Ayy masallahBenim bulanti vs hicbir seyim yok cok şükür Zaten gobek de cikmadi Hamile olup olmadigimi unutuyorum bazen
Amin insallah Hepimize insallahAyy masallahsağlikla gecsin sağlikla kucagina al insallah
Bende folbiol kullanıyorum ve benim dr.um prof. O özellikle bunu önerdi geçen sene başka dr.a gitmiştim o da özellikle folbiol kullan dedi.Ben yaklaşık 1 aydır her gün içiyordum. Nedense bugün burada araştırma gereği duydum ve herkes çok ağır olduğunu söylemiş. Bi zararı olur mu acaba? Doktor kontrolünde almadım
Peki sadece folik asit desteği olarak mı yoksa başka bi problem de var mıydı? Bi de özellikle neden bu önerdiler bi bilgin var mı?Bende folbiol kullanıyorum ve benim dr.um prof. O özellikle bunu önerdi geçen sene başka dr.a gitmiştim o da özellikle folbiol kullan dedi.
Bana prenatal life diye bir vitamin verdi. Icerigini bıraktım kullanmak isterseniz zengin içerikli benceKızlar vitamin takviyesi ne verdi doktor paylaşırsanız sevinirim bir kısmı sadece folik asite devam diyor bir kısmı ek takviye öneriyor. Size neler önerdiler
Banada regenesis max ve d vit kullanıyorumKızlar vitamin takviyesi ne verdi doktor paylaşırsanız sevinirim bir kısmı sadece folik asite devam diyor bir kısmı ek takviye öneriyor. Size neler önerdiler
Korkmayın lütfen benim bugün karantinada 14.günüm ben de ilk öğrendiğimde çok korktum ben eşim ve bütün ailem pozitiftik geçen gün bir arkadaşa daha yazmıştım hatta aynı şeyleri doktorum sadece Corasprin kullanmamı söyledi zaten ımom ve Decavit kullanıyordum onlara devam ettim Corasprin’i de sanırım pıhtı atmasın diye kullandırdı benim de iki tane Sinovac vardı en sonuncuyu da temmuz sonunda olmuştum sizinle aynı şekilde inanın hafif bir burun akıntısı çok az bir öksürük ile atlattım evdeki diğer kişiler benden daha çok semptom gösterdiler diyebilirim beslenmeme dikkat ettim protein ağırlıklı beslenmemi önermişti zaten doktorum bol C vitamini aldım meyvelerden bu şekilde eğer moralinizi bir kere bozarsanız düşüyorsunuz direkt kendinizi bırakmayın lütfenHerkese günaydın. Maalesef eşimin covid olduğunu öğrendiksanırım bana da bulaştı çünkü ciddi baş ağrım var boğaz ağrısı hafif öksürük var. 2 sinovac olmuştum ama koruyuculuğu geçmiştir büyük ihtimal en son temmuzda olmuştum. Çok korkuyorum bebeklerime bir şey olursa diye bu süreçlerde ilaç falan kullanan oldu mu acaba nasıl atlattılar. Çevrenizde duyduğunuz bildiğiniz oldu mu
Merhaba Recep hocadan memnun kaldınıxmı sanırım çok yoğunmuşMerhaba ,ben ilk gebeligimde 20.haftada yaptirmistim. Perinatoloji uzmanina gitmistim prf.dr.Recep Has'a. Bu gebeligimde de doktor 20.21. Haftalarda gidebilirsin dedi. Dedigin gibi 40 45 dk suruyor. Doktor bebegin butun vucudundaki organlari, sıvıları herseyi ölcüyor. Detayli bir inceleme oluyor.
