- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
neden vermiyorlar aile hekimim yazar aslında. en azından bi hafta dinlenirsinizMide bulantısına bile verildiğini okudum ama ben 39 ateşle bu halsizlikle asla alamıyorum nasıl oluyor yaişi bırakmak zorunda kalacağım bu gidişle
Heyet raporunu aile hekimi vermez ki. Düşük riskimde 40 günlük tek hekim hakkımı doldurmuşumneden vermiyorlar aile hekimim yazar aslında. en azından bi hafta dinlenirsiniz
hmmm ben normal raporu kasdetmiştim tabi. evet ya önceden parayla heyet raporu satılırdı şimdi öyle şeyler kalmadıHeyet raporunu aile hekimi vermez ki. Düşük riskimde 40 günlük tek hekim hakkımı doldurmuşum
Heyet raporu dediginiz farkli mi oluyor , ben hic almadim ama doktorunuz yazmiyorsa saglik ocagindan 3-5 gun verir aile hekimiAsla heyet raporu alamıyorum ya siz nasıl aldınız? Sürünüyorum hastalıktan ameliyat olmadan vermeyiz diyor doktorumözel hastane birde devlet hiç vermez
3 hekim imzalıyor ve başhekim onaylıyor heyet raporunu. diğeri tek hekim raporu 10 günden çok verilemez. 657 ve iş kanununa göre bir yılda 40 günden fazla tek hekim raporu alamazsınız.Heyet raporu dediginiz farkli mi oluyor , ben hic almadim ama doktorunuz yazmiyorsa saglik ocagindan 3-5 gun verir aile hekimi
Muhtemelen halaa var para teklif etmemi bekliyor herhaldehmmm ben normal raporu kasdetmiştim tabi. evet ya önceden parayla heyet raporu satılırdı şimdi öyle şeyler kalmadı
Hmm bu baya teferruatlıymıs =)3 hekim imzalıyor ve başhekim onaylıyor heyet raporunu. diğeri tek hekim raporu 10 günden çok verilemez. 657 ve iş kanununa göre bir yılda 40 günden fazla tek hekim raporu alamazsınız.
10 dk sürdü benim hadi ennn fazla 15 :) normal ultrason, doktor ölçüm yapıyor. Ense kalınlığı, boy falan.merhaba. 12. hafta içerisindeyim. detaylı ultrason çekilecek yarın. çektirmiş olan veya nasıl olduğunu bilen var mı acaba? Perinatoloji testi olarak geçiyor ve yüksek çözünürlükle çalışan gelişmiş bir ultrason cihazı kullanılarak yapılan bu ultrason muayenesi ortalama 40-45 dakika sürüyor bilgisi var internette.
Cevabın İçin teşekkür ederim canım. Mesajı yazdıktan sonra bi anda adet kanaması gibi bir kanama aktı geldi. Hemen acile gittim tüp benek yaptırdığım hastaneye. Yatış verdiler pruluton iğne yaptılar. Kanam kesildi ama 3 gündür kahve akıntı devam ediyor hala. Endişelenmiştim kahve akıntı neden kesilmiyor diye. Bebekte bir sorun yoktu en son kalp atışı kesesi normaldi. Ama işte inşam yine de korkuyor. Şuan sadece proteston fitil kullanıyorum, doktorum iğnemi 2 hafta önce kesmişti yaklaşık. Peki sende kanama alanı yada alanları kayboldu mu? Yani ultrasonda akan olmadığı halde mi arada akıntı geliyor?Hayır tek kullandığım progestan fitil ve progestan iğneydi. Hiç canımı sıkma o kanama alanı ya kendi akacak ya da büyük oranda vücut onu emiyor. Bol bol dinlen, dua et. Artarak devam eden kanama olmadığı sürece korkma. Bende ara ara lekelenme oluyor hala.
Ben nefes alamıyordum. Oksijen falan aldım acilden. 1 güncük almıştım. 2 gün olsa dedim de vermemiştiler, kolay kolay verilmiyor galiba. İlerleyen aylarda verilir muhtemelen.Mide bulantısına bile verildiğini okudum ama ben 39 ateşle bu halsizlikle asla alamıyorum nasıl oluyor yaişi bırakmak zorunda kalacağım bu gidişle
Canımm Allah yardımcınız olsun. Çok küçük daha, nasıl neye göre teşhis konuldu ki ? Tedavisi nasılmışArkadaşlar lütfen çok dua edin lütfen bebeğimin beyninde ödem görüldüböyle olupta sağlıklı doğan var mı çevrenizde
Yarın sonucu alıcaz. 7 gün sonra çıkıyor sonuç10 dk sürdü benim hadi ennn fazla 15 :) normal ultrason, doktor ölçüm yapıyor. Ense kalınlığı, boy falan.
Kesin teşhil fetal testinde belli olacak sadece beyinde ödem görüldü çok duaya ihtiyacım var böyle olupta sağlıkla doğan var mı çok merak ediyorumCanımm Allah yardımcınız olsun. Çok küçük daha, nasıl neye göre teşhis konuldu ki ? Tedavisi nasılmış
bu ultrason sadece karından mı oluyor acaba ? teşekkürler yanıtınız için.10 dk sürdü benim hadi ennn fazla 15 :) normal ultrason, doktor ölçüm yapıyor. Ense kalınlığı, boy falan.
Evet karından. Önemli olan kan testi ama sanırım. Doktor bana değerlere göre yorum yapmadı. Kan tahlili sonucuna göre konuşuruz dedibu ultrason sadece karından mı oluyor acaba ? teşekkürler yanıtınız için.
geçmiş olsun, bazen ultrasonda hatalı görüntüler oluyormuş. umarım öyledir. acaba şöyle bir durum mu: Ventrikülomegali (Bebeğin beyninde su toplanması)Arkadaşlar lütfen çok dua edin lütfen bebeğimin beyninde ödem görüldüböyle olupta sağlıklı doğan var mı çevrenizde
İnşallah birşeyi yokturKesin teşhil fetal testinde belli olacak sadece beyinde ödem görüldü çok duaya ihtiyacım var böyle olupta sağlıkla doğan var mı çok merak ediyorum
Gecmis olsun .. daha once beyinde ödem duymadim. Saglikla alirsiniz insallah kucaginiza ,doktorunuz ne dedi.. olabilen birseydir belkiArkadaşlar lütfen çok dua edin lütfen bebeğimin beyninde ödem görüldüböyle olupta sağlıklı doğan var mı çevrenizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?