2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
ya ne güzel haberler bunlar. ya çenin elleeen ayaklaanmı var ya. kıyamadıklarım

Ben ilk doğumumu prof mesut öktemle yaptım. Şimdi muayenesi var gazi hastanesine yönlendiriyor acil bir durum olduğumda. Gazide. Hoca.

Çok teşekkür ederim canım benim. Tek istediğim miniğim iyi olsun yuvam huzurlu olsun. İnşallah inşallah.

Canım belki dediği gibi olmuştur geç olmuştur. Güzel haberlerini bekliyoruz. 10 gün sonra bence tekrar git 15 güne ücret edemem bana bilerek yapıyorlar gibi geliyor. Zaten zam gelmiş hastaneye de ben söyleyeceğim yarın 10+5 olcak gideceğimiz. 15 gün diyecek büyük ihtimal 12. Hafta kontrolleri için , 14.gün gidecem. 300 lirayı bir gün için atamam

Tesekkur ederim giricem birazdan bekliyorum. Kalbim yerinden cikcak sanki. Bir oncekini kaybetmistim o yuzden bukadar bekledim gelmek icin umarim iyi haberlerle gelirim
Sakin ol diyecem ama bu çok zor biliyorum canım ben de titreye titreye girmiştim çünkü güzel haberlerle geleceksin inşallah

Doğum tarihlerimiz aynı kısmetse yakın zamanlarda gelecek bebeklerimiz ben de salı günü gittim bana da üç haftaya cinsiyeti belli olur dedi 16.haftada filan belli olacak deniyordu hep bu kadar çabuk olmasına şaşırdım şimdi üç haftayı iple çekiyorum

Kizla bebiside gordum kalbide duydum. Normalde 7+2 ydi bugun ama boyut olarak 7+6 cikti. Doktor hersey yolunda dedi. Darisi kalp atisi bekleyenlerin basina dualarim sizinle
aa bizim günümüz aynıymış. çok güzel hayırlı olsun pıt pıtlarınız

Yaa bakalım başı kim çekicek bende burda okuduğum kadarıyla bazen doktorlar görsede 16.haftayı bekliyor yazanlar olmuştu doktor 12.haftada tahmin ederim deyince gözlerim parladı %100 olmasa da tahminde bulunuyorlarmış genelde %80 doğru çıkıyormuş ama kesin olarak 16.haftada netleşiyormuş

erkekse hemen belli ediyor kız olunca emin olamıyor doktorlar sonradan süprizini gösterebiliyor diyorlar :))

erkekse hemen belli ediyor kız olunca emin olamıyor doktorlar sonradan süprizini gösterebiliyor diyorlar :))
Öyleymiş erkekler kızlara göre daha net gelişim gösteriyorlarmış gerçi geçen gün denk geldim nisan topiğinde 16. Haftaya kadar kendini göstermeyen erkekler varmış☺ 12.haftada öğrenmek nasip olsun inşallah yoksa 16ya kadar ne yaparız

herkese merhaba,
çalışanlar açısından sormak istedim, işe gidiyor musunuz, yoksa evden mi çalışıyorsunuz ? covid açısından nasıl hissediyorsunuz diye merak ediyorum.
hamileliğimi öğrendiğim hafta işe geri döndük. iş yerim evden çalışmaya izin vermedi. ofiste bir kişiyle aynı odayı paylaşmaya başlayacağım, bu bende gerginlik yaratıyor. devlette sanırım 24.-32. hafta idari izin uygulaması varmış. biontech çift aşılıyım.

Yook bu hallerim geçene kadar orda kalıcam en azından kontrollerimi yapsa yeter. Lokman hekim de olabilir aslında ya evet uygun fiyatlı bi hastane.doğumumu istanbulda yaptırıcam medipol pendikte teşekkür ederim fikir için

Kontrolleriniz fiyatı nedir acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…