2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Yaaa canımm nisan ayında aşılama yaptıranlar topiğinden hatırlıyorum sanki senii çook sevindim gözünaydın sağlıkla kavuşun inşallah
Ayy canim benim merhaba ben de cok sevindim senin adına şükürler olsun bugunlerimize

Bakti ama keseyle ilgili bisi dedi mi demedi mi hatirlamiorum. Asm hemsiresi bize boyle gelen ama gec dollenme olan cok var fevri davranma bekle ben yoljnda oldugunu dusunuorum dio
Benim ki tam 1 hafta geriden geliyor sata göre 9haftalığım ama ölçüme göre 8 banada ilk küçük müçük düşük olabilir demişti inşallah senin ki de öyledir

Bravo kızlar sonu tatlıya bağlanmış Valla hepiniz iç sesim olmuşsunuz aşı konusunda. Benim beynimin içi zaten sabah akşam kendiyle kavga halinde. Bi yanım yaptır diyor bir yanım bekle diyor ve bi sürü sebep buluyor kendine. O yüzden farklı kişilerden de farklı görüşler çıkması çok doğal. Önemli olan sizin de yaptığınız gibi tatlıya bağlamak. İnşaallah herkes için hayırlısı olur kim ne karar verirse versin sonu sağlık olsun Bütün insanlık için güzel sağlıklı günler diliyorum....

Bakti ama keseyle ilgili bisi dedi mi demedi mi hatirlamiorum. Asm hemsiresi bize boyle gelen ama gec dollenme olan cok var fevri davranma bekle ben yoljnda oldugunu dusunuorum dio
Ya sizin betaniz daha 400 kusurken kese gozukmez ki. 1500 ustu olunca anca gozukuyo kese. Bence sizinki gec dollenme ve 1 hafta fln bekleyin bence. Belki p.tsi bile erken olabilir.

Ya sizin betaniz daha 400 kusurken kese gozukmez ki. 1500 ustu olunca anca gozukuyo kese. Bence sizinki gec dollenme ve 1 hafta fln bekleyin bence. Belki p.tsi bile erken olabilir.
Insallah gec dollenmedir. Pazartesi sadece beta baktrcam

Ya hakikaten bak onu hiç söylemek aklıma gelmiyor hay çok yaşa. Evet ya 1500den aşağı betada kese gözükmez ki imkansız vajinal bile gözükmez Oktivus

Ya hakikaten bak onu hiç söylemek aklıma gelmiyor hay çok yaşa. Evet ya 1500den aşağı betada kese gözükmez ki imkansız vajinal bile gözükmez Oktivus
Zaten keseyle ilgili hic bisey yok hafizamda. Benm detayli sorucak halim yoktu. Doktorun ne acikladigini da anlamadm. O da zaten bekleyelim ama saglikli gormuyorum dedi. Cok kucuk daha bekliorum o yuzden. Persembe yine vajinal ultrasonla bakar heralde. O zaman gorunur galiba dimi. Suanki betayla pazartesi 1300 falan olmali. Persembeye 4000 gorur hersey yoljndaysa die dusunuorum

Merhaba,
Benimde tahmini doğum Mayıs 1 ama Nisan son haftadan itibaren bakılacak genelde Nisan 2022 anneleri konusunda yazıyorum burayada selam vereyim dedim Mayıs anneleri
Benim de 2 mayıs ben de nisan sonlarında olabilir diye düşünüyorum sezaryen olcağı için yüksek ihtimal,ama ben de iki yere de bakıyorum

Keseyi görmeden sağlıklı sağlıksız ayrımı yapabilir mi bilmiyorum ama 1500 aşağı betada kese görünmez o kesin. Perşembeye daha net belli olur. Yani eğer beta artışına sağlıksız diyorsa bende de öyle fırlayan bi beta olmadı ama düzenliydi fotoğraf bırakıyorum. Verilen saat aralığı bile etkili oluyor

Eklentiler

• 0F655EC3-028E-442E-8FF6-EF7AF38CBF8E.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 54
Benmki cok duzenli degildi. Ilk 149 ikinci 270 ucuncu 416. Bunlar 2 gun arayla. Djn sabah 10daki 416 bugun oglen 12 de 678 cikmis. Hepsinin icinde bugunku artis guzel. Ama progesteron 4 cikmis cok dusuk dedi. Bununla.ilgili fikrkm sifir. Gebelik ilerledikce ilerleyen bisey mi konuyla alakasi ne bilmiorum

Hımm evet düşük çıkmış progesteron hormonu bebeğin tutunmasını sağlıyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…