2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Doktor önce %99.9 kız dedi, sonra pipi gördüm sanırım dedi ve muallakta kalıp 2 hafta sonra gel yine bakalım dedi, o yüzden pipi oldğuna emin değilim ,değiliz
Eli de olabilir ama bana yinede erkek gibi geldi pipi den kaynaklı değil

Sonradan radyoloji uzmani da bunu verdi sevgili madescigim , daha net sanki ne dersin
Erkek galiba canım ben öyle keseye göre bakmıyorum komşum ultrason da eğer eli kolu net belliyse erkek değilse kız demişti sizinki kolunu kaldırmış sanırım ayaklarda belli

10. Haftada gittim doktora 4 cm olmuş dedi bende bugün itibariyle 11. Haftadayim ama ne kadar olmuştur bilmiyorum bir sonraki kontrolü heyecanla bekliyorum
Bende 10+2 de gittim 3.6 cm dedi sanki minnak geldi ama normalmis o zaman ben normalde 11+1 dim ama geç döllenme olmuş 1 hafta geriden gidiyorum o yüzden de biraz tedirginim

Bende 10+2 de gittim 3.6 cm dedi sanki minnak geldi ama normalmis o zaman ben normalde 11+1 dim ama geç döllenme olmuş 1 hafta geriden gidiyorum o yüzden de biraz tedirginim
Normal bencede biraz daha büyüdükçe haftasına yetişir öyle diyorlar bir sonraki gidisinizde daha da büyümüş olur bebis.

Arkadaşlar merhaba, yoğunluktan pek takip edemiyorum ama biraz yazılanları okuyunca 36 yaşımda 2. Gebeliğini yaşayan biri olarak sizlere özellikle ilk gebeliği olan arkadaşlarıma bi tavsiyem olacak: kıyas yapmayın. Ne kendinizi ne bebeğin boyunu vs kıyaslamayın. Her gebelik kendine özel ve farklı. Hepimiz birbirimizden nasıl farklıysak bebişleriniz de farklı. Tadını çıkarın gebeliğin izin, şımarın, dinlenin, fırsat buldukça uyuyun, doğduktan sonra 2 yıl oldukça çetin geçecek çünkü. Ama hemen geçiyor, hemen bitiyor o dönemler de. Sıkmayın canınızı olur olmaz şeylere, bebeciğinize aktarmayı stresinizi

Harika yorum teşekkürler

merhaba. 12. hafta içerisindeyim. detaylı ultrason çekilecek yarın. çektirmiş olan veya nasıl olduğunu bilen var mı acaba? Perinatoloji testi olarak geçiyor ve yüksek çözünürlükle çalışan gelişmiş bir ultrason cihazı kullanılarak yapılan bu ultrason muayenesi ortalama 40-45 dakika sürüyor bilgisi var internette.

Merhaba ,ben ilk gebeligimde 20.haftada yaptirmistim. Perinatoloji uzmanina gitmistim prf.dr.Recep Has'a. Bu gebeligimde de doktor 20.21. Haftalarda gidebilirsin dedi. Dedigin gibi 40 45 dk suruyor. Doktor bebegin butun vucudundaki organlari, sıvıları herseyi ölcüyor. Detayli bir inceleme oluyor.

Asla heyet raporu alamıyorum ya siz nasıl aldınız? Sürünüyorum hastalıktan ameliyat olmadan vermeyiz diyor doktorum özel hastane birde devlet hiç vermez

tekrar selamlar herkese.
amerika'da kan tahlili ile bakılan panorama testi sonuçlarım çıkmış. doktor aradı ve bakılan riskli hastalıklar açısından sorun yokmuş. yaşım açısından (36) çok dert ediniyordum, mutlu oldum. cinsiyet de tespit edildi.
KIZ :)
ben erkek hissediyordum, yanılmışım. herkese sağlıklı hamilelik ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum.

Asla heyet raporu alamıyorum ya siz nasıl aldınız? Sürünüyorum hastalıktan ameliyat olmadan vermeyiz diyor doktorum özel hastane birde devlet hiç vermez
Ben de alamadım üstelik bir sürü sıkıntım olmasına rağmen, gerçekten kötüyüm, keyfi istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…