2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Totonu kaşı anam ağladı 3 aydır, yüzüm çöktü, saçlarımın yarısı beyazladı şu an,tamam beyazlarım vardı ama simdi resmen yarısı beyazladı, yeterki sağlık olsun da ne yapalım

Totonu kaşı anam ağladı 3 aydır, yüzüm çöktü, saçlarımın yarısı beyazladı şu an,tamam beyazlarım vardı ama simdi resmen yarısı beyazladı, yeterki sağlık olsun da ne yapalım
ay evet, herkes aynı şeyi diyo, kızımda da hiç bulantım vs olmamıştı, bünyem hamileliğe dayanıklı sanırım hahahah

ay evet, herkes aynı şeyi diyo, kızımda da hiç bulantım vs olmamıştı, bünyem hamileliğe dayanıklı sanırım hahahah
Ben de ilk çocuğumda rahat geçirmiştim kusma falan yoktu bunda bitiğim

ilki reziillik vallahi. doktora gidiyorum şaşkın şaşkın dinliyorum anlattıklarının yarısını çıkınca unutuyorum en ufak şeyi yanlış bir duruma bağlıyorum fln.
bi kere her şeyden önce gereksiz stresten uzak durmak gerekiyor :) çok interneti karıştırmamak, özellikle burda her şeyi okumamak gerekiyor. ben bir tek burda bu sayfada yazışıyorum mesela, diğerlerini okumuyorum bile, yoksa hastalık hastası olurum biliyorum.

Ilk kesin emin olduğum, tam tekmeyi yedim,cok güçlü değildi ama.Ben tüp mideli olduğum için mi nedir ,ic karnımda yeri bol buldu herhalde göbek hizamda

bişeyler iyi giderken evham yapan biri değilim ama kötü gidince iyi olacağına yönelik inancım az oluyor. çok araştırmak sıkıntı gerçekten.

bişeyler iyi giderken evham yapan biri değilim ama kötü gidince iyi olacağına yönelik inancım az oluyor. çok araştırmak sıkıntı gerçekten.
Ilk dogumumda her sey mukemmel giderken okuduğum sacma sapan şeyler yüzünden kendime travmatik bir doğum hediye ettim ,sonra çatala bile yatamadım durduk yere sezeryan oldum falan.Bolca sabır, iyi bir doktor seçip ona guvenmek ve googledan uzak durmak lazım

Evet canım aynen doğru diyorsun hamilelik boyunca nst ultrason yok doğru düzgün 2 kez giriyoruz 12. Hafta 20. Hafta bide son ay oda gerekli görürlerse ben ayda 1 burada özel ultrason merkezine gidiyorum oldukça pahalı ama başka türlü içim rahat etmz.
Doğum epidural ya da sezeryan suda doğum vs hepsi ücretsiz sonrasında da maddi açıdan yardımları var dediğin gibi aynı . Allah bunlara hastanelere muhtaç etmesin bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…