2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar 6+3 6+4 vb de kontrole gidip ultrason görüntüsü alanlar benimle paylaşabilir mi? Neden bilmiyorum ama evham yaptım biraz
Ekliyim canim ben burda 6+2 ydi ama 6+5 gözükmüştü çok net değil görüntü ama niye evham yaptinki

Eklentiler

• 20211009_112651.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 66
Ne bileyim, sadece keseyi ölçütü bebek ve yolk var dedi ama onları ölçmedi kalp atışı dinlemedi 2 hafta sonda gel dedi, herkes duyuyor bu haftalarda stres yaptım nedense
Ya doktorunu değiştir ya Bi devlet hastanesine git kalp atışını dinlesen yeter kontrole daha çok mu

Ekranda da göstermedi, kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi direk. Neyse beklemekten başka çare yok ne yapayım
Kalp atışı duymamıştır ama Olabilir sonuçta 8 ya da 9.haftada duyan var. Ama 2 haftayı beklemeden 7 nin ortasında gidebilirsiniz. Ben 7 haftada icinde gidecektm once baska doktora gittim sonra kendi doktoruma ikisinde de duymuştum

Kızlar 12. Hafta ikili test yapıldıktan sonra ne zamana kontrole cağriyorlar bilginiz var mı

Çok üzüldüm. Gerçekten.. senden iyi haberler bekliyorum ama nasip değilmiş . Belki hayırlı olmayacaktı bu kez. Allah en yakın zamanda gönlüne göre sağlıkla nasip etsin canım. Benim de kalbi durmuştu bebeğinin kurtajdan sonra korunmayı bırakınca yine hamile kaldım hemen. Endişelenme rabbimden hayırlısını iste olur mu .

benim 6+4'de bebeği gördüğünde hemen kalp atışına da baktı bana dönüp Yaşıyor demişti bende çok korkarak gitmiştim kanamam vardı çünkü
Selizay sen başka bir doktora da gorunseydin keşke mesela ben ilk özele gitmiştim hani o kadar para veriyoruz ilgilenir diye sadece kese ölçtü yolladı ben kan değerlerime falan da bakar diye düşünmüştüm hiç bakmadı 2 hafta sonra gel dedi gönderdi kanamam gelince devlet hastanesine gittim çok iyi bir doktorla karşılaştık acil de bütün kan değerlerime baktı idrar değerlerime baktı 2 gün yatış verdi bebeğe aksam ultrason da baktı sabah genel bir ultrasonda baktı şimdi devlet Hastanesi'nde ki o doktora gitmeyi düşünüyorum

Cok gecmis olsun canim. Cok zor biliyorum ama herseyde vardir bir hayir demeye calis.Umarim en kisa zamanda saglikla bebegini kucagina alirsin

Emseydi hangi doktordu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…