2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ben yaklaşık 1 aydır her gün içiyordum. Nedense bugün burada araştırma gereği duydum ve herkes çok ağır olduğunu söylemiş. Bi zararı olur mu acaba? Doktor kontrolünde almadım
Bende folbiol kullanıyorum ve benim dr.um prof. O özellikle bunu önerdi geçen sene başka dr.a gitmiştim o da özellikle folbiol kullan dedi.

Kızlar bugün devlette bir doktora gittim, erkeğe benziyor çıkıntı görüyorum ama şimdiden alışveriş yapma dedi. Pazartesi kendi doktoruma randevum var 2li test sonucu için o ne diyecek bakalım.

Bende folbiol kullanıyorum ve benim dr.um prof. O özellikle bunu önerdi geçen sene başka dr.a gitmiştim o da özellikle folbiol kullan dedi.
Peki sadece folik asit desteği olarak mı yoksa başka bi problem de var mıydı? Bi de özellikle neden bu önerdiler bi bilgin var mı?

Benimde ikili testimin sonucu çıkmış ama laboratuvar sonucu oldugu icin risk orani gostermiyor. Cuma günüde doktorda randevum var sonuclara bakarız demisti. Simdi cuma gidicem diye whatsapptan da yazamadim cumaya sadece cinsiyet ogrenmeye gitmisiz gibi olmasin diye. merakta ediyorum yaş.33 biraz risk oranı yuksek cikıcak biliyorum , kendimu alistirdim zaten sonuca

Eklentiler

• SmartSelect_20211103-092531_Drive.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar vitamin takviyesi ne verdi doktor paylaşırsanız sevinirim bir kısmı sadece folik asite devam diyor bir kısmı ek takviye öneriyor. Size neler önerdiler

Kızlar vitamin takviyesi ne verdi doktor paylaşırsanız sevinirim bir kısmı sadece folik asite devam diyor bir kısmı ek takviye öneriyor. Size neler önerdiler
Bana prenatal life diye bir vitamin verdi. Icerigini bıraktım kullanmak isterseniz zengin içerikli bence

Eklentiler

• Screenshot_20211103-183610_Chrome.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 87
Korkmayın lütfen benim bugün karantinada 14.günüm ben de ilk öğrendiğimde çok korktum ben eşim ve bütün ailem pozitiftik geçen gün bir arkadaşa daha yazmıştım hatta aynı şeyleri doktorum sadece Corasprin kullanmamı söyledi zaten ımom ve Decavit kullanıyordum onlara devam ettim Corasprin’i de sanırım pıhtı atmasın diye kullandırdı benim de iki tane Sinovac vardı en sonuncuyu da temmuz sonunda olmuştum sizinle aynı şekilde inanın hafif bir burun akıntısı çok az bir öksürük ile atlattım evdeki diğer kişiler benden daha çok semptom gösterdiler diyebilirim beslenmeme dikkat ettim protein ağırlıklı beslenmemi önermişti zaten doktorum bol C vitamini aldım meyvelerden bu şekilde eğer moralinizi bir kere bozarsanız düşüyorsunuz direkt kendinizi bırakmayın lütfen

Merhaba Recep hocadan memnun kaldınıxmı sanırım çok yoğunmuş

Bana prenatal life diye bir vitamin verdi. Icerigini bıraktım kullanmak isterseniz zengin içerikli bence
Tek bunumu alıyorsunuz ek olarak birşryler daha var mı ? Gerçi içerişi baya dolu
Banada regenesis max ve d vit kullanıyorum
D olarak hangisini verdi acaba ? En çok regenesis maxı duydum kaçıncı haftadan beri kullanıyosunuz?

Merhabalar gebeliğiniz nasil heciyo arkadaslar nasilsiniz ben cok yorgun gibiyim yatağimdan kalkamiyorum ve tabi mide bulantisi off ne zaman gecer acaba hic gecmeyecek gibi sizlerin nasil durumlar
Benim de öyle 5+0 da başladı bulantılar 12+0 oldu hız kesmeden devam ediyor Bir iki gün azaldı gibi olmuştu kandırmış meğerse beni geri geldiler

Canim kan sulandırıcı kullaniyormusun?

Kız diye tahmin edilenler değişebiliyor canım. Kesin sonuç için 16.haftayı bekliyorlar.
Ben renegesis max, D vitamini ve kan ilacı alıyorum ayrıca birde Coraspirinim var.

Sağlıklı olsun inşallah doktor mu tavsiye etti detaylıya 20. Hafta da bakılacağı söylenmişti bana da.
Ense kalınlığı burun kemiğine bakılıyor genel kontrol yapılıyorsa 11-13. Hafta da inada detaylı ultrason diyorlar canım. 20-22. Haftada organlar gelismis oluyor onlara ayrıntılı bakılıyor el ayak parmaklarına kulaklarina yarık dudak damak var mı diye inceleniyor

Tek bunumu alıyorsunuz ek olarak birşryler daha var mı ? Gerçi içerişi baya dolu

D olarak hangisini verdi acaba ? En çok regenesis maxı duydum kaçıncı haftadan beri kullanıyosunuz?
Ekstra bi vitamin vermedi bunun içinde balık yağı dahil hepsi var şimdilik bu yeterli dedi. Folikasiti kesti. 12. Haftaya girdiğimizden beri bu şekilde

İmom omega diye multivitamin bunun içinde folik asit yine var ve magnezyum kullanıyorum

Ayy ya gündüz eşime nane limon yap dedim nane yerine fesleğen koymuş yanlışlıkla ben de içtim zararı olur mu 18 haftalık hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…