2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
İlk defa böyle bir şey duydum sizin sezeryanı yapan nasıl bir dikiş yapmış ki göremiyorlar veya bu doktor bilememiş orayı bahane etmiş ne biliyim
Gerçekten düşündükçe bana da saçma geliyor başka bir doktora gidip görünmekle anlicam bunu net sanırım

dikiş yerin kötü olabilir ama cinsiyeti görmesine engel olacağını düşünmüyorum. bahane bence. benim dikiş yerim de kötü böyle sosis gibi ele geliyor ama bana öyle bişey demedi doktorum.

dikiş yerin kötü olabilir ama cinsiyeti görmesine engel olacağını düşünmüyorum. bahane bence. benim dikiş yerim de kötü böyle sosis gibi ele geliyor ama bana öyle bişey demedi doktorum.
Dikiş yerim gayet düzgün belli olmayacak derecede banada bahane gibi geldi acaba erkek kesin olsaydı belli olurdu değil mi tabi temennim sağlıklı olsun erkek olsa üzülmem ama kız çok istiyorum

Kızlar henüz belki erken ama beşik konusunda ne önerirsiniz. Malum döviz aldı başını gidiyo şimdiden alsak doğuma kadar anca öderiz diye düşünüyorum. İlk gebeliğim olduğu için hepsi birbirinden güzel geliyo ama hangisi daha kullanışlı sizce

Eger tam bir oda yapmayacaksınız, park yatak kesinlikle tavsiye ederim.Ilk cocugumda 2.5 yasina kadar severek kullandık

Normalde tüylü bir insan değilim, ayrıca lazerimde bitmişti, senede 1 keyfi belki taratiyordum ama tüylerim coştu arkadaşlar, siz de durumlar nasıl?Hepsi degil tabiki ama benim vücuduma göre bir coşma var

Kızlar yarın ilk doz aşımı olacağım artık aranızda olan var mı yakın zamanda
Ben 12. Haftaya girer girmez oldum ilk doz biontech aşımı, haftaya ikinci doz olcam insallah
Ben once anne yani kucuk besik, sonra ilk kışı da geçirince odaya alip, odaya yeni besik almayi planladim. Annem de oyle tavsiye etti. Kiwi Sleeper modelini aldim. Memlekete giderken falan da katlayip götürürüm. Oralarda abuk subuk yerlerde yatmasin cocuk dedim. Ben baktigimda normal fiyati 799 du. Ben gecenki buyuk indirimlerde 650 ye denk getirip aldim. Su an 899 olmus. Yine duser mi bilmem ama cok sirin bisey ben cok begendim. Evin icinde odadan odaya tasimak icin de cok pratik. Erken falan demeyip ozellikle pahali parcalari bu kasim indirimlerinde vs almanizi tavsiye ederim
Piyasa malum. Mobilya fiyatlari ucmadan gelecek ay da gardırop, sifoniyer vs alcam insallah yilbasindan önce

Normalde tüylü bir insan değilim, ayrıca lazerimde bitmişti, senede 1 keyfi belki taratiyordum ama tüylerim coştu arkadaşlar, siz de durumlar nasıl?Hepsi degil tabiki ama benim vücuduma göre bir coşma var
Ben normalde de tüylü bi insanim, hem de baya yuzume lazere gidiyordum hamile kaldigimda. Yuz zaten bisey olmaz diyip devam ettim lazere. Ama ilk aylar oyle bi coştu kiii. Korkunc derecede her yerim artti. Bacaklarimi aliyodum cidden 1 gun sonra 1 haftalik cikiyordu. Simdi gecti ama o. Cok belli yani. Azaldi tuyler geri. Ilk haftalar o bulanti vs butunnn etkileri doruklarda yaşadığım gunlerde yasadim bunu da. Simdi butun gebelik belirtileri gecti bende. Hamile degilim gibi :)

Eger tam bir oda yapmayacaksınız, park yatak kesinlikle tavsiye ederim.Ilk cocugumda 2.5 yasina kadar severek kullandık
Ben once anne yani minik besik dusunuyordum, odaya gecince daha buyuk yataga almayi düşünüyorum. Insallah hedefim de 1 yasina gelmeden odaya almak. Ama şöyle bi sorun oluyor, insanlar kucuk daha bebek denecek cocuklarina su montessori yataklardan falan aliyor. Ben onu anlamiyorum. Ayaklanmis cocuk odada yataktan inip, atlayip evde gezinse gece cok tehlikeli degil mi. Odaya geçirince ben yine besik alcam ama daha buyuk park yatak tarzi bisey Daha guvenli olur diye dusunuyorum. Yanlis mi dusunuyorum

Oğlumda odasını yaptım çilek mobilyadan almistim buuyuyebilen yatakli 4 yasinda daha bir kere bile yatmadi sepet beşik yatak aldım heryere tasiyordum 5 6 ay yatti o ufak gelince park yatak aldım ki aklim olsa en basindan sadece park yatak alirdim hem gittiginiz heryere kolayca tasiniyor hemde en rahati tabi siz bilirsiniz yine

Park yatak kesinlikle en kullanışlısı
Sepetler max 6 ay. Hepsini denedik sayılır.
Mobilya beşik aldık 10 aylıktı ayaklanıp sarkınmaya başladı
Hadi birde park yatak aldık 1 yaşından 3 yaşına kadar yattı rahatça uyanınca ağlıyor gidip alıyorsun kendi sarkıp düşme derdi yok
Sonraki zamanlarda artık büyüdüğünde parmağını fermuar yerine sokturup ittire ittire içeriden fermuarı açmayı öğrendi kendisi çıkıyodu kedi gibi daha ufakken kendisi inip evde dolaşma fikri beni de delirtir o yüzden en güvenlisi bu gibi
Sonra 4 yaş sonrası al koca genç odası yatagı yanına korkulukla falan yatar artık..

Park yataktaki tek sorun benim gibi beliniz rahatsızsa alt kademeye uyurken çocuğu yatırması imkansız oluyor biraz. Bayağı bir derin olduğu için.. Eşten destek alıyoruz ozamanda arrtık

Evet erken önlem almak gerekiyor benim doktorumda öyle söyledi bebek büyümeden atalım diye sen benden daha öndesin aslında daha önce kaybın var bu doktorlar neye göre karar veriyor acaba prof olacaklar birde inş seninde sıkıntısız yapılır işlem canım şuan gayet güzel aslında rahim ağzı ölçüsü

Gerçekten lazer mi yaptırdınız, doktora mi sordunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…