2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Asla heyet raporu alamıyorum ya siz nasıl aldınız? Sürünüyorum hastalıktan ameliyat olmadan vermeyiz diyor doktorum özel hastane birde devlet hiç vermez
Heyet raporu dediginiz farkli mi oluyor , ben hic almadim ama doktorunuz yazmiyorsa saglik ocagindan 3-5 gun verir aile hekimi

Heyet raporu dediginiz farkli mi oluyor , ben hic almadim ama doktorunuz yazmiyorsa saglik ocagindan 3-5 gun verir aile hekimi
3 hekim imzalıyor ve başhekim onaylıyor heyet raporunu. diğeri tek hekim raporu 10 günden çok verilemez. 657 ve iş kanununa göre bir yılda 40 günden fazla tek hekim raporu alamazsınız.

Arkadaşlar lütfen çok dua edin lütfen bebeğimin beyninde ödem görüldü böyle olupta sağlıklı doğan var mı çevrenizde

10 dk sürdü benim hadi ennn fazla 15 :) normal ultrason, doktor ölçüm yapıyor. Ense kalınlığı, boy falan.

Cevabın İçin teşekkür ederim canım. Mesajı yazdıktan sonra bi anda adet kanaması gibi bir kanama aktı geldi. Hemen acile gittim tüp benek yaptırdığım hastaneye. Yatış verdiler pruluton iğne yaptılar. Kanam kesildi ama 3 gündür kahve akıntı devam ediyor hala. Endişelenmiştim kahve akıntı neden kesilmiyor diye. Bebekte bir sorun yoktu en son kalp atışı kesesi normaldi. Ama işte inşam yine de korkuyor. Şuan sadece proteston fitil kullanıyorum, doktorum iğnemi 2 hafta önce kesmişti yaklaşık. Peki sende kanama alanı yada alanları kayboldu mu? Yani ultrasonda akan olmadığı halde mi arada akıntı geliyor?

Mide bulantısına bile verildiğini okudum ama ben 39 ateşle bu halsizlikle asla alamıyorum nasıl oluyor ya işi bırakmak zorunda kalacağım bu gidişle
Ben nefes alamıyordum. Oksijen falan aldım acilden. 1 güncük almıştım. 2 gün olsa dedim de vermemiştiler, kolay kolay verilmiyor galiba. İlerleyen aylarda verilir muhtemelen.

Arkadaşlar lütfen çok dua edin lütfen bebeğimin beyninde ödem görüldü böyle olupta sağlıklı doğan var mı çevrenizde
Canımm Allah yardımcınız olsun. Çok küçük daha, nasıl neye göre teşhis konuldu ki ? Tedavisi nasılmış

Kesin teşhil fetal testinde belli olacak sadece beyinde ödem görüldü çok duaya ihtiyacım var böyle olupta sağlıkla doğan var mı çok merak ediyorum
İnşallah birşeyi yoktur belki yanılmıştır doktor. Farklı hekimlere görünün. Ben dua ederim size. Allah şifalar versin

Gecmis olsun .. daha once beyinde ödem duymadim. Saglikla alirsiniz insallah kucaginiza ,doktorunuz ne dedi.. olabilen birseydir belki

Kızlar ya bir şey soracağım,ben son kontrolüm de doktoruma 2li test istemediğimi söyledim. Ultrasondan bakarız bir sıkıntı görmezsek yapmayız demişti.. sizce dr kendisi mi bakar yoksa başka bir Dr mi yönlendirir?
Bir de cuma günü kontrolüm var o zaman 13+4 olcaz sanırım o zaman bakılır mı? Çok geç kalınmış olur mu
İlk gebeliğim olduğundan tecrübesizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…