Artk bilemiyorum napsam ne etsem. Akisa biraktim. Bebek yokmus gibi davranicam bugun yeterince uzuldum. Dusunmen gereken bi de oglum var kismet artk napalimHımm evet düşük çıkmışprogesteron hormonu bebeğin tutunmasını sağlıyor diye biliyorum
Cok tesekkur ederimm canim benimm amiin amiin insallahcanım cok cok sevindimsağlıkla gelsin minişin
yok kuzuumm ben seni tebrik etmeye geldim bi gidiyorum şimdiCok tesekkur ederimm canim benimm amiin amiin insallah
Sende mi mayıstasin kuzum cook sevindim
Benim komsum 3 doz oldu. Doğumu yaptı sağlıkla aldi. Tabi karar sizin Allah pişman etmesin.Ben bilmeden olduğumda doktorum embriyo aşamasında birşey olmaz. Hamilelikte de vurulun vurulmayın size kalmış ama gebelikte aşı olup olumsuz durum yaşayaşan hastama şahit olmadım hiç dedi. Astım hastasıyım çok korkuyorum. Olmak istemiyorum ama sürekli hastaneye git gel yapıyoruz bulaş riski yüksek
Canım geçmiş olsun. Inşallah yeniden sağlıklı güzel bir hamileliğin olur. Sen zoru başardin, Allahın izniyle yeniden olur güzel bebeklerin. Duam seninle@Nasipolsunn @psikolojikdelipdr malesef kesem boş kızlar. Bu büyüklükteki bir kesede görünmesi gerekirmiş. Pazartesi kürtaj olacağım.
Zaten keseyle ilgili hic bisey yok hafizamda. Benm detayli sorucak halim yoktu. Doktorun ne acikladigini da anlamadm. O da zaten bekleyelim ama saglikli gormuyorum dedi. Cok kucuk daha bekliorum o yuzden. Persembe yine vajinal ultrasonla bakar heralde. O zaman gorunur galiba dimi. Suanki betayla pazartesi 1300 falan olmali. Persembeye 4000 gorur hersey yoljndaysa die dusunuorum
Bence siz o doktoru değiştirin sizi niye böyle strese sokuyorlar görünmesi için beta bi seviyeye gelmesi gerek kese görünmeden neyin yorumunu yapıyor acaba
Valla dusuncemi beyan ettim diye herkes bu kadar saldırırken ayni dusuncede birini gormek cok mutlu etti. Tesekkurler.Valla helal olsun doktorunuza.. bu devirde boyle doktor bulmak zor. Cogu doktor cesaret edip gercekleri soyleyecek yuregi bulamiyor. Sonucta daha kisa suredir hayatimizda olan bir asi icin, hamileler uzerindeki etkisi bile henuz bilinmiyorken koru korune mutlaka ol yaptir vs diye insanlari zorlamalarini anlayamiyorum. Asi sirketi bile sorumluluk almazken olasi bi riske karsi neye bu guven anlamiyorum
Benimde azaldı onun dışında herhangi bir belirtim yoktu bende dünden beri merak ediyorumKızlar birkaç gündür göğüs hassasiyetim bayağı azaldı fakat bulantilar devam ediyor.. sali günü yüreğimi hoplatacak sekilde korkutuldum kasten degildi denk geldi.. bebeğe bisey olmuş mudir kontrol ayın 14unde
Geçmiş olsun canım Rabbim hakkında hayırlısını versin@Nasipolsunn @psikolojikdelipdr malesef kesem boş kızlar. Bu büyüklükteki bir kesede görünmesi gerekirmiş. Pazartesi kürtaj olacağım.
Canım boşver gerçekten sonra kavgacı grup oluyoruz. Herkes ne yapmak istiyorsa onu yapsın.Valla dusuncemi beyan ettim diye herkes bu kadar saldırırken ayni dusuncede birini gormek cok mutlu etti. Tesekkurler.
Ülkemizde aşı politikaları gercekten çok başarili olmuş onu farkettim. bilim insanları bile uzlaşıya varamamişken, doktorlarin bile gonulden evet diyemedigine şahit olurken, her gun aşıyla ilgili farkli bir düşünce ve araştırma öne sürülürken, elimizde hangi aşı çoksa son kullanma tarihi yakınsa bakanlığımız o dönem onu olalim en iyi aşı bu diye yayınlar yaparken burda bu denli savunuluyorsa insallah en iyisi budur. Allah herkesi ve bebeklerini korusun insallah hanımlar .
Benimde böyleydi cuma günü gittim doktorumada sordum genelde kötü düşünürüz ama ilgisi olmayabilir dedi çok sukurde ilgisi yoktu. Hala da hassasiyet yok. Bulantım var demiştim doktora buda bir gösterge bulantı da bitseydi suphelenebilirsin dedi. Bende sana bilgi vermiş olayım canımKızlar birkaç gündür göğüs hassasiyetim bayağı azaldı fakat bulantilar devam ediyor.. sali günü yüreğimi hoplatacak sekilde korkutuldum kasten degildi denk geldi.. bebeğe bisey olmuş mudir kontrol ayın 14unde
Evet pastörize süt ve süt ürünleri içmeniz uygundur. Normal zamanda da çiğ süt icmemelisiniz.Kızlar şimdi biz doğal veya günlük süt içermiyor muyuz? Sadece pastörize süt mü içebiliriz?
Çiğ değil de kaynatılıyor yaEvet pastörize süt ve süt ürünleri içmeniz uygundur. Normal zamanda da çiğ süt icmemelisiniz.
Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsunBenimde böyleydi cuma günü gittim doktorumada sordum genelde kötü düşünürüz ama ilgisi olmayabilir dedi çok sukurde ilgisi yoktu. Hala da hassasiyet yok. Bulantım var demiştim doktora buda bir gösterge bulantı da bitseydi suphelenebilirsin dedi. Bende sana bilgi vermiş olayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?