2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bizde muayeneden geldik ultrason görüntülerinde herşey normal çıktı çok şükür öğleden sonra da kan tahlillerine bakacak dr cinsiyeti için hiçbirşey söylemedi siz bakın bakalım ne diyeceksiniz

Eklentiler

• DSC_1662.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 79
16.haftada hortlayan mide yanması zabaaanan maden suyuna boguyorun kendimi..ne kaa güzel gecmisti bayadır yoktu

16.haftada hortlayan mide yanması zabaaanan maden suyuna boguyorun kendimi..ne kaa güzel gecmisti bayadır yoktu
Bende oğlumda son 1 ay o ekşimeyi dibine kadar yaşamıştım sadece bir dilim mandalina yemiştim sanırsın 10 tane limon yemiş gibi yanıyordu bide sabahlara kadar yatamazdım

Bende oğlumda son 1 ay o ekşimeyi dibine kadar yaşamıştım sadece bir dilim mandalina yemiştim sanırsın 10 tane limon yemiş gibi yanıyordu bide sabahlara kadar yatamazdım
Benim baya erken başlamıştı.sonra üç dört hafta durdu şimdi tekrar başladı sonlara doğru daha çok oluyoms artık hayırlısı maden suyu stoklayayim barii

Cnm ben hala hissetmiyorum ikinci gebeliğim benimde sen kaçıncı haftada hissettin

Mide yanması bendede çok oluyor. Hazımsızlık sürekli geğirme isteği. Sanki neden yemek yedin der gibi sürekli midem. Açkende bi saat geciksin öğün acıktım diye bulanıyor. Açken ve tokken mutsuzm. Ortasında iyiym

Ben de baş ağrısından tükendim artık, normalde migren hastasıyım zaten.Oğluma hamileyken bir kere anamı ağlatmıştı bir daha yaşamamıştım.Bunda kriz dışında da basimda devamlı bir agri var ,dün ağrımadı diye sevinirken gene geldi ,yoruldum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…