Çok sevindim canım ya darısı başıma inşallahArkadaslar nifty test sonucum çıktı çok sükür sonuclarımız temiz geldicok mutluyum.
Cinsiyeti de doktora soyleyeceklerdi artik cinsiyet haberini de doktordan bekliyorum.
Sabah bayağı oldu sonra kesildi.eonra hiç olmadı Şimdi akşam üstü bir kez daha oldu. Neden acaba oluyormuş. Ama zatrn ağrı girip çıkmazmı? Üstelik tek taraflı oluyor bebeğin olduğu tarafGirip çıkan ağrıysa tehlikeli dedi bana doktorum ,yani sık sık girip çıkıyorsa. Arada oluyorsa bir sey olmaz dedi
Yani çok şiddetli değil ama ağrı yani sonuçta. İnşallah bebek büyüdüğü için olmuştur ben çok korkuyorum daha öncede 4 kaybım var ama erken haftalarda hep oldu.Rahim büyüdüğü için bu tarz ağrılar oluyormş ancak hareket etmenizi engelleyen tarzdaysa onlar sıkıntılıymş
Endişelenmeyin ben 1 aydır alerjmden dolayı şiddetli öksürüyorum,bebeğr zararı yok dedi doktorKızlar çok ağır bir şekilde hasta olduk ev içeri öksürükten uyuyamıyorum şiddetli ve fazla öksürüğüm var çok korkuyorum bebeğe bir zarar gelecek diye birde hergün mecbur 2 yada 3 tane parol alıyorum yoksa hiç duramıyorum. Korona da geçirmiştim ama bu hastalık beni koronadan daha fazla vurdu
Cok tesekkur ederim darisi basina olsunÇok sevindim canım ya darısı başıma inşallah
Saolasınız içimi rahatlattınızEndişelenmeyin ben 1 aydır alerjmden dolayı şiddetli öksürüyorum,bebeğr zararı yok dedi doktorGeçmiş olsunn
Ben şu an o haldeyim, bugün evi kaldırdım resmenYa 2. Trimestr de de bi anda öyle bi enerji geliyo ki insana ne oluyo falan olmuştum ben ilk hamileliğimde heryere herşeye yetişmek istiyodum hiç durmadan gezmiştim fıtı fıtı darısı buna diyelim
Bi kız bi erkek çocuk annesi olmak çok güzelBebegimizin cinsiyeti de belli oldu. Erkekmis. Hic beklemiyordum, o kadar kıza alistirmisim ki kendimi.. kızımda bir kız kardesi olacak gibj hissediyordu hep. Surekli konusuyorduk ona bu tütüleri giydircez falan diye. Ailecek şoka girdik. Oncelikle saglikli ve hayirli olmasini diledik tabiki. Sonra bir kızımız daha olsun diyorduk ama hayırlısı bu sekildeymis. Var mı boyle olan, ruyalarimda surekli surekli kız gordum, erkek deyince doktor cok şaşırdım.
prilam ı yavaş yavaş azaltarak bırakmayı denediniz mi hiç ?8. Haftadan beri prilam kullaniyorum bulanti icin sanirim bu ilac tum enerjimi alip uyku yapiyor biraksam kusuyorum birakmasam böyle
Cook tesekkur ederim sagolunBi kız bi erkek çocuk annesi olmak çok güzelAllah size ikisinidr tattırıyor. Sağlıkla gelsin oğlunuz.
Bizde hep kız diye umuyorduk ikinci de erkekBebegimizin cinsiyeti de belli oldu. Erkekmis. Hic beklemiyordum, o kadar kıza alistirmisim ki kendimi.. kızımda bir kız kardesi olacak gibj hissediyordu hep. Surekli konusuyorduk ona bu tütüleri giydircez falan diye. Ailecek şoka girdik. Oncelikle saglikli ve hayirli olmasini diledik tabiki. Sonra bir kızımız daha olsun diyorduk ama hayırlısı bu sekildeymis. Var mı boyle olan, ruyalarimda surekli surekli kız gordum, erkek deyince doktor cok şaşırdım.
