Ekranda da göstermedi, kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi direk. Neyse beklemekten başka çare yok ne yapayımÇünkü onlar görüyor ekranda kalp atışı olup olmadığını dinlemesede olur.
Ekliyim canim ben burda 6+2 ydi ama 6+5 gözükmüştü çok net değil görüntü ama niye evham yaptinkiKızlar 6+3 6+4 vb de kontrole gidip ultrason görüntüsü alanlar benimle paylaşabilir mi? Neden bilmiyorum ama evham yaptım biraz
Ya doktorunu değiştir ya Bi devlet hastanesine git kalp atışını dinlesen yeter kontrole daha çok muNe bileyim, sadece keseyi ölçütü bebek ve yolk var dedi ama onları ölçmedi kalp atışı dinlemedi 2 hafta sonda gel dedi, herkes duyuyor bu haftalarda stres yaptım nedense
Kalp atışı duymamıştır ama Olabilir sonuçta 8 ya da 9.haftada duyan var. Ama 2 haftayı beklemeden 7 nin ortasında gidebilirsiniz. Ben 7 haftada icinde gidecektm once baska doktora gittim sonra kendi doktoruma ikisinde de duymuştumEkranda da göstermedi, kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi direk. Neyse beklemekten başka çare yok ne yapayım
Çok üzüldüm. Gerçekten.. senden iyi haberler bekliyorum ama nasip değilmiş . Belki hayırlı olmayacaktı bu kez. Allah en yakın zamanda gönlüne göre sağlıkla nasip etsin canım. Benim de kalbi durmuştu bebeğinin kurtajdan sonra korunmayı bırakınca yine hamile kaldım hemen. Endişelenme rabbimden hayırlısını iste olur mu .Kızlar merhaba. Dün gece ağrılarım artınca acile gittik bebeğimin kalbi durmuşpazartesi kürtaj olacağım. Sizlere sağlıklı huzurlu gebelikler dilerim. Hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur inşallah
Geçmiş olsun canım, kısmet değilmiş demekKızlar merhaba. Dün gece ağrılarım artınca acile gittik bebeğimin kalbi durmuşpazartesi kürtaj olacağım. Sizlere sağlıklı huzurlu gebelikler dilerim. Hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur inşallah
Cok Üzüldüm Allah yeniden sağlıklı bebekle doldursun kucağınıziKızlar merhaba. Dün gece ağrılarım artınca acile gittik bebeğimin kalbi durmuşpazartesi kürtaj olacağım. Sizlere sağlıklı huzurlu gebelikler dilerim. Hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur inşallah
Cok gecmis olsun canim. Cok zor biliyorum ama herseyde vardir bir hayir demeye calis.Umarim en kisa zamanda saglikla bebegini kucagina alirsinKızlar merhaba. Dün gece ağrılarım artınca acile gittik bebeğimin kalbi durmuşpazartesi kürtaj olacağım. Sizlere sağlıklı huzurlu gebelikler dilerim. Hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur inşallah
Amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağımız boş kalmasın inşallah
Amin canım teşekkür ederimpsikolojikdelipdr çok üzücü evet biliyorum ama kendini hırpalamadan atlatırsın inşallah bu süreci. Bu bi son değil başka bir yavrunun başlangıcı olsun senin için allah kucağını boş bırakmasın
Emseydi hangi doktordu acabaBen üç yıl Pendik’te çalıştım ailemde Pendik’e yakın şu an evlendiğim için farklı bir ildeyim ama Emsey Hastanesi’nde iki arkadaşım doğum yaptı hem de aynı doktora bir tanesinin hatta bir kaybı vardı ama daha sonra arka arkaya bir kız ikiz erkek olmak üzere üç tane çocuğu oldu diğer arkadaşımda kızını kucağına aldı çok memnunlardı ben de belki doğumu İstanbul’da yapmaya karar verirsem aynı doktora gitmeyi planlıyorum bir araştırın isterseniz
Evham yapma canım ya olmadı bugün bir doktora daha gitseydin yaKızlar 6+3 6+4 vb de kontrole gidip ultrason görüntüsü alanlar benimle paylaşabilir mi? Neden bilmiyorum ama evham yaptım biraz
Çok geçmiş olsun canım inşaAllah en kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin RabbimKızlar merhaba. Dün gece ağrılarım artınca acile gittik bebeğimin kalbi durmuşpazartesi kürtaj olacağım. Sizlere sağlıklı huzurlu gebelikler dilerim. Hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur inşallah
Amin canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım inşaAllah en kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?