2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
2li test neden istemiyorsunuz acaba?

Benim bir sorum olacak bugun itibariyle 13+2 haftalık hamileyim kendi doktorum cinsiyet i 15. Haftadan önce söylemem yanılma payı olur dedi biz 12+3 teyken ikili test için radyolog gördü oda alanında çok uzman henüz erken ama tahmin de bulunun derseniz erkek dedi torbaları görünüyor dedi sizce aklımda soru işareti kalmalı mı kesin midir

Ben ilk hamileligimde rutin kontrollerimi Medical park hastanesinde yaptiriyordum. O zaman doktorum ense kalinligini burun kemiginu vs kendisi ölcüp beni kan vermeye yönlendirmisti.
Ctesi günü simdiki gebeligim icin Turkiye hastanesine gittim. Doktorum kendi muayenesinu yapti , ensesini ölctü iyi dedi. Ama ikili test icin öncelikle seni ultrasona yönlendiriyorum dedi. Sonra gittik radyoloji uzmani bakti, kafa, bacak, ense kalinligi , burun kemigi, plesantanin konumu vs.. sonrada kan verdim. Yani iki farkli deneyimim oldu birinde kendi doktorum aldi olcumleri digerinde radyoloji uzmani..

Beni de radyoloji doktoruna yönlendirir zannımca..daha önce 2 düşüğüm olduğu için diken üstündeyim resmen her şey yolunda gider insaAllah
cevabınız için teşekkürler Bebişiniz sağlıkla gelsin

2li test sonucu kesin ve net değilmiş sanırım,bir pürüz çıkarsa kafaya çok takacağımı bildiğimden istemedim.
Evet net değilmiş yanlış sonuclarda çıkabiliyormuş bende sizin gibi düşünüyorum kan tahlili yaptirmayacam zaten doktorum ölçümlerini vs yapacak

Güzel anneler 11+4 sırt ağrısı olan varmı acaba benim gibi normal mi

Evet net değilmiş yanlış sonuclarda çıkabiliyormuş bende sizin gibi düşünüyorum kan tahlili yaptirmayacam zaten doktorum ölçümlerini vs yapacak
Evet, sonuçları riskli çıkıp bebeğini kucağına sağlıkla almış bir sürü kadın var, gebeliğin tadını çıkarmak varken stres yapmak istemiyorum açıkçası. Güzel sonuçlar alırsınız insaAllah

Amin inşallah sizde güzel sonuclar alırsınız rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Amin inşallah sizde güzel sonuclar alırsınız rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin Allah razı olsun. Sırt ağrısından bahsetmişsiniz ne sıklıkla oluyor
Bence normal,rahim büyüdüğü için bel ve sırt ağrısı oluyormuş. Ben mesela ayakta 10 dk durunca belim ağrıyor ve dinlenme ihtiyacı duyuyorm

13+6 dayım öğlenden sonra karnım belirginleşiyor sabahları dümdüz neden acaba :)

Aminn hepimizin bebisi saglikla gelsin insallah

Geçen haftada olmuştu 1 gün sürdü ozamn yorulmuştum ama bgn için yorulmadim bende yazdım doktoruma benim ilk düşük olmuştu insan herşeyde pimprikli oluyor

Arkadaşlar lütfen çok dua edin lütfen bebeğimin beyninde ödem görüldü böyle olupta sağlıklı doğan var mı çevrenizde
Bu konuyla ilgili size detaylı bilgi vermesi gerekirdi. Risklerden yada olasılıklardan bahsetmeliydi. Misal yakınımın bebeğinin böbreğinde parlaklık görüldü fakat doktor doğuma kadar kaybolabilir kaybolmazsa doğunca operasyon gerekebilir demişti. Ve aynen doğuma kadar kayboldu. Diğer bir yakınıma kalbinde delik görünüyor kapanadabilir kapanmayadabilir dediler o da doğuma kadar kapandı. Bu ödemde belki doğuma kadar yokolacak bir durumdur. Velev ki yokolmadı doğumdan sonra nasıl bir müdahale yapılıyormuş bunu söylemeliydi. Şayet ödem olup olmadığından emin değilse neden bunu size söyleyipte strese sokuyor o da ayrı bir saçmalık olmuş olur.

Hadi gözünüz aydın:) Kız bebişiniz de hayırlı uğurlu olsun inşallah.Darısı başıma , benim de Almanya'ya gitti sonucu bu hafta belli olacak ,12. haftada doktorum büyük ihtimalle kız demişti bakalım bizim ne çıkacak :)

Son düzenleme:
Benim kendi doktorum ultrason ile ölçümleri yapıp bir form ile kan vermeye gönderdi o şekilde yapıldı.13. hafta ile ilgili bir bilgim yok ben 12 de gitmiştim

Arkadaslar öğretmenim ,sabahtan beri bogazim yanıyor şimdi de oksurmeye başladım, insallah korktuğum başıma gelmez

Doktor bu hafta folik asiti kesti. Imom omega diye bir balik yagi verdi. Sizlere de takviye verildi mi ?
Insallah kullanmaya baslayinca biraz enerjimi yukseltir =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…