2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Doktor bu hafta folik asiti kesti. Imom omega diye bir balik yagi verdi. Sizlere de takviye verildi mi ?
Insallah kullanmaya baslayinca biraz enerjimi yukseltir =)
ben 9 gündür falan kullanıyorum o ilacı. malesef enerjiyi yükseltmiyor

Merhabaa, benim bugün belli oldu kızmış bebeğimo gözüken demek ki pipi değilmiş
Bugun gruptan 2.kız haberi , bir ara noldu sanki herkes erkek yaziyordu hayirli olsun saglikla gelsin.. cuma gunu ikili test sonucunu almaya gittigimizde doktor cikolata yiyip gel bakalim tekrar dedi bana da merakla bekliyorum

Bugun gruptan 2.kız haberi , bir ara noldu sanki herkes erkek yaziyordu hayirli olsun saglikla gelsin.. cuma gunu ikili test sonucunu almaya gittigimizde doktor cikolata yiyip gel bakalim tekrar dedi bana da merakla bekliyorum
Bir de benimkine büyük ihtmal erkek demişti bacak arasında ultrason fotosunda da erkek gibi gözüküyordu , hatta buraya da atmıştım doktor bacak arasına değil başka bişeye bakyorum ben dedi gösterdi de anlamadm tabi ne dediğinihayırlısı olsun hepimizin hakkında , sizin de gösterir cuma günü inşallah

Güzel anneler 11+4 sırt ağrısı olan varmı acaba benim gibi normal mi
Sirt agrisi degil de Asagida ay nasillll totom agridi gunlerce Ayaga kalkinca sol bacagim kilitleniyordu bazen Magnezyum eksikligiginden diyor herkes ama doktor takviye vermicem erken dedi. Benim omurga rahatsizligim da var , onunla ilgili birsey mi diye de korktum baya ama gebelikle ilgili sanirim herkeste olmus su an 13. Haftaya girdim ben , azaldi agrilar

Arkadaslar öğretmenim ,sabahtan beri bogazim yanıyor şimdi de oksurmeye başladım, insallah korktuğum başıma gelmez
Benim de aynı şekilde oldu ben de öğretmenim önce boğazımda bir gıcıklanma oldu sonra burun akıntısı gribim sandım arkasından kesilmeyen bir öksürük özellikle yattığım zamanlar oluyordu farenjitten sandım öğretmen hastalığı malum ama annem pozitif çıkınca test yaptırdım ve pozitiftim şükür süreci sıkıntısız geçirdim çarşamba günü de karantinam bitiyor perşembe gidip bebeğimi göreceğim inşallah başka bir arkadaşım daha beş buçuk ayında oldu eşine göre daha hafif atlattığını söylemişti ben de gerçekten hafif geçirdim televizyonlarda çok korku pompalıyorlar bu hassas dönemimizde bizi daha da strese sokuyorlar ama çok şükür iyiyim bebeğimizde iyi olduğuna inanıyorum Dilerim sizinkisi mevsimsel griptir ama öyle değilse de lütfen korkmayın Allah yardım ediyor buna inanıyorum ben

Bu aksam bekleyeceğim yarin gidip test yaptırırım, insallah ya negatiftir ya da dediğiniz gibi olur

Size de cok gecmis olsun bu arada

Bu aksam bekleyeceğim yarin gidip test yaptırırım, insallah ya negatiftir ya da dediğiniz gibi olur
Bende çok korktum ama mevsimsel gripmişim aşırı salgın var eşimden bulaştı bana da testim negatif çok şükür. İnşallah sizin ki de öyledir kendinize çok dikkat edin bol bol c vitamini depolayın

Bende biraz önce geldim hastaneden şükür iyiyiz cinsiyeti de benzettim dedi ama söylemedi çünkü yerinde durmuyordu hayırlısı olsun artık hakkımızda

Bende doktoruma yazdimda gebelik ile ilgili genelde sırt ağrısı beklemeyiz idrar yolu enfeksiyonu açısından arastirabiliriz dedi sonrada yazmiski ateş eklem ağrıları varmı korona o açıdan da bakılsa iyi olur die bende dedim ateşim vs yok oda dedi bı muayeneye gel ozaman dedi bakalım sabah gidecem inşallah enfeksyon falan değildir

Pcr verip geldim ,bogazim cok kötü, covid değilsem bile ben bu ağrı ile ne yapacağım

Pcr verip geldim ,bogazim cok kötü, covid değilsem bile ben bu ağrı ile ne yapacağım

Ihlamur içebilirsiniz belki yumuşatır boğazınızı, doktor bana adaçayı asla içme ama ıhlamur içebilirsin abartmadan dedi. Umarım biran önce iyileşirsiniz, geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…