2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ah 1 kisi ise isiniz cok iyi ,ben öğretmenim ve devamli kurallara hic uymayan çocukların içindeyim,odanız varsa ve 1 kisi ile paylasiyorsaniz bence cok avantajlısınız ben cok geriliyorum bu konuda cok endişeliyim

Çalışıyorum bende. Kanama vs olmadığı sürece çalışmaya devam Allah herkese sağlık versin.

Ben evden çalışıyorum ancak bazen bırakıp kendime mi vakit ayırsam mı diye demiyor değilim çok kararsızım

Ah 1 kisi ise isiniz cok iyi ,ben öğretmenim ve devamli kurallara hic uymayan çocukların içindeyim,odanız varsa ve 1 kisi ile paylasiyorsaniz bence cok avantajlısınız ben cok geriliyorum bu konuda cok endişeliyim
Merhaba eğer n95 maske kullanırsanız içiniz biraz daha rahat edebilir. Normal maskeler hasta kişilerin hastalık bulaştırmasını engelliyormuş ancak ortamda maskesiz ve hasta biri varsa bulaştan korumuyormuş maalesef. Bulaş riskinden koruyan n95 maskeymiş. Bu süreci sağlıkla atlatırsınız umarım P pudeer

teşekkürler, sadece N95 kullanımı oldukça zor diye biliyorum. geçtiğimiz nisan ayında burnumdan ameliyat oldum. kbb doktoru dahi n95 takmıyordu. kendisine sorduğumda, kullanımının oldukça zor olduğunu ve bir süre sonra maskeyi kaldırıp nefes alma ihtiyacı hissettiğini söyledi. öyle olunca da düzgün bir şekilde cerrahi maske takmak daha iyi dedi. belki denemek lazım. sevgiler, sağlıklı günler.

Kalp atışı duyanlara hayırlı olsun bebişinin elini kolunu görenleri okudum ay çok mutlu oldum hepimize mutlu huzurlu hamişliklikler

Kız bebekler daha geç görünüyormuş erkek bebekler daha erken ben de doktor öyle söyleyince erkek mi acaba diye düşündüm bütün teorilere bakıyorum geldiğimden beri

Ben gidiyorum öğretmenim hatta şu anda patır patır sınıf kapanıyor virüsten öğretmen arkadaşlarımdan olanlar var ben de iyice korkmaya başladım ama tabi elden ne gelir daha 10.haftadayım 24.haftada çıkınca 32.haftada geri dönmek gerekiyor galiba tam araştıramadığım için bilmiyorum malum doğum 36 40 arası bende durumlar karışık belki biraz daha bekler öyle izne çıkarım kafalar karışık kısacası bende iki doz Sinovac üçüncüyü de olmak istemiyorum ama işte mecbur kalırsam olacağım

size de kolaylıklar. sanırım 24-32 hafta kuralı şu şekilde, zaten doğumdan önce 8 hafta izne çıkılacağı varsayılıyor. bu sebeple 32. hafta ile sınırlandırılmış olabilir. uygulamada nasıl düzenlendiğine bakmak gerekiyor.
sağlıklı geçirmenizi diliyorum bu süreyi.

Kızlar ya benim bacaklarım ağrıyor istirahat halindeyim ama yine de bazen diz kapağım bazen ayak bileğim bazen baldırlarım.. neden oluyor acaba var mı bacak ağrısı yaşayan

Kızlar bu pruluton depot iğne olanlar nasıl dayanıyor ya geçen sefer bir gün bacağım ağrımıştı şimdi başkasına yaptırdım yine aynı topallıyorum

Fatos3458 beni de ekleyin 27 yaşındayım ilk bebek olacak ama 2. Hamileliğim 5+4 kese 6+4 kalp atışı doğum tarihi tahmini olarak 27.05.2022

Kızlar bu pruluton depot iğne olanlar nasıl dayanıyor ya geçen sefer bir gün bacağım ağrımıştı şimdi başkasına yaptırdım yine aynı topallıyorum
Canım çok yavaş enjekte etsin iğneyi, benimkini ilacı vermesi 15 sn falan sürüyor bekletiyor. Ozaman sadece 1 dk falan ağrıyor sonra hafif hafif oluyor

Kızlar ben niye duymadım kalp atışını yaa kafama takıyorum şuan ultrason resmime bakar musunuz bir normal mi boyutları sizce haftasına göre? Bebek minik geldi gözüme doktor sorun yok dedi ama içim rahat değil nedense

Eklentiler

• IMG_20211007_182248.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…