- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.358
- 108
- 31
Evet tarama sonucum iyi. Kordon tam bacak arasındaymııış. Görünmüyor cinsiyeti. 3 hafta sonra organ tarama testi var o zamana belki görünür dedi. Benim cinsiyet 20. Haftaya kaldı malesef. Siz öğrenirsiniz inşallahArkadaşım gittin mi doktora sonuç ne oldu ,bebis oynadı mı
DemeeeYa ben de aşı olacaksam bari bebeğin hareketlerini hissettikten sonra olayım diyorum. Sizin doktorlar kaçıncı haftada öneriyor benimki hemen ol olabiliyosan dedi.
Gerçi bi arkadaşım 20. Haftasında oldu aşıyı bebek 4gün hereket etmedi dedi onu duyduğumdan beri korkuyorumhangisi iyi bilemedimmmm
Gözünüz aydın tarama için.Sapsik bu bebekler ya göremeyince göstermiyorEvet tarama sonucum iyi. Kordon tam bacak arasındaymııış. Görünmüyor cinsiyeti. 3 hafta sonra organ tarama testi var o zamana belki görünür dedi. Benim cinsiyet 20. Haftaya kaldı malesef. Siz öğrenirsiniz inşallah
Bende korkuyorum da dün ayrı yatayım dedi ben uyurken korkuyorum o yüzden ayrı yatamadı akşam giderim diyor bakalımAy inanmıyorum nasil yanınıza gelip yattiburda onemli olan pozitif çıkmanız mi yoksa sonuçları mı,benim esim azıcık kırgınlık hissetsin hemen odaları ayırıyor, bir de ikinizin de aşısı yokmuş,Allah korusun ,lutfen bir an once hastaneye gitsin siz de yanınıza yaklastirmayin. Benim esim iki biontekli ben iki sinovacliyim gene de aklim çıkıyor gebeyken kapacağım diye
Şimdi geldim hastaneden alttan baktı uzunluk iyi dedi peritonolog a gönderdi doğum nasıl oldu dedi söyledim 7 aralıkta kontrole çağırdı gerek duyarsa atacaklar sanırımAnladım canım inş pozitif çıkmaz eşiniz benim ilk hamilelik doktorum önerdi serklaj inş sizde yapan doktor bulursunuz ilk gebelik kayıpla sonuçlanmış ikincide mutlaka önlem almaları gerekir
Ben bütün belirtileri yaşamıştım ama hepsi 1 er gün sürmüştü 3-4 günde iyileşmiştim söylüyoruz da bakalımTest yaptırmadan geçirdiğinizi nereden biliyorsunuz,ayrıca test yaptırmadan eşinizin temasa girdiği herkesin de hakkına girecek ,lütfen bunu da hatırlatın,
keşke direk perinatolog takibinde olsaydınız. içiniz rahat ederdi.Şimdi geldim hastaneden alttan baktı uzunluk iyi dedi peritonolog a gönderdi doğum nasıl oldu dedi söyledim 7 aralıkta kontrole çağırdı gerek duyarsa atacaklar sanırımniye bu kadar önemsemiyorlar anlamadım
Dikiş yerin tam olarak nerde ki yada bebek mi çok aşağıda.benim ilk oğlum öle asagidaydi..bende ikinci gebelik ve sezaryen ama hiç dikiş yerinde gezdirmedi cihazı ve benim kesikte çok aşağıdaMerhabalar cevaplarsanız çok sevinirim nasip olursa inaşallah mayıs annesi olucam 2. gebeliğim ilk doğumun sezeryan oldu ve şuan 14 haftalık bebeğim doktor cinsiyet için çok zor gördüğünü söyledi karından dikiş yerim yüzünden net göremediğini söyledi ama %80 90 erkek gibi dedi ama hazırlık yapma dedi 1 hafta sonra gel kesinleştirelim dedi ve 1 hafta sonra tekrar gittiğimde kesinlikle göremediğini söyledi ama dikiş yerinin yüzünden olduğu için dedi. Sezeryan olan anneler var mı? böyle sorun yaşadınız mı?