Tabii saglikli olsunlarda onceligimiz o , ama herkesin icinde de bir cinsiyete yakınlık istek olabiliyor.Bizde hep kız diye umuyorduk ikinci de erkeksağlıklı olsun da çok şükür.bide benim babamın üç kızı var hatta yasaydi 4 kız kardeş olacaktık ama hiç erkek olmamış..bizimde aksine hep erkek oluyo adamın torunları hep erkek tek bı tane kız var numunelik
Sağlıkla gelsinler, valla ben de 1 kız daha olur diye hayalleniyodum hep 2. Erkekmiş. Şimdi oğlum olacak diye içimde acaip bi heyecan. Annemle kardeşimin aşkını düşününce iyice bi kıpraşıyor içim. Sağlıkla gelsin bebelerimizTabii saglikli olsunlarda onceligimiz o , ama herkesin icinde de bir cinsiyete yakınlık istek olabiliyor.Cok sukur . Allah kimseye aratmasın, biz kızımıza bir kardes istedik verdi
Cocuklar kız, torunlar erkek
Bencede bir kız bir erkek hayalim,su an bir oglum var, insallah bir de sağlıklı kızım olur ,o yuzden çok şanslısınızTabii saglikli olsunlarda onceligimiz o , ama herkesin icinde de bir cinsiyete yakınlık istek olabiliyor.Cok sukur . Allah kimseye aratmasın, biz kızımıza bir kardes istedik verdi
Evet erkek çocuk ve anne bağı müthiş bir seySağlıkla gelsinler, valla ben de 1 kız daha olur diye hayalleniyodum hep 2. Erkekmiş. Şimdi oğlum olacak diye içimde acaip bi heyecan. Annemle kardeşimin aşkını düşününce iyice bi kıpraşıyor içim. Sağlıkla gelsin bebelerimiz
Aynen sağlıklı olsunlar inşallah canımTabii saglikli olsunlarda onceligimiz o , ama herkesin icinde de bir cinsiyete yakınlık istek olabiliyor.Cok sukur . Allah kimseye aratmasın, biz kızımıza bir kardes istedik verdi
Aynen erkek çocukları anneye çok düşkün oluyo..biz eşimle oğlumun yanında şakalaşamiyoruz bileEvet erkek çocuk ve anne bağı müthiş bir sey
Bende sürekli kız hissediyorum etrafımdaki herkeste aynı şekilde kı hissediyor, 6 yaşındaki oğlum kız olacağından eminBebegimizin cinsiyeti de belli oldu. Erkekmis. Hic beklemiyordum, o kadar kıza alistirmisim ki kendimi.. kızımda bir kız kardesi olacak gibj hissediyordu hep. Surekli konusuyorduk ona bu tütüleri giydircez falan diye. Ailecek şoka girdik. Oncelikle saglikli ve hayirli olmasini diledik tabiki. Sonra bir kızımız daha olsun diyorduk ama hayırlısı bu sekildeymis. Var mı boyle olan, ruyalarimda surekli surekli kız gordum, erkek deyince doktor cok şaşırdım.
Merhaba, ilk hamileligimde bu durumu yasadim 1 ay kadar gecmedi oksuruk artik oksururken kaburgalarim aciyordu. Agziniza bir şeker atin naneli bir nebzede olsa oksurugu hafifletiyorduKızlar çok ağır bir şekilde hasta olduk ev içeri öksürükten uyuyamıyorum şiddetli ve fazla öksürüğüm var çok korkuyorum bebeğe bir zarar gelecek diye birde hergün mecbur 2 yada 3 tane parol alıyorum yoksa hiç duramıyorum. Korona da geçirmiştim ama bu hastalık beni koronadan daha fazla vurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?