2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Canım ben de çok yorgun oluyorum özellikle 3 ten sonra ama onun öncesi fena değil . Vitamin takviyesi kullanıyor musun? Şuan için bütün depolarını bebiş kullandığı için sana yetmiyor olabilir.
Benim diyetisyenim protein ve şeker tüketimi azalınca enerji çok düşer ilerledikçe dedi yiyemiyordum çünkü acaba seninde beslenme alakalı bir durum olabilir ya da tsh hormonuma bi baktır bakalım tiroid ile ilgili de olabilir

Merhaba her hamilelik farklı oluyor aynı kişinin hamilelikleri bile bir olmayabiliyor. Bende şurda hafta başından beri biraz daha iyiyim çok şükür. Yoksa bulantılar, aşırı halsizlik benide çok etkiledi. Hala hamilelik öncesi enerjime kavuşamadım ama o günlerde gelecek inşallah. Biraz daha sabredin ve doktorunuzla görüşün belki takviye birşeyler verebilir ya da önerebilir.

Nasıl sinirim bozuldu ya güya profesör e gittik pazartesi ikili test verdim tıp fakültesi olduğu için 1 gün sonra çıkar dediler 2 gün sonra gittim sistem bozukmuş geri geldim ara söyleriz dediler bugün aradım açtılar doktor ultrason sonucunu girmemiş o yüzden bişey diyemeyiz doktoru arayın dedi doktor da izne çıktı bunlar nasıl doktor anlamadım gittiğime pişman oldum

Ayy çok fena olmuş

Ya 2. Trimestr de de bi anda öyle bi enerji geliyo ki insana ne oluyo falan olmuştum ben ilk hamileliğimde heryere herşeye yetişmek istiyodum hiç durmadan gezmiştim fıtı fıtı darısı buna diyelim

Kızlar ikili test sonucu şimdi e nabızda gözüküyor 110071 çıkmış boyun ölçüsü 1 cm demişti anlayan varsa Bi baksın doktor yok zaten ortada soramam sizinkiler ne çıkmıştı

Ense ölçüsünden anlamam ama 110071/1 risk gayet iyi. Ama yine de dr yorumlaması lazım canım birçok faktörü birleştirerek doğru yorumlanıyormuş bana öyle dedi doktorum.

Ense ölçüsünden anlamam ama 110071/1 risk gayet iyi. Ama yine de dr yorumlaması lazım canım birçok faktörü birleştirerek doğru yorumlanıyormuş bana öyle dedi doktorum.
Doktoru bulmam için haftaya gitmem lazım o da geç olur kendi doktoruma sorsam adam da aynısını der bilgi olmadan neyi yorumlayacak

Benim de prilam kullanmadigimda sabah enerjim fena degil ama ogleden sonra hic bir iş yapacak motivasyonum kalmiyor. Takviye bir vitamin vermisti 1 kutu ictim 2. Ye gerek yok dedi doktor sadece bulanti ilaci degerlerime uzun zamandir bakmadi doktorum olabilir aslinda

İlk başlarda da 1 hafta geriydi takvimimi ona göre yapmıştım sonra yakaladı haftasını ama bu sefer yine geri düştü. Zaten ultrason görüntüsü bile net değil normalde elleri ayakları çok belliydi özelde ki ultrasonda bunda ne nerde hiç belli değil. İçim rahatladı çok teşekkür ederim hepinize

Emin ol yalnız değilsin. Çok özenmeye başladım hamile olupta enerjisi tavan olanlara. Bende ilk 3 ay nerdeyse rapor ücretsiz izin kullandım baktım olmuyor işi bıraktım iyi ki de bırakmışım her gün farklı bir şikayetle uyanıyorum halsizliğim hiç geçmiyor zaten hep hasta gibiyim omuzlarımda tonlarca yük var gibi. Yavrum sağlıklı olsunda varsın böyle olayım diye avutuyorum kendimi. Herkes bir olmuyor maalesef keşke olabilsek ama demek ki biz bu kadarını kaldırabiliyoruz Rabbim daha aşağı etmesin ben buna şükrediyorum

Ben de memur olmasam direkt bırakırdım tükendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…