Çok geçmiş olsunPcr verip geldim ,bogazim cok kötü, covid değilsem bile ben bu ağrı ile ne yapacağım
Bulgur ya dokunmuştur midenize büyük bir ihtimal. Hamile değilken bile bulgur insanı rahatsız ediyor çoğu zaman.Yedim ve istifra ettim vücudum mesaj mı veriyor anlamadım niye böyle oldu
pastil alın. hamilelikte kullanılabiliyor. eczacınıza sorun uygun pastil verir sizePcr verip geldim ,bogazim cok kötü, covid değilsem bile ben bu ağrı ile ne yapacağım
Nasıl bi omurga rahatsılzğınız var benimde çok ağrıyorSirt agrisi degil de Asagida ay nasillll totom agridi gunlerce Ayaga kalkinca sol bacagim kilitleniyordu bazen Magnezyum eksikligiginden diyor herkes ama doktor takviye vermicem erken dedi. Benim omurga rahatsizligim da var , onunla ilgili birsey mi diye de korktum baya ama gebelikle ilgili sanirim herkeste olmus su an 13. Haftaya girdim ben , azaldi agrilar
Omurgamda yüksekten düşmeye bağlı aktif bir kırık var Tedavi olma fırsatım olmadan gebe kaldimNasıl bi omurga rahatsılzğınız var benimde çok ağrıyor
Çok geçmiş olsunOmurgamda yüksekten düşmeye bağlı aktif bir kırık var Tedavi olma fırsatım olmadan gebe kaldim
Benimki gorunuyor su anKızlar 2 li tarama testi kan sonucu e nabızda görülür mü acaba ? Sizin e nabızda görülüyor mu ?
Çok geçmiş olsun iyi yapmışsınız içiniz rahat eder en azından mevsimsel bir hastalıksa bile belki birkaç gün rapor alırsınız iyi gelir dinlenmek insanı toparlıyor çünkü işe gidince ister istemez erken kalkma zorunluluğu e erken de yatamıyor insan eve gel yemek ev işleri yoruluyoruz ister istemezPcr verip geldim ,bogazim cok kötü, covid değilsem bile ben bu ağrı ile ne yapacağım
Evet kanama alanı olmadığı halde leke geliyordu arada hatta rapor hakkım bitti bugün çalışmaya başladım öğretmenim şimdi gördüm gelmiş yine azıcık leke heyet raporunu daha önce hastaneye yatış yaptığım için vermişlerdi artık onu verecek doktor da yok dua edip gideceğim mecbur rabbime emanet olsunCevabın İçin teşekkür ederim canım. Mesajı yazdıktan sonra bi anda adet kanaması gibi bir kanama aktı geldi. Hemen acile gittim tüp benek yaptırdığım hastaneye. Yatış verdiler pruluton iğne yaptılar. Kanam kesildi ama 3 gündür kahve akıntı devam ediyor hala. Endişelenmiştim kahve akıntı neden kesilmiyor diye. Bebekte bir sorun yoktu en son kalp atışı kesesi normaldi. Ama işte inşam yine de korkuyor. Şuan sadece proteston fitil kullanıyorum, doktorum iğnemi 2 hafta önce kesmişti yaklaşık. Peki sende kanama alanı yada alanları kayboldu mu? Yani ultrasonda akan olmadığı halde mi arada akıntı geliyor?
Rabbim şifasını versin miniğinin inşallah senin de gönlüne ferahlıkArkadaşlar lütfen çok dua edin lütfen bebeğimin beyninde ödem görüldüböyle olupta sağlıklı doğan var mı çevrenizde
Yakın bir arkadaşımın bebeğine öyle söylenmişti ama elhamdülillah sağlıklı doğdu şuan 2 yaşında bıcır bıcır bi kız :) gebelikte görülen birçok sıkıntı doğuma kadar kayboluyor sizin bebeğinizin de doğuma kadar vücudu kendini onarır inşallah, kalbinizi ferah tutun bol bol dua edinArkadaşlar lütfen çok dua edin lütfen bebeğimin beyninde ödem görüldüböyle olupta sağlıklı doğan var mı çevrenizde
Evet ama acaba doktor için yeterli olur mu ? Yaptırdığımız yerden raporu almadım da henüz. Yeterli olursa gitmeyeyimBenimki gorunuyor su an
Sanmam cunku cikan sonucta sadece kan tahlilinin sonucu var Ense kalinligi vs gibi ölçümlerle birlikte yorumlanan bi tablo degeri verecekler sizeEvet ama acaba doktor için yeterli olur mu ? Yaptırdığımız yerden raporu almadım da henüz. Yeterli olursa gitmeyeyim
Öyle mi teşekkürler. O zaman yarın gidip alayım.Sanmam cunku cikan sonucta sadece kan tahlilinin sonucu var Ense kalinligi vs gibi ölçümlerle birlikte yorumlanan bi tablo degeri verecekler size
Bana ense kalınlığı ve burun kemigi ile ilgiki bir sey soylemedi. Zaten cok uzun sure ugrati bebek dönmedi yan profili. Ölçemiyorum diyip durdu. Sonra hih söyle alalim diyip oylesine bi yalandan ölçü gibi geldi bana. Cunku bebe hala donmemisti. Benim doktorum raporluydu, bu baska bi doktordu. Hic alakasiz yanlis sonuclar cikicak, o sonuclara dayanil bana risk soyleyecekler boşu bosuna kaygi yaptiracaklar gibime geliyor. Cunku eminim ölçümü yapamadığınaKızlar ben de dün yaptırdım 2li taramayı. Sonuçlar en geç pazartesi çıkar dediler. Doktor ölçüm yaptı ense kalınlığı iyi, burun kemiği oluşmuş dedi. Yine cinsiyete ilgili birşey söylemedi
Çıktı şükür negatif ama doğrumu emin olamadım çünkü ben çok kötüyüm, heryerim sızlıyor
Merhaba çok geçmiş olsunÇıktı şükür negatif ama doğrumu emin olamadım çünkü ben çok kötüyüm, heryerim sızlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?