- 3 Mart 2021
- 328
- 202
- 23
- 29
Nerde muanehanesi acaba??Ben ilk doğumumu prof mesut öktemle yaptım. Şimdi muayenesi var gazi hastanesine yönlendiriyor acil bir durum olduğumda. Gazide. Hoca.
Ben 01.05 doğum ama listenin altında kalmışımHadi kızlar bekliyorum belli olan vardır mayıs annelerinden...
Bilgisayarı oğlumun elinden alabilirsem inşallah hepsini sıralıycamBen 01.05 doğum ama listenin altında kalmışımDüzeltebilir misiiin :))
Ah 1 kisi ise isiniz cok iyi ,ben öğretmenim ve devamli kurallara hic uymayan çocukların içindeyim,odanız varsa ve 1 kisi ile paylasiyorsaniz bence cok avantajlısınız ben cok geriliyorum bu konuda cok endişeliyimherkese merhaba,
çalışanlar açısından sormak istedim, işe gidiyor musunuz, yoksa evden mi çalışıyorsunuz ? covid açısından nasıl hissediyorsunuz diye merak ediyorum.
hamileliğimi öğrendiğim hafta işe geri döndük. iş yerim evden çalışmaya izin vermedi. ofiste bir kişiyle aynı odayı paylaşmaya başlayacağım, bu bende gerginlik yaratıyor. devlette sanırım 24.-32. hafta idari izin uygulaması varmış. biontech çift aşılıyım.
Çalışıyorum bende. Kanama vs olmadığı sürece çalışmaya devamherkese merhaba,
çalışanlar açısından sormak istedim, işe gidiyor musunuz, yoksa evden mi çalışıyorsunuz ? covid açısından nasıl hissediyorsunuz diye merak ediyorum.
hamileliğimi öğrendiğim hafta işe geri döndük. iş yerim evden çalışmaya izin vermedi. ofiste bir kişiyle aynı odayı paylaşmaya başlayacağım, bu bende gerginlik yaratıyor. devlette sanırım 24.-32. hafta idari izin uygulaması varmış. biontech çift aşılıyım.
Ben evden çalışıyorum ancak bazen bırakıp kendime mi vakit ayırsam mı diye demiyor değilim çok kararsızımherkese merhaba,
Merhaba eğer n95 maske kullanırsanız içiniz biraz daha rahat edebilir. Normal maskeler hasta kişilerin hastalık bulaştırmasını engelliyormuş ancak ortamda maskesiz ve hasta biri varsa bulaştan korumuyormuş maalesef. Bulaş riskinden koruyan n95 maskeymiş. Bu süreci sağlıkla atlatırsınız umarımAh 1 kisi ise isiniz cok iyi ,ben öğretmenim ve devamli kurallara hic uymayan çocukların içindeyim,odanız varsa ve 1 kisi ile paylasiyorsaniz bence cok avantajlısınız ben cok geriliyorum bu konuda cok endişeliyim
teşekkürler, sadece N95 kullanımı oldukça zor diye biliyorum. geçtiğimiz nisan ayında burnumdan ameliyat oldum. kbb doktoru dahi n95 takmıyordu. kendisine sorduğumda, kullanımının oldukça zor olduğunu ve bir süre sonra maskeyi kaldırıp nefes alma ihtiyacı hissettiğini söyledi. öyle olunca da düzgün bir şekilde cerrahi maske takmak daha iyi dedi. belki denemek lazım. sevgiler, sağlıklı günler.Merhaba eğer n95 maske kullanırsanız içiniz biraz daha rahat edebilir. Normal maskeler hasta kişilerin hastalık bulaştırmasını engelliyormuş ancak ortamda maskesiz ve hasta biri varsa bulaştan korumuyormuş maalesef. Bulaş riskinden koruyan n95 maskeymiş. Bu süreci sağlıkla atlatırsınız umarımP pudeer
Kız bebekler daha geç görünüyormuş erkek bebekler daha erken ben de doktor öyle söyleyince erkek mi acaba diye düşündüm bütün teorilere bakıyorum geldiğimden beriYaa bakalım başı kim çekicekbende burda okuduğum kadarıyla bazen doktorlar görsede 16.haftayı bekliyor yazanlar olmuştu doktor 12.haftada tahmin ederim deyince gözlerim parladı %100 olmasa da tahminde bulunuyorlarmış genelde %80 doğru çıkıyormuş ama kesin olarak 16.haftada netleşiyormuş
Ben gidiyorum öğretmenim hatta şu anda patır patır sınıf kapanıyor virüsten öğretmen arkadaşlarımdan olanlar var ben de iyice korkmaya başladım ama tabi elden ne gelir daha 10.haftadayım 24.haftada çıkınca 32.haftada geri dönmek gerekiyor galiba tam araştıramadığım için bilmiyorum malum doğum 36 40 arası bende durumlar karışık belki biraz daha bekler öyle izne çıkarım kafalar karışık kısacası bende iki doz Sinovac üçüncüyü de olmak istemiyorum ama işte mecbur kalırsam olacağımherkese merhaba,
size de kolaylıklar. sanırım 24-32 hafta kuralı şu şekilde, zaten doğumdan önce 8 hafta izne çıkılacağı varsayılıyor. bu sebeple 32. hafta ile sınırlandırılmış olabilir. uygulamada nasıl düzenlendiğine bakmak gerekiyor.Ben gidiyorum öğretmenim hatta şu anda patır patır sınıf kapanıyor virüsten öğretmen arkadaşlarımdan olanlar var ben de iyice korkmaya başladım ama tabi elden ne gelir daha 10.haftadayım 24.haftada çıkınca 32.haftada geri dönmek gerekiyor galiba tam araştıramadığım için bilmiyorum malum doğum 36 40 arası bende durumlar karışık belki biraz daha bekler öyle izne çıkarım kafalar karışık kısacası bende iki doz Sinovac üçüncüyü de olmak istemiyorum ama işte mecbur kalırsam olacağım
Canım çok yavaş enjekte etsin iğneyi, benimkini ilacı vermesi 15 sn falan sürüyor bekletiyor. Ozaman sadece 1 dk falan ağrıyor sonra hafif hafif oluyorKızlar bu pruluton depot iğne olanlar nasıl dayanıyor yageçen sefer bir gün bacağım ağrımıştı şimdi başkasına yaptırdım yine aynı topallıyorum
Saniyorum 220 tl.Kontrolleriniz fiyatı nedir acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?