Bizde muayeneden geldik ultrason görüntülerinde herşey normal çıktı çok şükür öğleden sonra da kan tahlillerine bakacak dr cinsiyeti için hiçbirşey söylemedi siz bakın bakalım ne diyeceksiniz
Bizde muayeneden geldik ultrason görüntülerinde herşey normal çıktı çok şükür öğleden sonra da kan tahlillerine bakacak dr cinsiyeti için hiçbirşey söylemedi siz bakın bakalım ne diyeceksiniz
Bende oğlumda son 1 ay o ekşimeyi dibine kadar yaşamıştım sadece bir dilim mandalina yemiştim sanırsın 10 tane limon yemiş gibi yanıyordu bide sabahlara kadar yatamazdım
Bende oğlumda son 1 ay o ekşimeyi dibine kadar yaşamıştım sadece bir dilim mandalina yemiştim sanırsın 10 tane limon yemiş gibi yanıyordu bide sabahlara kadar yatamazdım
Merhaba kızlar, 2 gündür bebegi resmen göbek deliği hizasında hatta azıcık üstünde hissediyorum cok enteresan.Henuz bu kadar çıkmamıştır diyorum ama demin tatlı yaptim tencerenin dibini yedim 5 dakika oldu oturdum ,kıpırdanmaya başladı
Mide yanması bendede çok oluyor. Hazımsızlık sürekli geğirme isteği. Sanki neden yemek yedin der gibi sürekli midem. Açkende bi saat geciksin öğün acıktım diye bulanıyor. Açken ve tokken mutsuzm. Ortasında iyiym
Ben de baş ağrısından tükendim artık, normalde migren hastasıyım zaten.Oğluma hamileyken bir kere anamı ağlatmıştı bir daha yaşamamıştım.Bunda kriz dışında da basimda devamlı bir agri var ,dün ağrımadı diye sevinirken gene geldi ,yoruldum valla