2li test neden istemiyorsunuz acaba?Kızlar ya bir şey soracağım,ben son kontrolüm de doktoruma 2li test istemediğimi söyledim. Ultrasondan bakarız bir sıkıntı görmezsek yapmayız demişti.. sizce dr kendisi mi bakar yoksa başka bir Dr mi yönlendirir?
Bir de cuma günü kontrolüm var o zaman 13+4 olcaz sanırım o zaman bakılır mı? Çok geç kalınmış olur mu
İlk gebeliğim olduğundan tecrübesizim
2li test sonucu kesin ve net değilmiş sanırım,bir pürüz çıkarsa kafaya çok takacağımı bildiğimden istemedim.2li test neden istemiyorsunuz acaba?
Doktorum çok sıcak bakmadıGecmis olsun .. daha once beyinde ödem duymadim. Saglikla alirsiniz insallah kucaginiza ,doktorunuz ne dedi.. olabilen birseydir belki
Allah acil kâmil şifalar versin, insaAllah sağlıkla kucağınıza alırsınızArkadaşlar lütfen çok dua edin lütfen bebeğimin beyninde ödem görüldüböyle olupta sağlıklı doğan var mı çevrenizde
Ben ilk hamileligimde rutin kontrollerimi Medical park hastanesinde yaptiriyordum. O zaman doktorum ense kalinligini burun kemiginu vs kendisi ölcüp beni kan vermeye yönlendirmisti.Kızlar ya bir şey soracağım,ben son kontrolüm de doktoruma 2li test istemediğimi söyledim. Ultrasondan bakarız bir sıkıntı görmezsek yapmayız demişti.. sizce dr kendisi mi bakar yoksa başka bir Dr mi yönlendirir?
Bir de cuma günü kontrolüm var o zaman 13+4 olcaz sanırım o zaman bakılır mı? Çok geç kalınmış olur mu
Beni de radyoloji doktoruna yönlendirir zannımca..daha önce 2 düşüğüm olduğu için diken üstündeyim resmenBen ilk hamileligimde rutin kontrollerimi Medical park hastanesinde yaptiriyordum. O zaman doktorum ense kalinligini burun kemiginu vs kendisi ölcüp beni kan vermeye yönlendirmisti.
Ctesi günü simdiki gebeligim icin Turkiye hastanesine gittim. Doktorum kendi muayenesinu yapti , ensesini ölctü iyi dedi. Ama ikili test icin öncelikle seni ultrasona yönlendiriyorum dedi. Sonra gittik radyoloji uzmani bakti, kafa, bacak, ense kalinligi , burun kemigi, plesantanin konumu vs.. sonrada kan verdim. Yani iki farkli deneyimim oldu birinde kendi doktorum aldi olcumleri digerinde radyoloji uzmani..
Evet net değilmiş yanlış sonuclarda çıkabiliyormuş bende sizin gibi düşünüyorum kan tahlili yaptirmayacam zaten doktorum ölçümlerini vs yapacak2li test sonucu kesin ve net değilmiş sanırım,bir pürüz çıkarsa kafaya çok takacağımı bildiğimden istemedim.
Evet, sonuçları riskli çıkıp bebeğini kucağına sağlıkla almış bir sürü kadın var, gebeliğin tadını çıkarmak varken stres yapmak istemiyorum açıkçası. Güzel sonuçlar alırsınız insaAllahEvet net değilmiş yanlış sonuclarda çıkabiliyormuş bende sizin gibi düşünüyorum kan tahlili yaptirmayacam zaten doktorum ölçümlerini vs yapacak
Amin inşallah sizde güzel sonuclar alırsınız rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahEvet, sonuçları riskli çıkıp bebeğini kucağına sağlıkla almış bir sürü kadın var, gebeliğin tadını çıkarmak varken stres yapmak istemiyorum açıkçası. Güzel sonuçlar alırsınız insaAllah
Amin Allah razı olsun. Sırt ağrısından bahsetmişsiniz ne sıklıkla oluyorAmin inşallah sizde güzel sonuclar alırsınız rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aminn hepimizin bebisi saglikla gelsin insallahBeni de radyoloji doktoruna yönlendirir zannımca..daha önce 2 düşüğüm olduğu için diken üstündeyim resmenher şey yolunda gider insaAllah
cevabınız için teşekkürler Bebişiniz sağlıkla gelsin
Amin Allah razı olsun. Sırt ağrısından bahsetmişsiniz ne sıklıkla oluyor
Bence normal,rahim büyüdüğü için bel ve sırt ağrısı oluyormuş. Ben mesela ayakta 10 dk durunca belim ağrıyor ve dinlenme ihtiyacı duyuyo
Geçen haftada olmuştu 1 gün sürdü ozamn yorulmuştum ama bgn için yorulmadim bende yazdım doktoruma benim ilk düşük olmuştu insan herşeyde pimprikli oluyorAmin Allah razı olsun. Sırt ağrısından bahsetmişsiniz ne sıklıkla oluyor
Bence normal,rahim büyüdüğü için bel ve sırt ağrısı oluyormuş. Ben mesela ayakta 10 dk durunca belim ağrıyor ve dinlenme ihtiyacı duyuyorm
Bu konuyla ilgili size detaylı bilgi vermesi gerekirdi. Risklerden yada olasılıklardan bahsetmeliydi. Misal yakınımın bebeğinin böbreğinde parlaklık görüldü fakat doktor doğuma kadar kaybolabilir kaybolmazsa doğunca operasyon gerekebilir demişti. Ve aynen doğuma kadar kayboldu. Diğer bir yakınıma kalbinde delik görünüyor kapanadabilir kapanmayadabilir dediler o da doğuma kadar kapandı. Bu ödemde belki doğuma kadar yokolacak bir durumdur. Velev ki yokolmadı doğumdan sonra nasıl bir müdahale yapılıyormuş bunu söylemeliydi. Şayet ödem olup olmadığından emin değilse neden bunu size söyleyipte strese sokuyor o da ayrı bir saçmalık olmuş olur.Arkadaşlar lütfen çok dua edin lütfen bebeğimin beyninde ödem görüldüböyle olupta sağlıklı doğan var mı çevrenizde
Hadi gözünüz aydın:) Kız bebişiniz de hayırlı uğurlu olsun inşallah.Darısı başıma , benim de Almanya'ya gitti sonucu bu hafta belli olacak ,12. haftada doktorum büyük ihtimalle kız demişti bakalım bizim ne çıkacak :)tekrar selamlar herkese.
amerika'da kan tahlili ile bakılan panorama testi sonuçlarım çıkmış. doktor aradı ve bakılan riskli hastalıklar açısından sorun yokmuş. yaşım açısından (36) çok dert ediniyordum, mutlu oldum. cinsiyet de tespit edildi.
KIZ :)
ben erkek hissediyordum, yanılmışım. herkese sağlıklı hamilelik ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum.
Benim kendi doktorum ultrason ile ölçümleri yapıp bir form ile kan vermeye gönderdi o şekilde yapıldı.13. hafta ile ilgili bir bilgim yok ben 12 de gitmiştimKızlar ya bir şey soracağım,ben son kontrolüm de doktoruma 2li test istemediğimi söyledim. Ultrasondan bakarız bir sıkıntı görmezsek yapmayız demişti.. sizce dr kendisi mi bakar yoksa başka bir Dr mi yönlendirir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?