2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Arkadaşım gittin mi doktora sonuç ne oldu ,bebis oynadı mı
Evet tarama sonucum iyi. Kordon tam bacak arasındaymııış. Görünmüyor cinsiyeti. 3 hafta sonra organ tarama testi var o zamana belki görünür dedi. Benim cinsiyet 20. Haftaya kaldı malesef. Siz öğrenirsiniz inşallah

Demeee benimde üçüncü aşı eksik böle olursa nabariz ben bebek kipirdayana kaa hastane önlerinde yatarım

Gözünüz aydın tarama için.Sapsik bu bebekler ya göremeyince göstermiyor ayyyy insallah sağlık olsunda ne yapalım

Bende korkuyorum da dün ayrı yatayım dedi ben uyurken korkuyorum o yüzden ayrı yatamadı akşam giderim diyor bakalım

Anladım canım inş pozitif çıkmaz eşiniz benim ilk hamilelik doktorum önerdi serklaj inş sizde yapan doktor bulursunuz ilk gebelik kayıpla sonuçlanmış ikincide mutlaka önlem almaları gerekir
Şimdi geldim hastaneden alttan baktı uzunluk iyi dedi peritonolog a gönderdi doğum nasıl oldu dedi söyledim 7 aralıkta kontrole çağırdı gerek duyarsa atacaklar sanırım niye bu kadar önemsemiyorlar anlamadım

Test yaptırmadan geçirdiğinizi nereden biliyorsunuz,ayrıca test yaptırmadan eşinizin temasa girdiği herkesin de hakkına girecek ,lütfen bunu da hatırlatın,
Ben bütün belirtileri yaşamıştım ama hepsi 1 er gün sürmüştü 3-4 günde iyileşmiştim söylüyoruz da bakalım

keşke direk perinatolog takibinde olsaydınız. içiniz rahat ederdi.

Merhabalar cevaplarsanız çok sevinirim nasip olursa inaşallah mayıs annesi olucam 2. gebeliğim ilk doğumun sezeryan oldu ve şuan 14 haftalık bebeğim doktor cinsiyet için çok zor gördüğünü söyledi karından dikiş yerim yüzünden net göremediğini söyledi ama %80 90 erkek gibi dedi ama hazırlık yapma dedi 1 hafta sonra gel kesinleştirelim dedi ve 1 hafta sonra tekrar gittiğimde kesinlikle göremediğini söyledi ama dikiş yerinin yüzünden olduğu için dedi. Sezeryan olan anneler var mı? böyle sorun yaşadınız mı?

Dikiş yerin tam olarak nerde ki yada bebek mi çok aşağıda.benim ilk oğlum öle asagidaydi..bende ikinci gebelik ve sezaryen ama hiç dikiş yerinde gezdirmedi cihazı ve benim kesikte çok aşağıda bide ilkiyle kaç sene var ara ondan mı acaba anlayamadım ki

Doktor tam dikiş yerimde cihazla bakıyor bebeğe 3 sene oldu doğum yapalı bana alttan bakmayı teklif bu yüzden kabul etmedim başka doktora gitmeyi düşündüm bende tekrardan aynı sorunu yaşanır mı bakıcam bu arada bi oğlum var kız çok istiyorum acaba belli olmadı ikinci bakışında kız olabilir mi diye umutlandım açıkcası

Maşallah Allah bağışlasın..alttan bakmada bı sorun olmaz ki ama guvenmiyorsan başka Dr a git tabi..benim ikinci de erkek bizde kız diye çok umduk ama sağlıklı olsunda çok şükür

14.haftada olabilirsin demişti benim yarın 14+6 tam 15.hafta biterken olayım dedim çünkü daha aşının koruyuculuğu ikinci aşıdan 15 gün başlıyormuş yani ilk aşıdan 1.5 ay sonra

Ben ikisi de normal doğum o yüzden cevaplayamıyorum canım. Ama henüz erken zaten cinsiyet için söyleseler bile tahmin diyolar. Net cevap için 16 haftanın bitmesini bekliyorlar.

Maşallah Allah bağışlasın..alttan bakmada bı sorun olmaz ki ama guvenmiyorsan başka Dr a git tabi..benim ikinci de erkek bizde kız diye çok umduk ama sağlıklı olsunda çok şükür
Ya teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alalım inaşallah nasip erkekse de sağlıklı olsun inşallah

Valla 18.haftada gideceğim, cinsiyet göstermiyor falan kabul edememinsallah oyle bir şey olmaz ,öğrenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…