2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Hımm evet düşük çıkmış progesteron hormonu bebeğin tutunmasını sağlıyor diye biliyorum
Artk bilemiyorum napsam ne etsem. Akisa biraktim. Bebek yokmus gibi davranicam bugun yeterince uzuldum. Dusunmen gereken bi de oglum var kismet artk napalim

Cok tesekkur ederimm canim benimm amiin amiin insallah

Sende mi mayıstasin kuzum cook sevindim
yok kuzuumm ben seni tebrik etmeye geldim bi gidiyorum şimdi
benim durum stabil hala bişiy yok .
umarım burda bekleyen herkes yavrusunu sağlıkla kucağına alsın

Kızlar birkaç gündür göğüs hassasiyetim bayağı azaldı fakat bulantilar devam ediyor.. sali günü yüreğimi hoplatacak sekilde korkutuldum kasten degildi denk geldi.. bebeğe bisey olmuş mudir kontrol ayın 14unde

Benim komsum 3 doz oldu. Doğumu yaptı sağlıkla aldi. Tabi karar sizin Allah pişman etmesin.

Oktivus geçmiş olsun daha yeni girdim üzüldüm. Inşallah yeniden hamile kalırsın. Üzülme demek saçmalık ama allah herşeyin en iyisini bilir.

Aslinda oglumu da bu doktorda dogurdum cok ferahlatan bi doktordur ama nie bole oldu anlamadim

Valla dusuncemi beyan ettim diye herkes bu kadar saldırırken ayni dusuncede birini gormek cok mutlu etti. Tesekkurler.
Ülkemizde aşı politikaları gercekten çok başarili olmuş onu farkettim. bilim insanları bile uzlaşıya varamamişken, doktorlarin bile gonulden evet diyemedigine şahit olurken, her gun aşıyla ilgili farkli bir düşünce ve araştırma öne sürülürken, elimizde hangi aşı çoksa son kullanma tarihi yakınsa bakanlığımız o dönem onu olalim en iyi aşı bu diye yayınlar yaparken burda bu denli savunuluyorsa insallah en iyisi budur. Allah herkesi ve bebeklerini korusun insallah hanımlar .

Benimde azaldı onun dışında herhangi bir belirtim yoktu bende dünden beri merak ediyorum

Kızlar şimdi biz doğal veya günlük süt içermiyor muyuz? Sadece pastörize süt mü içebiliriz?

Canım boşver gerçekten sonra kavgacı grup oluyoruz. Herkes ne yapmak istiyorsa onu yapsın.

Benimde böyleydi cuma günü gittim doktorumada sordum genelde kötü düşünürüz ama ilgisi olmayabilir dedi çok sukurde ilgisi yoktu. Hala da hassasiyet yok. Bulantım var demiştim doktora buda bir gösterge bulantı da bitseydi suphelenebilirsin dedi. Bende sana bilgi vermiş olayım canım

Kızlar bir şey daha soracağım, haftasonu eşimle şöyle bir gezelim dedik, buradan 150 km uzakta güzel bir yer var oraya gideceğiz yaklaşık 2 saat falan sürer yol. Kaynanam demiş ki öyle uzak yerlere gitmeyin, gezmeyin bir şey olur demiş. Eşim de gitmesek mi diyor, modum düştü. Ne alaka yani bütün gün okulda daha çok yoruluyorum. Gerçekten sakıncalı mu yolculuk? Doktoru bu yönde bir şey söyleyen oldu mu?

Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…