Tek bunumu alıyorsunuz ek olarak birşryler daha var mı ? Gerçi içerişi baya doluBana prenatal life diye bir vitamin verdi. Icerigini bıraktım kullanmak isterseniz zengin içerikli bence
D olarak hangisini verdi acaba ? En çok regenesis maxı duydum kaçıncı haftadan beri kullanıyosunuz?Banada regenesis max ve d vit kullanıyorum
Benim de öyle 5+0 da başladı bulantılar 12+0 oldu hız kesmeden devam ediyorMerhabalar gebeliğiniz nasil heciyo arkadaslar nasilsiniz ben cok yorgun gibiyim yatağimdan kalkamiyorum ve tabi mide bulantisi off ne zaman gecer acaba hic gecmeyecek gibi sizlerin nasil durumlar
Canim kan sulandırıcı kullaniyormusun?Herkese günaydın. Maalesef eşimin covid olduğunu öğrendiksanırım bana da bulaştı çünkü ciddi baş ağrım var boğaz ağrısı hafif öksürük var. 2 sinovac olmuştum ama koruyuculuğu geçmiştir büyük ihtimal en son temmuzda olmuştum. Çok korkuyorum bebeklerime bir şey olursa diye bu süreçlerde ilaç falan kullanan oldu mu acaba nasıl atlattılar. Çevrenizde duyduğunuz bildiğiniz oldu mu
Kız diye tahmin edilenler değişebiliyor canım. Kesin sonuç için 16.haftayı bekliyorlar.Hanımlar merhaba 12+5 haftalık hamileyim bir kızım var bu ikinci hamileliğim ense kalınlığına bakarken doktorum kıza benzettim ama söylememiş say dedi sizce değişme ihtimali olur mu ben erkek düşünüyordum… Herşeyin hayırlısı inşallah..
Ben renegesis max, D vitamini ve kan ilacı alıyorum ayrıca birde Coraspirinim var.Kızlar vitamin takviyesi ne verdi doktor paylaşırsanız sevinirim bir kısmı sadece folik asite devam diyor bir kısmı ek takviye öneriyor. Size neler önerdiler
Sağlıklı olsun inşallah doktor mu tavsiye etti detaylıya 20. Hafta da bakılacağı söylenmişti bana da.merhaba, 12. hafta içerisinde bakıldı. bundan sonraki ultrason 20. haftadaymış.
Ense kalınlığı burun kemiğine bakılıyor genel kontrol yapılıyorsa 11-13. Hafta da inada detaylı ultrason diyorlar canım. 20-22. Haftada organlar gelismis oluyor onlara ayrıntılı bakılıyor el ayak parmaklarına kulaklarina yarık dudak damak var mı diye inceleniyorSağlıklı olsun inşallah doktor mu tavsiye etti detaylıya 20. Hafta da bakılacağı söylenmişti bana da.
Ekstra bi vitamin vermedi bunun içinde balık yağı dahil hepsi var şimdilik bu yeterli dedi. Folikasiti kesti. 12. Haftaya girdiğimizden beri bu şekildeTek bunumu alıyorsunuz ek olarak birşryler daha var mı ? Gerçi içerişi baya dolu
D olarak hangisini verdi acaba ? En çok regenesis maxı duydum kaçıncı haftadan beri kullanıyosunuz?
İmom omega diye multivitamin bunun içinde folik asit yine var ve magnezyum kullanıyorumKızlar vitamin takviyesi ne verdi doktor paylaşırsanız sevinirim bir kısmı sadece folik asite devam diyor bir kısmı ek takviye öneriyor. Size neler önerdiler
Ayy ya gündüz eşime nane limon yap dedim nane yerine fesleğen koymuş yanlışlıkla ben de içtim zararı olur mu 18 haftalık hamileyim"Hamilelikte; ilk üç ayda adaçayı, sinameki, fesleğen, keten tohumu, ahududu çayların tüketilmesi ve özellikle de sık sık tüketilmesi düşük olasılığını artırabileceği düşünülüyor.
Hamileliğin ikinci ve üçüncü üç aylık dönemlerinde adaçayının kan basıncını arttırıcı etkisi nedeniyle, özellikle yüksek tansiyona eğilimi olan gebelerde plasentanın erken ayrılmasına yani dekolman riskinin artmasına neden olabiliyor. Bu nedenle adaçayının, doktora danışılmadan tüketilmemesi gerekiyor."
Diye bir yazi var. Kaynak:. Yeditepe Üniversitesi Kozyatağı Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Orhan Ünal
Cok caniniz cektiyse bi yudum icip nefsinizi terbiye edin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?