Gunde 3 aliyordum şu an 1 e indirdim biraz sersemligim azaldi tam birakmaya şu an cesaretim yok belki birkac haftayaprilam ı yavaş yavaş azaltarak bırakmayı denediniz mi hiç ?
ama 25indeki kontrolde hala aaaa kızmış diyebilir diye de bekliyorum, eşimin ailesinde soyadlarını devam ettirecek erkek çocuk yok başka, o yüzden dedesi erkek olsun çok istiyor.Evet erkek çocuk ve anne bağı müthiş bir sey
Ben de omega 3 kullanmak için doktora sorayim diye kontrol bekliyordum siz kullanıyorsanız Ben de kullanayım.Hos omegadan ne olacak diye de düşünüyorum amaBugün omegaya ek demir ilacına başladım. 3 lü tarama için perşembeye randevu aldım. Ayrıca pteside tetenoz aşısı olacağım. Bende ki gelişmeler bu şekilde. Uzuuun bir süreden sonra anca doktora gidebildim. Bebişte cinsiyetini göstermedi bir türlü
Ayrıca 16.haftada artik gösterseydi keske ya ,ben de 13 de gittigimde yuz ustu yatti kapandi ,bu sefer riske atmak istemiyorum cikolata falan Allah ne verdiyse yiyip gidecemBugün omegaya ek demir ilacına başladım. 3 lü tarama için perşembeye randevu aldım. Ayrıca pteside tetenoz aşısı olacağım. Bende ki gelişmeler bu şekilde. Uzuuun bir süreden sonra anca doktora gidebildim. Bebişte cinsiyetini göstermedi bir türlü
Nende geçen gece soluma yatarken içerde bı gümbürtü koptu bildiğin pat pat biseyler oldukızlar, özellikle geceleri yattığımda karnımın kenarında ya da kasıklarımdaki damarlarda seğirme oluyor pıt pıt atıp duruyolar, sizde de oluyor mu? bi de dün gece, biraz dürttüm bebeyi, lok diye dönüverdiilk gebeliği olan arkadaşlar daha bu haftalarda anlayamayabilirler, kızımı 18. haftada falan hissetmiştim sanırım ben. öyle sürekli bi hareket ben de hissedemiyorum zaten de, işte arada yakalayabilirsem. arada da rahmimin kasıldığını hissediyorum, sonra bırakıyor kendini.
Ultrason ile alakalı da olabilir Dr un ölçüsüyle de olabilir.benim Dr aynı gün misal ilk 12+1 diye ölçtu sonra başka bişey baktı bı daha ölçtu 12+2 oldu yani bir milim oynatmak bile fartk ediyo benceMerhaba güzel anneler ben kendi doktoruma ikili test için 2 Kasım’da gittim ozamn 11+3 haftalikti ultrasyona göre yani adet tarihe göre 2 gün oynuyordu ben bu cuma yani 12 Kasım’da başka doktora gittim kendi doktorum degildi orada doktor 12+1 dedi ama zaten 10 gün önce 11+3 dü ultrason ile alakalı olabilir mi zaten kalp atışı dinlerken de makina cız die sesler çıkardı zaten doktor dedi cihazla alakalı ses o an doktora sormadım hani 10 gün önce 11+3 dü smdi 12+1 nasıl olur die eve gelince kafama taktım yardımcı olur musunuz ultrasyon ile alakalıdır degilmi
Kesin bebiştir o yaaa, ben de demin tatlı bişiler yedim, hareketlerini yoklıcam birazdanNende geçen gece soluma yatarken içerde bı gümbürtü koptu bildiğin pat pat biseyler olduben artık hissediyorum hafif hafif ikinci gebelik olduğu için mi bilmem.ilk oğlumda 20.haftalardan sonra hissettim bunda iki üç günde bir bı pitlama bı ittirme oluyo
Canım merhaba o pıt oıt atıp durma bende de oluyor , ayy bebeğimin hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyorum 18. Haftaya kadar bekleyeceğiz artık sağlıkla inşallahkızlar, özellikle geceleri yattığımda karnımın kenarında ya da kasıklarımdaki damarlarda seğirme oluyor pıt pıt atıp duruyolar, sizde de oluyor mu? bi de dün gece, biraz dürttüm bebeyi, lok diye dönüverdiilk gebeliği olan arkadaşlar daha bu haftalarda anlayamayabilirler, kızımı 18. haftada falan hissetmiştim sanırım ben. öyle sürekli bi hareket ben de hissedemiyorum zaten de, işte arada yakalayabilirsem. arada da rahmimin kasıldığını hissediyorum, sonra bırakıyor kendini.
Ben tatliyla çok denedim daha küçük olduğundan mıdır bilmem pek bişey anlayamadım.genelde soğuk maden suyuna bide meyveye tepki veriyo ha bide hapsirmayaKesin bebiştir o yaaa, ben de demin tatlı bişiler yedim, hareketlerini yoklıcam birazdan
Rahimin kasildigini nasıl hissediyorsun acaba.ben bazen içerden biri ittiriyomus gibi böyle kasılıyormus gibi oluyo.bebek mi o rahim mi anlayamadm şimdi.genelde karnımda ellerimi gezdirdikten sonra oluyo ben bebek diye düşünüyordum ama rahim kasılması mi o ittirme gibi olayKesin bebiştir o yaaa, ben de demin tatlı bişiler yedim, hareketlerini yoklıcam birazdan
Saolasınız aynen aklıma niye gelmedi ki bi naneli şeker almak, acaba pastil falan kullanabiliyor muyuz kiMerhaba, ilk hamileligimde bu durumu yasadim 1 ay kadar gecmedi oksuruk artik oksururken kaburgalarim aciyordu. Agziniza bir şeker atin naneli bir nebzede olsa oksurugu hafifletiyordu
Bana doktorumun ilk aydan itibaren önerdiği folik asit ilacının (pregnom) içinde omega3 vardı kullanımda bi sıkıntı yok diye düşünüyorumBen de omega 3 kullanmak için doktora sorayim diye kontrol bekliyordum siz kullanıyorsanız Ben de kullanayım.Hos omegadan ne olacak diye de düşünüyorum ama
Pastil kullanma demisti doktorum bende şekerde çareyi buldum. Nane limon, balli limonlu zencefil filan deneyebilirsiniz şeker kisa vadede sorunu çözerSaolasınız aynen aklıma niye gelmedi ki bi naneli şeker almak, acaba pastil falan kullanabiliyor muyuz ki
Muhtemelen kasılmadır o, bebelerin elleri kolları öyle güçlü değil henüz.Rahimin kasildigini nasıl hissediyorsun acaba.ben bazen içerden biri ittiriyomus gibi böyle kasılıyormus gibi oluyo.bebek mi o rahim mi anlayamadm şimdi.genelde karnımda ellerimi gezdirdikten sonra oluyo ben bebek diye düşünüyordum ama rahim kasılması mi o ittirme gibi olay
Neden olur o kasılma ilk oğlumda hiç hatırlamıyorum ben böle bişey olduğunu..çok soru sordum ama kötü bişey mi acepMuhtemelen kasılmadır o, bebelerin elleri kolları öyle güçlü değil henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?