dimi. Suanki betayla pazartesi 1300 falan olmali. Persembeye 4000 gorur hersey yoljndaysa die dusunuorum
Benmki cok duzenli degildi. Ilk 149 ikinci 270 ucuncu 416. Bunlar 2 gun arayla. Djn sabah 10daki 416 bugun oglen 12 de 678 cikmis. Hepsinin icinde bugunku artis guzel. Ama progesteron 4 cikmis cok dusuk dedi. Bununla.ilgili fikrkm sifir. Gebelik ilerledikce ilerleyen bisey mi konuyla alakasi ne bilmiorumKeseyi görmeden sağlıklı sağlıksız ayrımı yapabilir mi bilmiyorum ama 1500 aşağı betada kese görünmez o kesin. Perşembeye daha net belli olur. Yani eğer beta artışına sağlıksız diyorsa bende de öyle fırlayan bi beta olmadı ama düzenliydi fotoğraf bırakıyorum. Verilen saat aralığı bile etkili oluyor
Çok üzüldüm çook@Nasipolsunnpsikolojikdelipdr malesef kesem boş kızlar. Bu büyüklükteki bir kesede görünmesi gerekirmiş. Pazartesi kürtaj olacağım.
canım cok cok sevindimCanim benide ekleyebilirsin
28 yasindayim
1. Mucizem
Ilk muayenem 7+0 da yapildi sukurler olsun kalp atisi duyuldukese icin gitmemistik.
Hımm evet düşük çıkmışBenmki cok duzenli degildi. Ilk 149 ikinci 270 ucuncu 416. Bunlar 2 gun arayla. Djn sabah 10daki 416 bugun oglen 12 de 678 cikmis. Hepsinin icinde bugunku artis guzel. Ama progesteron 4 cikmis cok dusuk dedi. Bununla.ilgili fikrkm sifir. Gebelik ilerledikce ilerleyen bisey mi konuyla alakasi ne bilmiorum
Canm cok uzuldum. Insallah saglikli bebeklerin olur ilerde. Cok uzulme lutfen@Nasipolsunnpsikolojikdelipdr malesef kesem boş kızlar. Bu büyüklükteki bir kesede görünmesi gerekirmiş. Pazartesi kürtaj olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?