- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
ya ne güzel haberler bunlar. ya çenin elleeen ayaklaanmı var ya. kıyamadıklarımKızlar merhaba bugün 10.hafta randevumuz vardı bebeğim nasıl güzel büyümüş elleri ayakları kıpır kıpırkafasındaki kemikler bile gözükmeye başlamıştı annesinin kuzusuu Allahım çok şükür günüyle uyumlu gidiyor çok şükür herşey yolundaymış vee 2 hafta sonra 12.haftamda gittiğimde hem 2li test yapılcak hemdee doktor cinsiyet tahmininde bulunuyormuşş allahım çok heyecanlııı
Ben ilk doğumumu prof mesut öktemle yaptım. Şimdi muayenesi var gazi hastanesine yönlendiriyor acil bir durum olduğumda. Gazide. Hoca.Ya siz Ankaradasınız sanırım neresinden acaba? Halsizliklerim ve bulantımdan kaynaklı annemin yanına gidicem keçiörende oturuyorlar annemler bana ordan özel hastane lazım hiç aklıma da gelmiyo kaç senedir orda yaşadım bi medicalpark geliyo aklıma oda gereksiz pahalı yanii. Sizin bildiğiniz var mı?
Yaa evett hemde kıpır kıpırya ne güzel haberler bunlar. ya çenin elleeen ayaklaanmı var ya. kıyamadıklarım
Çok teşekkür ederim canım benim. Tek istediğim miniğim iyi olsun yuvam huzurlu olsun. İnşallah inşallah.Sevindim yazmana çünkü aklım sende kalmıştı, umarım her şey daha güzel olur. Unutma hiçbir şey sen ve miniğinden değerli değildoktor kontrolün de inşallah çok güzel geçer dualarım seninle
Canım belki dediği gibi olmuştur geç olmuştur. Güzel haberlerini bekliyoruz. 10 gün sonra bence tekrar git 15 güne ücret edemem bana bilerek yapıyorlar gibi geliyor. Zaten zam gelmiş hastaneye de ben söyleyeceğim yarın 10+5 olcak gideceğimiz. 15 gün diyecek büyük ihtimal 12. Hafta kontrolleri için , 14.gün gidecem. 300 lirayı bir gün için atamamSelam kızlar geldim hastaneden, maalesef biraz hayal kırıklığı var kalp atışı dinletmedi. Kese ve bebek var kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi, hocam bu haftalarda duyulması gerekmez mi dedim yok henüz duyulmaz dedi. Ama arkadaşlar duymuş dedim, herkesin döllenme zamanı farklıdır dedi, ama ben ovulasyon takibi yaptım hocam dedim, artık ters ters bakmaya başlayınca sustumkadın herşey gayet normal dedi pozitif konuştu ama benim moralim bozuk tabi, o kadar bekledim kontrol süresi 10 günmüş hastanede, 15 gün sonra tekrar gidip tekrar muayene ücreti ödeyecem bir de neyse en azından dış gebelik falan değil ama işte ne yapalım
Eki Görüntüle 2928808
Tesekkur ederim giricem birazdan bekliyorum. Kalbim yerinden cikcak sanki. Bir oncekini kaybetmistim o yuzden bukadar bekledim gelmek icin umarim iyi haberlerle gelirimCanımm dualarım seninle güzel haberlerle gel inşallah
Sakin ol diyecem ama bu çok zor biliyorum canım ben de titreye titreye girmiştim çünküTesekkur ederim giricem birazdan bekliyorum. Kalbim yerinden cikcak sanki. Bir oncekini kaybetmistim o yuzden bukadar bekledim gelmek icin umarim iyi haberlerle gelirim
Doğum tarihlerimiz aynı kısmetse yakın zamanlarda gelecek bebeklerimizKızlar merhaba bugün 10.hafta randevumuz vardı bebeğim nasıl güzel büyümüşelleri ayakları kıpır kıpır kafasındaki kemikler bile gözükmeye başlamıştı annesinin kuzusuu Allahım çok şükür günüyle uyumlu gidiyor çok şükür herşey yolundaymış vee 2 hafta sonra 12.haftamda gittiğimde hem 2li test yapılcak hemdee doktor cinsiyet tahmininde bulunuyormuşş allahım çok heyecanlııı
aa bizim günümüz aynıymış. çok güzel hayırlı olsun pıt pıtlarınızKizla bebiside gordum kalbide duydum. Normalde 7+2 ydi bugun ama boyut olarak 7+6 cikti. Doktor hersey yolunda dedi. Darisi kalp atisi bekleyenlerin basina dualarim sizinle
Yaa bakalım başı kim çekicekDoğum tarihlerimiz aynı kısmetse yakın zamanlarda gelecek bebeklerimizben de salı günü gittim bana da üç haftaya cinsiyeti belli olur dedi 16.haftada filan belli olacak deniyordu hep bu kadar çabuk olmasına şaşırdım şimdi üç haftayı iple çekiyorum
erkekse hemen belli ediyor kız olunca emin olamıyor doktorlar sonradan süprizini gösterebiliyor diyorlar :))Yaa bakalım başı kim çekicekbende burda okuduğum kadarıyla bazen doktorlar görsede 16.haftayı bekliyor yazanlar olmuştu doktor 12.haftada tahmin ederim deyince gözlerim parladı %100 olmasa da tahminde bulunuyorlarmış genelde %80 doğru çıkıyormuş ama kesin olarak 16.haftada netleşiyormuş
Öyleymiş erkekler kızlara göre daha net gelişim gösteriyorlarmış gerçi geçen gün denk geldim nisan topiğinde 16. Haftaya kadar kendini göstermeyen erkekler varmış☺ 12.haftada öğrenmek nasip olsun inşallah yoksa 16ya kadar ne yaparızerkekse hemen belli ediyor kız olunca emin olamıyor doktorlar sonradan süprizini gösterebiliyor diyorlar :))
Tesekkur ederim. Doktor yeni tarih verdi bakalim ilerleyen zaman ne gostericekaa bizim günümüz aynıymış. çok güzel hayırlı olsun pıt pıtlarınız
Yook bu hallerim geçene kadar orda kalıcam en azından kontrollerimi yapsa yeter. Lokman hekim de olabilir aslında ya evet uygun fiyatlı bi hastane.doğumumu istanbulda yaptırıcam medipol pendikteEvetttt ankaradayım ben, Çayyolu tarafında. Şehrin bu tarafındaki hastaneler hep çok pahalı, Eskişehir yolu-konya yolu üzerindekiler yani. Lokman hekimler biraz uygun olabilir. Ben de çok bilmiyorum gerçi. Doğumu burda mı yapacaksınız?
Kontrolleriniz fiyatı nedir acaba??Ben taaa Numune Hastanesi'nden beri Sevgi Yıldırım Alta'ya takipliyim. Kendisi kist ameliyatımı da yapmıştı, tanışıklığımız 10 yıla dayanmıştır. Şu an Keçiören Medicalpark'ta taa Çamkaya'dan kendisine gidiyorum hamilelik kontrollerim için. Hamileliğim riskligeçiyor, hala daha sağlıklı bir gebelik geçirip geçirmediğim şüpheli. Sevgi Hoca'ma sonsuz güvenirim, herkese de öneririm.
KesinlikleMide bulantin biraz azaliyor ama o agizdaki metal yemiş hissi malesef kaliyor bunu yaşamayan hamileler o kadar şansli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?