2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Doktor degilim soyle olsaydi duyulurdu diyemicem. Ama siz iciniz hep rahat tutun. Bu dunyda alicak nefesi olan oyle yada boyle aliyor hepimiz biliyoruz.Umarim istekleriniz hevesleriniz hic yarida kalmaz. Ama eger olmuyorsada vardir bir hayir deyin. Eminim ki bu durum daha kotu gunlerin engelleyicisidir. Ne kadar zor olsada stresten uzak durmaya calisin. Dusunmemeye calisin emin olun bu 1 hafta daha kolay gecicektir. Dularimda kalbimde sizinle ve miniginizle

Teşekkür ederim Allah razı olsun

Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. Hayatı biraz yavaşlat bu hafta, kendi gönlünü hoş tutacak şeyler yapmaya çalış. Hayat devam ettiği sürece umut var, herşey bir şekilde yoluna girecek...

Selam kızlar geldim hastaneden, maalesef biraz hayal kırıklığı var kalp atışı dinletmedi. Kese ve bebek var kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi, hocam bu haftalarda duyulması gerekmez mi dedim yok henüz duyulmaz dedi. Ama arkadaşlar duymuş dedim, herkesin döllenme zamanı farklıdır dedi, ama ben ovulasyon takibi yaptım hocam dedim, artık ters ters bakmaya başlayınca sustum kadın herşey gayet normal dedi pozitif konuştu ama benim moralim bozuk tabi, o kadar bekledim kontrol süresi 10 günmüş hastanede, 15 gün sonra tekrar gidip tekrar muayene ücreti ödeyecem bir de neyse en azından dış gebelik falan değil ama işte ne yapalım
Eki Görüntüle 2928808

Eklentiler

• IMG_20211007_111630.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 69
Hayırlı olsun canım. Kalp atışını da duyarsın umarım bir dahakine. Ben olsam kontrol süresi devam ederken giderdim arada, 9 gün sonra falan.

Canım kesen gayet güzel duruyor maşallah. Haftaya git bence de

Evetttt ankaradayım ben, Çayyolu tarafında. Şehrin bu tarafındaki hastaneler hep çok pahalı, Eskişehir yolu-konya yolu üzerindekiler yani. Lokman hekimler biraz uygun olabilir. Ben de çok bilmiyorum gerçi. Doğumu burda mı yapacaksınız?

Hayırlı olsun, evet benim de kesen bu kadarken duymadık, kese 10 cm bebe 1.8 cm olmuşta duyduğumuzda, az biraz sabır

Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. Hayatı biraz yavaşlat bu hafta, kendi gönlünü hoş tutacak şeyler yapmaya çalış. Hayat devam ettiği sürece umut var, herşey bir şekilde yoluna girecek...
Ne güzel söylemişsiniz psikolojikdelipdr kendini zorlama, strese sokma ve üzme lütfen. Hayatta her şey olacağına varıyor ve biz engel olamıyoruz.

Ben taaa Numune Hastanesi'nden beri Sevgi Yıldırım Alta'ya takipliyim. Kendisi kist ameliyatımı da yapmıştı, tanışıklığımız 10 yıla dayanmıştır. Şu an Keçiören Medicalpark'ta taa Çamkaya'dan kendisine gidiyorum hamilelik kontrollerim için. Hamileliğim riskligeçiyor, hala daha sağlıklı bir gebelik geçirip geçirmediğim şüpheli. Sevgi Hoca'ma sonsuz güvenirim, herkese de öneririm.

Seninle aynı gözüküyor günlerimiz Sat 20 ağustostu geçen hafta 1 gün eksik çıkmıştı bakalım bugün 15:30 de benimde kontrol var kalp atışı vardır İnş dinleriz bu sefer

Kızlar merhaba bugün 10.hafta randevumuz vardı bebeğim nasıl güzel büyümüş elleri ayakları kıpır kıpırkafasındaki kemikler bile gözükmeye başlamıştı annesinin kuzusuu Allahım çok şükür günüyle uyumlu gidiyor çok şükür herşey yolundaymış vee 2 hafta sonra 12.haftamda gittiğimde hem 2li test yapılcak hemdee doktor cinsiyet tahmininde bulunuyormuşş allahım çok heyecanlııı

maşallah, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza gelsin inşallah. Umarım topikteki herkes sizin gibi güzel haberler verir:)

Mide bulantin biraz azaliyor ama o agizdaki metal yemiş hissi malesef kaliyor bunu yaşamayan hamileler o kadar şansli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…