2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Pcr verip geldim ,bogazim cok kötü, covid değilsem bile ben bu ağrı ile ne yapacağım
Çok geçmiş olsun Yakın zamanda soğuk algınlığı atlattım, zencefil bal limon karışımı öksürüğe, boğaz ağrısına çok iyi geliyor macun şeklinde yap günde bir tatlı kaşığı ye inşallah şifa olur

Nasıl bi omurga rahatsılzğınız var benimde çok ağrıyor

Kızlar 2 li tarama testi kan sonucu e nabızda görülür mü acaba ? Sizin e nabızda görülüyor mu ?

Pcr verip geldim ,bogazim cok kötü, covid değilsem bile ben bu ağrı ile ne yapacağım
Çok geçmiş olsun iyi yapmışsınız içiniz rahat eder en azından mevsimsel bir hastalıksa bile belki birkaç gün rapor alırsınız iyi gelir dinlenmek insanı toparlıyor çünkü işe gidince ister istemez erken kalkma zorunluluğu e erken de yatamıyor insan eve gel yemek ev işleri yoruluyoruz ister istemez

Evet kanama alanı olmadığı halde leke geliyordu arada hatta rapor hakkım bitti bugün çalışmaya başladım öğretmenim şimdi gördüm gelmiş yine azıcık leke heyet raporunu daha önce hastaneye yatış yaptığım için vermişlerdi artık onu verecek doktor da yok dua edip gideceğim mecbur rabbime emanet olsun

Arkadaşlar lütfen çok dua edin lütfen bebeğimin beyninde ödem görüldü böyle olupta sağlıklı doğan var mı çevrenizde
Yakın bir arkadaşımın bebeğine öyle söylenmişti ama elhamdülillah sağlıklı doğdu şuan 2 yaşında bıcır bıcır bi kız :) gebelikte görülen birçok sıkıntı doğuma kadar kayboluyor sizin bebeğinizin de doğuma kadar vücudu kendini onarır inşallah, kalbinizi ferah tutun bol bol dua edin

Kızlar ben de dün yaptırdım 2li taramayı. Sonuçlar en geç pazartesi çıkar dediler. Doktor ölçüm yaptı ense kalınlığı iyi, burun kemiği oluşmuş dedi. Yine cinsiyete ilgili birşey söylemedi

Bana ense kalınlığı ve burun kemigi ile ilgiki bir sey soylemedi. Zaten cok uzun sure ugrati bebek dönmedi yan profili. Ölçemiyorum diyip durdu. Sonra hih söyle alalim diyip oylesine bi yalandan ölçü gibi geldi bana. Cunku bebe hala donmemisti. Benim doktorum raporluydu, bu baska bi doktordu. Hic alakasiz yanlis sonuclar cikicak, o sonuclara dayanil bana risk soyleyecekler boşu bosuna kaygi yaptiracaklar gibime geliyor. Cunku eminim ölçümü yapamadığına

Çıktı şükür negatif ama doğrumu emin olamadım çünkü ben çok kötüyüm, heryerim sızlıyor
Merhaba çok geçmiş olsun Geçip gitsin inşallah bir an önce Kardeşim temaslıydı belirtileri vardı ancak testi negatif çıkmıştı. 2 gün sonra testi tekrarladı ve pozitife döndü. Belirtiler devam ederse sizde testi tekrarlayabilirsiniz. Gerek kalmadan ağrılarınız hafifler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…