Ben son ultrason fotosunu atsam rüyalarınıza girer öyle korkunç bir poz vermiş ki benim veletBizde muayeneden geldik ultrason görüntülerinde herşey normal çıktı çok şükür öğleden sonra da kan tahlillerine bakacak dr cinsiyeti için hiçbirşey söylemedi siz bakın bakalım ne diyeceksiniz
Sizinle o kadar cok benzetiyorum ki hamileligimizi, bende bas agrisindan kafayi kaldiramiyorum. Bulanti , kusma , bas agrisiBen de baş ağrısından tükendim artık, normalde migren hastasıyım zaten.Oğluma hamileyken bir kere anamı ağlatmıştı bir daha yaşamamıştım.Bunda kriz dışında da basimda devamlı bir agri var ,dün ağrımadı diye sevinirken gene geldi ,yoruldum valla
Insanlar arkamdan neler diyorlar bilmiyorum ,resmen 2 aydir hastayim hep miymiySizinle o kadar cok benzetiyorum ki hamileligimizi, bende bas agrisindan kafayi kaldiramiyorum. Bulanti , kusma , bas agrisi14+2 olduk ama bir gram enerjim yok ya basim agriyor diye yatiyorum, ya da midem bulaniyor diye ahh vahhh
Ise yararsa biz de denerizyarın 3lü taramaya giricem vişne suyu ve çikolatamı hazırladım. cinsiyeti öğrenince yazarım bendee
inşallah sadece çikolata işe yaramıyorda pekIse yararsa biz de deneriz
Valla bana ekimin 30unda 1 ay sonra gel dedi ,ikiliyi istemediğim için imza verdim 3lu icin bir sey demediinşallah sadece çikolata işe yaramıyorda peksize 3 lü tarama için randevu verildi mi aramızda birkaç gün var
Rabbim öyle şifa versin ki miniğine bu günleri hiç yaşamamış gibi olBebeğimin ensesindeki kalınlık arttı 7mm buldu karnındaki ödem devam ediyordu şimdi gitsem belkide dahada artmıştır
En son arda lembete gittim bebeğün kalp kapakçıklarını görünce bu bebek umut vadetmiyor dedi böyle deken de ne kastetti bilmiyorum
Ama bebeğin hiçbir organ aza ve şekillerinde sorun yok kalpte geri kan akımı var kalp kapakçıkları vücuduna geri kan püskürtüyor
Rabbim en hayırlısını en güzelini nasil eyle diye dua ediyorum Rahmet ve merhametiyle muamele eylesin
Bizde sağlık sektörü de çok büyük bir rant kapısı olduğu için özel hastaneler falan çok revaçta. Ne kadar çok hasta, ne kadar çok tetkik o kadar çok para :) ama doğru diyorsunuz yine de yiğidi öldür hakkını ver, ben ülkemizdeki yetişmiş doktorlara, tüm aksaklıklarına rağmen sisteme yine de nispeten güveniyorum. Ama devlet Hastanesi'nde, mültecilerin arasında doğurmamak için 12bin TL ödemek durumunda kalıyorum. Kanada'da yaşayan arkadaşlarım var, ne doğru düzgün ultrasona giriyorlar, ne nst çekiliyor falan ama devlet çocuk doğunca devlet öyle destekler veriyor ki, 1 değil 2 değil 5 tane doğurursun. Hadi doğurduk, sonra yandık. Belediye kreşlerinde yer bulamıyorsun. Özel kreşlere 2500-3500 TL para ödüyorsun, sonra okul da paralı. Çünkü devlet okullarında nitelikli eğitim yok. Ay valla içim darlandı, masraflar şimdiden üstüme üstüme geliyorOlabilir elbette, insan gurbette olunca mili damarları kabarıyor
Bir perinatologa mı görünseniz acaba? Başka bir gözün daha görmesinde fayda var.Bebeğimin ensesindeki kalınlık arttı 7mm buldu karnındaki ödem devam ediyordu şimdi gitsem belkide dahada artmıştır
En son arda lembete gittim bebeğün kalp kapakçıklarını görünce bu bebek umut vadetmiyor dedi böyle deken de ne kastetti bilmiyorum
Ama bebeğin hiçbir organ aza ve şekillerinde sorun yok kalpte geri kan akımı var kalp kapakçıkları vücuduna geri kan püskürtüyor
Rabbim en hayırlısını en güzelini nasil eyle diye dua ediyorum Rahmet ve merhametiyle muamele eylesin
Yav bende bişi hissetmiyo olmanın derdini çekiyorum. Hamileliğin başından beri nerdeyse hamileliğe dair hiç bir belirti ve sıkıntım olmadı. Şimdi içerde mi, yaşıyo mu, büyüyor mu diye içim içimi yiyor, taaa 25inde benim de kontrolümTünaydınlar herkese ben hala cinsiyeti kesinlestiremedim meraktan yıkılıyorum kontrole de 10 gün var ilk hamileligimde bukadar merak etmiyordum nasil gecicek bu 10 gün ya
Bende de aynı durum var canım :) azıcık göbeğim var başka da birşey yok bende de göbekleriniz ne durum da sizlerinYav bende bişi hissetmiyo olmanın derdini çekiyorum. Hamileliğin başından beri nerdeyse hamileliğe dair hiç bir belirti ve sıkıntım olmadı. Şimdi içerde mi, yaşıyo mu, büyüyor mu diye içim içimi yiyor, taaa 25inde benim de kontrolüm
Merhaba bende durum böyle 17. HaftaBende de aynı durum var canım :) azıcık göbeğim var başka da birşey yok bende de göbekleriniz ne durum da sizlerin
Dün ilk kez eşim karnımın belli olmaya başladığını söyledi. 3 kg aldım. İlk 20 hafta hiç almayacaktır sözde ama beceremedim. Sen ne haldesin?Bende de aynı durum var canım :) azıcık göbeğim var başka da birşey yok bende de göbekleriniz ne durum da sizlerin
Zayıf hamile kalanın hali başka tabii :)Merhaba bende durum böyle 17. Hafta
Bende öyleyim en ufak bir belirti yok hamilemiyim bilmiyorum ancak tekmelemeye başlarsa anlarız belki böylesi daha iyidir en azından hayat zehir olmuyorYav bende bişi hissetmiyo olmanın derdini çekiyorum. Hamileliğin başından beri nerdeyse hamileliğe dair hiç bir belirti ve sıkıntım olmadı. Şimdi içerde mi, yaşıyo mu, büyüyor mu diye içim içimi yiyor, taaa 25inde benim de kontrolüm
:) DURUM BENDE DE AYNI BÖYLE YA NE ZAMAN ÇIKACAK BUNLAR :)Merhaba bende durum böyle 17. Hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?