2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Anladııım canım teşekkür ederim

Ayy kızlar aman burnum akmaya başladı hapşırıyorum gözlerim akıyor sesim de değişti. Korkmaya başladım

İmom omega diye multivitamin bunun içinde folik asit yine var ve magnezyum kullanıyorum
İmom omega-pronetal - regenesis vs birkaç tanesini içerik olarak kıyasladım değişiyor tabi ama genel olarak regenesis max daha zengin sanırım.
Kız diye tahmin edilenler değişebiliyor canım. Kesin sonuç için 16.haftayı bekliyorlar.

Ben renegesis max, D vitamini ve kan ilacı alıyorum ayrıca birde Coraspirinim var.
D ve kan ilacında hangilerini önerdiler ?

İyi akşamlar hanımlar uzun zamandır bakamadım ev taşıdım zor bir süreçti şükür geçti :) haftaya çarşamba günü randevumuz var 2 li test için inşallah herşey yolundadır, ilaç olarakta pregnom kullanıyorum ben doktorum başka takviyeye gerek yok dedi 5 haftalıktan itibaren bu ilacı kullanıyorum bi 5-6. Haftalarda 20 gün kan ilacı kullandım çünkü kan değerim 4,2 ydi

Çok sağolun Allah razı olsun inşallah biz de bir sıkıntı olmadan atlatırız Ben coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyordum zaten. İnşallah faydası olur ama bulantıdan dolayı hiç bir şekilde beslenemiyprum o beni etkiliyor sanırım su bile içemiyorum zofer ilacına geçmeme rağmen bende pek etki etmedi

Damla olan d
Tek bunumu alıyorsunuz ek olarak birşryler daha var mı ? Gerçi içerişi baya dolu

D olarak hangisini verdi acaba ? En çok regenesis maxı duydum kaçıncı haftadan beri kullanıyosunuz?
D vit adı damla olan. 8. Haftadan veri d vitamini. İlk hamile olduğumu öğrendiğimden beri de regenesisi kullanıyorum. 11+4. Haftadayım.

Ben yaklaşık 1 aydır her gün içiyordum. Nedense bugün burada araştırma gereği duydum ve herkes çok ağır olduğunu söylemiş. Bi zararı olur mu acaba? Doktor kontrolünde almadım
Ben o zaman doktoruma dediğimde şaşırdı ve yeni ilaç yazdı. Başka Bi sorun olsa bilgilendirirdi. Ama hamileyseniz vitamin bile alırken doktora sormanızda fayda var. Doktor kontrolü olmadan içmeyin.

Canjm cok gecmis olsun, C vitamini 1000 mg mümkünse ester ya da liposamal formunda kullanmani tavsiye ederim çok çok önemli. Yüksek doz almak gerekiyor bu evrede
C vitaminini.

Merhabalar gebeliğiniz nasil heciyo arkadaslar nasilsiniz ben cok yorgun gibiyim yatağimdan kalkamiyorum ve tabi mide bulantisi off ne zaman gecer acaba hic gecmeyecek gibi sizlerin nasil durumlar
Mide bulantisi devam ediyor, onun haricinde guzel geçiyor rabbime şükürler olsun. Yorgun olma sebebin enerjin tükeniyordur artik protein vs yiyemiyorsan eger ben yiyemiyorum oyuzden cok halsizdim ama diyetisyenim tahin pekmez ve meyvelerin ustune fıstık ezmesi onerdi onunla enerjim yerine geldi.

Kızlar vitamin takviyesi ne verdi doktor paylaşırsanız sevinirim bir kısmı sadece folik asite devam diyor bir kısmı ek takviye öneriyor. Size neler önerdiler
Omega 3 , Kalsiyum, D vitamini , C vitamini ve icinde folik asit olan 19 vitaminli bir hamilelik multivitamini Pregnacare during pregnancy adi canim.

Ama ben yurtdisindayim pregnacare olmayabilir TR de

Ayy ya gündüz eşime nane limon yap dedim nane yerine fesleğen koymuş yanlışlıkla ben de içtim zararı olur mu 18 haftalık hamileyim
Dinlediğim doktorların söylediğine göre bu tarz besinlerin Allah korusun olumsuz sonuca yol açması için özel otlar hariç asiri tüketmek gerekirmis

Sanırım bende öyleyim iki gunudr burnum akıyordu grip gibiydim bugün uyandığımda öksürük başladı birazdan tedbirli şekilde aile hekimine gidicem ama çok korkuyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…