- 26 Ekim 2019
- 500
- 340
- 53
- 30
Evet öyle oldu amin hepimiz inşallahVeee kızlar atağa geçtihayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah
Kızlaaaaaar 16. Haftadan merhaba cinsiyet kesinleşti ufak bir parti yaptık bile. Minik prensesim geliyor. Doktor Eminim dedi.
Hayırlı olsun kızçemizFatos3458 ekleyebilirsin canım
Canım bende aynı tarif ettiğin gibi oluyorum benim küçük çocuğum yok ama hamilelik yaşam kalitemi inanılmaz bozuyorKizlar merhaba, bir konuda çok muzdaribim. 3 yasinda bir kizim var ve hamileligim basladigindan beri onun sadece temel ihtiyaclarini karsilayabiliyorum. Bir etkinlik yapayim oyun oynayim kalkmaya dahi mecalim yok. Hamilelik benim yasam kalitemi cok dusuruyor. Işime devam edemiyorum surekli raporluyum evi güc bela yasanacak kadar ancak temizleyebiliyorum Bunu bir tek ben mi boyle yasiyorum cok kafama takiyorum gercekten. Hamile miyim hasta miyim çevremde boyle olan arkadasim da yok herkes hamileyken hayatina devam ediyor
Girip çıkan ağrıysa tehlikeli dedi bana doktorum ,yani sık sık girip çıkıyorsa. Arada oluyorsa bir sey olmaz dediKızlar 11+5 haftalığım. Göbeğin sol alt tarafında bir bölgede (kasık bölgesi değil) bıçak saplanır gibi ağrı oluyor hareket halindeyken özellikle. Bugün başladı. Başına böyle bişey gelen varmı? Çok korktum
Herkesin hamileliği farklı ilerliyor başkalarıyla kıyaslamayın lütfen kendinizi eğer durumunuz varsa evi temizlemesi için bi yardım alın ona harcayacagınız enerjiyi kızınıza harcayınKizlar merhaba, bir konuda çok muzdaribim. 3 yasinda bir kizim var ve hamileligim basladigindan beri onun sadece temel ihtiyaclarini karsilayabiliyorum. Bir etkinlik yapayim oyun oynayim kalkmaya dahi mecalim yok. Hamilelik benim yasam kalitemi cok dusuruyor. Işime devam edemiyorum surekli raporluyum evi güc bela yasanacak kadar ancak temizleyebiliyorum Bunu bir tek ben mi boyle yasiyorum cok kafama takiyorum gercekten. Hamile miyim hasta miyim çevremde boyle olan arkadasim da yok herkes hamileyken hayatina devam ediyor
Maşallah :) genelde kız bebeklerde hiç belli olmadığı için yorum yapamıyorlar bazen geç oluşan pipiler olabiliyorKızlar merhaba kontrolden geldim çok şükür burun kemiği ve enseye normal dedi ama asla cinsiyete yorum yapmadı emin olmam lazım dedi çok sinir oldum 13 haftalığım ya belli olmaz mı hiç sizce ne daha da büyüdü miniğim ve söylemediğine göre kesin kız diye tahmin ediyorum
Geç oluşan pipi miMaşallah :) genelde kız bebeklerde hiç belli olmadığı için yorum yapamıyorlar bazen geç oluşan pipiler olabiliyor
Rahim büyüdüğü için bu tarz ağrılar oluyormş ancak hareket etmenizi engelleyen tarzdaysa onlar sıkıntılıymşKızlar 11+5 haftalığım. Göbeğin sol alt tarafında bir bölgede (kasık bölgesi değil) bıçak saplanır gibi ağrı oluyor hareket halindeyken özellikle. Bugün başladı. Başına böyle bişey gelen varmı? Çok korktum
Mutlaka baktır evet belki bir faydası olur. Ben baya bi takviye kullanıyorum yurtdışındayım burada bu şekilde veriliyor gebeliğin başından beri.Benim de prilam kullanmadigimda sabah enerjim fena degil ama ogleden sonra hic bir iş yapacak motivasyonum kalmiyor. Takviye bir vitamin vermisti 1 kutu ictim 2. Ye gerek yok dedi doktor sadece bulanti ilaci degerlerime uzun zamandir bakmadi doktorum olabilir aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?