2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ben 13+5 gibi gidicem doktora ama, 15-16 haftadan önce tahmin duymak istemiyorum söyleyeceğim doktorumada .. zaten ekranda bende anlıyorum görünce

Ben de vardım 10 aykik bir oğlum var sindi tekrar hamileyim oradan hatırladım seni.insallah sağ salim kucağına alirsin
Hımm hayırlı olsun canım inş bu sefer geçen seferki gibi kötü sonla bitmez bizimki

Hay ağzın bal yesin inşallah Sağlıklı sıhhatli bir balkız olsun diye çıktık yolaRabbim sağlıklı hayırlı evlat versin de ne verirse baş tacı tabi ki...

Ya kızlar ben pendik medipolde doğum yapmak istiyordum ama forumda biri orda eşinizi refakatçi olarak kabul etmiyorlar dedi şaştım kaldım bir de fiyatları aşırı pahalı dediler… eşimde zeynep kamilde yap doğumu diyor oraya gidelim. Bende devlet hastanesinden korkuyorum ilgilenmezler doktorlar çok kibirli diye Napcağımı bilemedim gönlüm hala medipolden yana pahalılığını da geçtim ama refaketçi eşim olmazsa olmaz çünkü başka kimsem yok

Bir Pendik’li olarak buralar hastanelerin göbeği ya şart mı medipol bana medipol çok soğuk geliyor Pendik şubesi
Medikal park var emsey var ada tıp var var da var

Birde eşi refakatçi kabul etmiyorlarsa kimi ediyorlar çok saçma geldi birde Mayıs Haziran gibi tedbirler gevşetiliyor o zamana serbestler

Ilk hamileligimde ayni sizin gibi 12. haftada %90 kiz dedi. Sonra baska doktor 20. haftada kiz dedi. Sonra baska doktor 28 de kiz dedi. Ve son baska doktor 36 da buda oglunuz dedi. Ben guvenimi kaybettim (dip not: bir oglum var )
Aman yarabbi sizinki tam bir kaos olmus ,benimki bir daha değişmedi, hangi yil doğum yaptınız acaba

Kizlar gogus hassasiyeti azalanlar kacinci haftada yasadi bunu uclari disinda eskisi kadar acimiyor goguslerim. Sizler ne durumdasiniz?

Ben oğlumu ankara gazi de doğurdum. Benim doktorum orda hocaydi o zaman özel muayanesi yoktu ama simdide doğumu orda yaptırıyor heralde. Ben gayet memun kalmıştim. Ekibi vardi hepsi özel olarak ilgilendi. O gun cok doluydu doğum servisi özel odayı ayarladilar doğuma girene kadar. Ayrıca çocuk doktorlarıda ilgiliydi, çıktıktan sonra 10 güne kadar belli aralıklarla oğlumu muyane icin cagirdilar. Tabi beni sürekli muayne eden doktordu. Ama iyidi yani bilmiyorum.

Ben üç yıl Pendik’te çalıştım ailemde Pendik’e yakın şu an evlendiğim için farklı bir ildeyim ama Emsey Hastanesi’nde iki arkadaşım doğum yaptı hem de aynı doktora bir tanesinin hatta bir kaybı vardı ama daha sonra arka arkaya bir kız ikiz erkek olmak üzere üç tane çocuğu oldu diğer arkadaşımda kızını kucağına aldı çok memnunlardı ben de belki doğumu İstanbul’da yapmaya karar verirsem aynı doktora gitmeyi planlıyorum bir araştırın isterseniz

Devlet hastanelerinde erkekleri refakatçi kabul etmiyorlarmış doğru, ama özellerde sanmıyorum ya benim ikinci doğumda eşim yanımdaydı medipolde, en yakın 4 ay önce kuzenim Medipol Megada doğum yaptı eşiyle kaldı oda . Ziyaretçi yasağı var o net zaten ondan memnunuz

Kızlar 6+3 6+4 vb de kontrole gidip ultrason görüntüsü alanlar benimle paylaşabilir mi? Neden bilmiyorum ama evham yaptım biraz

Kızlar 6+3 6+4 vb de kontrole gidip ultrason görüntüsü alanlar benimle paylaşabilir mi? Neden bilmiyorum ama evham yaptım biraz
6+4 canım neden evham yaptın ki bence başka doktora gidip kalp atışlarını dinle kendi doktorunu bekleme

Eklentiler

• IMG_20211007_173525.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 85
6+4 canım neden evham yaptın ki bence başka doktora gidip kalp atışlarını dinle kendi doktorunu bekleme
Ne bileyim, sadece keseyi ölçütü bebek ve yolk var dedi ama onları ölçmedi kalp atışı dinlemedi 2 hafta sonda gel dedi, herkes duyuyor bu haftalarda stres yaptım nedense

Ne bileyim, sadece keseyi ölçütü bebek ve yolk var dedi ama onları ölçmedi kalp atışı dinlemedi 2 hafta sonda gel dedi, herkes duyuyor bu haftalarda stres yaptım nedense
Çünkü onlar görüyor ekranda kalp atışı olup olmadığını dinlemesede olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…