2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Girip çıkan ağrıysa tehlikeli dedi bana doktorum ,yani sık sık girip çıkıyorsa. Arada oluyorsa bir sey olmaz dedi
Sabah bayağı oldu sonra kesildi.eonra hiç olmadı Şimdi akşam üstü bir kez daha oldu. Neden acaba oluyormuş. Ama zatrn ağrı girip çıkmazmı? Üstelik tek taraflı oluyor bebeğin olduğu taraf

Rahim büyüdüğü için bu tarz ağrılar oluyormş ancak hareket etmenizi engelleyen tarzdaysa onlar sıkıntılıymş
Yani çok şiddetli değil ama ağrı yani sonuçta. İnşallah bebek büyüdüğü için olmuştur ben çok korkuyorum daha öncede 4 kaybım var ama erken haftalarda hep oldu.

Endişelenmeyin ben 1 aydır alerjmden dolayı şiddetli öksürüyorum,bebeğr zararı yok dedi doktorGeçmiş olsunn

Bebegimizin cinsiyeti de belli oldu. Erkekmis. Hic beklemiyordum, o kadar kıza alistirmisim ki kendimi.. kızımda bir kız kardesi olacak gibj hissediyordu hep. Surekli konusuyorduk ona bu tütüleri giydircez falan diye. Ailecek şoka girdik. Oncelikle saglikli ve hayirli olmasini diledik tabiki. Sonra bir kızımız daha olsun diyorduk ama hayırlısı bu sekildeymis. Var mı boyle olan, ruyalarimda surekli surekli kız gordum, erkek deyince doktor cok şaşırdım.

Bi kız bi erkek çocuk annesi olmak çok güzel Allah size ikisinidr tattırıyor. Sağlıkla gelsin oğlunuz.

Bizde hep kız diye umuyorduk ikinci de erkek sağlıklı olsun da çok şükür.bide benim babamın üç kızı var hatta yasaydi 4 kız kardeş olacaktık ama hiç erkek olmamış..bizimde aksine hep erkek oluyo adamın torunları hep erkek tek bı tane kız var numunelik

Tabii saglikli olsunlarda onceligimiz o , ama herkesin icinde de bir cinsiyete yakınlık istek olabiliyor. Cok sukur . Allah kimseye aratmasın, biz kızımıza bir kardes istedik verdi
Cocuklar kız, torunlar erkek

Tabii saglikli olsunlarda onceligimiz o , ama herkesin icinde de bir cinsiyete yakınlık istek olabiliyor. Cok sukur . Allah kimseye aratmasın, biz kızımıza bir kardes istedik verdi
Sağlıkla gelsinler, valla ben de 1 kız daha olur diye hayalleniyodum hep 2. Erkekmiş. Şimdi oğlum olacak diye içimde acaip bi heyecan. Annemle kardeşimin aşkını düşününce iyice bi kıpraşıyor içim. Sağlıkla gelsin bebelerimiz

Bencede bir kız bir erkek hayalim,su an bir oglum var, insallah bir de sağlıklı kızım olur ,o yuzden çok şanslısınız

Evet erkek çocuk ve anne bağı müthiş bir sey

Aynen sağlıklı olsunlar inşallah canım

Bende sürekli kız hissediyorum etrafımdaki herkeste aynı şekilde kı hissediyor, 6 yaşındaki oğlum kız olacağından emin mevlam sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin ama bende erkek diye duyarsam küçük bir şok yaşayabilirim

Merhaba, ilk hamileligimde bu durumu yasadim 1 ay kadar gecmedi oksuruk artik oksururken kaburgalarim aciyordu. Agziniza bir şeker atin naneli bir nebzede olsa oksurugu hafifletiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…