- 23 Nisan 2019
- 233
- 376
- 53
- 41
Mrb:) gebelik takvimini nasıl yapıyoruz? Profili filan kurcaladım ama bulamadımBetadan sonra hemen gebelik takvimini yap canımOndan sonra da ilk seni alalım tabloya
İnşallahİdari izin devam ediyormuş sanırım ben de öğretmenim 2 haftadır çalışıyorum öncesinde heyet raporum vardı şimdi hala ara ara kahverengi akıntı geliyor benim hiç kesilmedi zaten 2-3 gün bir şey yoksa sonra yine oluyor ama çalışıyorum bana çalışmak iyi geliyor doktor da içerde bir sıkıntı görmüyor inşallah sağlıkla kavuşuruz
Kendi profilinize tıklayıp aşağılara doğru inin orada göreceksiniz :)Mrb:) gebelik takvimini nasıl yapıyoruz? Profili filan kurcaladım ama bulamadım
Kendi adınızın üzerine tıklayıp "hesabım"linkini açtıktan sonra aşağılara doğru inip orda" bebeğinizin tahmini doğum tarihi"ibaresini göreceksiniz. Tarihi girip kaydederseniz takvim aktif olur :) umarım açıklayıcı olmuşturMrb:) gebelik takvimini nasıl yapıyoruz? Profili filan kurcaladım ama bulamadım
Ya gaz bende de cok var hatta eşimden utanıyorum artık, olur olmaz ama ,benimki cok içeride durmuyor.Siz bir görünün olmazsa, baska bir sey olmadığından emin olursanız en azından gaz der ,geçer gidersinizAynen bende onu düşünmeye başladım..daha fazla hareket etmem lazım sanırım ama hareket edince de hemen kasık ağrıları basliyo nabicami şaşırdım artık vallah ya
Benimde baştan baya vardı ve durmuyordu dediğin gibiYa gaz bende de cok var hatta eşimden utanıyorum artık, olur olmaz ama ,benimki cok içeride durmuyor.Siz bir görünün olmazsa, baska bir sey olmadığından emin olursanız en azından gaz der ,geçer gidersiniz
Allahım hayırlısı ile bu 9 ayı tamamlayıp, sağlıkla bebeklerimizi kucaklamamızı nasip etsinBenimde baştan baya vardı ve durmuyordu dediğin gibiama ne olduysa bu haftada bile oldum.gaz ağrısı olduğuna eminim artk emin oldum yani o gaz çıkana kadar kivraniyorm çıkınca geciyo..büyük ihtimalle hareketsizlikten hareket lazım bana
Şuan için uzunluk iyi bence canım ama takipte olmak lazım tabi benimki sınırda o yüzden 14. Hafta yapalım dedi doktorum haftaya olacak serklaj işlemi bakalım inş kolay bir işlemdirGittiğim doktorların hepsi aynı şeyi söyledi 16 dan sonra rahim ağzı kısalığı olursa atarız diye bugün de peritonolog sadece doğum hikayemi dinleyip karar verdi hatta uzunluğa bakıldı 4 gibi bişey söyledi
Amiin amiin inşallahAllahım hayırlısı ile bu 9 ayı tamamlayıp, sağlıkla bebeklerimizi kucaklamamızı nasip etsin
Bende hatırlamıyorum valla Bi de namaz kılıyorum lavabo da o kadar duruyorum çıkmıyor namazda geliyor tutarsamda sancı veriyorŞua beni öyle mafediyo yaa haftadan dolayı mı acaba bu haftalarda oluyo muydu hiç hatirlamiyrom ilk oğlumda
Belki bu ay ki döneme özeldir bilmiyoruz bakalım inşallah geçicidir.yoksam 5 buçuk ay mafolurum benBende hatırlamıyorum valla Bi de namaz kılıyorum lavabo da o kadar duruyorum çıkmıyor namazda geliyor tutarsamda sancı veriyor
Sizinki kaç çıktı 7 aralıkta tekrar çağırdı 17. Haftada olurum o zaman 1 haftadan fazla önden gidiyor zaten 12+6 normalde 14+1 dedi ilk başta sonra 13+4 dedi cinsiyeti söylemedi küçük dediŞuan için uzunluk iyi bence canım ama takipte olmak lazım tabi benimki sınırda o yüzden 14. Hafta yapalım dedi doktorum haftaya olacak serklaj işlemi bakalım inş kolay bir işlemdir
Aynen kötü ya kasığa vuruyor hemenBelki bu ay ki döneme özeldir bilmiyoruz bakalım inşallah geçicidir.yoksam 5 buçuk ay mafolurum ben
Benim 25 mm çıktı 13+3 teyim şuan 14+1 de dikiş atılacak inş erken haftada yapmak istedi benim doktorum. cinsiyeti de belli oldu çabuk gösterdi erkek olacak hayırlısıyla inş sizinkide belli olur bir sonraki kontroldeSizinki kaç çıktı 7 aralıkta tekrar çağırdı 17. Haftada olurum o zaman 1 haftadan fazla önden gidiyor zaten 12+6 normalde 14+1 dedi ilk başta sonra 13+4 dedi cinsiyeti söylemedi küçük dedi
Yemeklerinizde kimyonu eksik etmeyin bide rezene çayı hamilelikte sorun olur mu bilmiyorum ama gaza çok iyi geliyor bi araştırın istersenizSizinde gaz sanciniz oluyo mu yaaa.kivraniyorum ben sancidan ama.gaz da cikmiyo deli olcam
Evet yaa bı arkadasimda dedi kimyonu.hatta o doğurdu şimdi bile kullanıyormuş..bende öle yapiim teşekkürlerYemeklerinizde kimyonu eksik etmeyin bide rezene çayı hamilelikte sorun olur mu bilmiyorum ama gaza çok iyi geliyor bi araştırın isterseniz
Benimkş 47 mm yazmışlar galiba aramızda 4 gün var ama seninle ultrason da benimki senden büyük gözüküyor erken atması daha iyi çünkü rahime ağırlık binmiyor risk daha az bundan önceki doktor bana serklaj yaparken su keseni de patlatabiliriz dedi sen düşün prof tu Bi de bunu diyenBenim 25 mm çıktı 13+3 teyim şuan 14+1 de dikiş atılacak inş erken haftada yapmak istedi benim doktorum. cinsiyeti de belli oldu çabuk gösterdi erkek olacak hayırlısıyla inş sizinkide belli olur bir sonraki kontrolde
İlk defa böyle bir şey duydum sizin sezeryanı yapan nasıl bir dikiş yapmış ki göremiyorlarMerhabalar cevaplarsanız çok sevinirim nasip olursa inaşallah mayıs annesi olucam 2. gebeliğim ilk doğumun sezeryan oldu ve şuan 14 haftalık bebeğim doktor cinsiyet için çok zor gördüğünü söyledi karından dikiş yerim yüzünden net göremediğini söyledi ama %80 90 erkek gibi dedi ama hazırlık yapma dedi 1 hafta sonra gel kesinleştirelim dedi ve 1 hafta sonra tekrar gittiğimde kesinlikle göremediğini söyledi ama dikiş yerinin yüzünden olduğu için dedi. Sezeryan olan anneler var mı? böyle sorun yaşadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?