Sorun yok bence canım doktor küçük diye dinletmemiştir bizim de küçük daha az açtı dinletti tedirginim diyeKızlar ben niye duymadım kalp atışını yaa kafama takıyorum şuanultrason resmime bakar musunuz bir normal mi boyutları sizce haftasına göre? Bebek minik geldi gözüme doktor sorun yok dedi ama içim rahat değil nedense
İstese dinletirdi yani.. Göstermedi bile ekranda kalp atışlarınıSorun yok bence canım doktor küçük diye dinletmemiştir bizim de küçük daha az açtı dinletti tedirginim diye
Doktorunu değiştir o zaman canım herkes dinliyor istese tabii dinletirdi ya da gösterirdi burda diye doktor ekranı açtı dinletmeden gördüm ben attığınıİstese dinletirdi yani.. Göstermedi bile ekranda kalp atışlarınıyavrim
Aynı günlerimizFatos3458 beni de ekleyin 27 yaşındayım ilk bebek olacak ama 2. Hamileliğim 5+4 kese 6+4 kalp atışı doğum tarihi tahmini olarak 27.05.2022
Nihayet o büyük gün gelgi ve sıralama tmm arkadaşlar :) .eksik bilgileri olan arkadaşlar nolur siz bana dönün bilgilerinizi bildirin msj atıyorum cevap gelmiyor sonra sitem ediyorsunuz beni eklememişsiniz diye.Bilgisayarı oğlumun elinden alabilirsem inşallah hepsini sıralıycam
Bunu doktoruna söylersen magnezyum başlayabilir. Genelde bacak kasılmaları ağrımaları magnezyum eksikliğinden oluyor.Kızlar ya benim bacaklarım ağrıyoristirahat halindeyim ama yine de bazen diz kapağım bazen ayak bileğim bazen baldırlarım.. neden oluyor acaba var mı bacak ağrısı yaşayan
Eğer doktor sorun yok dediyse sorun gerçekten yokturKızlar ben niye duymadım kalp atışını yaa kafama takıyorum şuanultrason resmime bakar musunuz bir normal mi boyutları sizce haftasına göre? Bebek minik geldi gözüme doktor sorun yok dedi ama içim rahat değil nedense
20 ağustosta olmuştum son adetimi normalde 6+6 çıkması lazım ama 2 gün geriden geliyor o da sorun değil belki haziran annesi olurumAynı günlerimiz
Hastane yeni açıldı cihazları son modeldir diye düşünüyorum ama, :/ neyse hayırlısı bakalım belki haftaiçi devlet hastanesine de bir uğrarımBunu doktoruna söylersen magnezyum başlayabilir. Genelde bacak kasılmaları ağrımaları magnezyum eksikliğinden oluyor.
Eğer doktor sorun yok dediyse sorun gerçekten yokturve güvenmelisin çünkü doktorlar genelde olumsuz konuşur aksi durumda. Birde makinalardan çok farkediyor iyi bir makinaysa herşeyi daha net görüp duyabiliyorsun. Diğer kontrolunde inşallah gümbür gümbür duyarsın.
Nasil gecti randevun canim neler soyledi doktor?Canım aynı durum bende de oldu psikolog randevusu aldım yarın gideceğim
Şu an bu durumdayım yoğun koku olmazsa bulantım yok. Ama su içince çok kötü bir metalık tar var ve bulantidan beter oluyorumMide bulantin biraz azaliyor ama o agizdaki metal yemiş hissi malesef kaliyor bunu yaşamayan hamileler o kadar şansli ki
Ben 10 gun arka arkaya oldum. İlk bes gun cok zordu sonra rahat ettim. Yavas yavas enjekte etmelerini rica edip derin nefes ve besmele cekince iyi geliyor.Kızlar bu pruluton depot iğne olanlar nasıl dayanıyor yageçen sefer bir gün bacağım ağrımıştı şimdi başkasına yaptırdım yine aynı topallıyorum
Teşekkür ederim bir de onu deneyeyim, ders anlatırken hem devamli nefes almak zorundayız hem korunmak ,rabbim karnimizda ki sabilerin hatrina bizi korusunMerhaba eğer n95 maske kullanırsanız içiniz biraz daha rahat edebilir. Normal maskeler hasta kişilerin hastalık bulaştırmasını engelliyormuş ancak ortamda maskesiz ve hasta biri varsa bulaştan korumuyormuş maalesef. Bulaş riskinden koruyan n95 maskeymiş. Bu süreci sağlıkla atlatırsınız umarım@pudeer
Ben popomu hissetmiyorum,boyle sanki hissizleşti ama vurulurken asla agrimiyor sagolsun komsum yapiyor eli ok hafif.Sadece popom ödem oldu sert sertBen 10 gun arka arkaya oldum. İlk bes gun cok zordu sonra rahat ettim. Yavas yavas enjekte etmelerini rica edip derin nefes ve besmele cekince iyi geliyor.Bugun tekrar basladim 5 gun ara vermistim. Simdi iki gunde bir olucam ara verdim diye mi bilmiyorum biraz acidi ama ilk olduklarim gibi kotu hissetmiyorum yine de
Ben 32 den sonra da dönmeyeceğim direkt izne ayrılacağım, cok korkuyorum.Ogrenciler hep öksürüyor hastaneye de gitmiyorlar ama 24.haftaya nasil gelecegim iste ondan cok korkuyorum.Ben de 2 sinovacliyim keske biontech olsaydim cok korkuyorumBen gidiyorum öğretmenim hatta şu anda patır patır sınıf kapanıyor virüsten öğretmen arkadaşlarımdan olanlar var ben de iyice korkmaya başladım ama tabi elden ne gelir daha 10.haftadayım 24.haftada çıkınca 32.haftada geri dönmek gerekiyor galiba tam araştıramadığım için bilmiyorum malum doğum 36 40 arası bende durumlar karışık belki biraz daha bekler öyle izne çıkarım kafalar karışık kısacası bende iki doz Sinovac üçüncüyü de olmak istemiyorum ama işte mecbur kalırsam olacağım
Geç döllenme falan olabilir bende çok bilgili degilim ilk gebeligim çünkü sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil20 ağustosta olmuştum son adetimi normalde 6+6 çıkması lazım ama 2 gün geriden geliyor o da sorun değil belki haziran annesi olurum
Canim benim arkadasim 9 ay burnu tikali gezdi ve tek çözümü otrivindi cunku ne yemek yiyebiliyordu ne yatabiliyordu ben bagimli olacaksin bukadar sıkma şunu desemde dinlemedi smdi topac gbi oglu varKızlar selam. Bende yaklaşık 5. Haftamdan beri burun tıkanıklığı var ama bu birkaç gündür nefes alışımı zorlayacak kadar kötüledi. Sizler de yaşayan var mi normal mi bu durum. Bir de hafif boğaz agrım var hapşırma ile birlikte soğuk aldım galiba. Sağlıklı zararsız öneriniz var mı yapabileceğim
Yok canım ölçümlerden kaynaklı 1-2 gün oynayabiliyor arayı kapatır İnş bende duphaston kullanıyorum progestanla aynı işlevdeGeç döllenme falan olabilir bende çok bilgili degilim ilk gebeligim çünkü sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değilbenim kanamam var mesela şuan progestan kullanıyorum
Koru hastaneleri de fena değil ama size uzak.Yook bu hallerim geçene kadar orda kalıcam en azından kontrollerimi yapsa yeter. Lokman hekim de olabilir aslında ya evet uygun fiyatlı bi hastane.doğumumu istanbulda yaptırıcam medipol pendikteteşekkür ederim fikir için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?