2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Olsun kız şunun şurasında ayrintiliya ne kalmış ayrintilida öğrenirsin hiç olmadı saka yapiyroum tabi canımda Allah gönlüne göre versin inşallah
Ayyy bakalım simdi de gitsem mi acaba diyorum ama doktorum cok yogun zaten ,simdi niye geldin der diye çekiniyorum ve bugun ilk defa kusmadım

Ben sezeryan oldum ama hic oyle birsey demedi doktorum. Dikis yerinizde bir kabariklik vs varmi yani oyle engel yapabilcek sekilde. Benim dumduz dikis yerim belli bile olmuyor ama , bilemedim dikis yeri yuzunden nasil gorusu engeller

Benim doktor ,kafan mi güzel der ,3 aydir kötüyüm diye adamın basini yedim.Zaten.su an randevu almak istesem 1 hafta doludur
Sabret canım hayırlısıyla öğrenirsin en kısa zamanda inşallah.bak bana öğrendim ne oldu gene erkek çok şükür sağlıklı olsunlarda cinsiyet ikinci planda

Kızlar çalıştığım için yoğunluktan Bayadır buralara uğrayamadım. Aranızda çalışan var mı, idari izin hala devam ediyor mu?

Sabret canım hayırlısıyla öğrenirsin en kısa zamanda inşallah.bak bana öğrendim ne oldu gene erkek çok şükür sağlıklı olsunlarda cinsiyet ikinci planda
Yalan yok eşim kiz diye tutuşuyor ama ben erkekte olsa cok sevinirim 2 tane aslan gibi oğlum olsun ne güzel. Onemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olsun

keşke direk perinatolog takibinde olsaydınız. içiniz rahat ederdi.
Gittiğim doktorların hepsi aynı şeyi söyledi 16 dan sonra rahim ağzı kısalığı olursa atarız diye bugün de peritonolog sadece doğum hikayemi dinleyip karar verdi hatta uzunluğa bakıldı 4 gibi bişey söyledi

Kızlar çalıştığım için yoğunluktan Bayadır buralara uğrayamadım. Aranızda çalışan var mı, idari izin hala devam ediyor mu?
İdari izin devam ediyormuş sanırım ben de öğretmenim 2 haftadır çalışıyorum öncesinde heyet raporum vardı şimdi hala ara ara kahverengi akıntı geliyor benim hiç kesilmedi zaten 2-3 gün bir şey yoksa sonra yine oluyor ama çalışıyorum bana çalışmak iyi geliyor doktor da içerde bir sıkıntı görmüyor inşallah sağlıkla kavuşuruz

Ben sezeryan oldum ama hic oyle birsey demedi doktorum. Dikis yerinizde bir kabariklik vs varmi yani oyle engel yapabilcek sekilde. Benim dumduz dikis yerim belli bile olmuyor ama , bilemedim dikis yeri yuzunden nasil gorusu engeller
İnanın bende anlamadım ve ilk defa böyle bişey duyduğum için yaşayan varmı merak ettim ve benimde dikiş yerim düz ve bir sıkıntı yok

Gaz ilacı değildi kan hapiydi.kestim dün falan iyidim iki gündür içmiyorum zaten.bu akşam gaz sancısı tuttu..neden böyle oluyo ya iki gündür iyiym diye yarın kullanmaya basliycaktm kan hapını üstelik
Gaz yazmışım, kan ilaci yazacakken pardon,demekki sadece ilaçtan degil o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…