Doktor tam dikiş yerimde cihazla bakıyor bebeğe 3 sene oldu doğum yapalı bana alttan bakmayı teklif bu yüzden kabul etmedim başka doktora gitmeyi düşündüm bende tekrardan aynı sorunu yaşanır mı bakıcam bu arada bi oğlum var kız çok istiyorum acaba belli olmadı ikinci bakışında kız olabilir mi diye umutlandım açıkcasıDikiş yerin tam olarak nerde ki yada bebek mi çok aşağıda.benim ilk oğlum öle asagidaydi..bende ikinci gebelik ve sezaryen ama hiç dikiş yerinde gezdirmedi cihazı ve benim kesikte çok aşağıdabide ilkiyle kaç sene var ara ondan mı acaba anlayamadım
Maşallah Allah bağışlasın..alttan bakmada bı sorun olmaz ki ama guvenmiyorsan başka Dr a git tabi..benim ikinci de erkekDoktor tam dikiş yerimde cihazla bakıyor bebeğe 3 sene oldu doğum yapalı bana alttan bakmayı teklif bu yüzden kabul etmedim başka doktora gitmeyi düşündüm bende tekrardan aynı sorunu yaşanır mı bakıcam bu arada bi oğlum var kız çok istiyorum acaba belli olmadı ikinci bakışında kız olabilir mi diye umutlandım açıkcası
14.haftada olabilirsin demişti benim yarın 14+6 tam 15.hafta biterken olayım dedim çünkü daha aşının koruyuculuğu ikinci aşıdan 15 gün başlıyormuş yani ilk aşıdan 1.5 ay sonraYa ben de aşı olacaksam bari bebeğin hareketlerini hissettikten sonra olayım diyorum. Sizin doktorlar kaçıncı haftada öneriyor benimki hemen ol olabiliyosan dedi.
Gerçi bi arkadaşım 20. Haftasında oldu aşıyı bebek 4gün hereket etmedi dedi onu duyduğumdan beri korkuyorumhangisi iyi bilemedimmmm
O da bişeymi benim 3.de erkekMaşallah Allah bağışlasın..alttan bakmada bı sorun olmaz ki ama guvenmiyorsan başka Dr a git tabi..benim ikinci de erkekbizde kız diye çok umduk ama sağlıklı olsunda çok şükür
Ben ikisi de normal doğum o yüzden cevaplayamıyorum canım. Ama henüz erken zaten cinsiyet için söyleseler bile tahmin diyolar. Net cevap için 16 haftanın bitmesini bekliyorlar.Doktor tam dikiş yerimde cihazla bakıyor bebeğe 3 sene oldu doğum yapalı bana alttan bakmayı teklif bu yüzden kabul etmedim başka doktora gitmeyi düşündüm bende tekrardan aynı sorunu yaşanır mı bakıcam bu arada bi oğlum var kız çok istiyorum acaba belli olmadı ikinci bakışında kız olabilir mi diye umutlandım açıkcası
Ya teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alalım inaşallah nasip erkekse de sağlıklı olsun inşallahMaşallah Allah bağışlasın..alttan bakmada bı sorun olmaz ki ama guvenmiyorsan başka Dr a git tabi..benim ikinci de erkekbizde kız diye çok umduk ama sağlıklı olsunda çok şükür
Bi umutla beklicem bende. Teşekkür ederim cevabın içinBen ikisi de normal doğum o yüzden cevaplayamıyorum canım. Ama henüz erken zaten cinsiyet için söyleseler bile tahmin diyolar. Net cevap için 16 haftanın bitmesini bekliyorlar.
Abaoovv meslek lisesi gibiO da bişeymi benim 3.de erkekev erkekler yurduna dönecek yakında.
Olsun kız şunun şurasında ayrintiliya ne kalmış ayrintilida öğrenirsin hiç olmadıValla 18.haftada gideceğim, cinsiyet göstermiyor falan kabul edememinsallah oyle bir şey olmaz ,öğrenmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?