- 20 Haziran 2012
- 659
- 561
- 303
Hımm hayırlı olsun canım inş bu sefer geçen seferki gibi kötü sonla bitmez bizimkiBen de vardım 10 aykik bir oğlum var sindi tekrar hamileyim oradan hatırladım seni.insallah sağ salim kucağına alirsin
Hay ağzın bal yesin inşallahAy o çıkıntı geçen haftada beni yıktı12 haftayı bitirdik 13e girdik hala daha net konuşmadı doktor. Bende tahmin yokmu dedim çıkıntıyı gördüm muhtelemen erkek ama daha erken net konuşmak için dedi. Hay görmez olaydın diycektim Evdeki iki oğlanın çıkıntısı yetiyodu zati
İnşallah yaHımm hayırlı olsun canım inş bu sefer geçen seferki gibi kötü sonla bitmez bizimki
Allah yardımcımız olsun analık zor zanaatŞimdilik yok ama dün yemek gördükçe bayağı kötü oldum daha fazla burnuma soksalar kusardımda
Bir Pendik’li olarak buralar hastanelerin göbeği ya şart mı medipol bana medipol çok soğuk geliyor Pendik şubesiYa kızlar ben pendik medipolde doğum yapmak istiyordum ama forumda biri orda eşinizi refakatçi olarak kabul etmiyorlar dedi şaştım kaldım bir de fiyatları aşırı pahalı dediler… eşimde zeynep kamilde yap doğumu diyor oraya gidelim. Bende devlet hastanesinden korkuyorum ilgilenmezler doktorlar çok kibirli diyeNapcağımı bilemedim gönlüm hala medipolden yana pahalılığını da geçtim ama refaketçi eşim olmazsa olmaz çünkü başka kimsem yok
Birde eşi refakatçi kabul etmiyorlarsa kimi ediyorlar çok saçma geldi birde Mayıs Haziran gibi tedbirler gevşetiliyor o zamana serbestlerYa kızlar ben pendik medipolde doğum yapmak istiyordum ama forumda biri orda eşinizi refakatçi olarak kabul etmiyorlar dedi şaştım kaldım bir de fiyatları aşırı pahalı dediler… eşimde zeynep kamilde yap doğumu diyor oraya gidelim. Bende devlet hastanesinden korkuyorum ilgilenmezler doktorlar çok kibirli diyeNapcağımı bilemedim gönlüm hala medipolden yana pahalılığını da geçtim ama refaketçi eşim olmazsa olmaz çünkü başka kimsem yok
Aman yarabbi sizinki tam bir kaos olmus ,benimki bir daha değişmedi, hangi yil doğum yaptınız acabaIlk hamileligimde ayni sizin gibi 12. haftada %90 kiz dedi. Sonra baska doktor 20. haftada kiz dedi. Sonra baska doktor 28 de kiz dedi. Ve son baska doktor 36 da buda oglunuz dedi. Ben guvenimi kaybettim(dip not: bir oglum var )
2016 mayistaAman yarabbi sizinki tam bir kaos olmus ,benimki bir daha değişmedi, hangi yil doğum yaptınız acaba
Ben oğlumu ankara gazi de doğurdum. Benim doktorum orda hocaydi o zaman özel muayanesi yoktu ama simdide doğumu orda yaptırıyor heralde. Ben gayet memun kalmıştim. Ekibi vardi hepsi özel olarak ilgilendi. O gun cok doluydu doğum servisi özel odayı ayarladilar doğuma girene kadar. Ayrıca çocuk doktorlarıda ilgiliydi, çıktıktan sonra 10 güne kadar belli aralıklarla oğlumu muyane icin cagirdilar. Tabi beni sürekli muayne eden doktordu. Ama iyidi yani bilmiyorum.Ya kızlar ben pendik medipolde doğum yapmak istiyordum ama forumda biri orda eşinizi refakatçi olarak kabul etmiyorlar dedi şaştım kaldım bir de fiyatları aşırı pahalı dediler… eşimde zeynep kamilde yap doğumu diyor oraya gidelim. Bende devlet hastanesinden korkuyorum ilgilenmezler doktorlar çok kibirli diyeNapcağımı bilemedim gönlüm hala medipolden yana pahalılığını da geçtim ama refaketçi eşim olmazsa olmaz çünkü başka kimsem yok
Ben üç yıl Pendik’te çalıştım ailemde Pendik’e yakın şu an evlendiğim için farklı bir ildeyim ama Emsey Hastanesi’nde iki arkadaşım doğum yaptı hem de aynı doktora bir tanesinin hatta bir kaybı vardı ama daha sonra arka arkaya bir kız ikiz erkek olmak üzere üç tane çocuğu oldu diğer arkadaşımda kızını kucağına aldı çok memnunlardı ben de belki doğumu İstanbul’da yapmaya karar verirsem aynı doktora gitmeyi planlıyorum bir araştırın istersenizYa kızlar ben pendik medipolde doğum yapmak istiyordum ama forumda biri orda eşinizi refakatçi olarak kabul etmiyorlar dedi şaştım kaldım bir de fiyatları aşırı pahalı dediler… eşimde zeynep kamilde yap doğumu diyor oraya gidelim. Bende devlet hastanesinden korkuyorum ilgilenmezler doktorlar çok kibirli diyeNapcağımı bilemedim gönlüm hala medipolden yana pahalılığını da geçtim ama refaketçi eşim olmazsa olmaz çünkü başka kimsem yok
Devlet hastanelerinde erkekleri refakatçi kabul etmiyorlarmış doğru, ama özellerde sanmıyorum yaYa kızlar ben pendik medipolde doğum yapmak istiyordum ama forumda biri orda eşinizi refakatçi olarak kabul etmiyorlar dedi şaştım kaldım bir de fiyatları aşırı pahalı dediler… eşimde zeynep kamilde yap doğumu diyor oraya gidelim. Bende devlet hastanesinden korkuyorum ilgilenmezler doktorlar çok kibirli diyeNapcağımı bilemedim gönlüm hala medipolden yana pahalılığını da geçtim ama refaketçi eşim olmazsa olmaz çünkü başka kimsem yok
Aynen normalde bizlerde öyle midesi bulanan olmuyormuş dün çözdüm ama tokken yemek görünce bulanıyor açken sıkıntı yokAllah yardımcımız olsun analık zor zanaat
6+4 canım neden evham yaptın ki bence başka doktora gidip kalp atışlarını dinle kendi doktorunu beklemeKızlar 6+3 6+4 vb de kontrole gidip ultrason görüntüsü alanlar benimle paylaşabilir mi? Neden bilmiyorum ama evham yaptım biraz
Ne bileyim, sadece keseyi ölçütü bebek ve yolk var dedi ama onları ölçmedi kalp atışı dinlemedi 2 hafta sonda gel dedi, herkes duyuyor bu haftalarda stres yaptım nedense6+4 canım neden evham yaptın ki bence başka doktora gidip kalp atışlarını dinle kendi doktorunu bekleme
Çünkü onlar görüyor ekranda kalp atışı olup olmadığını dinlemesede olur.Ne bileyim, sadece keseyi ölçütü bebek ve yolk var dedi ama onları ölçmedi kalp atışı dinlemedi 2 hafta sonda gel dedi, herkes duyuyor bu haftalarda stres yaptım nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?