Ayyy bakalım simdi de gitsem mi acaba diyorum ama doktorum cok yogun zaten ,simdi niye geldin der diye çekiniyorumOlsun kız şunun şurasında ayrintiliya ne kalmış ayrintilida öğrenirsin hiç olmadısaka yapiyroum tabi canımda Allah gönlüne göre versin inşallah
Bugün kusmadim de hayirolsun de bı panik oldum de geldim de.gelmisken de bı cinsiyete de bakalım deAyyy bakalım simdi de gitsem mi acaba diyorum ama doktorum cok yogun zaten ,simdi niye geldin der diye çekiniyorumve bugun ilk defa kusmadım
Ben sezeryan oldum ama hic oyle birsey demedi doktorum. Dikis yerinizde bir kabariklik vs varmi yani oyle engel yapabilcek sekilde. Benim dumduz dikis yerim belli bile olmuyor ama , bilemedim dikis yeri yuzunden nasil gorusu engellerMerhabalar cevaplarsanız çok sevinirim nasip olursa inaşallah mayıs annesi olucam 2. gebeliğim ilk doğumun sezeryan oldu ve şuan 14 haftalık bebeğim doktor cinsiyet için çok zor gördüğünü söyledi karından dikiş yerim yüzünden net göremediğini söyledi ama %80 90 erkek gibi dedi ama hazırlık yapma dedi 1 hafta sonra gel kesinleştirelim dedi ve 1 hafta sonra tekrar gittiğimde kesinlikle göremediğini söyledi ama dikiş yerinin yüzünden olduğu için dedi. Sezeryan olan anneler var mı? böyle sorun yaşadınız mı?
Benim doktor ,kafan mi güzel der ,3 aydir kötüyüm diye adamın basini yedim.Zaten.su an randevu almak istesem 1 hafta doludurBugün kusmadim de hayirolsun de bı panik oldum de geldim de.gelmisken de bı cinsiyete de bakalım de
Sabret canım hayırlısıyla öğrenirsin en kısa zamanda inşallah.bak bana öğrendim ne oldu gene erkek çok şükürBenim doktor ,kafan mi güzel der ,3 aydir kötüyüm diye adamın basini yedim.Zaten.su an randevu almak istesem 1 hafta doludur
Yalan yok eşim kiz diye tutuşuyor ama ben erkekte olsa cok sevinirim 2 tane aslan gibi oğlum olsun ne güzel. Onemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olsunSabret canım hayırlısıyla öğrenirsin en kısa zamanda inşallah.bak bana öğrendim ne oldu gene erkek çok şükürsağlıklı olsunlarda cinsiyet ikinci planda
Aynen canım amin hayırlı evlat olsunlar inşallah hepimizinkiYalan yok eşim kiz diye tutuşuyor ama ben erkekte olsa cok sevinirim 2 tane aslan gibi oğlum olsun ne güzel. Onemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olsun
Gittiğim doktorların hepsi aynı şeyi söyledi 16 dan sonra rahim ağzı kısalığı olursa atarız diye bugün de peritonolog sadece doğum hikayemi dinleyip karar verdi hatta uzunluğa bakıldı 4 gibi bişey söyledikeşke direk perinatolog takibinde olsaydınız. içiniz rahat ederdi.
İdari izin devam ediyormuş sanırım ben de öğretmenim 2 haftadır çalışıyorum öncesinde heyet raporum vardı şimdi hala ara ara kahverengi akıntı geliyor benim hiç kesilmedi zaten 2-3 gün bir şey yoksa sonra yine oluyor ama çalışıyorum bana çalışmak iyi geliyor doktor da içerde bir sıkıntı görmüyor inşallah sağlıkla kavuşuruzKızlar çalıştığım için yoğunluktan Bayadır buralara uğrayamadım. Aranızda çalışan var mı, idari izin hala devam ediyor mu?
İnanın bende anlamadım ve ilk defa böyle bişey duyduğum için yaşayan varmı merak ettim ve benimde dikiş yerim düz ve bir sıkıntı yokBen sezeryan oldum ama hic oyle birsey demedi doktorum. Dikis yerinizde bir kabariklik vs varmi yani oyle engel yapabilcek sekilde. Benim dumduz dikis yerim belli bile olmuyor ama , bilemedim dikis yeri yuzunden nasil gorusu engeller
Farklı bir doktora gittiniz mi belki cihazdan dolayı görünmüyodurİnanın bende anlamadım ve ilk defa böyle bişey duyduğum için yaşayan varmı merak ettim ve benimde dikiş yerim düz ve bir sıkıntı yok
Bulunduğum şehirde cihazı en iyi olan doktordu devlete gitmeyi düşünüyorumFarklı bir doktora gittiniz mi belki cihazdan dolayı görünmüyodur
Gaz ilacı demiştiniz, keseceğim demiştiniz, kestiniz miSizinde gaz sanciniz oluyo mu yaaa.kivraniyorum ben sancidan ama.gaz da cikmiyo deli olcam
Aynen lavaboya gitmeden çıkmıyor bazen de ben tutuyorum sonra beni öldürüyorSizinde gaz sanciniz oluyo mu yaaa.kivraniyorum ben sancidan ama.gaz da cikmiyo deli olcam
Gaz ilacı değildi kan hapiydi.kestim dün falan iyidim iki gündür içmiyorum zaten.bu akşam gaz sancısı tuttu..neden böyle oluyo ya iki gündür iyiym diye yarın kullanmaya basliycaktm kan hapını üstelikGaz ilacı demiştiniz, keseceğim demiştiniz, kestiniz mi
Şua beni öyle mafediyo yaa haftadan dolayı mı acaba bu haftalarda oluyo muydu hiç hatirlamiyrom ilk oğlumdaAynen lavaboya gitmeden çıkmıyor bazen de ben tutuyorum sonra beni öldürüyor
Gaz yazmışım, kan ilaci yazacakken pardon,demekki sadece ilaçtan degil o zamanGaz ilacı değildi kan hapiydi.kestim dün falan iyidim iki gündür içmiyorum zaten.bu akşam gaz sancısı tuttu..neden böyle oluyo ya iki gündür iyiym diye yarın kullanmaya basliycaktm kan hapını üstelik
Aynen bende onu düşünmeye başladım..daha fazla hareket etmem lazım sanırım ama hareket edince de hemen kasık ağrıları basliyo nabicami şaşırdım artık vallah yaGaz yazmışım, kan ilaci yazacakken pardon,demekki sadece ilaçtan degil o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?