- 20 Mart 2021
- 571
- 300
- 33
- 32
Doktor önce %99.9 kız dedi, sonra pipi gördüm sanırım dedi ve muallakta kalıp 2 hafta sonra gel yine bakalım dedi, o yüzden pipi oldğuna emin değilim ,değilizErkek olsa gerek canım pipi orda duruyoryanlış görmediysem
Hımm evet net değil kız mı ki acaba sizinki
Sonradan radyoloji uzmani da bunu verdi sevgili madescigim , daha net sanki ne dersinHımm evet net değil kız mı ki acaba sizinki
Eli de olabilir ama bana yinede erkek gibi geldi pipi den kaynaklı değilDoktor önce %99.9 kız dedi, sonra pipi gördüm sanırım dedi ve muallakta kalıp 2 hafta sonra gel yine bakalım dedi, o yüzden pipi oldğuna emin değilim ,değiliz
Erkek galiba canım ben öyle keseye göre bakmıyorum komşum ultrason da eğer eli kolu net belliyse erkek değilse kız demişti sizinki kolunu kaldırmış sanırım ayaklarda belliSonradan radyoloji uzmani da bunu verdi sevgili madescigim , daha net sanki ne dersin
Öyle mi diyosunuz bakalım ,belli olunca yazarım:))Eli de olabilir ama bana yinede erkek gibi geldi pipi den kaynaklı değil
Merhaba bende 11. Haftadayimda bebeginizin boyutu kaçtı acaba?Kızlar günaaydın
Acaba cinsiyet tahmin etmek isteyen olurmu?
Varmı fikriniz bu bıdık kız mı erkek mi acabaa
10. Haftada gittim doktora 4 cm olmuş dedi bende bugün itibariyle 11. Haftadayim ama ne kadar olmuştur bilmiyorum bir sonraki kontrolü heyecanla bekliyorumMerhaba bende 11. Haftadayimda bebeginizin boyutu kaçtı acaba?
Ben 10+1 de gittim ama 11+1 gözüküyordu 5cm olmuştu bebişMerhaba bende 11. Haftadayimda bebeginizin boyutu kaçtı acaba?
Bende 10+2 de gittim 3.6 cm dedi sanki minnak geldi ama normalmis o zaman10. Haftada gittim doktora 4 cm olmuş dedi bende bugün itibariyle 11. Haftadayim ama ne kadar olmuştur bilmiyorum bir sonraki kontrolü heyecanla bekliyorum
Normal bencede biraz daha büyüdükçe haftasına yetişir öyle diyorlar bir sonraki gidisinizde daha da büyümüş olur bebis.Bende 10+2 de gittim 3.6 cm dedi sanki minnak geldi ama normalmis o zamanben normalde 11+1 dim ama geç döllenme olmuş 1 hafta geriden gidiyorum o yüzden de biraz tedirginim
İnşallahNormal bencede biraz daha büyüdükçe haftasına yetişir öyle diyorlar bir sonraki gidisinizde daha da büyümüş olur bebis.
Harika yorum teşekkürlerArkadaşlar merhaba, yoğunluktan pek takip edemiyorum ama biraz yazılanları okuyunca 36 yaşımda 2. Gebeliğini yaşayan biri olarak sizlere özellikle ilk gebeliği olan arkadaşlarıma bi tavsiyem olacak: kıyas yapmayın. Ne kendinizi ne bebeğin boyunu vs kıyaslamayın. Her gebelik kendine özel ve farklı. Hepimiz birbirimizden nasıl farklıysak bebişleriniz de farklı. Tadını çıkarın gebeliğin izin, şımarın, dinlenin, fırsat buldukça uyuyun, doğduktan sonra 2 yıl oldukça çetin geçecek çünkü. Ama hemen geçiyor, hemen bitiyor o dönemler de. Sıkmayın canınızı olur olmaz şeylere, bebeciğinize aktarmayı stresinizi
Merhaba ,ben ilk gebeligimde 20.haftada yaptirmistim. Perinatoloji uzmanina gitmistim prf.dr.Recep Has'a. Bu gebeligimde de doktor 20.21. Haftalarda gidebilirsin dedi. Dedigin gibi 40 45 dk suruyor. Doktor bebegin butun vucudundaki organlari, sıvıları herseyi ölcüyor. Detayli bir inceleme oluyor.merhaba. 12. hafta içerisindeyim. detaylı ultrason çekilecek yarın. çektirmiş olan veya nasıl olduğunu bilen var mı acaba? Perinatoloji testi olarak geçiyor ve yüksek çözünürlükle çalışan gelişmiş bir ultrason cihazı kullanılarak yapılan bu ultrason muayenesi ortalama 40-45 dakika sürüyor bilgisi var internette.
Ben de alamadım üstelik bir sürü sıkıntım olmasına rağmen, gerçekten kötüyüm, keyfi istemiyorumAsla heyet raporu alamıyorum ya siz nasıl aldınız? Sürünüyorum hastalıktan ameliyat olmadan vermeyiz diyor doktorumözel hastane birde devlet hiç vermez
Mide bulantısına bile verildiğini okudum ama ben 39 ateşle bu halsizlikle asla alamıyorum nasıl oluyor yaBen de alamadım üstelik bir sürü sıkıntım olmasına rağmen, gerçekten kötüyüm, keyfi istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?