İlk bana da pozisyon uygun değil oturur gibi duruyor dedi sonra biraz uğraştı bebek yan döndü. Uygun pozisyon bulmak zormuş. Bana ultrason fotoğraflarını verdi bebek yan profilde onlarda. Siz de nasıl duruyorBana ense kalınlığı ve burun kemigi ile ilgiki bir sey soylemedi. Zaten cok uzun sure ugrati bebek dönmedi yan profili. Ölçemiyorum diyip durdu. Sonra hih söyle alalim diyip oylesine bi yalandan ölçü gibi geldi bana. Cunku bebe hala donmemisti. Benim doktorum raporluydu, bu baska bi doktordu. Hic alakasiz yanlis sonuclar cikicak, o sonuclara dayanil bana risk soyleyecekler boşu bosuna kaygi yaptiracaklar gibime geliyor. Cunku eminim ölçümü yapamadığına
Bende ultrason fotografinda da yan duruyor, ama onceisnde ilk baktiginda yan durmuyordu Hatta tam popo altindan bacak arasini goruyorduk Ense gorebilmek icin cevirmeye ugrasti baya doktor Zaten cevirip ensesine de baktiktan sonra fotograf aldiİlk bana da pozisyon uygun değil oturur gibi duruyor dedi sonra biraz uğraştı bebek yan döndü. Uygun pozisyon bulmak zormuş. Bana ultrason fotoğraflarını verdi bebek yan profilde onlarda. Siz de nasıl duruyor
İnsanı ikilemde bırakan bir durum. Hiç strese girmeyin zaten kesin sonuç değil olasılık veren bir test. Herşey güzel ilerler, sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallahBende ultrason fotografinda da yan duruyor, ama onceisnde ilk baktiginda yan durmuyordu Hatta tam popo altindan bacak arasini goruyorduk Ense gorebilmek icin cevirmeye ugrasti baya doktor Zaten cevirip ensesine de baktiktan sonra fotograf aldi
Doktorumla görüştüm, test sonucu cikmic Bana da atti whatsapp tan Yarin goruselim dedi yorum yapmadi ama kagitta yazanlardan anladigim kadariyla risk cok düşük Cok şükür masallahİnsanı ikilemde bırakan bir durum. Hiç strese girmeyin zaten kesin sonuç değil olasılık veren bir test. Herşey güzel ilerler, sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah
Raporla uğraşmayın ücretsiz izin alın.Eğer çok zorlanıyorsanız böyle yapmak daha iyi olurEvet kanama alanı olmadığı halde leke geliyordu arada hatta rapor hakkım bitti bugün çalışmaya başladım öğretmenim şimdi gördüm gelmiş yine azıcık leke heyet raporunu daha önce hastaneye yatış yaptığım için vermişlerdi artık onu verecek doktor da yok dua edip gideceğim mecbur rabbime emanet olsun
Benim bir sorum olacak bugun itibariyle 13+2 haftalık hamileyim kendi doktorum cinsiyet i 15. Haftadan önce söylemem yanılma payı olur dedi biz 12+3 teyken ikili test için radyolog gördü oda alanında çok uzman henüz erken ama tahmin de bulunun derseniz erkek dedi torbaları görünüyor dedi sizce aklımda soru işareti kalmalı mı kesin midir
Ben yaklaşık 1 aydır her gün içiyordum. Nedense bugün burada araştırma gereği duydum ve herkes çok ağır olduğunu söylemiş. Bi zararı olur mu acaba? Doktor kontrolünde almadımBana da şuan ki doktorum onu önerdi. Daha önce gebelik planlarken başka doktor 3 kutu yazmış folbiol onu içiyordum 2 aydır. Okuduklarım kafamı çok karıştırdı evde de daha bir sürü var. İsraf olmasın diyordum ama artık içmek istemiyorum. Günde 1 içiyorsunuz değil mi? Folbiol haftada 2 içiliyo dozu baya yüksekmiş...
Merhaba kaçınca haftada bakıldı detaylıya acabamerhaba, bugün detaylı ultrason çektirdim. 09'da başladık 11'i geçiyordu bitti. 2 kere ara verdik, pozsiyonu değişmesini bekledik. karından baktı, bir kere de vajinal denedi ancak olmadı. ara verince portakal suyu içtim hızlı yürüdüm. sonuncusunda başardık.
herhangi bir sorun yok, burun kemiği oluşmuş. ense kalınlığı normal. cinsiyet kız olması doğrulandı. 20. haftada tekrar çektirilecek.
herkese güzel sonuçlar inşallah.
merhaba, 12. hafta içerisinde bakıldı. bundan sonraki ultrason 20. haftadaymış.Merhaba kaçınca haftada bakıldı detaylıya acaba
Cok gecmis olsun. Bizde atlattik bu hastaligi esim ve ben hatta butun sulalesi.. hamile degildim o donem ancak ilac kullanmadim o yuzden yazmak istedim. Endiselenmeyin. Insallah grip gibi gecirirsiniz. Bol bol c vit alin bagisikliginizi guclu tutmaya calisin bol su icin bol dinlenin. Korkmayin. Korkunca vucut daha kotu etkileniyo. Insallah kolayca atlatirsiniz bu hastaligi. Zaten vitaminlerde aliyoruz bir suru onlarda direnc verecektir vucudaHerkese günaydın. Maalesef eşimin covid olduğunu öğrendiksanırım bana da bulaştı çünkü ciddi baş ağrım var boğaz ağrısı hafif öksürük var. 2 sinovac olmuştum ama koruyuculuğu geçmiştir büyük ihtimal en son temmuzda olmuştum. Çok korkuyorum bebeklerime bir şey olursa diye bu süreçlerde ilaç falan kullanan oldu mu acaba nasıl atlattılar. Çevrenizde duyduğunuz bildiğiniz oldu mu
Benim bulanti vs hicbir seyim yok cok şükür Zaten gobek de cikmadi Hamile olup olmadigimi unutuyorum bazenMerhabalar gebeliğiniz nasil heciyo arkadaslar nasilsiniz ben cok yorgun gibiyim yatağimdan kalkamiyorum ve tabi mide bulantisi off ne zaman gecer acaba hic gecmeyecek gibi sizlerin nasil durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?