2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Canım bende aynı tarif ettiğin gibi oluyorum benim küçük çocuğum yok ama hamilelik yaşam kalitemi inanılmaz bozuyor sanki mutsuz gibiyim Hiç bir şey yapasım yok. Zaten bulantılardan kafamı kaldıramıyorum. Her halükarda bulantım var bende lay lay lom hamilelik geçirenlere özeniyorum. Millet kaçıncı haftaya kadar çalışıyor. Ben 7. Haftamdan beri rapor alıyorum sürekli. Ne yapacağım böyle ne zamana kadar gidecek bilmiyorum.

Biz mayis anneleri olarak biraz zorlu geciriyoruz hepimiz sanırım bir iki haftaya enerjilerimiz normale doner diye ümit ediyorum. Açıkcası kendimi ona inandiriyorum. Tam bir gun iyiyim dicem bulanti yok , bir baş agrısı basliyor, kafami kaldiramiyorum. Muhakkak birinden biri oluyor ya bas agrisi ya kusma. Bazen de bana kombo yapiyor , ikisi birarada tam hastalikli gibi oluyorum

Kızlar 11+5 haftalığım. Göbeğin sol alt tarafında bir bölgede (kasık bölgesi değil) bıçak saplanır gibi ağrı oluyor hareket halindeyken özellikle. Bugün başladı. Başına böyle bişey gelen varmı? Çok korktum

Girip çıkan ağrıysa tehlikeli dedi bana doktorum ,yani sık sık girip çıkıyorsa. Arada oluyorsa bir sey olmaz dedi

12+6 çıkmış burda bi hafta geriden geliyor miniğim bi tahmini olan var mı aranızda kızlar

Eklentiler

• 5AECC6C7-EADF-4629-B786-22BE3B4D997B.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 56
Herkesin hamileliği farklı ilerliyor başkalarıyla kıyaslamayın lütfen kendinizi eğer durumunuz varsa evi temizlemesi için bi yardım alın ona harcayacagınız enerjiyi kızınıza harcayın

Kızlar merhaba kontrolden geldim çok şükür burun kemiği ve enseye normal dedi ama asla cinsiyete yorum yapmadı emin olmam lazım dedi çok sinir oldum 13 haftalığım ya belli olmaz mı hiç sizce ne daha da büyüdü miniğim ve söylemediğine göre kesin kız diye tahmin ediyorum

Eklentiler

• 5DA1D48A-20CA-4AC7-A4F4-DF07752FA0F1.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 75
  • 11DC94CC-CFE6-47B3-9DFA-0D1235C94B41.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar çok ağır bir şekilde hasta olduk ev içeri öksürükten uyuyamıyorum şiddetli ve fazla öksürüğüm var çok korkuyorum bebeğe bir zarar gelecek diye birde hergün mecbur 2 yada 3 tane parol alıyorum yoksa hiç duramıyorum. Korona da geçirmiştim ama bu hastalık beni koronadan daha fazla vurdu

Maşallah :) genelde kız bebeklerde hiç belli olmadığı için yorum yapamıyorlar bazen geç oluşan pipiler olabiliyor

Rahim büyüdüğü için bu tarz ağrılar oluyormş ancak hareket etmenizi engelleyen tarzdaysa onlar sıkıntılıymş

Merhaba kızlar benimde ikili test sonucum çok şükür iyi çıktı yaştan dolayı korkuyordum ama bir risk çıkmadı elhamdülillah cinsiyeti de kıza benzetti ama kesin değil 10 gün sonra yine gidicem kesinleşir sanırım sağlıklı hayırlı evlat olsun cinsiyet fark etmez ikisi de yok

Kızlar ramzi teorisine göre erkek Nub a göre kız çıkıyor meleğim bakalım hangisi tutacak son 3 hafta kaldı sabırsızlanıyorum artık

Mutlaka baktır evet belki bir faydası olur. Ben baya bi takviye kullanıyorum yurtdışındayım burada bu şekilde veriliyor gebeliğin başından beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…