2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Sorun yok bence canım doktor küçük diye dinletmemiştir bizim de küçük daha az açtı dinletti tedirginim diye

Eklentiler

• IMG_20211007_173525.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 58
İstese dinletirdi yani.. Göstermedi bile ekranda kalp atışlarını yavrim
Doktorunu değiştir o zaman canım herkes dinliyor istese tabii dinletirdi ya da gösterirdi burda diye doktor ekranı açtı dinletmeden gördüm ben attığını

Bilgisayarı oğlumun elinden alabilirsem inşallah hepsini sıralıycam
Nihayet o büyük gün gelgi ve sıralama tmm arkadaşlar :) .eksik bilgileri olan arkadaşlar nolur siz bana dönün bilgilerinizi bildirin msj atıyorum cevap gelmiyor sonra sitem ediyorsunuz beni eklememişsiniz diye.

Fatos3458 Benimde günü tam olarak belli oldu artık şuan 28 Mayıs görünüyor doğum tarihi çokta önemli değil değiştirmek istersen degistire bilirsin

Kızlar ya benim bacaklarım ağrıyor istirahat halindeyim ama yine de bazen diz kapağım bazen ayak bileğim bazen baldırlarım.. neden oluyor acaba var mı bacak ağrısı yaşayan
Bunu doktoruna söylersen magnezyum başlayabilir. Genelde bacak kasılmaları ağrımaları magnezyum eksikliğinden oluyor.
Eğer doktor sorun yok dediyse sorun gerçekten yoktur ve güvenmelisin çünkü doktorlar genelde olumsuz konuşur aksi durumda. Birde makinalardan çok farkediyor iyi bir makinaysa herşeyi daha net görüp duyabiliyorsun. Diğer kontrolunde inşallah gümbür gümbür duyarsın.

Hastane yeni açıldı cihazları son modeldir diye düşünüyorum ama, :/ neyse hayırlısı bakalım belki haftaiçi devlet hastanesine de bir uğrarım

Mide bulantin biraz azaliyor ama o agizdaki metal yemiş hissi malesef kaliyor bunu yaşamayan hamileler o kadar şansli ki
Şu an bu durumdayım yoğun koku olmazsa bulantım yok. Ama su içince çok kötü bir metalık tar var ve bulantidan beter oluyorum

Kızlar bu pruluton depot iğne olanlar nasıl dayanıyor ya geçen sefer bir gün bacağım ağrımıştı şimdi başkasına yaptırdım yine aynı topallıyorum
Ben 10 gun arka arkaya oldum. İlk bes gun cok zordu sonra rahat ettim. Yavas yavas enjekte etmelerini rica edip derin nefes ve besmele cekince iyi geliyor. Bugun tekrar basladim 5 gun ara vermistim. Simdi iki gunde bir olucam ara verdim diye mi bilmiyorum biraz acidi ama ilk olduklarim gibi kotu hissetmiyorum yine de

Teşekkür ederim bir de onu deneyeyim, ders anlatırken hem devamli nefes almak zorundayız hem korunmak ,rabbim karnimizda ki sabilerin hatrina bizi korusun

Ben popomu hissetmiyorum,boyle sanki hissizleşti ama vurulurken asla agrimiyor sagolsun komsum yapiyor eli ok hafif.Sadece popom ödem oldu sert sert

Ben 32 den sonra da dönmeyeceğim direkt izne ayrılacağım, cok korkuyorum.Ogrenciler hep öksürüyor hastaneye de gitmiyorlar ama 24.haftaya nasil gelecegim iste ondan cok korkuyorum.Ben de 2 sinovacliyim keske biontech olsaydim cok korkuyorum

20 ağustosta olmuştum son adetimi normalde 6+6 çıkması lazım ama 2 gün geriden geliyor o da sorun değil belki haziran annesi olurum
Geç döllenme falan olabilir bende çok bilgili degilim ilk gebeligim çünkü sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil benim kanamam var mesela şuan progestan kullanıyorum

Kızlar selam. Bende yaklaşık 5. Haftamdan beri burun tıkanıklığı var ama bu birkaç gündür nefes alışımı zorlayacak kadar kötüledi. Sizler de yaşayan var mi normal mi bu durum. Bir de hafif boğaz agrım var hapşırma ile birlikte soğuk aldım galiba. Sağlıklı zararsız öneriniz var mı yapabileceğim

Canim benim arkadasim 9 ay burnu tikali gezdi ve tek çözümü otrivindi cunku ne yemek yiyebiliyordu ne yatabiliyordu ben bagimli olacaksin bukadar sıkma şunu desemde dinlemedi smdi topac gbi oglu var doktoruda cidden nefes alamiyorsan gunde 2 defa izin vermis ..demesine gore tabi ..

Geç döllenme falan olabilir bende çok bilgili degilim ilk gebeligim çünkü sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil benim kanamam var mesela şuan progestan kullanıyorum
Yok canım ölçümlerden kaynaklı 1-2 gün oynayabiliyor arayı kapatır İnş bende duphaston kullanıyorum progestanla aynı işlevde

Koru hastaneleri de fena değil ama size uzak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…