- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.589
- 158
- 30
Göğüslerinizi çok uyarmayın Bi de doktorunuza sorun belki normaldir ama göğüsleri çok uyarmak erken doğuma sebep oluyormuş3 lu testte tahlil vs vericez mi, cikolata ve visne suyu yiyip gidildigine gore ac olmamiz şartı yok degil mi ona gore ben de yiyeyim :)
benim gibi 16. Haftaya girip de hala hic ama hic gobegi cikmayan var mi Nerde bu bebebi de goguslerimden süt gelmeye basladi. Cok erken degil mi ya
Annem ilk aylardan süt gelmeye baslar, benim hep gelirdi demisti. Sasirmistim. Merakimdan ara sira belki haftada bir falan sıkıp bakiuodum. O kadar yani. Bu hafta geldi gerçektenGöğüslerinizi çok uyarmayın Bi de doktorunuza sorun belki normaldir ama göğüsleri çok uyarmak erken doğuma sebep oluyormuş
Aç tok farketmiyo canım.istedigini yiyebilirsin..iç karnin geniş derler.benim dar mesela o kaa kiloya rağmen karnım erken portledi3 lu testte tahlil vs vericez mi, cikolata ve visne suyu yiyip gidildigine gore ac olmamiz şartı yok degil mi ona gore ben de yiyeyim :)
benim gibi 16. Haftaya girip de hala hic ama hic gobegi cikmayan var mi Nerde bu bebebi de goguslerimden süt gelmeye basladi. Cok erken degil mi ya
Benim de baya kilom var. Belki ondan belli etmiyor kendini ama hamile kaldiktan sonra 7 kilo verdim. Yani hamile kaldiktan sonra epey karnım kuculdu :) hala da kilo almaya baslamadim. Benim icin cok iyi bisey ama bebek icin de iyidir insallahAç tok farketmiyo canım.istedigini yiyebilirsin..iç karnin geniş derler.benim dar mesela o kaa kiloya rağmen karnım erken portledi
Ne güzel kilo vermişsin.bende aslında hamilelikten almadım benimde kilom var baya.sigarayi bıraktım ondan direk üç kilo aldım ilk ayBenim de baya kilom var. Belki ondan belli etmiyor kendini ama hamile kaldiktan sonra 7 kilo verdim. Yani hamile kaldiktan sonra epey karnım kuculdu :) hala da kilo almaya baslamadim. Benim icin cok iyi bisey ama bebek icin de iyidir insallah
Ya benimde ilki kızdı onda perperisan ögürmekten bogazim aciyordu artik. Bu erkek bunda da ayniyim. Demek ko benim bunyemde vucuda bebe girince neye ugradigini sasiriyoray evet, herkes aynı şeyi diyo, kızımda da hiç bulantım vs olmamıştı, bünyem hamileliğe dayanıklı sanırım hahahah
Valla nifty falan hiç bişi yaptırmadım. İkili temiz çıktı, 3lü 4lü yaptırmayı da düşünmüyorum. Detaylı ultrason önemli onu bekliyorum.Ya benimde ilki kızdı onda perperisan ögürmekten bogazim aciyordu artik. Bu erkek bunda da ayniyim. Demek ko benim bunyemde vucuda bebe girince neye ugradigini sasiriyor
Ama 2.hamilelik rahatligi konusunda size katiliyorum. Ikili testimiz riskli cikti biz hala sey diyoruz doktora cinsiyeti neama ilkinde o kadar panik stres uzuntu yasamistim kii ,bunda nifty test sonucumu bile cook rahat bekledimm. Doktora da sey dedik hani biz hazirlikliydik zaten bu sonuca o yuzden boylee hanii rahat duruyoruz
Benim ikili 1/82 cikinca niftye kaldikValla nifty falan hiç bişi yaptırmadım. İkili temiz çıktı, 3lü 4lü yaptırmayı da düşünmüyorum. Detaylı ultrason önemli onu bekliyorum.
Ha tabii ikili benim de riskli çıksaydı, ben de giderdim kesinlikle niftye. Ben benimki kaç onu bile bilmiyorum, doktor aradı sonucunuz çok iyi çıktı dedi sadeceBenim ikili 1/82 cikinca niftye kaldik
Ayrintiliyi bende bekliyorum cok cok onemli kesinlikle..
