- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
Bunu bı arastirazaaam benEvet buluyorum hemen yerini degistirmiyor benim bıdış sağ tarafimda duruyor hep kafasi oralarda denk geliyor hep biyerlerde bulamadigim olmadi daha hicvallahi cok rahatladim aldigimdan beri bide dolaptan aldim 70 liraya her kafama saridigimda muayneye gitsem 200 kusur bayilacaktim surekli butun haraketleri kalbi duyuluyor kalbini bulamasaniz zaten surekli kipirdadigindan sesleri geliyor baya baya yine rahatliyor insan
Hepsi covid belirtisi biran önce test yaptırsın, aaaa neden aşı olmadınız simdiye kadar,Allah korusunKızlar korona belirtileriniz nelerdi eşim korona olmuş sanki öksürük yüksek ateş baş ağrısı eklem ağrısı hepsi var ikimizde aşısısız Bi de
Akşamdan beri diyorum ben soğuk aldım diyor geldi Bi de yanıma yattı pozitif çıkarsa hastaneye nasıl gideceksin diyor servikal serklaj yaptırmam lazım bu haftalarda aşıyı da çocuk düşünüyoruz diye erteleyip durduk şimdi de hala yaptırmadıkHepsi covid belirtisi biran önce test yaptırsın, aaaa neden aşı olmadınız simdiye kadar,Allah korusun
Çok geçmiş olsun pozitifseniz bile inşallah hafif geçirirsinizAkşamdan beri diyorum ben soğuk aldım diyor geldi Bi de yanıma yattı pozitif çıkarsa hastaneye nasıl gideceksin diyor servikal serklaj yaptırmam lazım bu haftalarda aşıyı da çocuk düşünüyoruz diye erteleyip durduk şimdi de hala yaptırmadık
Çok geçmiş olsun test verin acilen evde bir odaya kapatın bari eşinizi sonuc cikana kadar yaninda durmayin kovit belirtilerine benziyorKızlar korona belirtileriniz nelerdi eşim korona olmuş sanki öksürük yüksek ateş baş ağrısı eklem ağrısı hepsi var ikimizde aşısısız Bi de
Geçmiş olsun inş pozitif çıkmaz bu hafta banada serklaj önerdi doktorum sizin rahim ağzı uzunluğunuz ne kadardı acabaAkşamdan beri diyorum ben soğuk aldım diyor geldi Bi de yanıma yattı pozitif çıkarsa hastaneye nasıl gideceksin diyor servikal serklaj yaptırmam lazım bu haftalarda aşıyı da çocuk düşünüyoruz diye erteleyip durduk şimdi de hala yaptırmadık
Bilmiyorum canım ben geçen sene 23+6 da erken doğum yaptım diye atılacak güya ama atabilecek doktor bulamıyorum bugün hastaneye gideceğim bu doktor ne diyecek bakalım ama eşim bu halde nasıl gideceğiz bilmiyorumGeçmiş olsun inş pozitif çıkmaz bu hafta banada serklaj önerdi doktorum sizin rahim ağzı uzunluğunuz ne kadardı acaba
Peşimde dolaşıyor ben Bi kere geçirdim gibi ama ramazan bayramında çok hafif geçti bende test vermemiştimÇok geçmiş olsun test verin acilen evde bir odaya kapatın bari eşinizi sonuc cikana kadar yaninda durmayin kovit belirtilerine benziyor
İnş Bi kere atlattım gibi onda çok hafif geçti ama şimdi hamileyimÇok geçmiş olsun pozitifseniz bile inşallah hafif geçirirsiniz
Ay inanmıyorum nasil yanınıza gelip yattiAkşamdan beri diyorum ben soğuk aldım diyor geldi Bi de yanıma yattı pozitif çıkarsa hastaneye nasıl gideceksin diyor servikal serklaj yaptırmam lazım bu haftalarda aşıyı da çocuk düşünüyoruz diye erteleyip durduk şimdi de hala yaptırmadık
Test yaptırmadan geçirdiğinizi nereden biliyorsunuz,ayrıca test yaptırmadan eşinizin temasa girdiği herkesin de hakkına girecek ,lütfen bunu da hatırlatın,Peşimde dolaşıyor ben Bi kere geçirdim gibi ama ramazan bayramında çok hafif geçti bende test vermemiştim
Ben de iki sinovacliyim sözde gebe kalmadan bu isi halletmek için olmustum ama simdi sinovac yetmiyor varyant icin diyorlar.Cok endişeliyim, öğretmenim, o yuzden olacağım ben de ama daha randevu almadım, ya da ucretsiz izin alacağımKızlar yarın ilk doz aşımı olacağım artık aranızda olan var mı yakın zamanda
Anladım canım inş pozitif çıkmaz eşiniz benim ilk hamilelik doktorum önerdi serklaj inş sizde yapan doktor bulursunuz ilk gebelik kayıpla sonuçlanmış ikincide mutlaka önlem almaları gerekirBilmiyorum canım ben geçen sene 23+6 da erken doğum yaptım diye atılacak güya ama atabilecek doktor bulamıyorum bugün hastaneye gideceğim bu doktor ne diyecek bakalım ama eşim bu halde nasıl gideceğiz bilmiyorum
Benim doktorum olmalısın diyor hem öğretmenim hem de ailemin yanına daha rahat gidip gelmek istiyorum o yüzden olacağım en azından kafam rahat olsun böyle eve kapatıyorum kendimi ruhsal olarak etkileniyorumBen de iki sinovacliyim sözde gebe kalmadan bu isi halletmek için olmustum ama simdi sinovac yetmiyor varyant icin diyorlar.Cok endişeliyim, öğretmenim, o yuzden olacağım ben de ama daha randevu almadım, ya da ucretsiz izin alacağım
allahtan ilk değiliz aşı olanlar doğurdu bile benmde aşı olduğum ay gebelik oldu. artık gerilmeye gerek yok öğretmenlerde çok riskliBenim doktorum olmalısın diyor hem öğretmenim hem de ailemin yanına daha rahat gidip gelmek istiyorum o yüzden olacağım en azından kafam rahat olsun böyle eve kapatıyorum kendimi ruhsal olarak etkileniyorum
Aynen çocuklar komple hasta ,öğretmenler odasında kurallara uymuyorlar,çocuklar zaten uymuyor ,benim de psikolojim altüst oldu ,su an raporluyum ya biontek olacağım ya da ücretsiz izin alacağım. Parasini geçtim ama 24.haftaya 1.5 ay kaliyor o zaman ,işlemler gözümde büyüyor, ayrıl geri başla.Genede Allahim korktugumuzdan korusunBenim doktorum olmalısın diyor hem öğretmenim hem de ailemin yanına daha rahat gidip gelmek istiyorum o yüzden olacağım en azından kafam rahat olsun böyle eve kapatıyorum kendimi ruhsal olarak etkileniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?