2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Selam kizlar halsizligim son surat devam tek temennim 24. Hafta dogum izinlerinin yilbasindan sonra devam etmesi detayli ultrason icin randevu almami istedi doktorum bulundugum ilde baska bir doktordan aldim 13 Aralik. Umarim hayirli sonuclar cikar hepimize

kızlar, özellikle geceleri yattığımda karnımın kenarında ya da kasıklarımdaki damarlarda seğirme oluyor pıt pıt atıp duruyolar, sizde de oluyor mu? bi de dün gece, biraz dürttüm bebeyi, lok diye dönüverdi ilk gebeliği olan arkadaşlar daha bu haftalarda anlayamayabilirler, kızımı 18. haftada falan hissetmiştim sanırım ben. öyle sürekli bi hareket ben de hissedemiyorum zaten de, işte arada yakalayabilirsem. arada da rahmimin kasıldığını hissediyorum, sonra bırakıyor kendini.

Bugün omegaya ek demir ilacına başladım. 3 lü tarama için perşembeye randevu aldım. Ayrıca pteside tetenoz aşısı olacağım. Bende ki gelişmeler bu şekilde. Uzuuun bir süreden sonra anca doktora gidebildim. Bebişte cinsiyetini göstermedi bir türlü

Ben de omega 3 kullanmak için doktora sorayim diye kontrol bekliyordum siz kullanıyorsanız Ben de kullanayım.Hos omegadan ne olacak diye de düşünüyorum ama

Ayrıca 16.haftada artik gösterseydi keske ya ,ben de 13 de gittigimde yuz ustu yatti kapandi ,bu sefer riske atmak istemiyorum cikolata falan Allah ne verdiyse yiyip gidecem

Merhaba güzel anneler ben kendi doktoruma ikili test için 2 Kasım’da gittim ozamn 11+3 haftalikti ultrasyona göre yani adet tarihe göre 2 gün oynuyordu ben bu cuma yani 12 Kasım’da başka doktora gittim kendi doktorum degildi orada doktor 12+1 dedi ama zaten 10 gün önce 11+3 dü ultrason ile alakalı olabilir mi zaten kalp atışı dinlerken de makina cız die sesler çıkardı zaten doktor dedi cihazla alakalı ses o an doktora sormadım hani 10 gün önce 11+3 dü smdi 12+1 nasıl olur die eve gelince kafama taktım yardımcı olur musunuz ultrasyon ile alakalıdır degilmi

Nende geçen gece soluma yatarken içerde bı gümbürtü koptu bildiğin pat pat biseyler oldu ben artık hissediyorum hafif hafif ikinci gebelik olduğu için mi bilmem.ilk oğlumda 20.haftalardan sonra hissettim bunda iki üç günde bir bı pitlama bı ittirme oluyo

Ultrason ile alakalı da olabilir Dr un ölçüsüyle de olabilir.benim Dr aynı gün misal ilk 12+1 diye ölçtu sonra başka bişey baktı bı daha ölçtu 12+2 oldu yani bir milim oynatmak bile fartk ediyo bence

Kesin bebiştir o yaaa, ben de demin tatlı bişiler yedim, hareketlerini yoklıcam birazdan

Canım merhaba o pıt oıt atıp durma bende de oluyor , ayy bebeğimin hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyorum 18. Haftaya kadar bekleyeceğiz artık sağlıkla inşallah

Kesin bebiştir o yaaa, ben de demin tatlı bişiler yedim, hareketlerini yoklıcam birazdan
Rahimin kasildigini nasıl hissediyorsun acaba.ben bazen içerden biri ittiriyomus gibi böyle kasılıyormus gibi oluyo.bebek mi o rahim mi anlayamadm şimdi.genelde karnımda ellerimi gezdirdikten sonra oluyo ben bebek diye düşünüyordum ama rahim kasılması mi o ittirme gibi olay

Merhaba, ilk hamileligimde bu durumu yasadim 1 ay kadar gecmedi oksuruk artik oksururken kaburgalarim aciyordu. Agziniza bir şeker atin naneli bir nebzede olsa oksurugu hafifletiyordu
Saolasınız aynen aklıma niye gelmedi ki bi naneli şeker almak, acaba pastil falan kullanabiliyor muyuz ki

Ben de omega 3 kullanmak için doktora sorayim diye kontrol bekliyordum siz kullanıyorsanız Ben de kullanayım.Hos omegadan ne olacak diye de düşünüyorum ama
Bana doktorumun ilk aydan itibaren önerdiği folik asit ilacının (pregnom) içinde omega3 vardı kullanımda bi sıkıntı yok diye düşünüyorum

Muhtemelen kasılmadır o, bebelerin elleri kolları öyle güçlü değil henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…