Bacım ben 19.haftadayım 3.gebeliğim ben bile hissedemedim halaYav bende bişi hissetmiyo olmanın derdini çekiyorum. Hamileliğin başından beri nerdeyse hamileliğe dair hiç bir belirti ve sıkıntım olmadı. Şimdi içerde mi, yaşıyo mu, büyüyor mu diye içim içimi yiyor, taaa 25inde benim de kontrolüm
Bence sıkma canım hiç dediğim gibi göğüsü uyarmak erken doğuma sebep olabiliyor banyoda bile liflemeyin bastırmayın diyorlar belki anneninki kendiliğinden geliyordur Bi doktoruna sor yine de artık kesilmez zaten sütAnnem ilk aylardan süt gelmeye baslar, benim hep gelirdi demisti. Sasirmistim. Merakimdan ara sira belki haftada bir falan sıkıp bakiuodum. O kadar yani. Bu hafta geldi gerçekten
Maşallah maşallah aman olmasin zaten benimde kanama lekelenme disinda sorunum olmadi el ultrasonu aldim merak ettikce arada dinliyorum evde kendimYav bende bişi hissetmiyo olmanın derdini çekiyorum. Hamileliğin başından beri nerdeyse hamileliğe dair hiç bir belirti ve sıkıntım olmadı. Şimdi içerde mi, yaşıyo mu, büyüyor mu diye içim içimi yiyor, taaa 25inde benim de kontrolüm
Ya çok nadiren bilgiler hissediyo gibiyim ama gaz da olabiliyo, bilemiyorum, nerden aldınız el ultrasonunu?Maşallah maşallah aman olmasin zaten benimde kanama lekelenme disinda sorunum olmadi el ultrasonu aldim merak ettikce arada dinliyorum evde kendimama hissediyorum bebisi ara ara haraketlerini
3 artık doktorası oluyo bu işin herhaldeBacım ben 19.haftadayım 3.gebeliğim ben bile hissedemedim hala
YaaaaMaşallah maşallah aman olmasin zaten benimde kanama lekelenme disinda sorunum olmadi el ultrasonu aldim merak ettikce arada dinliyorum evde kendimama hissediyorum bebisi ara ara haraketlerini
Internettede satiliyor saglik ocaginda kullanilanlar fetal doopler diye geciyor kalp atisini falannda gosteren dijitalleride var ben dolap uygulamasindan aldimYa çok nadiren bilgiler hissediyo gibiyim ama gaz da olabiliyo, bilemiyorum, nerden aldınız el ultrasonunu?
Internette satiliyor saglik ocaginda kullanilanlar fetal doopler diye geciyor difital olanlari kalp atisinida gosteriyor 270 320 lira civari fiyatlari var jelle kullaniliyor ama ben dolap uygulamasindan birinden aldm dijital degil sdce ses dinliyorum kalbini haraketlerini falan 70 lirayaYaaaanerden aldın ne kaaa aldın.al ben eşime alsak mi desem ne der acaba kesin benle dalga geçer.bu erkekler hamile kadınları hiç anlamiyo yaaaa
Mesela sağlık ocağına gittiğimizde hemen bulamıyolar kalp atışını..sen hemen bulabiliyo musun.simdi düşündümde ben onu kullanırken bulamazsam küçççük bı kalp krizi gecirebilirem çünküInternette satiliyor saglik ocaginda kullanilanlar fetal doopler diye geciyor difital olanlari kalp atisinida gosteriyor 270 320 lira civari fiyatlari var jelle kullaniliyor ama ben dolap uygulamasindan birinden aldm dijital degil sdce ses dinliyorum kalbini haraketlerini falan 70 liraya
Evet buluyorum hemen yerini degistirmiyor benim bıdış sağ tarafimda duruyor hep kafasi oralarda denk geliyor hep biyerlerde bulamadigim olmadi daha hicMesela sağlık ocağına gittiğimizde hemen bulamıyolar kalp atışını..sen hemen bulabiliyo musun.simdi düşündümde ben onu kullanırken bulamazsam küçççük bı kalp krizi gecirebilirem çünküay aldirsam mi ayyy çok heveslendim ben bunun için bı çalışma baslatiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?